Μια απο τα ίδια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Και άντε και τον βρήκαμε κορίτσια, και αντε και παει καλα η σχέση και αντε και παντρευτηκαμε.....πάντα, μα παντα θα υπάρχει η αμφιβολία μεσα μας για το πως μας βλέπει....και τις περισσότερες φορές που θα ακουμε ενα ομορφο σχόλιο για την εμφάνισή μας, αντί να το δεχτούμε, θα σκεφτόμαστε οτι ο κακομοιρης μαλλον δεν βλεπει καλα....

Junior Member
    Τελικά θέλω πολύ να σας ευχαριστήσω. Γιατί σταθήκατε η αφορμή να αλλάξει κάτι, να ανάψει ένα φωτακι στο μυαλόμου, και να αρχίσω να βρίσκω αργά αλλά σταθερά την άκρη του τούνελ. Και μου φέρατε και τύχη. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω όλους, και όλες.

Παρεπιπτόντως, εγώ το πιστεύω πως, όσο χαμηλή αυτοεκτίμηση και αν έχουμε, ο μόνος τρόπος (εκτός από yoga και διαλογισμό που δεν έχουν και σίγουρα αποτελέσματα) να πάρουμε τα πάνω μας, είναι να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας μέσα από κάποιον που μας αγαπάει. Και θα τον πιστεύουμε καρίτσια, το μας λέει αλήθεια. Αλήθεια λέω!

Senior Member
    Κassan χαιρομαι που σου φεραμε γουρι ,αλλα δωσε και κανενα στοιχειο για να καταλαβουμε τι και πως βρε μανα μου!!
    Ειναι καλος ?
    Ειναι ψηλος?
    Εχει τις χαρες ολεςςςςς??!!!???!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

Member
    Κοριτσάκια, οι εμπειρίες μιας μεγαλύτερης καθώς επίσης μιας πιστής συζύγου και καλής μαμάς, 91 κιλών:
    - το πιστεύετε ότι έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση από διάφορους που μου "κολλάνε" χωρίς φυσικά εγώ να 'ψάχνομαι"; και μιλάω για πολύ νεότερους, λεπτούς και σαν τα κρύα τα νερά; εγώ κάτι φορές δυσκολεύομαι να το πιστέψω πάντως...
    -όταν ήμουν στα 60 κιλά και μεταξύ 20-30 ετών, μες στη δυσκολία, χάλια μαύρα, αδιέξοδα στις σχέσεις, όλο σε προβληματικές περιπτώσεις έπεφτα....

Ηθικό δίδαγμα: από το μυαλό ξεκινούν όλα. Κασσάνδρα μου, δεν έχεις και τόσα πολλά κιλά, ακόμη κι έτσι μια χαρά είσαι. Μήπως έχεις ζοριστεί με το διδακτορικό και ψάχνεις για δικαιολογίες για τον εαυτό σου; Σίγουρα και οι σούπερ όμορφοι τέλειοι φίλοι δεν βοηθούν καθόλου, αλλά μήπως άμα χαλαρώσεις τα χάσεις και τα κιλά πιο εύκολα; έχεις όλες τις προϋποθέσεις για να είσαι ευτυχισμένη αρκεί να το πιστέψεις ότι μπορείς... ναι;

Senior Member
    Δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδια
    Σβηνω στο ουισκι τα δικα σου τα σημαδια
    Γεμισε η ζωη μου με καπνους και με σκοταδια
    Και σωρους απο πακετα αααααδειαααααα
    Ωπα

Junior Member
    Για τη Dexa : μεσα επεσες κουκλα...και ψηλός είναι, και καλός είναι, και τις χάρες όλες τις έχει..μεχρις αποδείξεως του εναντίου παντα

Λινα μου, έχεις απόλυτο δίκιο, όλα από το μυαλό ξεκινούν. Σήμερα κράτησα στην αγκαλίά μου (κατα τύχη) ένα μωρό 40 ημερών. Δε νομίζω ότι ενδιαφερόταν το υπέροχο αυτό κοριτσάκι για την περιφέρεια της μέσης μου και για τον λιπώδη ιστό μου. Και τελικά, σε αυτόν τον κόσμο, ότι δηλώσεις είσαι. Αρκεί να το πιστέψεις, μόνο έτσι πείθεις και τους άλλους.

Kammenos: Ηπιαμε λιγάκι παραπάνω το σ-κ? :-Ρ

Senior Member
    Χαιρομαι κασσανδρα μου για το παληκαρι!!!
    Ευχομαι να συνεχισει ετσι να ειναι και να μην αποδειχτει ακομη ενα γαιδουρι!!

Καμενε τι εγινε βρε αγορι μου??Αρχιζω και σε στεναχωριεμαι!!Ποια???Ποια βρε σε στεναχωρησε ??Το μαναρι μας!!!
    Τσ!Τσ!Δεν υπαρχει ντροπη σημερα πουθενα.Τα καλα παιδια τα τυρανανε βρε οι γουρουνες!!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12