ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΤΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Member
    βρε κουκλιτσα μου,χαλαρωσε λιγο...
    παρε τις φιλες σου και παρτε σβαρνα τις καφετεριες και τα κλαμπακια,πηγαινε για ψωνια,κανε κατι που σου αρεσει και που εχεις στερηθει με τοσο διαβασμα...
    μια ζωη την εχουμε Μυρτω μου!!!

υ.γ. σιγουρεψου αν το boyfriend υπαρχει στη ζωη σου ή οχι...αν οχι παμε γι'αλλα και γρηγορα!!!πολλα φιλια!

Senior Member
    ΜΥΡΤΩ ΜΠΕΣ ΣΤΟ CHAT,ΠΕΡΙΜΕΝΩ......

Senior Member
    Βρε Μυρτουλα,φυγαν ολοι κι εσυ κλειστηκες μεσα στο σπιτι καλοκαιριατικα;;;;;Καλα,λεει η fifika,
    βγες εξω!!!!!!!!!Βάλε αυριο το μαγιο σου,παρε και ενα ωραιο βιβλιο και τρεχα στην παραλια,πασαλειψου και με caroten και κατσε να μαυρισεις να γινεις μια ηλιοκαμμενη κουκλαρα,να σε δει και ο δικος σου και να παθει πλάκα!!!!!!!Κι αν παλι δεν υπαρχει τελικα στην ζωη σου ,σκασιλα σου!!!!!!!!μια βολτα να πας ,ξερεις ποσα αγορια διαθέσιμα θα βρεις;;;;;;;
    ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!!!!!!
    ΥΓ.Μην νιωθεις μονη σου,ολοι εμεις εδω τι ειμαστε ;;;;μονο για σαχλαμαριτσες;;;;οποτε θες ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

Senior Member
    Ρε παιδιά, ίσως να είναι δύσκολο αυτό που συμβουλεύετε τη Μυρτώ... Δεν ξέρω αλλά όταν ήμουν στη θέση της, πριν κανένα τετράμηνο-πεντάμηνο, μου φαινόταν εξαιρετικά δύσκολο να πάρω τις φίλες μου και να βγω να διασκεδάσω και να ξεχάσω το διατροφικό μου πρόβλημα. Αισθανόμουν αποκρουστική ,αδύναμη, χοντρή... Με τέτοια ψυχολογία πώς να βάλεις το μαγιό σου και να πας στην παραλία, πώς να βαφτείς και να χτενιστείς για να πας για ποτό;

Έχετε δίκιο, η καλύτερη αντιμετώπιση είναι αυτή που προτείνετε. Αλλά δε φαντάζεστε πόσο δύσκολο είναι το πρώτο βήμα... Το πρόβλημα που έχουμε η Μυρτώ, εγώ και τόσες άλλες κοπέλες σε αυτό το φόρουμ δεν έχει να κάνει μόνο με τα κιλά και το φαγητό. Εξάλλου και η Μυρτώ και εγώ δεν έχουμε πρόβλημα βάρους (όπως φαίνεται από το ύψος και τα κιλά που έχουμε γράψει σε άλλο post). Το πρόβλημα είναι ψυχολογικό. Όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και βλέπεις ένα τέρας, πώς θα έχεις μετά τη διάθεση να βγεις; Ακόμα κι αν στην πραγματικότητα είσαι κούκλα.

Μυρτώ, είσαι σε μια άσχημη φάση. Μην σε παίρνει από κάτω, ακόμα κι όταν είσαι στη διαδικασία του να ξεπεράσεις τη βουλιμία, είναι φυσικό να έχεις κάποιες μικροϋποτροπές. Ασχολήσου περισσότερο με σένα, τώρα που δεν έχεις ούτε εξεταστική ούτε είσαι υποχρεωμένη να βλέπεις συνέχεια το αγόρι σου. Όταν νιώσεις εσύ έτοιμη, κάνε αυτό που σε συμβουλεύουν τα κορίτσια.

Όσο για το "πρόγραμμα", επειδή κι εγώ με το που ξυπνάω προσπαθώ να οργανώσω τη μέρα για να μην αφήσω χρόνο για επεισόδια, νομίζω ότι αυτό ακριβώς είναι που μας αγχώνει και μας οδηγεί στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Αν κάνεις κι εσύ το ίδιο, και πραγραμματίζεις από την ώρα που ξυπνάς τι θα κάνεις και τι θα φας όλη τη μέρα, δοκίμασε να το αφήσεις λίγο στην τύχη. Μη τηρείς κάποιο πρόγραμμα, φάε όταν πεινάς και βγες όταν έχεις διάθεση. Και όταν είσαι μόνη στο σπίτι επειδή οι άλλοι λείπουν, ζήτα από κάποιο άτομο που εκτιμάς να έρθει να σε επισκεφτεί ή νοίκιασε μια ταινία, γενικά, μην αφήνεσαι στη στεναχώρια σου... Μην τρομάζεις που είσαι μόνη, είναι μια ευκαιρία να μάθεις να ζεις κάποιες φορές και μ' αυτό...

Ξέρεις εγώ πόση μοναξιά αισθάνομαι ώρες ώρες; Κι ας βλέπω πολύ κόσμο καθημερινά... Αισθάνομαι ότι κανείς δεν καταλαβαίνει το πρόβλημά μου και δεν μπαίνει καν στον κόπο να βοηθήσει. Στην αρχή με είχε πάρει από κάτω, τώρα το βλέπω σαν μια καλή ευκαιρία να μάθω να επιβιώνω μόνη μου.

Senior Member
    Πολλά θέλουμε από τους άντρες μας (αυτή τη στιγμή που σας γράφω είμαι πάλι θυμωμένη με τον δικό μου) και αυτοί ποτέ δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει στο μυαλό μας με αποτέλεσμα να σκάμε μόνο εμείς και μόνο εμείς να κάνουμε κακό στον εαυτό μας.
    Εσύ πρέπει να σκεφτείς τη Μυρτώ. Τι θα σε πονέσει περισσότερο; Να τον χάσεις ή να δεχτείς τις παραξενιές του; Αν δεις ότι δεν έχει διάθεση να αλλάξει - έστω να καταλάβει, και βάλεις ένα τέλος στη σχέση, μήπως αυτό θα σου κάνει περισσότερο κακό; Μήπως οι κρίσεις θα είναι εντονότερες μετά; Φρόντισε πρώτα να ελέγξεις τις κρίσεις σου και μετά να πάρεις μια απόφαση για τη σχέση σου. Μην πέφτεις με τα μούτρα σε έναν άντρα ακόμα κι αν είναι ο ΕΝΑΣ, ο μοναδικός, το άλλο σου μισό. (Δίνουμε δωρεάν και συμβουλές για τα ερωτικά εδώ).
    Προσπάθησε να ξεσκάσεις τώρα που θα φύγεις και άσ' τον τον άλλο. Κακό δε θα πάθει, μόνο εσύ παθαίνεις.

Senior Member
    Θα είμαι στο chat για την επόμενη μισή ώρα, αν θες παρέα :D

Member
    Λοιπόν μυρτούλα μη σε παίρνει απο κάτω όλοι εμείς γιαυτό είμαστε εδώ για να είμαστε μια μεγάλη παρέα σε κάτι τέτοιες στιγμές.Έ χεις msn να τα πούμε καλύτερα;

Senior Member
    εισαι κουκλα, γλυκια και η ζωη ειναι μπροστα σου..δεν θα αφησεις την βλακεια αυτη, την παλιοεμμονη να σε χαλασει ως ατομο..διεκδικησε οσα εχεις στερηθει..ερωτευσου ατομο που αξιζει την αγαπη σου..που να σε καταλαβαινει και να σε αγαπαει για αυτο που εισαι ...
    μην υποβιβαζεις τον εαυτο σου παροτι ειναι πολυ ευκολο να υποβοβαζομαστε εμεις ετσι?...αλλα δεν αξιζει ..ειλικρινα δεν αξιζει..
    ειχε υπαρξει εποχη που θεωρουσα πως δεν αξιζω τιποτα..
    η ζωη ειναι πολυ απλη, οσο δεν μπορουμε να φανταστουμε..
    ξυπναμε, ντυνομαστε, παμε δουλεια, διασκεδαζουμε, μιλαμε,τρωμε(φυσιολογικα), φλερταρουμε, παμε βολτιτσες, ξεντυνομαστε παλι και παμε για νανακια...
    και η επομενη μερα τα ιδια...
    αλλα τα "ιδια" δεν αποτελουν ρουτινα αν τα βλεπουμε αισιοδοξα..
    προτιμω να αντιμετωπιζω ετσι την ζωη μου πλεον και οχι κλαμα, φαγητο, καθαρτικα, κλαμα, κοιταγμα στον καθρεφτη , παλι κλαμα κ.τ.λ...ημουν αδυνατη οσο δεν ειχα αυτη την εμμονη γιαυτο και απο καθαρα δικη μου επιλογη την εδιωξα απο την ζωη μου...
    ειναι μια αποφαση!και την παιρνεις εσυ!
    θες να ζησεις ή οχι?...
    αν θες, ζεις...ειναι απλο!
    δεν μας φταιει ο εαυτος μας πια!..μην τον καταδικαζουμε χωρις λογο...ειμαστε καλες, ομορφες, πετυχημενες!
    αρκουν για μια ευτυχισμενη ζωη!
    ειμαστε εμεις, οχι τα κιλα μας τα οποια διορθωνονται..και αμεσα...αρκει να το θελουμε!..
    φιλια

Senior Member
    Μυρτω συμφωνω μαζι σου στο θεμα της σχεσης σου..
    το μεγαλυτερο χαος μας το προκαλει η αβεβαιοτητα..οταν ξερεις τι σου γινεται το παλευεις καλυτερα...
    πηγαινε να ηρεμησεις με το φιλαρακι σου και μολις βρεις την διαθεση και τη δυναμη, ξεκαθαρισε με τον φιλο σου τι συμβαινει μεταξυ σας, και μετα, ολο το καλοκαιρι ειναι δικο σου, ειτε ετσι ειτε αλλιως...

για την διατροφη δεν εχω να συμπληρωσω κατι, μια χαρα τα ειπαν τα κοριτσια και το βασικο ειναι οτι ολο σου το προβλημα οφειλεται στην γενικοτερη πιεση και συγχιση σου αυτη τη στιγμη..

καλα να περασεις στην θαλασσα, οι βουτιες ξελαμπικαρουν τον εγκεφαλο (τον δικο μου τουλαχιστον) ;)

Senior Member
    Μυρτω μου τελος τα κακομαθημενα!!!
    Θα μαθεις κουκλα μου σε αυτη την ζωη ,ακομα και εαν βρεις τον ερωτα της ζωης σου ,να μην τον εχεις πανω απο εσενα!!
    Κανενας πανω απο εσενα!!Καποιοι πολυ αγαπητοι και εκλεκτοι για εσενα δικαιουνται μονο να ειναι ισα με εσενα!!
    Και πιστεψε με ο χρονος ολα τα γιατρευει,και δεν υπαρχει περιπτωση να τον αντικατασταστησεις!!
    Εσεις ολες οι μικρουλες η ανυπαντρες ανοιξτε τα ματια σας ,και μην ψαχνεται μονο αγαπη....
    Δεν ΦΤΑΝΕΙ!!!Σας το λεω υπευθυνα.Ειναι ενα βασικο συστατικο αλλα οχι το μονο!!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Member
    Συμφωνω απολυτα με την ντεξα!!!!
    ποσο δικιο εχεις ρε μαρινακι....

Senior Member
    Μυρτουλα,ολα στη ζωη ειναι πολυ απλα και πολυ περιπλοκα ,εξαρταται πως το βλεπουμε εμεις!!
    Αυτο που πρεπει να κοιταξεις ,ειναι ο εαυτος σου και να νιωθεις εσυ καλα και ειναι φανερο πως σε αυτη τη σχεση δεν ενιωθες,επαιρνες πολυ λιγοτερα απο αυτο που σου αξιζει.Η ζωη μας ειναι μια και ειναι κριμα να κανουμε εκπτωσεις βρε κουκλα μου....Αν παλι εχεις κανει λαθος εκτιμηση ,θα φανει....αν σε θελει πραγματικα δεν θα κατσει με σταυρωμενα τα χερια αλλά θα σε διεκδικησει.Εσυ εκμεταλευσου το χρονο και προσπαθησε να τα βρεις με τον εαυτο σου και να τον αγαπησεις περισσοτερο ,γιατι το αξιζει!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!!!

Senior Member
    Τώρα να την πω την κακία μου;
    Όλα καλά ρε Μυρτώ, τον εαυτό μας φροντίζουμε πάνω απ' όλα και δεν αφήνουμε κανένα να μας ρίχνει πιο κάτω από εκεί που μας αξίζει, αλλά κι εσύ δε μπορούσες να περιμένεις λίγο; Να περιμένεις μέχρι να γυρίσει από την κατασκήνωση, να μιλήσετε κι εκεί, άμα κρίνεις ότι επιβάλλεται, να τον χωρίσεις.
    Πες ότι θέλει να σε διεκδικήσει (όπως είπε και η Σόφη) μπορεί να το κάνει τώρα ή πρέπει να περιμένει να φύγει από εκεί;

Senior Member
    μυρτο μου σε καταλαβαινω και δεν στο λεω για να σου χαιδεψω τα αυτια ή κατι τετοιο...η κινηση ναι συμφωνω με την noucca οτι ηταν ψιλοβιαστικη αλλα οταν δεν αισθανομαστε καλα με τον εαυτο μας, μας φταινε ολα μα ολα και θεωρουμε ετσω και υποσυνειδητα, υπευθυνους ολους οσους ειναι πολυ κοντα μας..
    χωρισα πριν καποιους μηνες το αγορι μου το με ο οποιο ημουν πολυ καψουρα μιλαμε..δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα ειμαι καποια στιγμη χωρις αυτον..κι ομως, τον χωρισα...γιατι??..δεν το χω καταλαβει ακομα..

κατι δικαιολογιες δινω στον εαυτο μου του τυπου: απλα ξενερωσα...και οντως το πιστευω..αλλα απο την αλλη η μια μερα στην αλλη δεν φερνει την διαφορα!..δεν το μετανιωσα..
    παρ'ολα αυτα σχεση δεν εχω κανει πανω απο 3 μηνες...και δεν ξερω τι φταιει για αυτο..ολο ψαχνω το "κατι" καλυτερο..και οταν "και καλα" το βρω, μετα απο λιγο καιρο, το διωχνω...δεν ξερω τι φταιει...προφανως η ψυχολογια μας.. δεδομενου του οτι αφου δεν αγαπαμε εμας, δεν μπορουσε μα βρουμε τον εαυτο μας, πώς θα αγαπησουμε καποιον αλλο??..με προβληματιζει αρκετα αυτο το θεμα και προσπαθω να μην το πολυσκεφτομαι γιατι τα αναλυω και τα κανω χειροτερα..
    απλα προσπαθω να ζω την στιγμη χωρις να σκεφτομαι το μετα!
    το ιδιο να κανεις γλυκια μου αν και δεν ειναι ευκολο!

Senior Member
    Originally posted by free αφου δεν αγαπαμε εμας, δεν μπορουσε μα βρουμε τον εαυτο μας, πώς θα αγαπησουμε καποιον αλλο??..
    Περίπου...
    Αφού δεν αγαπάμε τον εαυτό μας, πώς να μας αγαπήσει κάποιος άλλος!
    Πώς να του δείξουμε με τη σιγουριά, την αυτοπεποίθηση και την σπιρτάδα μας ότι κάτι καλό έχουμε;

Κοίτα Μυρτώ να ξεθάψεις τη Μυρτούλα κάτω από τις βουλιμικές κρίσεις και τη στεναχώρια, δώσε της να καταλάβει ότι είναι το καλύτερο παιδί και όταν τα βρείτε μεταξύ σας και σου πει ότι ο χωρισμός ήταν άδικος, πάρ' τον ένα τηλέφωνο. Αν δε σου πει τίποτα, στείλε του μια κάρτα
    "Είμαι καλά
    δε σ' έχω ανάγκη τελικά
    όλα θα πάνε μια χαρά
    είμαι καλά..... πολύ καλά". :D :D :D

Page 1 of 2 12 LastLast