Results 16 to 26 of 26
Thread: Κομμένα τα party!
-
23-08-2007, 09:19 #16
se ευχαριστώ
- 23-08-2007, 12:03 #17
ρε παιδιά ξέρει κανείς (ή έχει κάνει και ο ίδιος) κανένα γιατρό που να κάνει τεστ δυσανεξίας στην Αθήνα κέντρο ή βόρεια προάστεια;;
23-08-2007, 22:41 #18
need2loose
συμφωνω σε ολα μαζι σου, εκτος απο αυτα τα "ταχα"..
εγω νομιζω οτι δεν ειμαστε αγχωμενοι, θλιμμενοι, η βαριομαστε, "ταχα" αλλα πραγματικα μας συμβαινει..
και πραγματικα, φαινεται οτι ο μονος τροπος που ξεραμε για ανακουφιση(ισως απο τοτε που το μονο μας προβλημα ηταν η πεινα, και μολις μας εδινε το γαλα μας η μαμα μας, δεν υπηρχαν προβληματα στον κοσμο)ηταν το φαγητο....
ο ευκολος και σιγουρος τροπος...
απλα ηρθε ο καιρος να ενηλικιωθουμε (εστω και λιγο πριν τα γεραματα) και να παρουμε την ευθυνη του εαυτου μας στα χερια μας...να βρουμε τι ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι αυτο που θελουμε οταν καταφευγουμε στο φαι για ανακουφιση, και να παρουμε ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ και οχι το ευκολο υποκαταστατο...
κι εγω καπως ετσι οπως εσυ εχω αποφασισει να το αντιμετωπισω, αλλοτε καλα αλλοτε οχι και τοσο, αλλα ειμαι σιγουρη πια οτι αυτη ειναι η λυση για μενα...
24-08-2007, 01:08 #19
και γω πιστευω οτι δεν εχω το θαρρος να μεγαλωσω και τιμωρω τον εαυτο μου με τον πιο λαθος τροπο..του δειχνω απεραντο μισος για κατι ανουσιο ουσιαστικα..που ειναι μονο μεσα στο μυαλο μου..κανω πρωταρχικο σκοπο της ζωης μου την διαιτα, την οποια διαιτα η οποια ειναι πολυ ευκολο να εφαρμοστει και να πετυχει(με μαθηματικη ακριβεια) αν εχεις την καταλληλη ψυχολογια..αν αισθανομαι καλα, τα καταφερνω..ειδαλως, με τιποτα..
οσο θυμαμαι τον εαυτο μου, ετρωγα παντα για λαθος λογους..απο αννοια, απο στενοχωρια, απο ενταση..ποτε για τον πραγματικο λογο που επρεπε να φαω: επειδη πεινουσα δηλαδη!..και οταν ενιωθα πραγματικη πεινα, τον τιμωρουσα παρα πολυ ασχημα..τον αφηνα νηστικο..
μια φορα μονο προσπαθησα να με αγαπησω (με την παραλληλη βοηθεια χαπιων) και μονο τοτε καταλαβαινα την πραγματικη αναγκη μου για τροφη αφου εκανα μια υποσυνειδητη προσπαθεια να σεβαστω τις αληθινες μου επιθυμιες και κατ'ε[εκταση τον εαυτο μου..να με αγαπησω δηλαδη..
η διαιτα, η τροφη, το ποσο θα φαω, το τι θα φαω και γενικα ολα αυτα ειναι συνεχεια μεσα στο μυαλο μου..με επηρεαζουν..με καθοριζουν ισως(εστω για ορισμενες στιγμες)..και για να σας πω την αληθεια θεωρω οτι ποτε δεν θα γινω καλα 100%..ειναι μια κατασταση που με στιγματιζει 3,5 χρονια τωρα..υπαρχουν διακυμανσεις ψυχολογικες αλλα η εννοια ειναι εκει..σε οποιοδποτε πεσιμο μου, με κυνηγαει ολο αυτο και το βουλικο(σχετικα προσφατο) παρελθον μου..
αλλα εω αρχισει να συμβιβαζομαι με την ιδεα..δεν μισω πλεον τον εαυτο μου(ουτε και τον αγαπω θα ελεγα, απλα σεβομαι πολυ περισσοτερο απο πριν καποιες επιθυμιες του..ισως η σταδιακη βελτιωση και η υπομονη με βγαλουν απο ολο αυτο το τρυπακι που η ιδια εχω πλασει..η υπομονη ειναι ο μονος συμβουλος..υπομονη και πιστη σε μενα..στον εαυτο μου που τοσο εχω μισησει και παραγκωνισει..ξεροντας οτι του κανω κακο και επιλεγοντας να το συνεχιζω..
τωρα πλεον συνεχιζω τον δρομο που αρχισα..χωρις βουλιμικα, χωρις κρισεις..με συνεση και με απωτερο στοχο να με αγαπησω ολοκληρωτικα..
24-08-2007, 01:22 #20
Αφορμη για να αρχισω την διαιτα ηταν η μονιμη κουβεντα των γονιων μου να χασω τα κιλα που εχω παρει. Η αιτια οτι θελω να νιωσω ομορφη οπως θεωρουν τα προτυπα που μας εχουν περασει για το τι ειναι ομορφο και να γινω κοινωνικα αποδεκτη απο ολους. Να μην χρειαζεται να δειχνω καθε φορα οτι εχω χιουμορ και νοημοσυνη για να με συμπαθησουν. Και να μου αρεσω.
