τι γίνεται; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    Θεοφανία, για να μην σου πώ τίποτα ξεκάρφωτο, γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς, θα ρίξω μια ματιά στο βιβλιάριο κ θα σου στείλω U2U.

ευχαριστώ για τις πληροφορίες του μεταβολισμου κ πως ενεργοποιείται δηλ. μόνο με γυμναστική όπως γράφει κάποιος παραπάνω ή πρέπει να τρέφεσαι κάπως συγκεκριμένα;

Senior Member
    . Όταν γυμνάζεσαι κατά την διάρκεια αλλά και μετά το πέρας για κάμποση ώρα ο οργανισμός σου \"καίει\" περισσότερο. Επίσης όταν τρως 4-5-6 φορές την ημέρα και μικρές ποσότητες φαγητού ο μεταβολισμός σου δουλεύει ακόμη περισσότερο.
    Κοινώς... γυμναστική και αρκετά γεύματα = μεταβολισμός στο μέγιστο.

Senior Member
    Manos88 ευχαριστώ για τις συμβουλές
    όταν λες γυμναστική εννοείς τρέξιμο 1 ώρα την ημέρα για παράδειγμα;
    Κάποτε ήμουν φαν της γυμναστικης, δεν έχανα μέρα γιατί με έκανε να αισθανομαι καλά, έχω πάρει μέχρι κ ενα ελλειπτικό μηχάνημα κετλερ, αλλά μόνο που το βλέπω κ σκέφτομαι ότι θα ιδρώσω φτάνει. γιατί δεν έχω την όρεξη πλεον ρε γμτ, απορώ με τον εαυτό μου!
    προτιμώ να βλέπω το ταβάνι κ τους τοίχους ξάπλα, τρώγοντας την άκρη της μαξιλαροθήκης παρά να κάνω οτιδήποτε άλλο!
    Άσε που έχω καταστρέψει όλες τις μαξιλαροθήκες μου κ αυτό το είχα απο μικρή κ δεν μπορώ να το κόψω!
    Άντε να βρείς άντρα μετά κ να διαπιστώσει ότι τρώς το μαξιλάρι... χα, χα, χα...

Senior Member
    Μαρία εάν ο σκοπός σου είναι κάψιμο λίπους τότε θες αερόβια. Οπότε ναι τρέξιμο. 1 ώρα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ακούγεται υπερβολικό. Κουράζεις τους μυς σου και τελικά δεν κάνεις τίποτα... Εγώ νομίζω 3-4 φορές την βδομάδα 40 λεπτά τρέξιμο θα σαι εντάξει αλλά αυτά θα ήταν καλύτερα να τα συζητήσεις με κάποιον ειδικό που θα δει κιλά ηλικία φυσική κατάσταση κτλ.

Senior Member
    μπα εντάξει απο φυσική κατάσταση καλά πάω, αλλά έχω αδρανήσει τελείως εδώ κ αρκετό καιρο! μάλλον έχεις δίκιο ακόυγεται πιο λογικό το 3-4 φορές την βδομάδα.
    γυμναστική έκανα παλίοτερα για να εκτονώνω τα νεύρα μου, γι\'αυτό κ κάθε μέρα!
    από ειδικό εννοείς γυμναστή; δεν τα χωνεύω τα γυμναστήρια, δεν μπορώ να είμαι σε κόσμο, με πιάνει άγχος. ευχαριστώ πάντως!
    γνωρίζεις μήπως αυτά τα ψυχο-φάρμακα επηρεάζουν την σωστή λειτουργία του οργανισμού;
    να όσο καιρό τα έπαιρνα, ανέβαινα μια σκάλα κ φούσκωνα π.χ., τώρα που μειώθηκε η δόση δεν αισθανομαι τοσο βαριά κ ασήκωτη.

Banned
    Γειά σου mstrouf,

Η αλήθεια είναι για το ότι δεν αδυνατίζεις ότι δεν κάνει να μην τρως τίποτα και μία φορά την ημέρα, γιατί \"τεμπελεύει\" ο οργανισμός σου και δεν κάνει καύσεις. Για να αδυνατίσεις, πρέπει να τρως συχνά γεύματα 3-5 γεύματα την ημέρα, και από λίγο, το ιδανικό μαζί με μια σαλάτα, ή σκέτη σαλάτα ή φρούτα. Ήθελα να σε ρωτήσω, μήπως παίρνεις φάρμακα; Και επηρεάζουν το αδυνάτισμά σου. Έχεις πάει να κοιτάξεις για θυροειδή; Είναι ύπουλος, και δεν εκδηλώνεται εύκολα. Μπορεί να κάνεις και για χρόνια να τον βρεις, εκτός και αν κάνεις την εξέταση που έχει να κάνει με τα αντισώματα. Μόνο αυτή δείχνει. Πάντως, το πρόβλημά σου δεν είναι σοβαρό όσον αφορά τα κιλά, εκτός και αν σου φύγει τελείως η όρεξη, οπότε πας για νευρική ανορεξία. Πρέπει να το προσέξεις. Πάντως κι εγώ 2 εβδομάδες δεν είχα καθόλου όρεξη και δεν έχασα ούτε γραμμάριο.

Senior Member
    πωπω...που το ξεθαψες, πριν ενα χρόνο το \'χα γράψει.. έπρεπε να είχα σημειώσει κ κιλά για να \'μαι σίγουρη οτι πάχυνα κ αλλο...
    παιρνω ciparlex κ θυροειδή έχω

Banned
    Το είδα πάνω πάνω, δεν ξέρω γιατί...Πάχυνες κι άλλο;

Senior Member
    σιγουρα.. το βλεπω στα ρουχα μου
    ίσως παχαίνω γιατί τρώω κ κοιμαμαι, τρωω πειναω δεν πειναω, τρωω για να κανω κατι, τρωω σε σημειο σκασμου μεχρι να ξεράσω, πινω ώσπου να πεσω ξερή κ αμα δεν πινω κατεβαζω στεντον..
    αλλο με εχει φοβισει τωρα, κατι που μου συμβαινει κ φοβαμαι να το πω
    νομιζω οτι τρελαινομαι.. καλυτερα να μην μιλαω

Senior Member
    αν το βγάλεις από μέσα σου βλέπεις ότι ο φόβος μειώνεται!:)

Senior Member
    μπα πρεπει να κανω τοπικ κ δεν ξερω που θα ειναι το καταλληλο να το γραψω
    κ φοβαμαι οτι τρελαινομαι γμτ.. χεσμεντεν με χει παει

Banned
    Στο φάκελο με τις ψυχώσεις. Αλλά δεν νομίζω ότι τρελαίνεσαι. Όσοι είναι τρελοί δεν το ξέρουν ότι είναι. Από που το έβγαλες το συμπέρασμα;;

Senior Member
    απο τις φωνη που ακουω κ πραγματα που βλεπω ενω δεν υπαρχουν, ανα διαστηματα.. ειμαι σε εξαρση τωρα, με καλει το καθηκον, παω να ποτισω τους κηπους να δροσιστουν οι νεραϊδες

Banned
    Originally posted by mstrouf
    απο τις φωνη που ακουω κ πραγματα που βλεπω ενω δεν υπαρχουν, ανα διαστηματα.. ειμαι σε εξαρση τωρα, με καλει το καθηκον, παω να ποτισω τους κηπους να δροσιστουν οι νεραϊδες
    Τι; Το εννοείς αυτό για τις νεράιδες;

Senior Member
    αμα τις ακουσεις πως γελανε απο ευχαρίστηση κ δεις πως πλατσουρίζουν στα νερά, θα ξετρελαθεις

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast