Νυμφομανία.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 69
    Member
    Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι οι άντρες σε νεαρή ηλικία έχουν περισσότερες ορμές από τις γυναίκες και η πεποίθηση μου αυτή βασίζεται στις εξής παρατηρήσεις :

1) Η αγαμία στους άντρες έχει μεγαλύτερο συναισθηματικό-ψυχολογικό κόστος (δυσθυμία , κατάθλιψη κλπ) από ότι στις γυναίκες.

2) Οι παρθένες δε βιάζονται να χάσουν την παρθενιά τους όσο οι παρθένοι.Αυτό φαίνεται κυρίως από τις σχέσεις όπου η παρθένα κοπέλα μπορεί για μήνες να μην θέλει να το κάνει και ο δικός της να υποφέρει.Δεν έχω μάθει ποτέ για άντρα παρθένο που να μη θέλει να το κάνει με την κοπέλα του \"γιατί δε νιώθει ακόμη έτοιμος\".

3) Το γεγονός ότι οι γυναίκες παρόλο που έχουν τη δυνατότητα όποτε θέλουν να βρουν ευκαιριακό σεξ δεν το κάνουν τόσο συχνά όσο θα μπορούσαν.Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια.Αυτό δείχνει ότι η πολυγαμία δεν τις δελεάζει τόσο όσο τους άντρες.

Πιστεύω ότι τα φεμινιστικά ιδεολογήματα και ο κακώς ενοούμενος προοδευτισμός κάνει κάποιους να θέλουν να εξισώσουν τις σεξουαλικές ανάγκες αντρών-γυναικών.Τη στιγμή που οι διαφορές πηγάζουν πρωτίστως από τη διαφορετική ανατομία-φυσιολογία των δύο φύλων...

Senior Member
    Πες τα Αbsolut... Μα καλα, αυτοι οι \"προοδευτικοι\" που ζουνε?

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι τη δεκαετια του \'70 δημιουργηθηκε ενα κινημα εξισωσης των δυο φυλων, το οποιο απετυχε παταγωδως σαν τον κομμουνισμο. Το μακρυ μαλλι στους αντρες ειναι πλεον ντεμοντε γιατι αποδειχτηκε οτι τις γυναικες δεν τις ενδιαφερει πρωτιστως η εμφανιση αλλα το να της εμπνεει ο αντρας σοβαροτητα και σιγουρια. Καμια γυναικα δεν παει με εναν αντρα για το σεξ, αυτο που θελει ειναι κατι πιο δυνατο απο αυτη σε ολα τα επιπεδα. Αυτο που λεει ο φιλος μας, οτι στην Αυστραλια οι γυναικες πληρωνουν εξισου για σεξ, εχω καθε δικαιωμα να το αμφισβητω μεχρι να το δω με τα ματια μου!

Senior Member
    Originally posted by Absolut
    Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι οι άντρες σε νεαρή ηλικία έχουν περισσότερες ορμές από τις γυναίκες και η πεποίθηση μου αυτή βασίζεται στις εξής παρατηρήσεις :

1) Η αγαμία στους άντρες έχει μεγαλύτερο συναισθηματικό-ψυχολογικό κόστος (δυσθυμία , κατάθλιψη κλπ) από ότι στις γυναίκες.

2) Οι παρθένες δε βιάζονται να χάσουν την παρθενιά τους όσο οι παρθένοι.Αυτό φαίνεται κυρίως από τις σχέσεις όπου η παρθένα κοπέλα μπορεί για μήνες να μην θέλει να το κάνει και ο δικός της να υποφέρει.Δεν έχω μάθει ποτέ για άντρα παρθένο που να μη θέλει να το κάνει με την κοπέλα του \"γιατί δε νιώθει ακόμη έτοιμος\".

3) Το γεγονός ότι οι γυναίκες παρόλο που έχουν τη δυνατότητα όποτε θέλουν να βρουν ευκαιριακό σεξ δεν το κάνουν τόσο συχνά όσο θα μπορούσαν.Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια.Αυτό δείχνει ότι η πολυγαμία δεν τις δελεάζει τόσο όσο τους άντρες.

Πιστεύω ότι τα φεμινιστικά ιδεολογήματα και ο κακώς ενοούμενος προοδευτισμός κάνει κάποιους να θέλουν να εξισώσουν τις σεξουαλικές ανάγκες αντρών-γυναικών.Τη στιγμή που οι διαφορές πηγάζουν πρωτίστως από τη διαφορετική ανατομία-φυσιολογία των δύο φύλων...
    Η αιτία για αυτά που λες είναι τα κοινωνικά ταμπού και ο τρόπος με τον οποίο μεγαλώνουμε εμείς οι γυναίκες.. και όχι οι ορμές..!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ΠΕΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!