24-08-2007, 13:07 #21
Αυτό για τις θετικά διατυπωμένες φράσεις το έχω ακούσει κι εγώ (απ'την αδερφή μου, που κάνει γιόγκα, άσχετο!). Πιστεύω ότι μας βοηθάει να αποκτάμε και να διατηρούμε μια θετική εικόνα για τον εαυτό μας. Αν δεν ενθαρρύνουμε τον εαυτό μας δεν θα πιστέψουμε ποτέ σ'αυτόν. Και όντως, ό,τι λες πολλές φορές στο τέλος το πιστεύεις. Έτσι ξεκίνησα κι εγώ, λέγοντας ότι δεν ξανακάνω δίαιτα (με την κλασική έννοια του όρου) και σιγά-σιγά το πίστεψα. Επίσης, έκοψα αυτή την άθλια συνήθεια που είχα να κοιτάω στον καθρέφτη και να επισημαίνω τι δε μ'αρέσει. Να κοιτάμε στον καθρέφτη και να χαιρόμαστε γι'αυτό που βλέπουμε, για τον άνθρωπο που έχουμε μπροστά μας. Κι αυτό που είπε η sweet για ενηληκίωση, το βλέπω μπροστά μου κάθε μέρα! Ήρθε ο καιρός να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας! Δυναμικά!!
25-08-2007, 03:30 #22
συμφωνω με ολα αυτα απολυτα,,ο τροπος που σκεφτομαστε ειναι καθοριστικος..υπαρχει ανθυποβολη αυτων που λεμε και στο τελος αυτοματα τα πιστευουμε..απο μικρη το κανω αυτο..οταν ελεγα, δεν θα γραψω σε αυτο το τεστ, δεν εγραφα γιατι δεν αφηνα υποσυνειδητα εστω τον εαυτο μου να αξιοποιησει ολες τις δυνατοτητες του(και το αντιθετο βεβαια)..ολα ειναι στο μυαλο μας..π.χ κανω ενα βουλιμικο και λεω: ειμαι παχια τωρα ισα με 20 φορες..στο τελος το πιστευω και οντως μου φαινομαι παχια ..που εδω που τα λεμε οσο και να φας, σε μια μερα δεν παχαινεις!!!..αυτο προσπαθω να καταπολεμησω..την αρνητικη σκεψη που συνεχεια με διακατεχει!
25-08-2007, 10:33 #23
need2loose, πόσες αλήθειες έγραψες στο post σου... Ακόμα και πρίν τα γράψεις ολα αυτά, διαβάζοντας και μόνο το "ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ" στην υπογραφή σου, σου έβγαλα το καπέλο!
Κι εγώ πιστεύω ακράδαντα αυτά που γράφεις για την πίστη στον εαυτό μας, και κατ΄επέκταση πιστεύω και το ίδιο για τη ζωή. Αυτό που περιμένεις από τη ζωή, αυτό θα σου δώσει. Αν βλέπεις τη ζωή με αισιοδοξία, περιμένεις και αγωνίζεσαι για επιτυχίες τότε θα έρθουν.. αν είσαι απαισιόδοξος και κάθε πρωί τα βλέπεις όλα μαύρα τότε και η ζωή μαύρα θα σου τα φέρει!
Γι΄αυτό παιδιά ξυπνάτε πάντα με χαμόγελο, αφήνετε πίσω τις αποτυχίες και τις στεναχώριες και ζήστε την κάθε ημέρα σαν την πρώτη ημέρα της υπόλοιπης ζωής σας! Διάβασα κάπου οτι η μόνη διαφορά του επιτυχημένου από τον αποτυχημένο είναι ότι ο επιτυχημένος συνέχισε και ξαναπροσπάθησε μετά τις αποτυχημένες του προσπάθειες... ενω ο αποτυχημένος απλά σταμάτησε μετά την πρώτη αποτυχία...
25-08-2007, 13:27 #24
αν ξυπναμε και ευγνωμονουμε τον θεο που μπορεσαμε να ξυπνησουμε και παραλληλα ξεκιναμε την ημερα με ενα χαμογελο σε εμας τους ιδιους, τοτε πιστευω πως τιποτα δεν μπορει να παει στραβα..ειμαστε ανθρωποι και εχουμε το δικαιωμα να κανουμε λαθη..το θεμα ειναι ομως να μαθαινουμε απο αυτα και οχι να απογοητευομαστε και να τα παραταμε ολα στην μεση..αυτο ισχυει σε ολα τα πραγματα..
και πρεπει να πιστεψουμε πως ισχυει..
08-09-2007, 00:45 #25
Καλως ηρθες need2ioose !!!
Εγω εχω την εξης ιδεα!!
Τι θα ελεγες τωρα καθε 4 κιλα και αφου τα χασεις να καναμε παρτυ!!!
Θα κανουμε παρτυ γιατι τελειωνεις τον στοχο σου και οχι γιατι θα τον ξεκινησεις!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
10-09-2007, 12:27 #26
Ωραία ιδέα!!! υπολογίζω να κάνουμε party γύρω στα μέσα Οκτωβρίου, για να δούμε....
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία