θελω να γινω καλα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 65
    gourounitsa
    Guest
    ειναι να μην αρρωστενω?συνεχια εμετο κανω κ ειναι το στομαχι μ κομποσ με τον δικτακτορα π ζω!!βλεπει οτι ξεπερασα τα σοβαρα ποβληματα κ ειμαι καλα κ αντι να ηρεμησει κ αυτο ς κ να παρακαλει που το παιδι του επιτελους σινιλ9ε κ ειναι καλα το κανει πιο χειροτερο.!!!!!!!!!!!

gourounitsa
    Guest
    να φανταστιτε δεν εκανα ποτε εμετο τορα ειμαι κ κριομενη κ μουρχετε να βγαλο τα εντερα μ χορισ κανενα προβλημα.

Senior Member
    Originally posted by gourounitsa
    ego shmera eimai xalia troo k elefanta.exo piei k exo 39 pitreto giauto k den grafo.malosa k me ton mpampa mou k eixa 3 xronia na pio.den eimai alkoolikia pote den eimoun.exo piei 5 fores oles k oles oso eimoun padremenoi k malona m ton sizhgo.tora edxo na kano me ena apesiodokso mpampa diktaktora katerina71 k tou milisa asxhma.8a exo tupseis alla enas mpampas p den xeerete na vlpepei eytizxismeno to paidi tou einai gia ta baza.

Αχ αυτοί οι μπαμπάδες gourounitsa μου!
    Και γενικά οι γονείς μία μόνιμη μαυρίλα και απαισιοδοξία, όλα μαύρα.
    Σε αγαπάει μετον τρόπο του ο μπαμπάκας σου gourounitsa μου!
    Προσπάθησε όσο μπορείς να μην μιλάς πολύ όταν σου λέει διάφορα.

Junior Member
    Δεν θέλω απλώς να γίνω καλά...

ΘΕΛΩ να μην νιώθω φυλακισμένη στο σώμα μου.
    Να μην αισθάνομαι πως κουβαλάω αλυσίδες σαν τους φυλακισμένους
    με σιδερένιες μπάλες στην άκρη τους...
    Γιατί τώρα έτσι αισθάνομαι...
    Δεν είναι απλώς το βάρος του σώματος.
    Προστίθεται και το ψυχολογικό βάρος που καμιά φορά γίνεται ΑΣΗΚΩΤΟ!!!

ΘΕΛΩ να γίνω καλά (κάποια μέρα, κάποτε)

Να μην ξυπνάω με ενοχές για μένα...

Senior Member
    μπουμπου
    θελω κι εγω να γινεις καλα!
    στο ευχομαι

Member
    boubou μου πιστεψε στον εαυτο σου,παλεψε το με οποιονδηποτε τροπο.Αν παλι δεν τα καταφερνεις μονη σου ζητα βοηθεια.ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!ΜΠΟΡΕΙΣ!

Junior Member
    Γεια σε όλους. Είμαι καινούριο μέλος.
    Εδώ και περίπου δέκα χρόνια δεν είμαι ευχαριστημένη με το βάρος μου. Θυμάμαι πάντα τον εαυτό μου να κάνω δίαιτα, ή να τρώω ασταμάτητα. Δεν υπάρχει μέση λύση, σπάνια και για μικρά χρονικά διαστήματα τρώω φυσιολογικά. Έχω μεγάλη αδυναμία στα γλυκά οπότε καταλαβαίνετε ότι όταν δεν νιώθω καλά ξεσπάω στις σοκολάτες. Αυτό το διάστημα έχω φάει πολλές σοκολάτες, πάστες, μπισκότα και ότι άλλο γλυκό υπάρχει. Έχω πάρει μέσα σε δυο μήνες 5 κιλά και νιώθω πολύ άσχημα. Δεν μου μπαίνουν τα ρούχα μου, δεν έχω όρεξη να βγω, να δω τους φίλους μου και να χαρώ τη ζωή μου. Συνέχεια σκέφτομαι την εμφάνιση μου και όσο πιο πολύ αγχώνομαι γι αυτό τόσο πιο πολύ τρώω. Έχω πάρει πολλές φορές την απόφαση να αρχίσω μια υγιεινή διατροφή, αλλά πάντα χωρίς αποτέλεσμα. Πιστεύω όμως ότι αυτή τη φορά θα έχω αποτέλεσμα. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρήκα αυτό το forum και μπορώ να μοιράζομαι το συγκεκριμένο πρόβλημα, γιατί νιώθω ότι κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει.

Member
    Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι νέο μέλος και έπεσα τελείως τυχαία πάνω στο φόρουμ και χαίρομαι πολύ γι΄αυτό.

Κάνω δίαιτα από την εποχή της εφηβείας μου και είναι μία μόνιμη κατάσταση για μένα.

Είμαι βουλιμική από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αν και για πολλά χρόνια το βάρος μου ήταν γύρω στα 55 κιλά.

Τότε λοιπόν δεν ήμουν ευχαριστημένη και άρχισα να παίρνω χάπια αδυνατίσματος που περιείχαν ένα παράγωγο της αμφεταμίνης, με αποτέλεσμα να φτάσω 48 κιλά.

Φυσικά αυτά απαγορεύτηκαν και αναγκάστηκα να τα κόψω και να παίρνω βάρος όχι με μεγάλη ταχύτητα αλλά σταθερά.

Εφτασα στα 94 κιλά και έβαλα μπαλόνι πριν δύο χρόνια με αποτέλεσμα να φτάσω 66 κιλά.

Τώρα είμαι 74, σιγά το πράγμα θα μου πείτε, αλλά τα βουλιμικά επεισόδια είναι πολύ συχνά και με ρίχνουν σε κατάθλιψη, και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται!!!

Ευχαριστώ

Member
    Θα ήθελα να ρωτήσω έχει κάνει κανένας θεραπεία σε ψυχολόγο για την βουλιμία?

Βοήθησε καθόλου?

Senior Member
    gretel
    καλως ηρθες
    τι ηλικια εχεις αν επιτρεπεται?
    τα χαπια με αμφεταμινες που ηξερα εγω τουλαχιστον, ειχαν κυκλοφορησει πριν παρα πολλα χρονια...εκτος αν λεμε για αλλα...
    θεωρητικα, η θεραπεια με ψυχοθεραπευτη ειδικευμενο σε διατροφικες διαταραχες, συστηνεται απολυτα στην περιπτωση της βουλιμιας, και θεωρειται η πιο αποτελεσματικη μεθοδος.
    πρακτικα δεν ξερω να σου πω ποσσοτα επιτυχιας και αποτελεσματα γενικα....
    .
    θυμαμαι οτι καποια ατομα απο εδω προσπαθησαν η προσπαθουν με αυτον τον τροπο αλλα δεν ξερω πως τους φανηκε..
    θα πρεπει να κανεις λιγη υπομονη μεχρι να δουν το μηνυμα σου :)

ψυχραιμια...

Junior Member
    σημερα ειμαι πολυ θημωμενη και απογοητευμενη.εβλεπα την εκπομπη της στεφανιδου που ειχε μια παρουσιαστρια που εχει ανορεξια και τα πηρα.τα πηρα γιατι ενιωσα πως θελω να φωναξω οτι ειναι αδικο ολο αυτο. οι κοπελες που εχουν ανορεξια φαινονται τις καταλαβαινεις πεφτει η προσοχη πανω τους, οι αλλοι καταλαβαινουν τι περνανε και προσπαθουν να τις βοηθησουν.εμεις οι βουλιμικες που ποναει πολλες φορες η ψυχη μας και εχουμε αυτα τα βουλιμικα επεισοδεια και θελουμε ενα χερι βοηθειας λιγη προσοχη κανεις δεν μας καταλαβαινει γιατι συνηθως ειμαστε σε φυσιολογικα κιλα η εχουμε και λιγα παραπανω,εμας αν δεν μας πιασουν να κανουμε εμετο η αν δεν το ομολογησουμε οι ιδιες κανεις δεν υποψιαζεται τι περναμε.και βεβαια πως να το ομολογησουμε για να το μαθουν αφου αυτο ειναι πολυ δυσκολο να συμβει. εμας ποιος θα μας βοηθησει χωρις να ουρλιαξουμε ποιος θα καταλαβει οτι πραγματικα υποφερουμε.ειναι αδικο. ακομα και να τους το πεις νομιζουν οτι μπορεις να κοψεις τους εμετους ευκολα οτι δεν ειναι τιποτα οτι ειναι ευκολο να το ξεπερασεις ενω τις ανορεξικες επειδη βλεπουν ποσο κοκαλα εχουν γινει τις αντιμετωπιζουν πραγματικα σαν αρρωστες. ελεος και εμεις θελουμε βοηθεια ξυπνηστε!!!!!!!!

Senior Member
    να ξυπνησουν οι αλλοι ή αυτος που εχει το προβλημα?
    ασε την τηλεοραση, παρουσιαζει οτι πουλαει. απλα μην δινεις σημασια.

Junior Member
    γιατι δεν μπαινει ποτε κανεις στο chat?

Senior Member
    γιατι οποτε μπαινουμε δεν ειναι κανεις και βγαινουμε... :)

Senior Member
    Για το chat!
    ʼσε που κάθε φορά που μπαίνω εγώ καταφέρνω και το μπλοκάρω:(
    και δεν ξέρω και πως το κάνω;(
    Χθές κατάφερα και έγραψα στις 20.17 και μου το πέρασε 22.17 με αποτέλεσμα μετά να μην μπορώ να μπω πουθενά:(
    Mady για το άλλο θέμα όταν εμείς το "κοινοποιούμε" κοιτάζουν λοξά και λένε ότι είναι δικαιολογίες για να τρώμε ότι "βλακεία θέλουμε". Προσωπικά δεν κάνω εμετούς και τέτοια αλλά υπάρχουν πολλές φορές που πιάνω τον εαυτό μου να θέλει να "αδειάσει" το ψυγείο μόνο και μόνο επειδή δεν αισθάνομαι κάλα.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast