elenh's thread - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 92

Thread: elenh's thread

Senior Member
    Μα καλα δεν μπαινει κανεις στο τσατ? Παλι μονος σαν τον ανεμωνο ειμαι εκει μεσα

Senior Member
    καλα μη κλαις, θα μπω

Senior Member
    Αντε να δουμε
    Ημουν στα προθυρα να παραστησω οτι ειμαι στα προθυρα αυτοκτονιας μπας και μπει κανενας

Senior Member
    Originally posted by elenh
    Originally posted by sia
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ
    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΩ!
    ΙΣΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΣΥΜΠΟΝΕΣΕΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΕ.
    ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ.
    Το μαχαιρι δεν ειναι η λυση.
    Δεν λυνει το προβλημα σας το οποιο ειναι το μυαλο σας και η ψυχη σας.
    Και μην ξεχνατε οτι το μαχαιρι ειναι λυση χωρις επιστροφη.
    Ειλικρινα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη δυναμη σε ολους σας και κυριως ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ σ εκεινους που προσπαθουν χωρις μαχαιρια μαγικα χαπακια και μαγικες διαιτες να χασουν αυτα τα ΓΑΜΗΜΕΝΑ κιλα που τους εμποδιζουν να χαρουν πραματα που για αλλους ειναι αυτονοητα κυριως ομως τους εμποδιζουν να αναπτυχθουν και να εξελιχθουν ως ατομα.
    Καλη Δυναμη!
    Δεν ξαναγραφω.
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΩΤΑΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΙ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!!!!!!!ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΡΙΔΕΣ!!!!!!
    ΦΥΛΑΓΕ ΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΓΕΙΗΣ ,ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΕΣΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ"ΓΙΑΤΡΟΥ" ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ!ΑΜΗΝ!!!!!!!

Junior Member
    Originally posted by NikosD.
    Ελένη ευχαριστούμε για την... συμβουλευτική προσέγγιση σου. Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί γιατί η αδελφή σου βάζει τα κλάματα όταν της μιλάς έτσι? Έχεις άραγε σκεφθεί ότι βάζει τα κλάματα γιατί έχει ανάγκη υποστήριξης αλλά και γιατί αδυνατείς να κάνεις μια προσπάθεια να δεις τον δικό της κόσμο με το ζευγάρι γυαλιών που εκείνη τον βλέπει.
    Ελένη μου, μια ζεστή ανθρώπινη σχέση είναι που βοηθά στη λύση ενός προβλήματος και όχι κάποιου είδους κύρηγμα.
    Είμαι βέβαιος πως θα έχεις αρκετά παραδείγματα κυρήγματος από γονείς, φίλους, συγγενείς προς εσένα που μόλις τα ακους, εξοργίζεσαι και.. πεισμώνεις ενάντια στο κύρηγμα.

Σουίτ, να χαρώ εγώ το κουράγιο σου και την υπομονή σου σε διάφορα ανάλογα θρεντς. Το θαυμάζω, ειλικρινά.

ΥΓ. Λυπάμαι που όλο αυτό το πανηγύρι έγινε σε λαθος θρεντ. Λυπάμαι Γιάννη.
    Aγαπητoi Νικο και free
    αφηστε τα πλεον κλασικα περι συμπαραστασης και κηρυγματος.
    Τα χουμε φαει στη μαπα.Αποτελεσμα δεν εφεραν ομως.Οχι οτι 8α φερει αποτελεσμα η επι8εση και η προσβολη..ουτε αυτης της αποψης ειμαι.Τιποτα κανενας εξωτερικος παραγοντας,ειμαι πεπεισμενη πλεον,δεν προκειται να φερει αποτελεσμα.Το θεμα ειναι αυτοι μονοι τους να στα8ουν δυνατοι.Κανεις απ εξω οσο και να τους αγαπαει και να τους νοιαζεται δεν μπορει να βοηθησει.Τα παντα εξαρτωνται απο αυτους και μονο.
    Η ιστορια αυτη με την αδερφη μου παει 5 χρονια τωρα.Αρχικα με το καλο με συζητηση με αναλυση με συμπαρασταση με με με με με με με με με με με.............................................. ........
    Αλλα καποια στιγμη οταν βλεπεις οτι με ολα τα πανω δεν αλλαζει πρακτικα κατι..τη βλεπεις οτι ενω καταλαβαινει τα παντα ενω εχει πληρη συνειδηση της καταστασης της δεν αλλαζει τακτικη.Οποτε μετα περνας στην επι8εση μπας και πληγωσεις καναν εγωισμο....
    Αλλα που?!!! να βρε8ει εγωισμος....Αφου τον εχουν ισοπεδωμενο οι ανθρωποι αυτοι....Τον θυμουνται οταν μπει κανενας σαν τη χαρη μου σε κανα site σαν αυτα και τους θιξει βλεπετε sweet for 2 η οπως σκατα τη λενε.Ξεσπα8ωσε η κοπελια!!!!!ΧΕΧΕΧΕ
    Δεσποινις μου ολη αυτη την ενεργεια κι ολο αυτο το παθος και το "μισος" που εδειξες στο να με βριζεις και να με ισοπεδωνεις θα ηταν υπεροχο και λυτρωτικο για σενα αν τα εδειχνες και στην προσπαθεια σου να νικησεις το προβλημα σου.
    Αλλα ειναι δυσκλη η καλογερικη.......
    Χαιρετω σας.

Junior Member
    Ελένη ευχαριστούμε για την... συμβουλευτική προσέγγιση σου. Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί γιατί η αδελφή σου βάζει τα κλάματα όταν της μιλάς έτσι? Έχεις άραγε σκεφθεί ότι βάζει τα κλάματα γιατί έχει ανάγκη υποστήριξης αλλά και γιατί αδυνατείς να κάνεις μια προσπάθεια να δεις τον δικό της κόσμο με το ζευγάρι γυαλιών που εκείνη τον βλέπει.
    Ελένη μου, μια ζεστή ανθρώπινη σχέση είναι που βοηθά στη λύση ενός προβλήματος και όχι κάποιου είδους κύρηγμα.
    Είμαι βέβαιος πως θα έχεις αρκετά παραδείγματα κυρήγματος από γονείς, φίλους, συγγενείς προς εσένα που μόλις τα ακους, εξοργίζεσαι και.. πεισμώνεις ενάντια στο κύρηγμα.

Σουίτ, να χαρώ εγώ το κουράγιο σου και την υπομονή σου σε διάφορα ανάλογα θρεντς. Το θαυμάζω, ειλικρινά.

Aγαπητoi Νικο και free
    Τα χουμε φαει στη μαπα.Αποτελεσμα δεν εφεραν ομως.Οχι οτι 8α φερει αποτελεσμα η επι8εση και η προσβολη..ουτε αυτης της αποψης ειμαι.Τιποτα κανενας εξωτερικος παραγοντας,ειμαι πεπεισμενη πλεον,δεν προκειται να φερει αποτελεσμα.Το θεμα ειναι αυτοι μονοι τους να στα8ουν δυνατοι.Κανεις απ εξω οσο και να τους αγαπαει και να τους νοιαζεται δεν μπορει να βοηθησει.Τα παντα εξαρτωνται απο αυτους και μονο.
    Η ιστορια αυτη με την αδερφη μου παει 5 χρονια τωρα.Αρχικα με το καλο με συζητηση με αναλυση με συμπαρασταση με με με με με με με με με με με.............................................. ........
    Αλλα καποια στιγμη οταν βλεπεις οτι με ολα τα πανω δεν αλλαζει πρακτικα κατι..τη βλεπεις οτι ενω καταλαβαινει τα παντα ενω εχει πληρη συνειδηση της καταστασης της δεν αλλαζει τακτικη.Οποτε μετα περνας στην επι8εση μπας και πληγωσεις καναν εγωισμο....
    Αλλα που?!!! να βρε8ει εγωισμος....Αφου τον εχουν ισοπεδωμενο οι ανθρωποι αυτοι....Τον θυμουνται οταν μπει κανενας σαν τη χαρη μου σε κανα site σαν αυτα και τους θιξει βλεπετε sweet for 2 η οπως σκατα τη λενε.Ξεσπα8ωσε η κοπελια!!!!!ΧΕΧΕΧΕ
    Δεσποινις μου ολη αυτη την ενεργεια κι ολο αυτο το παθος και το "μισος" που εδειξες στο να με βριζεις και να με ισοπεδωνεις θα ηταν υπεροχο και λυτρωτικο για σενα αν τα εδειχνες και στην προσπαθεια σου να νικησεις το προβλημα σου.
    Χαιρετω σας.
    Niko απ οτι καταλαβα εσυ δεν εχεις ο ιδιος προβλημα αλλα εισαι ψυχολογος και συντονιστης εδω κι εσυ free εισαι ενας απο τους πολλους ανθρωπους με διατροφικη διαταραχη,εισαι η ησουν παχυσαρκη σωστα???
    Δεν εψαξα αυτο υπο8ετω ειστε απο ενα δυο ποστ που διαβασα
    Free το προβλημα σου σε εκανε να δεις τον κοσμο και τον ανθρωπο αλλιως και σημερα εχεις μια ψυχαρα να που χωραει ολον τον κοσμο περα απο ταμπελες και φρουφρου κι αρωματα.Κι αυτο ισως συμβαινει σε πολλους παχυσαρκους και βουλημικους.Απο την αλλη υπαρχουν κι εκεινοι οι οποιοι πανε στο αλλο ακρο.Μισουν ολον τον κοσμο και ειναι απιστευτα ευ8ικτοι και μνησικακοι.Το 8εμα ειναι καλη μου free οτι το προβλημα σου μπορει να σε εκανε να δεις τα παντα απο μια αλλη οπτικη γωνια και τελικα να σε εκανε εναν καλυτερο ανθρωπο απο την αλλη ομως δε σε αφησε να απολαυσεις τη ζωη ΣΟΥ οπως ενας φυσιολογικος ανθρωπος.Και να χες απιστευτες δυνατοτητες και δυναμικα δε μπορουσες να τα χρησιμοποιησεις στο μαξιμουμ γιατι εμπαιναν στη μεση τα γαμωκιλα.Και υπαρχει ξερεις βεβαια και το αλλο.Αν ησουν εσυ η απο πανω στην ολη ιστορια αν ειχες το βαρος που επιθυμουσες αν ησουν το καλυτερο που μπορεις να εισαι σε πολλους τομεις της ζωης σου τοτε ισως δεν ειχες τοση μεγαλη κατανοηση κι αγαπη μεσα σου.Γιατι τοτε θα γινοσουν αυτοματα ασυνειδητα ανταγωνιστικη.Οχι οτι οποιος ειναι ανταγωνιστικος δεν μπορει να ναι και καλοσυνατος αλλα οπως και να το κανουμε οταν θες και γουσταρεις να σαι μεσα στους "πρωτους" χανεις αλλα πραγματα.
    Να στε καλα.
    Κι εσυ sweet 2 for κατι τελοσπαντων ..κι εσυ να σαι καλα
    και προσπαθησε να μην εισαι τοσο εκδικητικη.Εβγαλες οργη κι ενα σωρο οικτρα πραματακια στην προσπαθεια σου να μου...επιτεθεις?Η να πω αμυνθεις????Γιατι εγω σε αμυνα το κοβω αυτο.Οταν ξερω καλα τι ειμαι και τι δεν ειμαι κι εχω πετυχει παρα τα προβληματα μου μια ισορροπια με τον εαυτο μου δεν αντιδρω οπως εσυ στον καθε οποιοδηποτε μαλακα η μη που αρχιζει και λεει τα δικα του.
    Ξανα-μανα χαιρετω

Junior Member
    Giannhs tragouda.
    Και σε ο,τι αφορα το πανω..Γιαννη γραφε λαθος.Στη sweet αναφερομουν.Απλως ηταν η πρωτη μου μερα και προφανως καπου μπεδευτηκα,στο ποστ της sweet αναφερομουν sweetαπ αυτη τραγουδα επρεπε να γραψω,ο γιαννης δε συμμετειχε καν στη συζητηση.

