Results 61 to 69 of 69
Thread: Νυμφομανία..
-
08-06-2008, 19:33 #61
Tα εχουμε πει πολλες φορες εδω αυτα, δεν χρειαζεται να τα ξαναλεμε. Οι γυναικες ειναι καλες οταν τους δινεις οδηγιες, αν τις αφησεις μονες τους δεν διαθετουν εμπνευση, δημιουργικοτητα, καινοτομια. Μορφωνονται γιατι ειναι πρακτικες, οταν ομως βγαινουν στην αγορα αδυνατουν να ανταγωνιστουν τα αντρικα μυαλα.
Δεν υπαρχουν παρα ελαχιστες γυναικες επιστημονες, δημιουργοι κτλ. που να μπορουν να ανταγωνιστουν τους αντρες σε υψηλο επιπεδο. Οσο για την οικονομικη συγκριση, ασ\' το καλυτερα... Στο 90% των ζευγαριων ακομα και σημερα οι αντρες ειναι αυτοι με το υψηλοτερο εισοδημα. Ειναι στη φυση της γυναικας να ειναι κατωτερη, αν αισθανεται ιση με τον αντρα της σιγουρα θα κοιταξει να βρει καποιον αλλο.
- 08-06-2008, 19:40 #62
Αχ , βρε picker , όλα τα ξέρεις !!! Εχεις φάει τη ζωή με την κουτάλα !!!! Οπως και οι μισοί έλληνες βέβαια ............
Τόση σοφία σε αυτή τη χώρα !!!
Μόνο μια απορία εχω : πως γίνεται όλοι μας να ξέρουμε περισσότερα απο τους άλλους ??? Τι είδους μαθηματικά είναι αυτά ? Δεν τα ξαναέχω συναντήσει ! (???????)
08-06-2008, 19:44 #63
Originally posted by Kleiw
Αχ , βρε picker , όλα τα ξέρεις !!! Εχεις φάει τη ζωή με την κουτάλα !!!! Οπως και οι μισοί έλληνες βέβαια ............
Τόση σοφία σε αυτή τη χώρα !!!
Μόνο μια απορία εχω : πως γίνεται όλοι μας να ξέρουμε περισσότερα απο τους άλλους ??? Τι είδους μαθηματικά είναι αυτά ? Δεν τα ξαναέχω συναντήσει ! (???????)
08-06-2008, 20:40 #64
Απο συναισθημα καλά πας , μην το κάνεις όμως και επιστήμη . ;)
Και εξηγώ :
ΓΕΝΙΚΑ :
ο άνθρωπος έχει κάποιες βιολογικές , σωματικές και συναισθηματικές ανάγκες . Δυστυχώς οταν κάνει διάλογο , οταν αυτές είναι ανικανοποίητες , επιρρεάζουν τον τρόπο σκέψης του .
Μπορεί να χτυπιέται οτι η λογικη και η επιστημονική παρατήρηση τον οδήγησαν στα συμπεράσματα του , αλλα αυτό οφείλεται στο οτι δεν θέλει να παραδεχτεί τις συναισθηματικές του ανάγκες και επομένως πως να τις δει και να συνειδητοποιήσει πόσο αυτές έχουν επιρρεάσει τον τρόπο σκέψης του .
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ :
Και γιατί δεν θέλει να παραδεχτεί τις συναισθηματικές του ανάγκες ? Πως να τις παραδεχτεί οταν εξαρτάται η ικανοποίηση τους απο μια γυναικα και φοβάται οτι θα πρέπει να την παρακαλέσει , ή έστω να ζητήσει ....... κατι που δεν του επιτρέπει ο εγωισμός του ........... και επιπλέον το να παραδεχτούμε οτι κάτι μας λείπει , αν δεν μπορούμε να το προσφέρουμε στον εαυτό μας ......... μόνο πόνο μπορεί να προσφέρει ..........
Με άλλα λόγια , αισθάνεσαι αυτά που μας λες ............... αλλα μην το κάνεις και επιστήμη . Η επιστήμη πρέπει να εστιάζει στο αντικείμενο και οχι στο υποκείμενο .
08-06-2008, 22:14 #65
Παιδιά....ας μην βάζουμε στεγανά και ιδεασμούς γύρω απ τη σεξουαλικότητα.Η δύναμη της είναι διαφυλετική ...και ξεπερνάει πολλά απο αυτά που θεωρούμε εμείς ως άντρες ως κεκτημένα .Μπορούμε αν θέλετε ναμπούμε σε \'εναν φαύλο ανταγωνισμό....αλλά αυτός θα είναι καθαρά μυωπικός και συνεπώς άνευ ουσίας.Το μόνο που θα είχα να πώ είναι ας απολαμβάνουμε τον έρωτα/σέξ μακριά απο κάθε ανταγωνιστική διάθεση διότι το ζητούμενο στην ηδονή είναι βασικά η χαλάρωση και η απόλαυση...και αυτά δεν δένουν μέσα σε ένα αγωνιστικό/συγκρουσιακό πλαίσιο.Να ευχόμαστε και τα δυο φύλα να έχουν μια ενεργή και ζωήρή λίμπιντο.....αυτό θα κάνει όλους να νιώθουν καλύτερα.....
25-06-2008, 23:35 #66
Εχουμε ξεφυγει απο το θεμα...το θεμα ειναι πως μπορουμε να βρουμε τετοιες γυναικες:p
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
26-06-2008, 08:43 #67
Άλλοι προτιμούν την ποσότητα και άλλοι την ποιότητα...και μερικοί χάνονται ενδιάμεσα!
30-09-2008, 12:24 #68
βασικα ειχα μια φιλη τετοιου ειδους (νυμφομανα)την οποια ρε παιδια δεν με αφηνε σε χλωρο κλαρι.την ειχα παρει με ολους τους φιλους μου αχορταγη ,μου λεγαν που την βρηκες ρε κλπ.αλλα καποια στιγμη καταλαβα οτι ηταν προβλημα δλδ την λυπηθηκα την κοπελα.αυτο τελικα ειναι αρρωστια . παραλληλα ειχα σχεση με μια νορμαλ :) ,καμια σχεση με την αλλη δλδ.αλλο πραγμα κριμα ομως....και την εχω χασει απο εδω πιθανον να εχει φυγει.
παντος με ολες τις απαντησεις που δωσατε ειναι σχεδον σωστες.....και ας ειχατε μερικες προστριβες μεταξυ σας. δεν εχει να κανει αυτο.ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΓΚΕΣ.
01-10-2008, 15:12 #69
αχαχαχαχαχα εχω γελασει τοσο πολυ.....καθαρη νοοτροπια Ελληναρα μη χεσω......Αγορακια(δεν αναφερομαι σε ολους ε) αντε τραβατε και λιγο παραεξω απο δω να ανοιξει το ματι σας κ λιγο greek loversss....
Κοινωνια και νοοτροπια νομιζω ολοι γνωριζετε τι σημαινει...Στην χωρα μας επικρατει η Γκουσγκουνικη(τι εφτιαξες για φαι γυναικα??-παστιστιο αντρα μου...-ωραια κατσε να σε γ.....) κοινως η γυναικα αμα ικανοποιει τις ορμες τις ειναι μια του δρομου..΅
Και που το λεει οτι οι γυναικες ειναι κατωτερες απο τους αντρες....????φαλλοκρατικη και μισογυνιστικη αποψη(οποιος λεει τετοιου ειδιυς αηδιες ήμανα π... ειχε ή την πατησε πολυ αγρια απο γκομενα)
Το να εισαι επιλεκτικος για το ποιος θα ειναι παρτενερ σου δεν αποδεικνυει οτι υπαρχουν λιγοτερες ορμες...
Για λιγο σκεφτειτε αν ηταν ολα αντιστροφα...οπως ειπε ο φιλος παραπανω για την κοπελα που την ειχαν παρει ολη η παρεα....η παρεα να ηταν γυναικεια και η κοπελα ενα παλικαρι...θα το κρινατε καπως διαφορετικα???νομιζω ναι...
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία