Results 1 to 15 of 15
-
23-08-2006, 16:16 #1
ALCAT TEST - XENICAL - POWER PLATE
Γεια σας και απο μένα !
Είμαι απο Κρήτη και τώρα πήρα δραστική απόφαση για αδυνάτισμα. Είμαι 170 ύψος με 110 κιλά που τα πήρα σχεδόν σε ένα χρόνο! Ήμουν πάντα παχια, ανεβοκατέβαινα όμως, 5 πανω-5 κάτω, αλλά πριν 3 χρόνια λόγω ενός πένθους και οπως καταλαβαίνετε στεναχώριας, έχασα 30 κιλά σε 2 μήνες. Έτσι, κατέβηκα στα 75 που για μένα (σωματική διαπλαση) είναι καλά! Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κατέβαινα παρακάτω, ακόμα και αν 10 πένθη να είχα!!! ʼλλωστε στα 75 ένοιωθα σούπερ σταρ!!! Τώρα όμως, πήρα όπως καταλαβαινεται και τα 30!!! Το κακό είναι οτι ο μεταβολισμός μου έχει κολλήσει! Κάνω διατροφή, προσέχω, αλλά κανένα αποτέλεσμα! 3 κιλά σε 2 μήνες, δεν είναι τίποτα!!! Φταίει βέβαια πιστεύω και το οτι άλλο να είσαι 26 ετών και άλλο 30!
Θέλω να ρωτήσω αν καποιος εχει κάνει την εξέταση ΑΛΚΑΤ Τεστ. Εγώ την έκανα πέρσι, δεν την ακολούθησα καθόλου, γιατί δεν μπορούσα να βρώ τί έπρεπε να τρώγω! Μου απαγόρευσε την ΒΥΝΗ, και εγώ ακόμα αναρωτιέμαι που περιέχεται η Βύνη εκτός απο την γνωστή σε όλους μας Μπύρα! Υπάρχει κάποιος διαιτολόγος που θα μπορούσα να του στείλω τα τρόφιμα που μου επιτρέπει να μου προσαρμόσει ενα 15νθήμερο διαιτα; Υπόψιν, παίρνω τηλ την εταιρεία που μου έκανε αυτό το τεστ αλλα μαλλον βάρεσε διάλυση και δεν υπάρχει διαιτολόγος αυτην την εποχή!!!
Δεύτερον, έπερνα τα Xenical. Συγνώμη, αλλά απο οτι διάβασα εδώ μέσα δεν ήταν ευχαριστημένο το "κοινό". Εγώ είμαι πολύ! Τα ξεκίνησα πριν 2 χρόνια και έχασα! Βέβαια υπήρχε το πρόβληαμ της "ξεφτίλας-τουαλέτας", αλλά μόνο όταν έκανα "υπέρβαση" στα λιπαρά της προηγούμενης μέρας! Αν έτρωγα ισορροπημένα, εντάξη, πήγαινα νορμάλ στην τουαλέτα. Τώρα τα παίρνω ξανά, αλλά προσέχω τα λιπαρά που τρώω!
Στο θέμα της γυμναστικής. Το POWER PLATE το γνωρίζεται; Είναι ένα όργανο γυμναστικής που μέσω "δονήσεων" γυμνάζει τα αντίστοιχα μέρη του σώματος που "εκθέτουμε" πάνω του! Το κανω εδώ και ένα μήνα και πραγματικά είναι καλό! Δεν ξέρω αν αδυνατίζει ή αν γραμμώνει, αλλά οτι γυμνάζει (παλμους-λαχάνιασμα-ιδρώτας-πιάσιμο μυων) τα κάνει!!! Έχουμε κανένα γυμναστή στην παρέα;;;;
Αυτά τα λίγα απο μενα! Σας συγχαίρω για την φοβερή παρέα που έχετε δημιουργήσει, και τώρα που σας βρήκα, σίγουρα δεν θα χαθούμε! Συγχαίρω επίσης όλους όσους έχουν την τόλμη και την δύναμη για μπαλονακια-γαστροσ...-δεν ξέρω πως τα λέτε όλα αυτά! Δεν νομίζω να το έκανα ποτέ, γιατί είμαι τόσο λαίμαργη που ακόμα και αν μου το βγάζανε τελείως το στομάχι αν ηθελα να φάω κατι θα το έτρωγα!!!
- 23-08-2006, 16:58 #2
Γεια σου και χαρα σου Σεσιλια!
