Results 16 to 21 of 21
-
30-08-2007, 20:20 #16
Originally posted by viola17583
ειχα παραπανισια 12000 ευρώ και αντι να πάρω αυτοκίνητο έκανα επέμβαση....μετα πήρα και αυτοκίνητο και πήγα και Ντουμπάι....δεν μπορώ να καταλαβώ αυτή η χαρα απο που βγαίνει...οταν ενας μαλ**ας γιατρό μου είπε οτι δεν χρειαζεσαι τίποτα....5 χρόνια συνεχόμενη διαιτα μωρέ...δεν είναι τίποτα και μου μιλούσε ειρωνικά του στυλ μην βάζεις ζαχαρι στο καφέ μην τηγανίζεις τις πατάτες με λάδι, περπάτα απο την αθήνα μέχρι την θεσσαλονικη απλά καθημερινα πράγματα δηλαδή ή επίσης που ήθελε να με βάλει εγκλειστο στο νοσοκομείο μόνο με ορό για να χάσω με βιαιο τρόπο τα κιλά απλές λύσεις δηλαδή καθημερινές .....τον εβρισα μεγαλοπρεπέστατα και μετα απο 1 χρόνο πήγα όντας αδύνατος και μου χασκογελούσε σαν χάνος
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΛΟΙΠΟΝ???ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?
ΕΓΩ Η΄ο Doctor με master στο university of ταδε και Phd στο απο δω και απο κεί.....
εγώ ο ΑΙΦΕΡ (το παιδί που λένε όλοι αει φέρε το νερο κλπ) εκανα το γιατρό να νοιώσει ασχημα...
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΗΝ ΕΓΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ?
ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΣ?
ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΚΙ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΕΙΣ?
Ο καθενας με τη viola του............
- 30-08-2007, 20:27 #17
δεν είναι πάντα θέμα χλαπακιάζματος....μαρχάλας (όπως λένε οι τούρκοι) είναι και θέμα ορμονών...η μάσα μου κόπηκε και πρίν εγχειρησης έχασα 20 κιλά οι γαμ***νες οι ορμόνες με ξαναανέβασαν....και δεν έκοψα την μπάκα μου μια χαρά εκεί είναι ελαφρώς χαμηλωμένη....
ΟΤΑΝ εισαι απέξω απο το χορό πολλά τραγούδια λές....ΤΡΑΓΟΥΔΑ!!!
31-08-2007, 09:31 #18
ο γιατρός μου έδωσε και σίδηρο...αλλά τρώω φακές.....
εκεί δεν θα έχω πρόβλημα....
στα άλλα φοβάμαι. στην β12 ασβέστιο και c που δεν τρώω και καθόλου φρούτα
...επίσης θέλω να αναφέρω ενα ακόμη πρόβλημα στα δόντια που πρέπει να το ψάξετε....υπάρχουν πολλές φορές που κάνω εμετό λόγω οτι μου κάθεται στο δακτύλιο το φαγητό...αυτό δημιουργεί οξύτητα στο στόμα και επηρρεάζονται τα δόντια...αρχίζουν σιγά σιγα να παθαίνουν καταγμα..μου το πε η οδοντιατρος και κουφάθηκα....και τώρα κάνω πρόληψη με φθοριώσεις και τέτοια.
31-08-2007, 14:49 #19
Μεγαλη προσοχη στα δοντια!!! Οι εμετοι ειναι οξυνοι και καταστρεφουν την αδαμαντινη των δοντιων..Μετα τον εμετο -οσο σιχαμενο κι αν ειναι- ποτε οδοντοκρεμα..Μονο νερακι να ξεπλενετε το στομα σας...
@βιολα: Δυστυχως βιολα μου οι φακες εχουν και αλλη μια ουσια που λεγεται phytate και δεσμευει το σιδηρο...Δεν ειναι δηλαδη τοσο διαθεσιμος οσο αυτος του κρεατος..Το ιδιο ισχυει και για το σπανακι και για τα υπολοιπα που μας ελεγαν οι μαμαδες μας να φαμε για το σιδηρο.. Αν δεν τρως φρουτα και λαχανικα παρε συμπληρωμα βιταμινης C γιατι βοηθαει την απορροφηση του σιδηρου
02-09-2007, 19:36 #20
ελα βρε μαρουλακι κι εσυ που πιστεψες οτι ειναι φοιτητρια της ιατρικης, η μικρη ελενη...
04-09-2007, 23:46 #21
Γιαννη μου αν και καθυστερημενα περαστικα σου!!!!
Ευχομαι απο εδω και στο εξης ολα να πανε πολυ καλα και να μην χρειαστει να ξαναπαρεις το παραμικρο!!
viola μου σε παρακαλω πολυ να παιρνεις τις βιταμινες σου!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση