δυσκοιλιότητα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 57
    Senior Member
    Φαντάζομαι έχει να κάνει με την ασφάλεια και τη χαλάρωση,που μας βγάζουν κάποιοι άνθρωποι...
    Κι αυτό με το μέλι όντως το έχω ακούσει...Ένα ποτήρι χλιαρό νερό με μια κουταλιά μέλι κάθε πρωί.

Senior Member
    αν και δεν αντιμετώπισα ποτέ τέτοιο πρόβλημα... μια φίλη μου που το είχε τις πρότειναν ακτινίδια και όντως την βοήθησε αυτό, επίσης δαμάσκηνα ξηρά και σύκα, αν φάς και γιαούρτι με αυτά τελίωσε... χεχεχεχ

τα ακτινίδια τα προτίνω και εγωωω!!!οπως και σταφύλια...για τα σταφυλια δεν ειμαι 100% σιγουρη αλλα ετσι εχω ακουσει!αλλα για τα ακτινιδια ναι εκαναν δουλεια την εποχη που ειχα και εγω τετοιο προβλημα!

Junior Member
    Παιδιά , εγώ ξεκίνησα δίαιτα 1 ,5 μήνα τώρα και βίωνα μεγάλο δράμα. Αν και η δίαιτά μου είναι από διαιτολόγο και μια χαρα ρυθμισμένη με τα φρούτα της και τα λαχανικά της , με τα ολικής αλέσεώς της και τα λαδάκια της ....τίποτα....

ώσπου σκέφτηκα μια μέρα πως αυτό που έχει αλλάξει δραματικά είναι η κατανάλωση νερού...δεν έπινα σχεδόν καθόλου όλη μέρα επειδή δε διψούσα...αφού όλα αυτά τα φρουτολαχανικά είναι τίγκα στο νερό και επιπλέον δεν έτρωγα αλάτι καθόλου που να διψάσω η χριστιανή...

και να που 'ρθαν και πετρώσανε!!! και μου λέει ο γιατρός 10 ποτήρια νερό ημερισίως και ένα σιροπάκι καθόλου εθιστικό μέχρι να κάνω εγχείρηση κοίλης το νοέμβρη για να κάνει τα κ@κ@κια μου μαλακά και να μη ζορίζομαι!!!

3 κουταλάκια καθημερινά μαζί με όλα τα φρουτολαχανικά και το Βόσπορο ευτυχώς τώρα κάτι κινείται εκεί χαμηλά!!!

Senior Member
    Τα activia κάνουν δουλειά αλλά πρέπει να τρως κάθε μέρα γιαούρτι .. (μπλιαχ)
    Αυτό που έκανα τελευταία και έχει καθημερινό αποτέλεσμα είναι το ελαιόλαδο.
    Μια κουταλιά της σούπας πριν κοιμηθώ και το πρωί ? όλα ρολόι!
    ΥΓ: Η διαιτολόγος μου είπε οπωσδήποτε να το ρυθμίσω γιατί έτσι κάνω ένα βήμα μπροστά και 3 πίσω!

Senior Member
    τι συμβολίζει η είκονα? διακρίνω μια μελαγχολία και σαν κάτι να προσμένουν με αγωνία... βρε τι μαθαίνει κανέις.. κι εγώ που νόμισα πως οι κουτσουλίες βγαίνουν αβίαστα...

Senior Member
    Μια γνωστή μου πίνει το πρωι χλιαρό νερό με μισό λεμόνι στιμένο μέσα και μια κουταλιά μέλι και τη βοηθάει. εγώ δεν το δοκίμασα γιατί έχω υπόταση και κάποιος μου είπε ότι ρίχνει την πίεση. Πίνω όμως τσάι από φύλλα σένας ή αλεξάνδρειας. παλιότερα έβλεπα αμέσως αποτέλεσμα. τώρα χρειάζεται να πιω περισσότερο από ένα ποτήρι και συχνά για δύο μέρες συνεχόμενες.

Senior Member
    hopa μου ? μιλάμε για πολύ φαντασία ? χαχα!!!
    Μια τυχαία φωτογραφία διάλεξα από το google?χαχα ? να σαι καλά γέλασα!
    Mag ? το θέμα είναι πως το πρωί δεν έχω τον χρόνο να περιμένω να δράσουν τα γιατροσόφια μας? οπότε πρέπει κάτι να κάνω από το βράδυ ? ήδη όλο καθυστερημένη έρχομαι στη δουλειά ? άντε να δούμε?

Senior Member

Senior Member
    ιρενεβαλαντια, σε καταλαβαίνω γιατί έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, δοκίμασε να το πιεις το σάββατο για να δεις πότε δρα, σε μένα δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία, όπως και πολλά άλλα γιατροσόφια. Έχω παρατηρήσει ότι μόνο αν πιω καφέ το πρωί πάω τουαλέτα, αλλά δε θέλω να πίνω πολύ καφέ και επιπλέον το πρωί τρέχω και δεν προλαβαίνω οπότε η τουαλέτα γίνεται πολυτέλεια. Δοκίμασε να πιεις βράδυ τσάι από φύλλα σένα ή αλεξάνδρειας, ξεκίνα με ένα ποτήρι και θα δεις πως θα πάει.

Senior Member
    βλεπω το αφησατε το θεμα αυτο πολυ καιρο ομως...
    θα κανω μια αποπειρα εδω κ οποιος το δει...

αν καπνιζετε κ πρεπει να σηκωθειτε 1 ωρα νωριτερα πριν απο
    καποιο σημαντικο ραντεβου, ή την καθημερινη σας δουλεια,
    ωστε να κανετε 5-6 τσιγαρα κ να πιειτε καφε για να επισκεφτειτε την ττουαλετα,,,,
    τοτε η λυση ειναι να το κοψετε!
    αν πιστευετε οτι χωρις τσιγαρο δε θα μπορεσετε ποτε να πατε wc ειστε γελασμενοι!
    μολις το εκοψα (το τσιγαρο οχι την τουαλεετα) με το που ξυπνουσα ετρεχα wc .
    Αυτο δε μου ειχε ξανατυχει ποτε! πιστευω ο εγκεφαλος προγραμματιζεται
    πχ "για να πας wc πρεπει ναχεις κανει αυτο κι αυτο αφεντικο"
    κ μολις του αλλαξεις συνηθειες τρελαινεται κ πας σανν ανθρωπος
    οποτε χεις αναγκη κ οχι οποτε τον προγραμματιζες...
    Αυτο κραταει ακομα κ τωρα που δεν καπνιζω πανω απο χρονο...
    επισης οταν δουλευω πιο εντατικα κ εχω αγχος το πρωι κ δε
    μπορω να καθυστερησω...
    τοτε με το που θα γυρισω σπιτι τρεχω τουαλετα...
    ο εγγεφαλος μπορει να δωσει σημα να γινει ο,τι εσεις θελετε...σκεφτειτε το!

Senior Member
    Τελικά ποια φρούτα βοηθάνε?
    Όλα εκτός τη μπανάνα?
    Το μήλο με ή χωρίς φλούδα?

Senior Member
    πιστευω ολα τα φρουτα βοηθουν...
    λογικα οι φυτικες ινες ειναι το κλειδι...
    αλλα κ οταν τρεφομουν λαθος παλι δεν ειχα προβλημα...
    μηπως ειναι θεμα οργανισμου?
    τα γνωστα σε μενα ειναι δαμασκηνο, οσπρια,
    χορταρικα, προιοντα ολικης αλεσης, γιαουρτι και οχι αγχος

Senior Member
    Originally posted by badgirl
    πιστευω ολα τα φρουτα βοηθουν...
    λογικα οι φυτικες ινες ειναι το κλειδι...
    αλλα κ οταν τρεφομουν λαθος παλι δεν ειχα προβλημα...
    μηπως ειναι θεμα οργανισμου?
    τα γνωστα σε μενα ειναι δαμασκηνο, οσπρια,
    χορταρικα, προιοντα ολικης αλεσης, γιαουρτι και οχι αγχος
    Αυτό με το άγχος ? τρέχα γύρευε.
    Μακάρι να μπορούσαμε να το εξαφανίσουμε γιατί το άτιμο κάνει κακό σε πολλάαααα!
    Αλλά ότι μπορεί να είναι θέμα οργανικό κληρονομικό νομίζω παίζει.

Senior Member
    επείδη δεν αντέχω τη γεύση της σέννας σε αφέψημα, πήρα τα εξ-λαξ, που περίεχουν την ίδια ουσία. Οταν έχω να πάω 2-3 μέρες παίρνω 2 το βράδυ και περιμένω την επόμενη μέρα το αποτέλεσμα. Δεν έχουν πάντα άμεσο αποτελεσμα,ειδικά αν δεν ηρεμήσω με το θέμα.
    Επίσης πιστεύω πως ότι και να επιλέξεις σαν γιατρικό(καφεδάκι/δαμάσκηνα/ακτινίδια/σέννα) καλό ειναι να το πάρεις με σχεδόν άδειο στομάχι.Εχω παρατηρήσει πως δουλεύει καλύτερα...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast