Results 16 to 17 of 17
Thread: ριαλιτι με παχυσαρκους..
-
10-08-2007, 16:27 #16
REALITY ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ
Το συγκεκριμενο reality εχει τις καταβολες του οπως αλλωστε πολλα πραγματα στις φιλτατες ΗΠΑ. Απο εκει ξεκινησε η εμπορικη εκμεταλευση μιας απο τις πιο διαδεδομενες ασθενειες του αιωνα που διανυουμε. Αν και κατα βαση promotαρουν οτι το επαθλο θα δινει κινητρο στον κοσμο να χανει βαρος, δεν εχουν σκεφτει τι συνεπειες θα εχει για εναν παχυσαρκο αλλη μια αποτυχια στη ζωη του. Ποσο μαλλον οταν αυτη γινει και δημοσια...Μην ξεχναμε οτι οι περισσοτεροι παχυσαρκοι περιθωριοποιουνται -ειτε εκουσια ειτε ακουσια- και οι αποτυχημενες προσπαθειες διαιτας περιοριζονται μονο στο μυαλο τους η στον αμμεσο κοινωνικο τους περιγυρο (ανθρωποι που συνηθως τους αγαπουν και τους εχουν δεχθει) Ειμαι τρελλα εναντιον στην ιδεα!!! Θα καταστρεψει πολυ κοσμο και θα εκτιναχθουν τα ποσοστα διατροφολογικων διαταραχων
- 29-03-2008, 11:57 #17
Όλοι μου λένε πως οι ατέλειες δίνουν προσωπικότητα... Εγώ ομως θέλω να απαλαγώ απο αυτές.... Θεωρώ πως εχθρός τοθ καλού είναι το καλύτερο..... Γι'αυτό δήλωσα συμμετοχή στο extreme makeover..... πιστεύω ότι αν μπώ στο παιχνίδι οι μικρές παρεμβάσεις που χρειάζομαι στο πρόσωπο αλλα κ στο σώμα θα με βοηθήσουν να γίνω περισσότερο επιθυμητή αφου η αυτοπεποίθησή μου θα φτάσει στα ύψη....
Μακάρι να είμαι ανάμεσα στις επικρατέστερες γιατί το όνειρό μου να ασχοληθώ με την τηλεόραση, θα γίνει πραγματικότητα...
Ζητώ απο όλους σας τη θετική σας σκέψη κ την "προσευχή" σας να είμαι ανάμεσα στις επικρατέστερες.... φιλάκια!!!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση