Results 16 to 30 of 69
Thread: Νυμφομανία..
-
05-06-2008, 18:58 #16
Originally posted by picker
Στην πολιτισμενη κοινωνια που καλως ή κακως εχει ποινικοποιησει την πραξη του βιασμου, η καυλα μας ειναι η δυναμη τους!
εσυ τωρα θα αμφισβητησεις και το τι ειναι ο βιασμος γι;α να βολεψεις την παρτη σου???
ημαρτον βρε!!!
Αλλα επειδη το εχουμε γυροφερει αρκετες φορες, ασχετα αν εχεις δικαιο η οχι θα το πιασουμε απο αλλη πλευρα.
Εχεις τις αποψεις σου βασει των εμπειριων σου, δεκτον και δεν θα ειμαι εγω αυτος που θα στις αλλαξει.
Παρολα αυτα οπως γνωριζεις υπαρχει μια πραγματικοτητα.
Και εδω θα κανω ερωτησεις,
1. Σκοπευεις να κανεις κατι μονιμο με μια γυναικα??
πχ παιδια, ισως να παντρευτεις κλπ κλπ?
1α. Αν ναι, πως πιστευεις οτι θα λυσεις το προβλημα, αφου οι γυναικες εχουν διαφορετικη αποψη απο οτι εσυ??
1β. Αν οχι, σκοπευεις να πορευτεις ετσι μεχρι το τελος της ζωης σου??
Απαντησε και θα συνεχιζω οτι εχω να σου πω.
Πρεπει να σου πω επισης οτι για 1-2 χρονια (μερικες φορες σε καθημερινη βαση) εκανα παρομοιες κουβεντες με 1-2 γνωστους μου. Οποτε ξερω εκ προοιμιου ολες τις πιθανες σου απαντησεις.
Το αναφερω αυτο γιατι δεν μου αρεσει να κλεβω στην συζητηση.....
;)
- 05-06-2008, 19:09 #17
Originally posted by liberchild
Originally posted by picker η καυλα μας ειναι η δυναμη τους!
Για να χρησιμοποιήσω τη φράση σου, φρόντισε ώστε αυτή η αδυναμία σου να μην αποβαίνει σε βάρος σου.
Οσο τη θεωρείς υπέρτατη αξία δύναμης θα τρώς τα μούτρα σου.
05-06-2008, 19:15 #18
Γαμαω και δερνω, οσο συχνα και οποια ******* θελω. Και
ειμαι ok :-)
Νομιζω οτι με αυτο μου απαντας σε αυτο που ρωταω.
Προσωπικα καλυφθηκα,
απο την αλλη δεν θα σε χαροποιησω αν σου πω που εχει καταληξει το ατομο με το οποιο συζητουσα μαζι του την ιδια κουβεντα....
:D
06-06-2008, 01:03 #19
Μου εχει τυχει με τετοια κοπελα που δυστυχως επενδυσα σε αυτη συναισθηματικα ενω υποψιαζομουν οτι ανηκει σε αυτη την κατηγορια. Πιστευω οτι εχει να κανει με βαθυτερα αιτια που πηγαζουν απο ανασφαλειες που εχουν οι συγκεκριμενες γυναικες, αναγκη για επιβεβαιωση κ ισως τραυματικες εμπειριες που εχουν περασει στο παρελθον.
06-06-2008, 02:50 #20
Είναι μία από τις αρρωστημένες καταστάσεις γύρο μας που δηλώνουν ότι πρέπει να προσέχουμε που θα επενδύσουμε συναισθηματικά, ευτυχώς είμαστε από τις γενιές που έχουμε αυτή την δυνατότητα επιλογής, ας μην γκρινιάζουμε και ας ψάξεις εσύ πια και εγώ μαζί σου λίγο πιο βαθειά.
Διαφορετικά θα επιβεβαιώνουμε όλοι μαζί την απορία:
Πως ξέρεις ότι η ζωή σου είναι χάλια; Όταν μια νυμφομανής σου λέει \"ας μείνουμε φίλοι καλύτερα\".
06-06-2008, 02:57 #21
Originally posted by ΒΑΡΒΑΡΑ
Είναι μία από τις αρρωστημένες καταστάσεις γύρο μας που δηλώνουν ότι πρέπει να προσέχουμε που θα επενδύσουμε συναισθηματικά, ευτυχώς είμαστε από τις γενιές που έχουμε αυτή την δυνατότητα επιλογής, ας μην γκρινιάζουμε και ας ψάξεις εσύ πια και εγώ μαζί σου λίγο πιο βαθειά.
Διαφορετικά θα επιβεβαιώνουμε όλοι μαζί την απορία:
Πως ξέρεις ότι η ζωή σου είναι χάλια; Όταν μια νυμφομανής σου λέει \"ας μείνουμε φίλοι καλύτερα\".
06-06-2008, 03:03 #22
Μπορεί μια γυναίκα να το κάνει ακόμα και αυτό να τον φέρει στον ίσιο δρόμο έναν gay, με την ίδια απλότητά που μπορεί να κάνει έναν άντρα να μην θέλει να ξαναδεί γυναίκα στα μάτια του.
Ένα ζευγάρι αποτελείται από έναν άντρα και μία γυναίκα όμως. Σωστά ?
06-06-2008, 11:12 #23
Βιολογικα μιλαμε φιλε, καθαρα βιολογικα. Μην παιζεις με τις λεξεις. Οι αντρικες ορμες ειναι πολλαπλασια μεγαλυτερες απο τις γυναικειες, τελεια και παυλα. Αυτο ειναι και το μεγαλο οπλο των γυναικων στον ερωτα. Το ντυσιμο και το βαψιμο τους εχει μοναδικο σκοπο να προκαλει το αντρικο ενστικτο και να τους δινει την ευχερεια να δεχονται προτασεις κι ετσι να εχουν το πανω χερι στην επιλογη ερωτικου συντροφου. Στην πολιτισμενη κοινωνια που καλως ή κακως εχει ποινικοποιησει την πραξη του βιασμου, η καυλα μας ειναι η δυναμη τους!
Ποιές έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι άντρες χρειάζονται περισσότερο σεξ από τις γυναίκες; Πού βασίζεις τη άποψη σου;
06-06-2008, 11:24 #24
Βιολογικα μιλαμε φιλε, καθαρα βιολογικα. Μην παιζεις με τις λεξεις. Οι αντρικες ορμες ειναι πολλαπλασια μεγαλυτερες απο τις γυναικειες, τελεια και παυλα. Αυτο ειναι και το μεγαλο οπλο των γυναικων στον ερωτα. Το ντυσιμο και το βαψιμο τους εχει μοναδικο σκοπο να προκαλει το αντρικο ενστικτο και να τους δινει την ευχερεια να δεχονται προτασεις κι ετσι να εχουν το πανω χερι στην επιλογη ερωτικου συντροφου. Στην πολιτισμενη κοινωνια που καλως ή κακως εχει ποινικοποιησει την πραξη του βιασμου, η καυλα μας ειναι η δυναμη τους!
Ο_ο
06-06-2008, 11:34 #25
Στο παρελθόν, η λέξη νυμφομανία χαρακτήριζε τις γυναίκες που επιζητούσαν το σεξ. Στη σημερινή εποχή η λέξη δε χρησιμοποιείται, διότι πολύ απλά οι περισσότεροι από μας έχουμε καταλάβει ότι άντρες και γυναίκες έχουμε σεξουαλικές ορμές και το να επιζητάς να κάνεις σεξ είναι απόλυτα φυσιολογικό. Το να κάνει μια γυναίκα σεξ δε θεωρείται απαγορευμένο όπως κάποτε (τουλάχιστον στην Ελλάδα!).
Η αντίστοιχη λέξη για τους άντρες είναι σατυρίαση. Σάτυρος χαρακτηριζόταν ο άντρας που επιζητούσε το σεξ.
Στις μέρες μας η λέξη σεξομανία έχει αντικαταστήσει τις λέξεις νυμφομανία και σατυρίαση. Σεξομανής χαρακτηρίζεται κάποιος/κάποια που επιζητάει το σεξ με πολλούς, διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους.
Αλλά πόσοι ερωτικοί σύντροφοι είναι πολλοί; Νομίζω ότι ο καθένας/καθεμιά από μας μπορεί να απαντήσει για τον εαυτό του/της.
06-06-2008, 12:02 #26
Originally posted by Neuropsych
Ποιές έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι άντρες χρειάζονται περισσότερο σεξ από τις γυναίκες; Πού βασίζεις τη άποψη σου;
06-06-2008, 14:50 #27
Γιατί τόση επιθετικότητα?
Μια ερώτηση έκανε το άλλο μέλος..
06-06-2008, 16:08 #28
Originally posted by Neuropsych
Πραγματικά θα ήθελα να απαντήσεις όσο χαζό και αν σου φαίνεται. Μπορείς να μου παρουσιάσεις κάποιο άρθρο που να έχει γίνει δεκτό από κάποιο επιστημονικό περιοδικό βιολογίας και το οποίο να αποδεικνύει τα λεγόμενα σου; Το να έχεις μια προσωπική άποψη είναι τελείως διαφορετικό από το να λες ότι η βιολογία σαν επιστήμη έχει αποδείξει ότι οι άντρες έχουν περισσότερες σεξουαλικές ορμές από τις γυναίκες. Παρόλο που δε συμφωνώ με την άποψη σου, τη σέβομαι. Αυτό που δε δέχομαι είναι να επικαλείσε ότι η άποψη σου έχει επιστημονική υπόσταση, χωρίς να είσαι σε θέση να παρουσιάσεις αποδείξεις.
06-06-2008, 19:47 #29
Tα αυτονοητα δε χρειαζονται εξηγηση. Ολοκληρη η συμπεριφορα και η εμφανιση των γυναικων ειναι βασισμενη στην αναγκη του αντρα για σεξ. Τι επιστημονικη βεβαιωση και μαλακιες? Οι μισες γυναικες δεν εχουν καν δοκιμασει τον αυνανισμο πριν κανουν σεξ για πρωτη φορα.
Γιατι οι γυναικες βαφονται ενω οι αντρες οχι? Γιατι οι γυναικες δειχνουν οσο περισσοτερο γυμνο μπορουν? Γιατι φορανε ρουχα που διαγραφουν τις καμπυλες τους? Γιατι πληρωνουν σχεδον παντα περισσοτερα οι αντρες σε μια σχεση? Γιατι το καμακι το κανει ο αντρας στο 99% των περιπτωσεων? Γιατι δεν υπαρχουν ροζ τηλεφωνα για γυναικες? Γιατι οι γυναικες δεν θα πληρωναν για σεξ?
Δεν ειχα σκοπο να απαντησω αλλα μερικες φορες η ηλιθιοτητα χτυπαει κοκκινο. Ολοι οι επιστημονες συμφωνουν οτι η βιολογικη αναγκη του αντρα για σεξ ειναι σαφως μεγαλυτερη απο αυτη της γυναικας. Αν ακομα αμφιβαλλεις παρε τηλεφωνο τον Ασκητη!
06-06-2008, 20:15 #30
Οι μισες γυναικες δεν εχουν καν δοκιμασει τον αυνανισμο πριν κανουν σεξ για πρωτη φορα.
αυτο ειναι μεγαλη βλακεια, μην το ξαναπεις.
Για τα υπολοιπα, τα αρσενικα σε ολη την φυση χρησιμευουν απο βιολογικης αποψης, για αναπαραγωγη.
Λοιπον που θες να καταληξεις με αυτο?
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....