καλως ηρθες
Για το θεμα του κολληματος του μεταβολισμου σου που μας λες, πολλα μπορει να συμβαινουν, αλλα η ηλικια που αναφερεις δεν ειναι ενα απο αυτα
εγω ειμαι κοντα στα 40 και δεν εχει διαφορα ο μεταβολισμος μου απ τα 26...εχει βεβαια απ τα 16 που εριχνα ακομα μποι :Ρ
Αν αποκλεισουμε την πιθανοτητα καποιου θεματος με τον θυρεοειδη,η αλλου θεματος υγειας (πχ συνδρομο πολυκυστικων οωθηκων), πραμα που τσεκαρεις ευκολα με ορμονικες εξετασεις κι αν κατι τρεχει το ρυθμιζεις, καποια απο αυτα που μπορει και να συμβαινουν (μπορει και οχι) ειναι τα εξης:
1) να τρως περισσοτερο απ οσο πρεπει αλλα λογω της φυσης των τροφων (φαινομενικα λαιτ) να μην το καταλαβαινεις..
2)να τρως λιγοτερο απ οτι πρεπει(κι ομως , μπορει να συμβαινει ΚΑΙ αυτο)
3) να τρως με λαθος τροπο(πχ ενα τεραστιο γευμα,ποτέ πρωινο)
4) να μην κινεισαι καθολου
5)να εχει την λαθος συσταση η διατροφη σου, πχ πολυ λιγες πρωτεινες, πολλους υδατανθρακες
6) να μην κινεισαι ΚΑΘΟΛΟΥ
7)κλπ..
αν ισχυει κατι απ τα παραπανω κι οστοσο χανεις(εστω και τοσα) κατι ειναι κι αυτο, αρκει να ειναι μονιμο και να μην ταλαιπωρεισαι με σκαμπανεβασματα....
αν και δεν ειμαστε ειδικοι, αν θες την αποψη μας επ αυτου, μπορεις να μας πεις μια μεση μερα σου απο αποψης διατροφης και δραστηριοτητας, μπας και μας ερθει καμια ιδεα
την εξεταση που αναφερεις δεν την εχω κανει ουτε εχω παρει ποτε χαπια , οποτε δεν μπορω να βοηθησω...
το παουερ πλειτ επισης δεν το εχω δοκιμασει αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια...
πιστευω θα τα λεμε
26-09-2006, 09:56 #3
Καλημερα Sesilia,
Θα σου μεταφερω ο,τι γνωριζω γι'αυτα που προαναφερες.Κατ'αρχην το Xenical, αποβαλλει απ'τον οργανισμο τα λιπαρα που προσφατα εχουμε λαβει μεσω της τροφης μας, δεν παρεμβαινει η δραση του χαπιου στο ηδη αποθηκευμενο λιπος.Επομενως ειναι δυσκολο να χασεις βαρος, απλα μπορεις να καταναλωνεις πολλα λιπαρα χωρις να σου ''μενουν'' οι θερμιδες.
Οσον αφορα το power plate, προσφερει μυικη ενδυναμωση(κατασκευαστηκε για τους αστροναυτες της NASA οσο θα ειναι σε αποστολες για να μην αδρανουν οι μυες). Απ'οτι καταλαβα στην παρουσα φαση σ'ενφιαφερει η καυση.Επομενως η αεροβια ασκηση σου αρμοζει καλυτερα.Φορεσε τα αθλητικα σου και περπατησε για μια ωριτσα παραλιακα(εισαι σε νησι αναπνευσε και καθαρο αερα εκμεταλλευσου το!) αλλιως διαδρομο σε γυμναστηριο. Να θυμασαι πως δεν χρειαζεται να λαχανιασεις ουτε να επιβαρυνεις γονατα-καρδια.Σκοπος ειναι να αυξησεις τους παλμους σου και να αναπνεειες με ευκολια.Τοτε μονο γινεται οξυνονωση των κυτταρων αρα καυση!
Ελπιζω να σου φανουν χρησιμα τα παραπανω.Καλη δυναμη.
27-09-2006, 17:06 #4
Καλησπέρα και από μένα,
πέρσι έκανα το ALKA-TEST και ακολούθησα ΠΙΣΤΑ την διατροφή που μου πρότεινε για 3 μήνες. Όταν λέωπιστά εννοώ ότι για 3 μήνες δεν έφαγα τίποτα από τα πολλά που μου απαγόρευε, μερικά από τα οποία ήταν σιτάρι, καλαμπόκι, γαλα αγελαδινό, σύκα, αχλάδι, κεράσια, φράουλες, βερίκοκα, μανιτάρια κ.α . Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούσα να φάω ούτε ζυμαρικά, ίχνος ψωμιού, γάλα, γιαούρτι, τυρί και τα περισσότερα καλοκαιρινά φρούτα. Υποσιτιζομουν σίγουρα αλλά έχασα σε μήνες 12 κιλά, αριθμός μαμούθ για μένα. Ο λόγος που ακολούθησα την δίαιτα δεν ήταν να χάσω τα κιλά αλλά να μην έχω πονοκεφάλους. Υποφέρω χρόνια και πραγματικά όταν έκοψα όλα τα παραπάνω συνήλθα. Τελικά το αποτέλεσμα ήταν μετά από 3 μήνες να πέσουν παραπάνω από τα μισά μου μαλλιά από έλλειψη σιδήρου και ψευδαργύρου και να μπω σε αγωγή για 5 μήνες για να ξαναβγάλω μαλλιά. Τα κιλά τα ξαναέβαλα αλλά μάλλον ευθύνομαι εγώ που άρχισα να τρώω πάρα πολύ μετά.
Δεν θυμάμαι πώς λεγόταν ο διαιτολόγος που μου έδωσε τις οδηγίες αλλά το τηλέφωνό του ήταν πάνω στα αποτελέσματα των εξετάσεων. Επειδή έμενα Θεσσαλονίκη, μου έδωσε το τηλέφωνο μιας διαιτολόγου με την οποία συνεργαζόταν στη Θεσσαλονίκη. Γενικά ο κανόνας που μου έδωσε ο Αθηναίος γιατρός για τον πρώτο μήνα ήταν αποφυγή κάθε απαγορευμένου τροφίμου και όσα επιτρέπονταν θα τα έτρωγα κάθε 3 μέρες. Που σημαίνει ότι αν ήθελα σήμερα να φάω αρακά (έχει και ντομάτα μέσα), δεν μπορούσα να φάω αύριο φασολάκια (που έχουν επίσης ντομάτα). Α! Και φυσικά όχι κάθε μέρα κρέας αλλά επίσης κάθε 3 μέρες έστω και αν είναι διαφορετικού ζώου. Αν καταφέρεις να κάνεις διαιτολόγιο με όλα αυτά... Για τον υπόλοιπο καιρό, μέρα παρά μέρα οι επιτρεπόμενες τροφές και με μερικές βασικές να επιτρέπονται καθημερινά. Τελικά κράτησα την διαίτα 3 μήνες όπως σας είπα. Δεν είχα πονοκέφαλο ούτε μια μέρα, αλλά ο μεταβολισμός μου παρέμεινε ίδιος. Σήμερα, έναν χρόνο αφ' ότου την σταμάτησα έχω βάλει 15 κιλά (είχα χάσει 12).
Ελπίζω να βοήθησα και εγώ λιγάκι
27-09-2006, 17:26 #5
Τελικα το xenikal κανει κατι? Ειναι καλο για τον οργανισμο? Κανει να το παιρνει καποιος για μεγαλο χρονικο διαστημα????
το εχω σκεφτει, γιατι ειναι 2 σε 1 λυση...και δεν αποθηκευεται τιποτα, και πας σαν ανθρωπος τουαλετα....
27-09-2006, 18:11 #6
το ALKA TEST τί είναι βρε παιδιά???
24-10-2006, 16:59 #7
Καλησπέρα, είμαι καινούρια στο forum....
Δεν έχω πρόβλημα παχυσαρκίας ή πολλών παραπανίσιων κιλών απλά κατά καιρούς με απασχολεί το βάρος μου (το χειμώνα παχαίνω και μετά το πάσχα ξεκινάω διατροφή και μασάζ).
Πέρσι ξεκίνησα να παίρνω το xenical με το οποίο έμεινα πάρα μα πάρα πολύ ικανοποιημένη. Καταρχήν με βοήθησε πολύ στο θέμα τουαλέτας (γιατί έχω πρόβλημα με το θέμα αυτό) και κατα δεύτερον έχασα και αρκετούς πόντους κυρίως στο τοπικό πάχος που με ενδιαφέρει. Πέραν από το τρέξιμο στην τουαλέτα και την απίστευτη κακοσμία, τουλάχιστον οργανικά δεν είχα κανένα μα κανένα απολύτως πρόβλημα (η δοσολογία η δική μου ήταν 1 χάπι την ημέρα).
Επειδή λοιπόν σκέφτομαι να τα ξαναπάρω, θα ήθελα τη γνώμη σας και κάποιες αντεδείξεις που πιθανόν να είχε κάποιος από εσάς.
Θα εκτιμήσω το ενδιαφέρον σας
Ευχαριστώ
25-10-2006, 16:03 #8
Καλησπέρα σε όλους!! Παρακολουθώ 2 μέρες τις συζητήσεις και χαίρομαι ιδιαίτερα που υπάρχει αυτό το forum για ανταλλαγή πληροφοριών και συμβουλών. Προσωπικά θέλω να χάσω 15-20 κιλά και ψάχνω μια δίαιτα χωρίς πολλά φρούτα (δεν τα μπορώ) και με γρήγορα αποτελέσματα. Σε παλιότερη συζήτηση διάβασα για την δίαιτα της ΝΑΣΑ. Την γνωρίζει κάποιος? Κι αν ναί, έχει αποτελέσματα?
29-08-2007, 15:55 #9
ΕΡΩΤΗΣΗ
Τα xenical βλαπτουν τον οργανισμο???γιατι ετσι εχω ακουσει οτι ασ πουμε δημιουργουν πολλα προβληματα υγειας...δηλαδη οσοι τα εχετε παρει ειχατε αποτελεσματα?και αν ναι σε τι χρονικο διαστημα με τι διατροφες και με τι δοσολογια του συγκεκριμενου φαρμακου...?ευχαριστω..
29-08-2007, 20:22 #10
Originally posted by Εβελυν
Τελικα το xenikal κανει κατι? Ειναι καλο για τον οργανισμο? Κανει να το παιρνει καποιος για μεγαλο χρονικο διαστημα????
το εχω σκεφτει, γιατι ειναι 2 σε 1 λυση...και δεν αποθηκευεται τιποτα, και πας σαν ανθρωπος τουαλετα....
οσοι μας μιλησαν για εμπειρια τους με ζενικαλ, μας ειπαν οτι ετρεχαν σαν βεγγος στην τουαλετα
29-08-2007, 22:56 #11
kalispera ki apo mena..
pera apo tis koinwnikes proektaseis tis xrisis xenical (blepe trelli diarroia)
prepei na koitate kai to sykwti sas.. kathe treis mines exetaseis transaminases..
to xenical epidra se ena enzymo sto sykwti sas -ekeino pou rythmizei tin aporrofisi lipoys (pliroforiaka legetai lipasi)- kai prepei na elegxete kai tis ypoloipi ipatiki leitourgia
29-08-2007, 23:28 #12
Κατι συμπληρωματικο για το power plate
Παιδια το εν λογω μηχανημα εχει πολλες αντενδειξεις.. Για ατομα με θρομβώσεις, και προβληματα στη σπονδυλικη στηλη ειναι απαγορευτικο.. Ελεγχετε με πτυχιουχους επαγγελματιες αν ειστε σε φυσικη κατασταση να το κανετε.
29-08-2007, 23:41 #13
απ οτι ξερω εχει αντενδειξεις και γενικοτερα για ατομα που μπορει να εχουν ευαισθησια σε αρθρωσεις, μεση, αυχενικο, γονατα, κλπ...
λογω των βιαιων κραδασμων προφανως..
30-08-2007, 12:58 #14
αρα πολυ καλο αρκει ο γυμναστης που θα σε αναλαβει να ειναι γνωστης!!!!
Γιατι εχουν ακουστει πολλες περιπτωσεις που εαν ο γυμναστης ειναι σε εναν δικο του ονειρικο κοσμο,το μηχανημα κανει πολυ μεγαλη ζημια στο σωμα μας ,απο μεση σπονδυλικη μεχρι να μεινουν αναπηροι.
Οποτε οσο αφορα το pawer plate προσεχουμε που απευθυνομαστε για να εχουμε επισης την υγεια μας!!!!
Ισως ενας πιο κλασικος τροπος ασκησης να ειναι πολυ καλυτερος και σιγουρος.Ειναι εγγυηση εαν το σκεφτεις καλυτερα!!!
Σουευχομαι καθε επιτυχια ,και οτιδηποτε χρειαστεις και περναει απο το χερι μας ευχαριστως να βοηθησουμε!!!Περιμενουμε νεα σου!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
30-08-2007, 18:42 #15
Σε σχση με το συγκεκριμενο μηχανημα.. Βασιζεται στην ασκηση με δονηση.. Δονειται σε 2 επιπεδα - αν και εχουν κυκλοφορησει νεα μοντελα με δονηση σε 3 επιπεδα - και σκοπευει στη μυικη τονωση.. ΔΕΝ ειναι για λιπολυση... Επισης επειδη η σχετικη πυκνοτητα του μυ ειναι μεγαλυτερη απο του λιπους, μην παθουμε καμια φρικη αν η ζυγαρια ενω ειμαστε σε διαιτα δειξει να "κολλάει".
@SWEET: To θεμα των αρθρωσεων και του αυχενικου δεν ειναι τοσο δυσκολο..Αν το εχεις πονας και το ξερεις.. Αν ομως καποιος πασχει απο θρομβωση και δεν το ξερει τοτε ειναι προβλημα.. το μηχανημα θεωριτικα μπορει να αποκολλησει το θρομβο και να μετακινηθει..χωρισ να ξερουμε προς τα που παει και που θα σταματησει!!
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....