Senior Member
    Ωραια... Αφηστε τοτε τα μιση και πιαστε το ******. Ελατε κοριτσια, αφου το θελετε το ιδιο ας κανουμε σεξ για το σεξ. Ειμαστε εδω και σας περιμενουμε με τους φαλλους σε στυση!

Senior Member
    ΕΧΕΙΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΦΛΕΒΑ!ΓΟΗΤΕΥΘΗΚΑΜΕ ΠΑΡΑΦΟΡΑ.......

Member
    Η αιτία για αυτά που λες είναι τα κοινωνικά ταμπού και ο τρόπος με τον οποίο μεγαλώνουμε εμείς οι γυναίκες.. και όχι οι ορμές..!!!!!!!!!!!!!!

Ίσως το κοινωνικό να παίζει κάποιο ρόλο στις αναστολές για πολυγαμική συμπεριφορά.Αλλά στα υπόλοιπα ?

Senior Member
    Ρε κοριτσια αφηστε τις βλακειες... Δεν ειπαμε οτι δεν εχετε ορμες, ειπαμε οτι εμεις εχουμε σαφως περισσοτερες. Ετσι ειναι, πως να το κανουμε τωρα!

Senior Member
    Picker οι γυναίκες σαφώς και έχουν τις ίδιες ορμές με μας. Μπορεί και περισσότερες ανά περιόδους, αυτό αλλάζει μέρα με τη μέρα. Απλά είναι πολύ πιο επιλεκτικές από μας. Και είναι λογικό, η φύση τις έχει κάνει έτσι καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν και καποια μικροπροβλήματα αν δρούσαν αυθαίρετα και κάνανε σεξ με τον καθένα για την πλάκα τους (βλέπε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες).

Κι εκτός από αυτό επιδρά και η κοινωνία σε τεράστιο βαθμό στο γιατί και αν πρέπει να χαλιναγωγήσουν αυτές τις ορμές όπως σωστά ανέφερε και η woman.

Senior Member
    Ειναι φοβερο το οτι πολλοι ανθρωποι εχουν διαμορφωσει τον κοσμο στα μετρα τους! Εντυπωσιαζομαι πραγματικα, δεν μπορουσα να διανοηθω οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν θεωρουν αυτονοητο και δεδομενο το οτι οι αντρες βιολογικα επιζητουν το σεξ περισσοτερο. Τι να πω παιδια... οπως νομιζετε!

Senior Member
    Ο ΣΤΑΛΟΝΕ ΕΙΧΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΙΓΚΙΤΕ ΝΙΛΣΕΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ.
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Ίσως δε σου έχει τύχει ποτέ να σου λέει η άλλη κι άλλο,κι άλλο κι εσύ να απορείς που τη βρίσκει τόση όρεξη... :)
    Άσε που όλες οι ορμές είναι και θέμα οργανισμού και διατροφής και ψυχικής υγείας και διάθεσης και προηγούμενων εμπειριών και...και...

Senior Member
    Καλα, τωρα παπαριες λετε αλλα δεν εχω και πολλη ορεξη αυτο το απογευμα...

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    Ο ΣΤΑΛΟΝΕ ΕΙΧΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΙΓΚΙΤΕ ΝΙΛΣΕΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ.
    lol ναι κι εγώ είχα ένα μικρό προβληματάκι με τη Μπριγκίτε... :P

Senior Member
    Originally posted by picker
    Φυσικα και δεν συμφωνω με τιποτε απο οσα λες. Το οτι οι γυναικες εχουν χειραφετηθει και σπουδαζουν δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι εχουν φτασει ή θα φτασουν ποτε το οικονομικο ή το πνευματικο επιπεδο των αντρων. Υπαρχουν απειρες αποδειξεις να σου φερω γι\' αυτο αλλα ειλικρινα δεν εχει καμια αξια να χαλαω το χρονο μου σε ενα forum ψυχολογιας, γραφοντας κατεβατα ωστε να πεισω καποιον οικονομικο μεταναστη με το ψευδωνυμο \"Neuropsych\".

Cheers!

Άπειρες αποδείξεις..
    Μην τις φέρεις όλες, φέρε έστω μια από αυτές να δούμε τουλάχιστον.Είναι πολύ βαρύ αυτό που μόλις είπες τώρα , και με σιγουριά μάλιστα!
    .

Ή μήπως τώρα σκοπεύεις να απαντήσεις \"δεν γουστάρω να σου το αποδείξω, άντε γεια!\"

;)

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast