HELP απανταχού χοντρούλες 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Member

HELP απανταχού χοντρούλες 2

ειμαι πολυ χαρουμενη που βρεθηκα εδω τελικά . Αντε και περναω τα 36 μεγαλώνω και μεγαλώνει κι ο κόλ.... μου μαζι .
    Αδικο ....ας μεγάλωνε το κεφάλι ....ας μεγάλωνε το χέρι ....
    γιατί πρέπει ντέ και καλά όσο γράφουν τα χρόνια να υξάνεται και το βάρος σώματος?
    αναπάντητα ερωτήματα που θα μας συντροφεύουν μια ζωή , μια στερημένη ζωή απο παγωτα ,πίτσες και μπύρες .
    Βαρέθηκα κορίτσια
    Οταν ημουν 16 αντεχα φοβερες διαιτες χωρις άμεσους φόβους για την υγεία μου .τωωωρα με τη πρώτη ζαλάδα ....μωρέ λίγο ψωμάκι να φαω...... Ειναι φοβερό πως μεγαλώνοντας απαξιώνουμε τα πάντα και τα αναγάγουμε σε άκι , ψωμάκι ,ποτάκι ένα γλυκάκι μωρέ .....
    Κουράγιο σε όλους

Senior Member
    Χαρά, καλώς ήρθες!!! Κατ'αρχάς να σου διευκρινίσω ότι στο συγκεκριμένο forum (της βουλιμίας) δε γράφουν αναγκαστικά χοντρούλες, αλλά άτομα που πάσχουν από τη συγκεκριμένη διατροφική διαταραχή. Κατά τ'άλλα, εύχομαι να σου φανεί χρήσιμο αυτό το site και να βρεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι!

Senior Member
    Originally posted by ΧΑΡΑ
    ειμαι πολυ χαρουμενη που βρεθηκα εδω τελικά . Αντε και περναω τα 36 μεγαλώνω και μεγαλώνει κι ο κόλ.... μου μαζι .
    Αδικο ....ας μεγάλωνε το κεφάλι ....ας μεγάλωνε το χέρι ....
    γιατί πρέπει ντέ και καλά όσο γράφουν τα χρόνια να υξάνεται και το βάρος σώματος?
    αναπάντητα ερωτήματα που θα μας συντροφεύουν μια ζωή , μια στερημένη ζωή απο παγωτα ,πίτσες και μπύρες .
    Βαρέθηκα κορίτσια
    Οταν ημουν 16 αντεχα φοβερες διαιτες χωρις άμεσους φόβους για την υγεία μου .τωωωρα με τη πρώτη ζαλάδα ....μωρέ λίγο ψωμάκι να φαω...... Ειναι φοβερό πως μεγαλώνοντας απαξιώνουμε τα πάντα και τα αναγάγουμε σε άκι , ψωμάκι ,ποτάκι ένα γλυκάκι μωρέ .....
    Κουράγιο σε όλους
    Χαρά, καλως μας ήρθες και καλη διαμονή!
    όσο για τον γόνιμο προβληματισμό σου, για φαντασου όποτε παρατρωγαμε μερικοι και μερικες να μεγαλωνε το κεφαλι μας οπως λες...θα ειχαμε το κεφαλι του νταμπο...αππαπαππαα
    καλυτερα ο κωλος, δεν το συζητω...τουλαχιστον στους μεγαλους κωλους, υπαρχουν αρκετοι που εχουν πολυ μεγαλη αδυναμια, για μεγαλα κεφαλια δεν εχω ακουσει καμια προτιμηση.... :D

ΠΑΡΑΥΤΑ, αν θες να μειωσεις το μεγεθος του κωλου σου (οπως και πολλοι απο μας) σου ευχομαι να το πετυχεις και κατα προτιμηση χωρις στερησεις και τις στερητικες διαιτες του βρωμικου παρελθοντος μας...

LOL sweet hahahha.... μπορεί να υπάρχουν άντως και άτομα που τους αρέσουν τα μεγάλα κεφάλια, ποιός ξέρει!

Xara καλώς όρισες... όντως το συγκεκριμένο "βουλιμία" φόρουμ απευθύνεται σε λίγο πιο βουλιμικούς τύπους που επισυνάπτουν μακροχρόνιες σχέσεις με ψυγείο και λεκάνη! :P
    Παρόλαυτά έχω να επισημάνω το εξής... γιατί στα 36 σου αναφέρεσαι στον εαυτό σου λες και είσαι ήδη γιαγιά???? Εγώ πιστεύω ότι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ χρόνια της γυναίκας είναι 30-40 και συ, που βρίσκεσαι στα καλύτερά σου, το λες λες και είσαι ήδη με δισέγγονα!

Νομίζω ότι πρέπει να ξαναβρείς λίγη από την παλαιότερη τσακπνινιά σου και να αντισταθείς, να κάνεις δίατια και να δεις τον ευατό σου με μέση δαχτυλίδι και πωπουδάκι τραγανό, χεχε... Εμείς για αυτό είμαστε εδώ, να στηρίζουμε!

Senior Member
    χαρα καλως μας ηρθες....ειμαι σιγουρη οτι μπορεις να ξαναπροσπαθησεις και να τα καταφερεις...εισαι σε μια χαρα ηλικια και εχεις ακομα ψυχικες αντοχες..πες οτι θα ειναι η τελευταια φορα αλλα και η πιο πετυχημενη και ολα θα πανε καλα! καλη συνεχεια και εμεις ειμαστε εδω για οτιδηποτε θελησεις!

Senior Member
    Γεια σου Χαρα!!!!
    Καλως ηρθες καλη μου .
    Βρε χαρα μου ,ενα σου λεω :φαντασου εμενα με το αναλογω κεφαλι που ελεγες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αλλο κακο να μην μας βρει!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Η 2sweet2... εχει δικιο ακουμε.....ξερω ...............!!!!!!!!!!!!!11
    Ευτυχως που ο π...ος εχει θαυμαστες σε ολα τα μεγεθοι!!!!!!!!!!!!!!
    Ελα χαρα μαζι με ολους εμας να προσπαθησεις για το στοχο σου και αν βρε παιδι μου τυχεις και σε κακες μερες δεν πειραζει γι'αυτο ειμαστε εμεις εδω!!!!!!!!!
    ΕΣΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

Member
    Κοριτσια σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη ....και θέλω να μοιραστώ μαζί σας κολπάκια που κάνω για να προσπαθώ .
    1 ο βερζεβούλης έρχεται (ο καλός μου δλδ ) με κοιτά ,το κοιτώ με πιάνει αισθαντικά απο τη μέση και αναφωνεί ....μάτια μου τι ειναι αυτά μάτια μου ? που είναι η μεσούλα μας μάτια μου ....οι προτάσεις κλειδί για να κλειδώσει ο ερωτισμός μου ..... αντιπαρέρχομαι .... δε γεμίζω ενοχές αλλά κάνω οτι κάτι ξέχασα κι αλλάζω δωμάτιο .
    2 εχω επιστρατευσει οτι στενό έχω ,μέχρι και φόρμα καουτσουκ εφίδρωσης κι οταν ειμαι σπίτι τη φοράω ,βάζω κι ενα ωραίο μπλουζάκι απο πάνω και προσπαθώ να αισθάνομαι σεξυ .εαν ο βερζεβούλης ειναι εκει φροντίζω να φορώ απο πάνω ενα ρομπάκι .....βαμένη χτενισμένη επιμελώς ατιμέλλητα .... δε θα μου σπάσει αυτός το τσαμπουκα
    3 κάθε πρωί κοιτάζομαι σε ολόσομο καθρευτη και φροντίζω να με κοιτάζω στα μάτια και να λέω μπράβο κορίτσι μου εφόσον αισθάνομαι καλά με μικρότερη κιλίτσα τουλάχιστον μέχρι το βράδυ που θα ερθουν τα δύσκολα να χω καλή ψυχολογία .
    4 οχι φετος δεν θα δώσω τίποτα απο τα καλοκαιρίνα μου επειδή δε μου πάνε . εκει θα τα κρεμάσω όμορφα στη ντουλάπα να τα βλέπω κάθε πρωι . κρίμα ειναι να ντοινω τόσες.
    5 εχω διαβάσει πολλων απο εσας τις προσπάθειες και τισ πολυ χρήσιμες συμβουλές σας . μπαίνω συχνά κι ανατρέχω σε αυτές .
    6 αφού βγάλω τη φόρμα κι ειμαι μολύσκεμα στον ιδρώτα (γυμναστική δε μπορώ να κάνω με τίποτα )τουλάχιστον απο τη μέση και κάτω κάνω ντουζ εχω προμηθευτει πολυ σκληρό σφουγγαρι και βάζω μια φυτική κρέμα απο κισο -καφεινι -φυκια και κάνω μασαζ Το καλό είναι οτι μετα επειδη αυτη η κρέμα παγώνει κάπως το σώμα και το αισθάνεσαι δε ξέρω εαν θα εχει αποτελέσματα αλλα μου φτιαχνει τη ψυχολογια και αισθανομαι υπεροχα δροσερη κι ανανεομένη και δεν τρεχω στο ψυγειο παρα κοιτάζω να φτιαξω τα νύχια μου και να κάνω στο πρόσωπο οτι φυτικές μάσκες έχω .(εχω γλυτωσει πολλα με τα φυτικα κι εχω θεαματικα αποτελέσματα σε σχεση με τα este lauder που χρησιμοποιούσα . 10 μερες τώρα εχει αλλάξει η μουρη μου . ασε που σκέφτομαι κι ενα βοτοχακι που κανει 300 ευρω ετσι για να απογηωθεί η ψυχολογία μου
    7 το πρόβλημά μου ειναι το βταδάκι που εχω συνηθείσει να χαλαρώνω με κανενα ποτο που μου πηδάει τη διαιτα ......αρχισα να δοκιμάζω νερο με λεμονι μπόλικο βάζω και πάγο για να μιαζει βοτκα η βραζω βαλεριανες -αγριάδες -λουιζα και τα βαφτιζω κρασακι .
    θα δουμε .......
    θέλω να αποβάλω απο επάνω μου εως 10 κιλά . σε φισιολογικα επιπεδα ημουν πάντα στα 66-67 με 1.71 υψος και πάλι εμοιαζα γεματούλα κάποια στιγμή εφτασα 60 αλλά ημουν αρρωστη ψυχολογικά .... στη συνέχεια σκαρφαλωσα στα 74 και μέχρι να φτασω τα 70 εχω φτυσει αιμα .συνεχιζω ομως .
    Μου κάνει πολύ καλό που ειμαι αναμεσά σας και ειμαι καλά
    υγιαίσταση και παχουλή .... ο καιρος ειναι ο καλυτερος συμμάχός μας και η ιδέα οτι δεν είμαστε μένες ....
    Συγνώμη για τη πολυλογία μου
    χαρα

Senior Member
    Τελειος ο καλος σου νομιζω!?!?!
    Μπραβο για το ποτο .Το παλευεις και αυτο ειναι σημαντικο.
    Νομιζω σαλατες με πρωτεινες ειναι οτι πρεπει τωρα για σενα.Τουλαχιστον για 10 μερουλες καντο ετσι για αλλαγη να βγεις απο την ρουτινα.
    Το αριανη ειναι πολυ καλο ειδικα αυτη την εποχη που εχει ζεστη.Οπως και η σουρωτη η σοδα με λεμονι!!!!!!!!!!1
    ΤΕΛΕΙΑ Η ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΣΟΥ(ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΣ)!!!!!
    ΚΙΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!

Και οπως λες και εσυ ,ειναι ευτυχια να εισαι πανω απ'ολα υγειης!!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    Ελα βρε μανα μου!!!
    Τι κανεις?
    Τι καθεσαι και σκας και δεν μας λες το προβλημα?
    Ξεκινα και μην καθεσαι καθολου!!!
    Σε ακουωωωω!!!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Junior Member
    xairetw sas......eimai kai egw xontri kai voylimiki...i alliws roza i mpoylntoza......einai i tetrati mera poy den sikwnw kefali psila apo tin toyaleta.....misw ton eayto moy .skivw otan pernaw mprosta apo ton kathrefti mi me dw kai me ftisw...........

Junior Member
    κορίτσια εγώ έχω μία απορία.....χοντρές μας ανεβάζουμε, παχουλές μας κατεβάζουμε....αναρωτίεμαι τελικά πόσες από δω μέσα έχουν όντως πρόβλημα...πάω στοίχημα πως δεν είναι πολλές...το οποία θα ήταν και ζωνατνή απόδειξη ότι η βουλιμικές έχουν τελείως διαστρεβλωμένη εικόνα για το εαυτό τους (όχι οτί αυτό δεν έχει ήδη αποδειχθεί...οπότε μάλλον θα ήταν επιβεβαίωση της ήδη υπάρχουσας απόδειξης)....για παράδειγμα eleytheria είμαι σχεδόν σίγουρη πως δεν είσαι για φτύσιμο....απλά εσύ έτσι σε βλέπεις....μήπως τελικά πρέπει να επικεντρωθούμε στο να φτίαξουμε την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας παρά να φτίαξουμε τα κιλά μας? Better said that done...έχει κανείς καμία συμβουλή για το πως μπορεί να επιτευχθεί αυτο?

Senior Member
    ELENI8100 αταρχην καλως ηρθες!!!!!
    Και κατα δευτερον συμβουλες πολλες ,παρα πολλες απο ολους μας ,το θεμα ειναι οτι αναφερομαστε σε πραγματα αυτονοητα ,τα οποια ομως δεν γινονται κατανοητα ,γιατι τελικα ''το πως φαινεσαι '' ειναι πολυ πιο σημαντικο απο οτι μπορει καποιος να φανταστει.
    Καταληγουμε να συζηταμε τα ευλογα ενω ολοι λιγο πολυ γνωριζουμε τι και πως!!!!
    Εχει καποιο νοημα τα να δωσουμε τετοιου ειδους συμβουλες ??Μηπως απλα επαναλαμβανομαστε?Μηπως στην ουσια εχουμε γνωση τι συμβαινει με τον καθενα μας αλλα οπως λεει και η διαφημιση ''θελω να τα ακουω''????
    Απο την αλλη ισως η επαναληψη ειναι το ιμιση της μαθησης!!!
    Ωραιο το θεματακι για συζητηση!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Junior Member
    Dexa μου απλά πιστεύω πως ο καθένας από μας έχει μία διαστρεβλωμένη και αρνητική εικόνα για τον εαυτό του που πολλές φορές οφείλεται κατά πάρα πολύ από τις αντιδράσεις των άλλων απέναντι του. Στη δική μου περίπτωση όταν ήμουν μικρή χοντή με ανεβάζανε, χοντρή με κατεβάζανε. Δεν μπα να ψήλωσα και να έγινα σαν λαστιχάκι που τεντώθηκε (γιατί πήρα κοντά 20 πόντους σε ένα καλοκαίρι) η εντύπωση πως είμαι χοντρή δεν έλεγε να μου φύγει...ίσως άμα αντικατισταθούν τα αρνητικά σχόλια με θετικά σχόλια και επαναληφθουν για αρκετο καιρό...ίσως τότε κάτι γίνει..

Senior Member
    ΧΑΡΑΑΑΑ!!!!!Ανοιξε η γη και σε καταπιε????????
    Οπως εφυγες για διακοπες εχω να σε ακουσω!!
    Τι εγινε βρε μανα μου??Που εισαι?Εισαι καλα?
    Πως τα περνας?Τι κανεις αυτος ο αψηλος με τα μεγαλα ματια???

Περιμενω να διαβασω νεα σου!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!