θελω να γινω καλα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 65
    Junior Member
    τα παω καλα βεβαια εχουν περασει μονο δθο μερες αλλα εχω καλη ψυχολογια, ελπιζω να συνεχισω ετσι. σας ευχαριστω ολους

Senior Member
    μπραβο mady! χαιρομαι με τον στοχο που θετεις:να αγαπησεις το σωμα σου. Όσο για την δύναμη που λες, κι εγω το ιδιο πιστευα για τον εαυτο μου, αλλα εκατσα και το ανελυσα, τι σοι ειναι αυτη η δυναμη που επιθυμω και που πιστευω πως θα με βγαλει απο την βουλιμια. Γιατι την θεωρουσα σαν κατι αοριστο που εχεις ή δεν εχεις, και αυτο με απογοητευε. Και συνειδητοποιησα πως ηταν ουσιαστικα η θέληση και η προσπάθεια μου να παλέψω για την ζωη μου. Δυο χαρακτηριστικα που εχουν ολοι οι ανθρωποι μεσα τους. Οποτε keep trying mady!

Junior Member
    χθες το βραδυ ηταν μια δυσκολη νυχτα ενιωθα οτι εχω φουσκωσει και οτι θελω να παω να κανω εμετο. μετα θυμηθηκα οτι σας εχω γραψει και ειπα οχι θα αντεξω. τελικα τα καταφερα δεν υπεκυψα στον πειρασμο κρατηθηκα αλλα νικησα μια μαχη οχι ακομα τον πολεμο

Senior Member
    συγχαρητηρια mady! να μας σκεφτεσαι ποιο συχνα τοτε.....χιχι! σιγουρα. και για να νικησεις τον πολεμο θα εχεις και πολλες ηττες, και νικες αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν προχωρας η οτι γυριζεις πισω.

gourounitsa
    Guest
    NIKI εσυ ποσα κιλα εισια αν επιτρεπετε?εδω ολες ξερουμε μεταξυ μας για τα κιλα μας

Member
    ΜΠΡΑΒΟ Mady ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ,ΝΑ 'ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ!ΣΤΟΝ 'ΠΟΛΕΜΟ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ,ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ!!ΜΠΟΡΕΙΣ!

Senior Member
    Περιμενε..........πηγα να ζυγιστω, και ειμαι 60,2, τα οποια μην φανταστεις Μαρια μου οτι ειναι σταθερα, την μια ανεβαινουν, την αλλη κατεβαινουν, αναλογα με τα βουλιμικα επεισοδια. γενικα, ομως δεν εχω προβλημα με τα κιλα μου, γιατι ξερω πως οσα κι αν ειναι μπορω να ζησω και να απολαυσω, αυτο που με καιει τωρα ειναι να ακουω τις επιθυμιες μου, οι οποιες παρεπιπροντως ειναι και πολλες!

gourounitsa
    Guest
    niki παντος εγω νιο8ω ασχημα γιατι εχω πολλα κιλα κ ποτε δεν ειμουν παχια γιαυτο μ κακοφενετε.εσυ εσαι οκ γιαυτο δεν με καταλαβενεις ποσο μειονεκτικα κ ασχημα νιο8ω.

Senior Member
    κι ομως σε καταλαβαινω μαρια μου, γιατι ημουν κι εγω πολυ αδυνατη 48 κιλα και ξαφνικα πηρα 20 κιλα. Ενιωσα κι εγω ασχημα. Και το θεμα με την βουλιμια ειναι οτι μπορει να παρνεις 5 κιλα και να νιωθεις το ιδιο ασχημα με το να παιρνεις 50. Εχεις κανει κατι γι' αυτο, οπως ψυχοθεραπεια?

gourounitsa
    Guest
    niki μου δεν εχω βουλιμια κ δεν ξερω καν πως ειναι απλα γραφω σε ολα τα τοπικ κ μαρεσει να σηζηταω.οσες εχουν βουλιμια εξαλου νομιζω ειναι αδυνατες.εχω παραπανω κιλα απλα που προσπα8ω να χασω.:)

Senior Member
    Originally posted by gourounitsa
    niki παντος εγω νιο8ω ασχημα γιατι εχω πολλα κιλα κ ποτε δεν ειμουν παχια γιαυτο μ κακοφενετε.εσυ εσαι οκ γιαυτο δεν με καταλαβενεις ποσο μειονεκτικα κ ασχημα νιο8ω.
    Gourounitsa,
    το ότι δεν ήσουν παχιά παλιότερα είναι πολύ καλό.Σημαίνει ότι μπορείς πιο εύκολα τα κιλά σου με μικρότερη προσπάθεια, από ότι κάποιος που έχει για πολλά χρόνια παραπάνω κιλά.

gourounitsa
    Guest
    ναι παντα ειμουν λεπτη και ψιλη ειχα κορμι σαν λαμπαδα με μακρι λαιμο μακρια ποδια μεση δακτιλιδι.καταλαβενετε ποσο ασχημα νιο8ω που εγινα σαν γιουβαρλακι μεσα σε 4 χρονια ε??

Senior Member
    δε ξερω αλλα μου φαινεται οτι μοιαζει καπως το θεμα μας με το φαγητο, μιας κι εγω δεν ειχα εμετους. εξαλλου, σε ολες τις διατροφικες διαταραχες, μεταξυ τους και η παχυσαρκια, υπαρχει καποιος λογος που ξεσπας στο φαγητο, ειτε να γεμισεις το κενο σου, να καλυψεις τα συναισθηματα σου ειτε να κρυψεις την ερωτικοτητα σου (που ειπες και σε αλλο τοπικ). ετσι, η ψυχοθεραπεια σε βοηθαει να ανακαλυψεις τι ακριβως σε οδηγει στο φαγητο και σου προσφερει στηριξη για να φυγεις απο αυτη την κατασταση και να αποκαλυψεις τον εαυτο σου, που εχεις σκεπασει με βαρος. υπαρχουν βεβαια και διαιτολογοι ειδικευμενοι σε διατροφικες διαταραχες που μπορουν να βοηθησουν, αλλα για μενα δεν συγκρινονται σε σχεση με την ψυχοθεραπεια.

gourounitsa
    Guest
    ego shmera eimai xalia troo k elefanta.exo piei k exo 39 pitreto giauto k den grafo.malosa k me ton mpampa mou k eixa 3 xronia na pio.den eimai alkoolikia pote den eimoun.exo piei 5 fores oles k oles oso eimoun padremenoi k malona m ton sizhgo.tora edxo na kano me ena apesiodokso mpampa diktaktora katerina71 k tou milisa asxhma.8a exo tupseis alla enas mpampas p den xeerete na vlpepei eytizxismeno to paidi tou einai gia ta baza.

Senior Member
    γιατι να μην χαιρεται να σε βλεπει ευτυχισμενη?
    μα παλι αρρωστησες? προσεχε βρε και λιγο...

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast