elenh's thread - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 92

Thread: elenh's thread

Senior Member
    με την ιδιοτητα της αδερφης......

ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧ

ρε τι τραβαμε κι εμεις οι χορευτριες..

Senior Member
    Μα δεν την ακουσα - μαλλον διαβασα- να κρινει μονο την αδερφη της (που μαυρο φιδι που την εφαγε την κοπελα)..

Junior Member
    Originally posted by kammenos
    Μα δεν την ακουσα - μαλλον διαβασα- να κρινει μονο την αδερφη της (που μαυρο φιδι που την εφαγε την κοπελα)..

Junior Member
    Θα σας πω κατι.
    Ειμαι 6ο ετος Ιατρικης.
    Επειδη η ιδια το κηνυγησα λογω της Βασως εχω υπαρξει παρουσα σε 10 με 15 πρωτα ραντεβου παχυσαρκου με χειρουργο.Αυτο σημαινει οπως θα ξερετε οτι σκαει μυτη ο παχυσαρκος αραδιαζει το ιστορικο του με εμφαση στο τι προβληματα του δημιουργει το βαρος του,υποσημειωση ολοι μα ΟΛΟΙ λενε οτι κανουν διαιτα οτι εχουν προσπαθησει τα παντα αλλα δε χανουν ρε γαμωτο κιλα κι ερχονται εκει σχεδον παρακαλωντας να κανουν το ταχιστο δυνατο την επεμβαση.
    Κανουν λες και η επεμβαση ειναι το μαννα απο τον ουρανο το μαγικο χαπι που θα τους λυσει αυτοματα ολα τα προβληματα.
    Οταν δε,ο χειρουργός αφου τους παρουσιασει τα συν τα κατα τις επιπλοκες κτλ τους λεει ραντεβου σε ενα μηνα κατσε σκεψου ολα αυτα που ειπαμε κι αν u stiil want na xeiroyrghtheis to kanonizoyme.kanoyn san xazoi.Se fash eimai sigoyros,den mporω na perimenw ena mhna akomh,na kanonisoyme tωra den prokeitai na allaksω gnvmh kai istories.
    Kai lεω εγω τωρα...
    1.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ οσο μπλοκαρισμενος και να ναι ο μεταβολισμος ,εφοσον δεν τι8εται οργανικο προβλημα,να παιρνει καποιος μειωμενο αριθμο θερμιδων με τις σωστες αναλογιες σε θρεπτικα συστατικα τη μερα να πινει και πολυ νερακι να κανει και λιγη ασκηση οση μπορει κι αντεχει βασει του βαρους του,και να μη χανει κιλα!!!!!Ειναι μαθηματικα αδυνατο!Μη μας δουλευετε το λοιπον!
    Οποτε σιγα μη δοκιμασαν τα παντα.Αν εννοουν δοκιμασαν τα παντα για καμια δυο μερες αντε μια δυο βδομαδες λογικο κι επομενο να μην εχουν ισως αποτελεσμα,ειναι βλεπετε δυσκολη η καλογερικη θελει υπομονη κι επιμονη....
    2.Προτιματε να μπειτε στη διαδικασια ενος χειρουργειου,να σακατευτειτε για μια ζωη,να μη μπορειτε να φατε οπως οι φυσιολογικοι ανθρωποι,να παιρνετε συμπληρωματα και λοιπα σκατολοιδια για μια ζωη και να εχετε αναγκη εφ ορου ζωης απο ενα γιατρο που θα παρακολουθει πως παει το πετσοκοψιμο σας!Δεν σας λυπαστε?????????????????????Για το δικο σας σωμα μιλαμε οχι για το δικο μου η του γειτονα.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για το ΔΙΚΟ ΣΑΣ σωμα.
    3.Η λαιμαργια ηταν αναμεσα στα 7 θανασημα αμαρτηματα το θυμαστε ε???χεχε
    4.Πιστεψτε με, οσο ΑΝΘΡΩΠΟΣ κι αν ειναι ο γιατρος που θα σας αναλαβει οσο συμπονετικος και καλοπροαιρετος κι αν ειναι δεν παυει να σας θεωρει ατομα αδυναμα ανικανα για μεγαλα πραματα.Ειμαι βλεπετε στο γραφειο και πριν μπειτε εσεις αλλα και μετα το ραντεβου σας.Εσεις μπαινετε ακουτε λετε κανονιζετε και φευγετε.Εγω ακουω τα σχολια και πριν μπειτε και αφου βγειτε...
    Καλη Δυναμη!

Senior Member
    Μπορείς να μην μας τα πρήζεις ΓΙΑΤΡΕ!!!???????????????

Senior Member
    Originally posted by elenh

3.Η λαιμαργια ηταν αναμεσα στα 7 θανασημα αμαρτηματα το θυμαστε ε???χεχε
    η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ που είναι οεο???

Member
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ

Junior Member
    Originally posted by sia
    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΩ!
    ΙΣΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΣΥΜΠΟΝΕΣΕΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΕ.
    ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ.
    Το μαχαιρι δεν ειναι η λυση.
    Δεν λυνει το προβλημα σας το οποιο ειναι το μυαλο σας και η ψυχη σας.
    Και μην ξεχνατε οτι το μαχαιρι ειναι λυση χωρις επιστροφη.
    Ειλικρινα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη δυναμη σε ολους σας και κυριως ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ σ εκεινους που προσπαθουν χωρις μαχαιρια μαγικα χαπακια και μαγικες διαιτες να χασουν αυτα τα ΓΑΜΗΜΕΝΑ κιλα που τους εμποδιζουν να χαρουν πραματα που για αλλους ειναι αυτονοητα κυριως ομως τους εμποδιζουν να αναπτυχθουν και να εξελιχθουν ως ατομα.
    Καλη Δυναμη!
    Δεν ξαναγραφω.

Senior Member
    Θεε μου δινε μου κουραγιο μην ανοιξω το στομα μου!!

Junior Member
    Θεε μου δινε μου κουραγιο μην ανοιξω το στομα μου!!
    kammene....esy frontise prwta na anadaswtheis,,,,,,urself kai meta anoikse to to stoma soy h kane o,tidhpote
    xa kalooooo:P
    loipon!this was my last post kai tha to thrhsw ayto poy lew ayth th fora
    nite nite

Senior Member
    Originally posted by elenh
    Originally posted by sia
    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΩ!
    ΙΣΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΣΥΜΠΟΝΕΣΕΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΕ.
    ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ.
    Το μαχαιρι δεν ειναι η λυση.
    Δεν λυνει το προβλημα σας το οποιο ειναι το μυαλο σας και η ψυχη σας.Και μην ξεχνατε οτι το μαχαιρι ειναι λυση χωρις επιστροφη.
    Ειλικρινα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη δυναμη σε ολους σας και κυριως ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ σ εκεινους που προσπαθουν χωρις μαχαιρια μαγικα χαπακια και μαγικες διαιτες να χασουν αυτα τα ΓΑΜΗΜΕΝΑ κιλα που τους εμποδιζουν να χαρουν πραματα που για αλλους ειναι αυτονοητα κυριως ομως τους εμποδιζουν να αναπτυχθουν και να εξελιχθουν ως ατομα.
    Καλη Δυναμη!
    Δεν ξαναγραφω.
    ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!!!
    εγω το ειπα απ την αρχη στην εβελυν, οτι δεν ειναι θεμα υπεροψιας!!!!
    ειναι θεμα παντελους αδυναμιας αντιληψης της πραγματικοτητας...

και απορω και ΛΥΠΑΜΑΙ ειλικρινα, α τετοια ατομα με τοσο μειωμενη αντιληψη και ΠΛΗΡΗ απουσια κοινωνικης ευφυιας, γινονται γιατροι...
    ελπιζω να ειναι παραμυθι το θεμα της ιατρικης, γιατι αν εχουν τετοια χαλια οι γιατροι μας, φανταζομαι τι χαλια εχει η περιθαλψη..

και Αν τελος παντων βρε (πως να σε πω κιολας....ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟ (ας πουμε) το προβλημα του καθενος με διαταραχη διατροφης σαν την αδερφη σου (αν υπαρχει) και σαν πολλους απο μας, ειναι ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ!
    εσυ βρε ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟ (ας πουμε) θεωρεις οτι η λυση ειναι ποια???????
    να εχει εσενα την ανυποφορη κι αντιπαθεστατη, η αδερφη με το εγκεφαλικο και ψυχικο προβλημα να την βριζεις γιατι "δεν μπορει να ξεκολλησει ο κολλημενος της σκατοεγκεφαλος"?????
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧ

δεν ντρεπεσαι μουρλοκακομοιρο που επικαλεισαι ΚΑΝ οτι εισαι γιατρος????(ελπιζω επαναλαμβανω για το καλο των ασθενων να ειναι ψεμα)
    δεν ντρεπεσαι που ανοιγεις το στομα σου, κι αναφερεσαι και σε σπουδες οταν λες τετοιες απιστευτες μαλακιες που ουτε μια αγραμματη γυναικα απ το πιο απομακρυσμενο χωριο δεν θαλεγε?¨

αν οντως (ο μη γενοιτο) στραβωθηκε κανενας μαλακας και σου δωσε εσενα πτυχειο ιατρικης, σου προτεινω να το καψεις και να πας να μαθεις κοπτοραπτη να βγαζεις χαρτζηλικι...
    η ιατρικη ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΕΙΑ, ΑΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ....

αντε τραβα λοιπον στο κλουβι σου να λες σε κανεναν χαζοτερο κι απο σενα για σπουδες και για πτυχεια, εδω και που το αναφερεις μονο, ξεφτιλιζεσαι χειροτερα για την κατασταση των γνωσεων σου πανω στους ανθρωπους και τα προβληματα υγειας τους....

μη το ξαναπεις
    οτι εχεις απολυτηριο γυμνασιου (για την ιατρικη δεν το συζητω) σε κανεναν. θα κοροιδευουνε...

για την αδερφη, το επαναλαμβανω για να μη ξεχνιομαστε,
    η καλυτερη της αποφαση για να παει καλυτερα ειναι που σε εχει απομακρυνει απο κοντα της, κι οσο κι αν σε ποναει η απομακρυνση της (οπως μας ειπες) καποια στιγμη θα καταλαβεις οτι δεν οφειλοταν στα δικα της προβληματα, αλλα στα δικα σοτυ αλυτα προβηματα αγκυλωσης, αρτηριοσκληρυνσης και αγνοιας, γιατρε (λεμε τωρα).....

Senior Member
    Originally posted by viola17583
    ειχα παραπανισια 12000 ευρώ και αντι να πάρω αυτοκίνητο έκανα επέμβαση....μετα πήρα και αυτοκίνητο και πήγα και Ντουμπάι....δεν μπορώ να καταλαβώ αυτή η χαρα απο που βγαίνει...οταν ενας μαλ**ας γιατρό μου είπε οτι δεν χρειαζεσαι τίποτα....5 χρόνια συνεχόμενη διαιτα μωρέ...δεν είναι τίποτα και μου μιλούσε ειρωνικά του στυλ μην βάζεις ζαχαρι στο καφέ μην τηγανίζεις τις πατάτες με λάδι, περπάτα απο την αθήνα μέχρι την θεσσαλονικη απλά καθημερινα πράγματα δηλαδή ή επίσης που ήθελε να με βάλει εγκλειστο στο νοσοκομείο μόνο με ορό για να χάσω με βιαιο τρόπο τα κιλά απλές λύσεις δηλαδή καθημερινές .....τον εβρισα μεγαλοπρεπέστατα και μετα απο 1 χρόνο πήγα όντας αδύνατος και μου χασκογελούσε σαν χάνος

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΛΟΙΠΟΝ???ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?

ΕΓΩ Η΄ο Doctor με master στο university of ταδε και Phd στο απο δω και απο κεί.....

εγώ ο ΑΙΦΕΡ (το παιδί που λένε όλοι αει φέρε το νερο κλπ) εκανα το γιατρό να νοιώσει ασχημα...
    ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΙΟΛΑ!

ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι και μη μασας καθολου με την καθε μουρλοκακομοιρα που ειδε ασχημο ονειρο και θυμηθηκε τις ανυπαρκτες γνωσεις της για την υγεια και ηρθε να μας τις εκθεσει
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα

(ΑΙΦΕΡ στην ιστιοπλοια λεμε αυτον που στεκεται στην φαλκα κι ειναι πιο κοντα απ ολους δλδ στο να μπει μεσα και να κουβαλαει οτι θυμηθει ο καθενας...τι μου θυμισες... )

Senior Member
    Σε μενα αναφεροταν η κοπελια? Αχ κοριτσακι μου εχει πολλα ψωμια ακομα να φας -ή μαλλον να αποφυγεις μηπως παχυνεις και δε σου κανει το 26νουμερο τζιν σου- μεχρι να φτασεις στο επιπεδο να μπορεις να μου απευθυνεις το λογο...Το μονο που λυπαμαι δεν ειναι ο εαυτος μου ή ακομα και σενα... Λυπαμαι τα παιδια μου που θα βλεπουν στον Τριανταφυλλοπουλο του μελλοντος ασυνειδητους-ανιδεους γιατρους που καταστρεφουν κοσμο...Κι ο νοων νοειτω

Senior Member
    Σε μενα αναφεροταν η κοπελια? Αχ κοριτσακι μου εχει πολλα ψωμια ακομα να φας -ή μαλλον να αποφυγεις μηπως παχυνεις και δε σου κανει το 26νουμερο τζιν σου- μεχρι να φτασεις στο επιπεδο να μπορεις να μου απευθυνεις το λογο...Το μονο που λυπαμαι δεν ειναι ο εαυτος μου ή ακομα και σενα... Λυπαμαι τα παιδια μου που θα βλεπουν στον Τριανταφυλλοπουλο του μελλοντος ασυνειδητους-ανιδεους γιατρους που καταστρεφουν κοσμο...Κι ο νοων νοειτω
    αντε καλε που πιστεψες οτι ειναι γιατρος αυτο το πραμα...
    κανενας ξαδερφος της θα εχει ιατρειο και πηγε να του το σφουγγαρισει κι εβγαλε συμπερασματα για τα προβληματα διατροφης..
    επιχειρηματολογια με τα "u wish" και "nite, nite" σαν τις κουμπαρες που κανουν τα νυχια τους στο κομμωτηριο...
    (αν εχει βγαλει γυμνασιο μεγαλη επιτυχια ειχε απο σπουδες..)

Senior Member
    Χεχεχεχε ΚΑΛΟΟΟ

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast