Results 106 to 120 of 188
Thread: O,TI NANAI!!
-
16-09-2007, 15:49 #106
life
μη το συζητας..... θα κανεις για σημερα το βραδυ μονο, την διαιτα της παπιας (ξερεις, τρωμε οτι θελουμε και κανουμε την παπια)
κι απο αυριο, στο προγραμμα σου...
- 16-09-2007, 17:21 #107
Xα χα κοριτσια ειστε απιθανες !!!!
Αυτο εκανα ............και να σας πω ? εφαγα γαριδομαροναδα κανονικα ......ηπια και 1/2 ποτηρακι κρασι και ενα πολυ μικρο κομματι τουρτα (αληθεια λεω!)..........και ειλικρινα δεν πιστευω οτι δεν εκανα καμμια μεγαλη καταχρηση ,ουτε νοιωθω το στομαχι οτι εχει "σκασει".....και ..ενα γιαουρτακι το βραδυ .........μια χαρα !!!!
Μηπως τελικα εχουμε μαθει να βασανιζομαστε με ανουσιες διαιτες ?
Μηπως τελικα το να ξεφευγουμε και λιγο .........δεν ειναι και τοσο κακο?
Δεν ευλογω τα γενια μου αλλα και τοσες μερες κανω πραγματικα διατροφη και δεν μπορω να πω οτι εχω χασει ( 11/2 κιλο και αυτο επειδη εκοψα τα αλατια αρα πιθανο να εχασα νερο!)......απλα δεν εχω παρει κι ολας ...........
Οποτε απο αυριο που παλι εχει διατροφη αρα μπορει και να ξεκολησω λιγο .........ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ?
Δεν μπορειται να πειτεται τετραγωνη λογικη !
16-09-2007, 17:26 #108
Α!! υποψιν εχω ραντεβου με διατροφολογο στις 26 (οπου εχω ακουσει οτι ειναι κορυφη!).......το εχω κλεισει εδω και δυο εβδομαδες.......και δεν ξεκιναω καποια κλασσικη διαιτα τυπου Ατικνς και οχι μονο , γιατι εχω επενδυσει στο ραντεβου ..........ΑΛΛΑ ετσι και με ξεπεταξει σε δεκα λεπτα με καμμια φωτοτυπια ........ετοιμαστειτε να με δειτε στο δελτιο του star!
Κοροιδια τελος!!!!
16-09-2007, 20:46 #109
Μπαλιτσα καλως ορισες ......κατ΄ αρχην αλλα αλλαξε νικ και γραψε κουκλαρα !!!!!!!....
θέλω να πιστευω οτι κανεις πλακα οτι θα ηθελες να εισαι ανορεξικη? ετσι?
βλεπεις ειδησεις?..........μαθηματικα αποδεδεγειγμενο οτι θα σε οδηγηση στο θανατο........
Δεν αντεχεις το εαυτο σου στον καθρεπτη ?
τι δεν αντεχεις οτι βλεπεις μια κοπελλα ομορφη ,με τελειες αναλογιες ?
Θελω να πιστευω οτι αφου διαβαζεις το forym και ψαχνεις τοτε θα δεις οτι ατομα με 198 κιλα και δεντο βαζουν κατω! το παλευουν και πρεπει γιατι πραγματικη εχουν προβλημα ..........εσυ ομως με 55 κιλα εχεις τη ζωη στα χερια σου να την ΖΗΣΕΙΣ!
και αν νοιωθεις ασχημα με το σωμα σου ελα τοτε να κατσουμε μαζι στον καθρεπτη ..........διπλα διπλα και τοτε να μου το πεις !!!
θελω να πιστευω οτι ειναι κατι παροδικο ισως απο καποια απαγοητευση και συντομα για να μην πω αυριο κι ολας θα βλεπεις τον εαυτο σου οπως πραγματικα ειναι .........διμετρη κουκλαρα!!!!!
Και συγνωμη μπαλιτσα αλλα ειναι και λιγο ειρωνια για ολους εμας που πραγματικα εχουμε προβλημα με το παχος ............αλλα επειδη καταλαβαινω οτι ειναι εγκεφαλικο .......για αυτο και δεν το λαμβανω ετσι.............
τι λες αλλαζουμε? να σου δωσω το σωμα μου να μου δωσεις το δικο σου ?
Μπαλιτσα μου ..............θα στο πω .............εισαι θεα .................ασε τη διαιτα ........ασε τον καθρεπτη .............βγες εξω ...............ΖΗΣΕ!
16-09-2007, 21:23 #110
είμαι 22 χρονών.
Ειναι όντως εγκεφαλικό. Το καταλαβαίνω. Αλλα 24 ωρες το 24ωρο ζυγιζομαι.Και πάντοτε απογοητεύομαι.
"Και συγνωμη μπαλιτσα αλλα ειναι και λιγο ειρωνια για ολους εμας που πραγματικα εχουμε προβλημα με το παχος ........."
Πραγματικά θαυμάζω τους ανθρώπους και κυρίως τις κοπέλες(έχω πολλές φίλες) που έχουν λίγο παραπάνω κιλά.
Και αυτό γιατί έχουν τρομερή προσωπικότητα και απίστευτο χιούμορ.
Εγω θεωρώ τον εαυτό μου τρομερά κομπλεξικό. Ίσως επειδή είχα περάσει και εγώ η φάση των πολλών κιλών σε μια ηλίκια όπου οι συνομίληκοι μου(στο σχολείο) δεν είχαν ευγένεια και διακριτικότητα.Τότε ήμουν 75 κιλά στα 16 μου.Τότε όμως ήμουν πολύ πιο καλά με τον εαυτό μου.
Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε.Το είχα ανάγκη.....
16-09-2007, 22:46 #111
αγαπητη μπα-λιτσα (που δεν εισαι μπαλιτσα)
δεν ειναι αληθεια οτι οι υπερβαροι εχουν 'τρομερη προσωπικοτητα και απιστευτο χιουμορ"...
ειναι αληθεια ομως οτι εχουν ενα ΜΕΓΑΛΟ κινητρο, να αναπτυξουν οτιδηποτε καλο εχει η προσωπικοτητα τους προκειμενου να επιβιωσουν σε εναν κοσμο τοσο απορριπτικο γι αυτους...κανεις ομως, η εστω, σχεδον κανεις, δεν καταφερνει να αποφυγει τα συμπλεγματα που λες οτι εχεις κι εσυ, παρα το απιστευτο χιουμορ και την τρομερη προσωπικοτητα...
ευχομαι, τωρα που εισαι σε ιδανικα κιλα, να βρεις τον δρομο στα θεματα που πραγματικα σε απασχολουν και θελουν επιλυση (ταπεινη μου γνωμη)και να αποδεσμευτεις απο την ενασχοληση με τα κιλα που σε αποπροσανατολιζει...
16-09-2007, 22:46 #112
mpa-litsa,εχω σχεδον τα διπλα σου χρονια ! πιστευεις οτι εμενα στο σχολειο δεν με κοροιδευαν ?
αλλα τοτε δεν ηξερα να τους απαντησω .και δεν ειχα και κανενα διπλα μου .....(εχω μια κορη 9 χρονων .....εχει λιγη κοιλιτσα δεν μπορω ομως να πω οτι ειναι υπερβαρη ειναι ενα ψηλο παιδι για την ηλικια του ,ξερεις ποσες φορες ηρθε κλαιγωντας γιατι την κοροιδευαν οι αλλοι ...ομως καταφερα ευτυχως να της περασω οτι αυτη που την κοριδευαν.......σιγουρα εχουν μεγαλυτερο προβλημα!και και να στο πω απλα να μην μασαει ......καποια στιγμη αν οι αλλοι δε καταλαβαινουν καλο ειναι να γινεις αυθαδης και εσυ!)..............το κυριοτερο ομως που θελω να σου πω οτι ειναι ενα μεγαλο βημα .........το μοιραστηκες μαζι μας .......και οποτε μα οποτε νοιωθεις την αναγκη και σε κανει να νοιωσεις καλυτερα μη διστασεις ουτε λεπτο ............
ακομα και στα 16 δεν πιστευτω οτι δεν εισουν υπερβαρη..αλλα καμμια φορα η ζηλεια των αλλων μας πληγωνει και μας λεει πραγματα που ξερει οτι ειναι η αχιλλειος πτερνα μας!!!!
mpalitsa ειμαι σιγουρη οτι εισαι μια κουκλιτσα ..........και δεν χρειαζεται να ζηλευεις ουτε καν τις φιλες σου γιατι κακα τα ψεμματα καμμια φορα το να αυτοσαρκαζομαστε ή απλα να εχουμε χιουμορ ........πιστεψε μας δεν ειναι γιατι το θελουμε αλλα για να γινουμε αρεστοι στους αλλους!! να τους προλαβουμε αν θες!!!!
16-09-2007, 23:19 #113
Τωρα νιώθω λίγο γελοία... ξέρω ότι η ιστορία μου ή καλυτερα αυτό που με απασχολεί
ίσως να είναι χαζό...και να ακούγεται ακόμα πιο χαζό.
Είναι όμως βασανιστικό να έχεις εμμονή με το βάρος. Να κλαις γιατι δεν έχασες κιλά και ποτέ να μην είσαι αρκετή...να νιώθεις άσχημη και χοντρή και να περπατάς με το κεφάλι κάτω..
Με αποκαλουν όμορφη και ειλικρίνα..... νομίζω πως με κοροιδευουν...
Ξέρω ότι ειναι ένα απλό θέμα αυτοπεποίθησης. Θα την αποκτησω ποτέ?
Θέλω μια μέρα να ξυπνήσω και να είμαι αδύνατη...
16-09-2007, 23:43 #114
Κουκλιτσα ,εγω δεν μπορω να σε λεω μπαλιτσα.......να μην αισσθανεσαι χαζα .......αλλιμονο αν και εδω δεν μπορουσαμε να γραψουμε τα εσωψυχα μας ! Για αυτο ειμαστε εδω για να τα βγαζουμε απο μεσα μας!!
και φυσικα να τα μοιραζομαστε!!!
Να σου πω κατι ?
Εγω βλεπω οτι η αντιστροφη μετρηση εχει αρχισει ! ηδη εχεις αρχισει να αναρωτιεσαι......αρα εχεις κανει ενα μεγαλο βημα .........
το ειπες και εσυ .....ολα εγκεφαλικα ειναι .......ολα στο μυαλο μας ειναι........και ολοι μας εχουμε φοβερη δυναμη μεσα μας !!!!
Να σου δωσω μια συμβουλη .........μαλλον εισαι μονη σου ..........μηπως ειναι ωρα να σηκωσεις το κεφαλι σου με πολυ αυτοπεποιθεση και να ερωτευτεις!
Εισαι μια ομορφη ΑΔΥΝΑΤΗ κουκλιτσα ............ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ!
17-09-2007, 12:00 #115
.... Γιορτάζω και με έχουν θυμηθεί οι ελάχιστοι και βεβαίως βεβαίως αυτοί που ήθελα να με θυμηθούν δεν εχουν εμφανιστεί.....
17-09-2007, 12:25 #116
Χρόνια σου πολλά Ελπίδα μου!!!! Σου ευχομαι το ονομα σου να ειναι ενας φωτεινός φαρος στην ζωή σου!!
17-09-2007, 12:43 #117
Χρόνια πολλά Ελπίδα! Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν!
17-09-2007, 13:59 #118
Αααααα Ευχαριστώωωωωω
17-09-2007, 14:45 #119
Χρόνια πολλά Ελπίδα!!! Ότι επιθυμείς και πάντα ονειροπόλα!!
17-09-2007, 14:47 #120
Επίσης έχω να πω ότι επαναπατρίστηκα την Παρασκευή...μόνιμα αυτή τη φορά! Φιλιά σε όλους κι ελπίζω να σας γνωρίσω κι από κοντά!!
Πώς να ξεπεράσω την μοναξιά;
12-07-2025, 14:15 in Σχέσεις και Επικοινωνία