Senior Member

Aγαπητoi Νικο και free
    Χαιρετω σας.
    Niko απ οτι καταλαβα εσυ δεν εχεις ο ιδιος προβλημα αλλα εισαι ψυχολογος και συντονιστης εδω κι εσυ free εισαι ενας απο τους πολλους ανθρωπους με διατροφικη διαταραχη,εισαι η ησουν παχυσαρκη σωστα???
    Free το προβλημα σου σε εκανε να δεις τον κοσμο και τον ανθρωπο αλλιως και σημερα εχεις μια ψυχαρα να που χωραει ολον τον κοσμο περα απο ταμπελες και φρουφρου κι αρωματα.Κι αυτο ισως συμβαινει σε πολλους παχυσαρκους και βουλημικους.Απο την αλλη υπαρχουν κι εκεινοι οι οποιοι πανε στο αλλο ακρο.Μισουν ολον τον κοσμο και ειναι απιστευτα ευ8ικτοι και μνησικακοι.Το 8εμα ειναι καλη μου free οτι το προβλημα σου μπορει να σε εκανε να δεις τα παντα απο μια αλλη οπτικη γωνια και τελικα να σε εκανε εναν καλυτερο ανθρωπο απο την αλλη ομως δε σε αφησε να απολαυσεις τη ζωη ΣΟΥ οπως ενας φυσιολογικος ανθρωπος.Και να χες απιστευτες δυνατοτητες και δυναμικα δε μπορουσες να τα χρησιμοποιησεις στο μαξιμουμ γιατι εμπαιναν στη μεση τα γαμωκιλα.Και υπαρχει ξερεις βεβαια και το αλλο.Αν ησουν εσυ η απο πανω στην ολη ιστορια αν ειχες το βαρος που επιθυμουσες αν ησουν το καλυτερο που μπορεις να εισαι σε πολλους τομεις της ζωης σου τοτε ισως δεν ειχες τοση μεγαλη κατανοηση κι αγαπη μεσα σου.Γιατι τοτε θα γινοσουν αυτοματα ασυνειδητα ανταγωνιστικη.Οχι οτι οποιος ειναι ανταγωνιστικος δεν μπορει να ναι και καλοσυνατος αλλα οπως και να το κανουμε οταν θες και γουσταρεις να σαι μεσα στους "πρωτους" χανεις αλλα πραγματα.
    Να στε καλα.
    και προσπαθησε να μην εισαι τοσο εκδικητικη.Εβγαλες οργη κι ενα σωρο οικτρα πραματακια στην προσπαθεια σου να μου...επιτεθεις?Η να πω αμυνθεις????Γιατι εγω σε αμυνα το κοβω αυτο.Οταν ξερω καλα τι ειμαι και τι δεν ειμαι κι εχω πετυχει παρα τα προβληματα μου μια ισορροπια με τον εαυτο μου δεν αντιδρω οπως εσυ στον καθε οποιοδηποτε μαλακα η μη που αρχιζει και λεει τα δικα του.Ξανα-μανα χαιρετω
    πρωτα απ ολα τα "σκατα" που αναφερεις, επειδη ειναι το 100% του περιεχομενου του εγκεφαλου σου, και του στοματος σου,και της διατροφης σου και προφανως και του περιβαλλοντος σου, κι αυτου που δεχεσαι καθημερινα απ ολους λογω του χαρακτηρα σου, επιστρεφονται στην μαπα σου, για να μη σου λειψουν ποτε, μιας και τ αναζητας με την καθε κουβεντα που απευθυνεις προς τους αλλους....

κατα δευτερον, ΑΣΦΑΛΩΣ και την οργη που ΕΣΥ μου προκαλεσες, με την απροκλητη και υβριστικη σου επιθεση , στα καλα καθουμενα ,στον "αγνωστο " σου ΓΙΑΝΝΗ (γιατι αραγε σ αυτον?) οποτε και σε ολους οσους εχουν κανει την δικη του επιλογη, ΘΑ ΤΗΝ ΛΟΥΣΤΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!
    πρωτον γιατι την προκαλεσες, δευτερον γιατι την αξιζεις και τριτον γιατι δεν μου κανει καλο να την κρατησω για μενα, ενω ξερασμενη στα δικα σου μουτρα μου φαινεται να ταιριαζει μια χαρουλα!

ΤΡΙΤΟΝ, "αγαπητη" wannabe_καθαριστρια_στον_ευαγγ ελισμο_και_δεν _με _πιστευουν_γιατι_δεν_μπορω_� �α_κρυψω_οτι_ειμαι_ενα _σουργελο, αι παρατα μας που θα καθησουμε να συζητησουμε επι της ουσιας μαζι σου μουρλοκακομοιρο, που αφου ξεκινησες με βρισιες με το καλημερα σας, κι αφου εφαγες τον αποπατο στη μαπα, αποφασισες να επανελθεις με αναλυσεις του κωλου μπας και συμπαθησει καποιος απ αυτους που μεχρι τωρα εβριζες χωρις να σου εχει κανει τιποτα!και ΑΣΦΑΛΩʽκαι ξερεις ποια εισαι και τι εχεις η δεν εχεις πετυχει, αυτο που δεν ελαβες υποψη σου ειναι, οτι ολα αυτα που δεν εχεις πετυχει φαινονται με την καθε απλη εκφραση του κωλοχαρακτηρα σου, και δεν εισαι θεση να κοροιδεψεις ουτε τριχρονο, οχι εμας, που καθομαστε και σ ανεχομαστε ακομα...
    δεν σου κρυβω, οτι παρα την οργη που εκφρασαμε απευθειας προς εσενα, περασαμε πολυ διασκεδαστικα γελωντας με τα καμωματα σου, στο τσατ, τουλαχιστον μιση ωρα εκεινη τη μερα , να σαι καλα, μας εκανες και γελασαμε....

περαστικα σας

Junior Member
    Originally posted by 2sweet2b4go10

Aγαπητoi Νικο και free
    Χαιρετω σας.
    Να στε καλα.
    και προσπαθησε να μην εισαι τοσο εκδικητικη.Εβγαλες οργη κι ενα σωρο οικτρα πραματακια στην προσπαθεια σου να μου...επιτεθεις?Η να πω αμυνθεις????Γιατι εγω σε αμυνα το κοβω αυτο.Οταν ξερω καλα τι ειμαι και τι δεν ειμαι κι εχω πετυχει παρα τα προβληματα μου μια ισορροπια με τον εαυτο μου δεν αντιδρω οπως εσυ στον καθε οποιοδηποτε μαλακα η μη που αρχιζει και λεει τα δικα του.Ξανα-μανα χαιρετω
    πρωτα απ ολα τα "σκατα" που αναφερεις, επειδη ειναι το 100% του περιεχομενου του εγκεφαλου σου, και του στοματος σου,και της διατροφης σου και προφανως και του περιβαλλοντος σου, κι αυτου που δεχεσαι καθημερινα απ ολους λογω του χαρακτηρα σου, επιστρεφονται στην μαπα σου, για να μη σου λειψουν ποτε, μιας και τ αναζητας με την καθε κουβεντα που απευθυνεις προς τους αλλους....

κατα δευτερον, ΑΣΦΑΛΩΣ και την οργη που ΕΣΥ μου προκαλεσες, με την απροκλητη και υβριστικη σου επιθεση , στα καλα καθουμενα ,στον "αγνωστο " σου ΓΙΑΝΝΗ (γιατι αραγε σ αυτον?) οποτε και σε ολους οσους εχουν κανει την δικη του επιλογη, ΘΑ ΤΗΝ ΛΟΥΣΤΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!
    πρωτον γιατι την προκαλεσες, δευτερον γιατι την αξιζεις και τριτον γιατι δεν μου κανει καλο να την κρατησω για μενα, ενω ξερασμενη στα δικα σου μουτρα μου φαινεται να ταιριαζει μια χαρουλα!

ΤΡΙΤΟΝ, "αγαπητη" wannabe_καθαριστρια_στον_ευαγγ ελισμο_και_δεν _με _πιστευουν_γιατι_δεν_μπορω_� �α_κρυψω_οτι_ειμαι_ενα _σουργελο, αι παρατα μας που θα καθησουμε να συζητησουμε επι της ουσιας μαζι σου μουρλοκακομοιρο, που αφου ξεκινησες με βρισιες με το καλημερα σας, κι αφου εφαγες τον αποπατο στη μαπα, αποφασισες να επανελθεις με αναλυσεις του κωλου μπας και συμπαθησει καποιος απ αυτους που μεχρι τωρα εβριζες χωρις να σου εχει κανει τιποτα!και ΑΣΦΑΛΩʽκαι ξερεις ποια εισαι και τι εχεις η δεν εχεις πετυχει, αυτο που δεν ελαβες υποψη σου ειναι, οτι ολα αυτα που δεν εχεις πετυχει φαινονται με την καθε απλη εκφραση του κωλοχαρακτηρα σου, και δεν εισαι θεση να κοροιδεψεις ουτε τριχρονο, οχι εμας, που καθομαστε και σ ανεχομαστε ακομα...

περαστικα σας
    Λοιπον!Ποιος ειναι ο καρμιρης και ποια η καθαριστρια ποιος φοραει γυαλια και ποιος εχει ματια ορθανοιχτα ποιος ειναι ρατσιστης(αλη8εια τοσο για τον πεοντα τους εχεις τους ανθρωπους που καθαριζουν τα πατωματα που πατανε τα χοντροποδαρακια σου?)και ποιος οχι ποιος μορφωμενος ποιος αμορφωτος ποιος συμπονετικος και ποιος σκυλος ποιος ευθικτος φουλ τερμα και ποιος στεκεται στα ποδια του γερα ποιος βλεπει περα απο τα πασιφανη βλεπει γιατι και πως λεγεται οτι λεγεται και ποιος εχει βλημα στον εγεφαλο ας το να το κρινουνε ολοι οσοι θα διαβασουνε αυτο το τοπικ.
    Περαστικα σου to u 2.

Senior Member
    Λοιπον!Ποιος ειναι ο καρμιρης και ποια η καθαριστρια ποιος φοραει γυαλια και ποιος εχει ματια ορθανοιχτα ποιος ειναι ρατσιστης(αλη8εια τοσο για τον πεοντα τους εχεις τους ανθρωπους που καθαριζουν τα πατωματα που πατανε τα χοντροποδαρακια σου?)και ποιος οχι ποιος μορφωμενος ποιος αμορφωτος ποιος συμπονετικος και ποιος σκυλος ποιος ευθικτος φουλ τερμα και ποιος στεκεται στα ποδια του γερα ποιος βλεπει περα απο τα πασιφανη βλεπει γιατι και πως λεγεται οτι λεγεται και ποιος εχει βλημα στον εγεφαλο ας το να το κρινουνε ολοι οσοι θα διαβασουνε αυτο το τοπικ.
    Περαστικα σου to u 2.
    να και κατι στο οποιο θα συμφωνησω απολυτως μαζι σου !
    στο καλο και να μας γραφεις
    χαιρετισματα στην 'αδερφη" σου

(μια σημαντικη διευκρινιση γιατι η μειωμενη σου αντιληψη δεν σαφησε να το εννοησεις επακριβως...τις καθαριστριες σε μια χαρα εκτιμηση τις εχω! ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΦΤΑΣΕΙΣ ουτε σε γνωσεις ουτε σε ικανοτητες (ποσο μαλλον τους γιατρρους που επικαλεισαι), αυτο υπονοω αμεσως και σαφως, αλλα εσυ που να το καταλαβεις με το αι κιου ποντικιου)

Junior Member
    Περαστικα σου to u 2.
    A και ξερεις ε και κανα γερο σκληρο πηδημα που και που κανει καλο στα νευρα,δοκιμασε το αν τα καταφερεις και 8α δεις διαφορα

Senior Member
    Περαστικα σου to u 2.

(μια σημαντικη διευκρινιση γιατι η μειωμενη σου αντιληψη δεν σαφησε να το εννοησεις επακριβως...τις καθαριστριες σε μια χαρα εκτιμηση τις εχω! ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΦΤΑΣΕΙΣ ουτε σε γνωσεις ουτε σε ικανοτητες (ποσο μαλλον τους γιατρρους που επικαλεισαι), αυτο υπονοω αμεσως και σαφως, αλλα εσυ που να το καταλαβεις με το αι κιου ποντικιου)
    (δες και την συμπληρωση, ολο μαζι απανταει ΚΑΙ στο νεο σου σχολιο περι της σεξουαλικης σου στερησης)

Member
    PRAGMATIKA APORW PWS EPITREPETE STON EAYTO SAS NA TON PETSOKOVΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΧΑΣΑΠΗΣ EPEIDH DE MPOREITE NA PEISETE TON KOLLHMENO SKATOEGEFALO SAS OTI DEN PREPEI NA FAEI.
    KOILIODOYLOI KSYPNATE!!!!!!YPARXOYN TOSA NA KANETE NA DEITE KAI NA NIWSETE S AYTH TH ZWH PERA APO MIA MERIDA KALOPSHMENA παΐδάκια!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!
    Ελενη τι ζορι τραβας εσυ?
    Δεν ζητησαμε την αποψη σου.Μπηκες εδω για να κατανοησεις το προβλημα της αδερφης σου αλλα δεν προσπαθεις αρκετα φαινεται...Αν οντως θες να την κανεις να νιωσει καλυτερα πρεπει να το βιωσεις απο κοντα και οχι να της την λες.Και παψε επιτελους να ασχολεισε με εμας.Αν εχεις την εντυπωση πως επειδη μας ειπες κοιλιοδουλους μας προσβαλλες και κατι εγινε,πλανασαι πλανην οικτρα...
    Γιατι δεν βγαινεις στην ομονοια να σωσεις τα πρεζακια???
    Μακαρι το μονο προβλημα των ανθρωπων να ηταν το πως αντιμετωπιζουν το φαγητο...
    Λυπαμαι πολυ για οσα εγραψες.εισαι εντελως ρηχη και δεν τηρεις τις υποσχεσεις σου...(δεν ξαναγραφω)

............

Junior Member
    Περαστικα σου to u 2.

(δες και την συμπληρωση, ολο μαζι απανταει ΚΑΙ στο νεο σου σχολιο περι της σεξουαλικης σου στερησης)
    Bληματακι απο τα λιγα???Αν εχεις σε τοση υποληψη τις καθαριστριες για δεν ελεγες καθηγητρια στην πανεπιστημιακη κλινικη του ευαγγελισμου οπου εγραψες καθαριστρια στα ποστ σου????
    Και γιατι οταν λες γιατρος μιλας λες και ειναι κατι πολυ whaoh να σαι γιατρος?
    Βληματακι η καθαριστρια τουλαχιστον πληρωνεται δυο δραχμες και σκιζεται στη δουλεια ουτε κοροιδευει κανεναν ουτε τιποτα δυο φραγκα ειναι εκει να βγαλει μπας και ζησει αξιοπρεπως οι καθηγητες της πανεπιστημιακης κλινικης πχ εντατικης θεραπειας που τυχε να κανω και την κλινικη μου ΚΩΛΟΒΑΡΑΝΕ!σε οτι αφορα τον ακαδημαικο τους ρολο.Κι εσυ κι εγω πληρωνουμε το μισθο τους να μαθουν στα παιδακια ιατρικη...
    Οπου βλεπεις μεγαλα σταφυλια κρατα μικρο καλαθι.ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔυΣΩΔΙΑ στα συναφια των γιατρων ποσο μαλλον των πανεπιστημιακων.
    Κι εσυ η μετα που μπηκες και λες ειμαι ρηχη και μακαρι τα προβληματα των ανθρωπων να τανε το φαι εχω να σου πω τα εξης
    1.σε σαιτ διατροφικων διαταραψων μπηκα μπας κι επρεπε να αναλυω την αυξηση των κρουσματων καρκινου στην υδρογειο η μπας κι επρεπε να μιλησω για τη φτωχει την καταραμμενη και την εκμεταλλευση στις τριτοκοσμικες χωρες?
    2.Αυτο το φορουμ δεν το ανοιξε ο κυρ νικος κι ο αλλος ο καρδιτσιωτης συναδελφος του μονο για σας.Για να μπαινετε να τα λετε και να νιωθετε ωραια.Το σαιτ ειναι ανοιχτο στον κοσμο να μπαινει να λεει τις αποψεις του.Οποτε δεν εχεις κανα δικαιωμα να μου λες παπαριες τραωα δουλεια σου κι ασε μας στην ησυχια μας.Αν ημουν επιθετικη γουστο μου και καπελο μου δε λεει που θενα στους κανονισμους του φορουμ οτι δε μπορεις να χρησιμοποιησεις τη φραση κολλλημενος σκατοεγεφαλος
    3.Το προβλημα σας ξερετε ποιο ειναι???Οτι εδω τουλαχιστον νομιζατε ειστε μονοι σας και μπορειτε να κλαιγεστε ανετα.Το να μπει εδω καποιος απο τους αλλους τους χωρις διατροφικο προβλημα και να σας τα χωνει σας ενοχλει ,κι εδωωωωωω????Σας τα πρηζουν εξω δε λεει κι εδω ειναι δυσκολο να ακους την αληθεια ειτε εδω ειτε εξω.
    και
    4.Λες εισαι ρηχη μακαρι να τανε το μονο προβλημα το φαγητο των ανθρωπων..Κυρα μου αν εισαι βουλιμικος η παχυσαρκος η ανορεξικος δεν μπορεις να ζησεις φυσιολογικα τα απλα τα απλουστερα των απλουστερων ω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απλουστερα πραγματα σ αυτη τη ζωη.για τι προβληματα μου μιλας λοιπον????Υπαρχει μεγαλυτερο προβλημα απ αυτο????????????????

Το 8εμα ειναι καλη μου free οτι το προβλημα σου μπορει να σε εκανε να δεις τα παντα απο μια αλλη οπτικη γωνια και τελικα να σε εκανε εναν καλυτερο ανθρωπο απο την αλλη ομως δε σε αφησε να απολαυσεις τη ζωη ΣΟΥ οπως ενας φυσιολογικος ανθρωπος.Και να χες απιστευτες δυνατοτητες και δυναμικα δε μπορουσες να τα χρησιμοποιησεις στο μαξιμουμ γιατι εμπαιναν στη μεση τα γαμωκιλα.Και υπαρχει ξερεις βεβαια και το αλλο.Αν ησουν εσυ η απο πανω στην ολη ιστορια αν ειχες το βαρος που επιθυμουσες αν ησουν το καλυτερο που μπορεις να εισαι σε πολλους τομεις της ζωης σου τοτε ισως δεν ειχες τοση μεγαλη κατανοηση κι αγαπη μεσα σου.Γιατι τοτε θα γινοσουν αυτοματα ασυνειδητα ανταγωνιστικη.Οχι οτι οποιος ειναι ανταγωνιστικος δεν μπορει να ναι και καλοσυνατος αλλα οπως και να το κανουμε οταν θες και γουσταρεις να σαι μεσα στους "πρωτους" χανεις αλλα πραγματα.
    Eλενη..απο που κ ως που συνδεεις την ευτυχια με το παχος;Οτι δλδ τι;Αδυνατος=ευτυχισμενος,π� �χυς=δυστυχισμενος και μιζερος;

Οντας αδυνατος ειναι δεδομενο οτι μπορει να χαρεις τη ζωη σου με τα ολα της και να εχεις λυμενα ολα σου τα πρβληματα;;Εδω γελαμε μηπως;Μια ζωη αδυνατη ημουν και τη πραγματικη ευτυχια και επιτυχια ξερεις ποτε τη γνωρισα;Οταν παχυνα(και δεν υπαρχει λογος να επεκταθω πως και τι...φιλοι απο εδω μεσα ξερουν).

Καταλαβαινω τη κατασταση σου,το θυμο σου ,ολα σου.Συμφωνω και γω οτι το χειρουργειο δεν ειναι λυση,ειναι ομως μερικες φορες που δεν αντεχεις αλλο.Δεν εχεις υπαρξει φανταζομαι ποτε υπερβαρη,οποτε δεν μπορεις να κατααβεις τη ψυχολογια...Σκεψου να ξυπνουσες μια μερα ετσι ξαφνικα με 30 κιλα παραπανισια!τι θα εκανες;Σου φαινεται απλο ε;Διαιτα και τελος;Δεν ειναι ετσι και δεν προκειται ΠΟΤΕ να καταλαβεις πως ειναι ...παρολο που εχεις κ το προβλημα της αδελφης σου...

Θεωρεις οτι καθε παχυσαρκος/υπερβαρος χαιρεται οταν βλεπει τον εαυτο του στο καθρεφτη;Σκεφτεται τι καλα που ειναι στα κιλα του;...Τελοςπαντων,καταλαβα� �νω απολυτα τον τροπο σκεψης σου,και γω στα 55 κιλα μου εβλεπα παχυσαρκους και σκεφτομουν ακριβως τα ιδια....ακριβως ομως οτι λες εσυ και δεν ντρεπομαι να το πω....

Δεν εχω να σου πω κατι αλλο...μονο να αφησεις την αδελφη σου να κανει τ καλυτερο για αυτην Και αν το καλυτερο ειναι η επεμβαση ας προχωρησει(για να σε προλαβω δν ειμαι χειρουργημενη... )και μεινε μακρια της.Ο τροπος σου μονο κακο μπορει να της κανει και καθολου κακο αν το νομιζεις αυτο...

Να σαι καλα....σου ευχομαι καλο πτυχιο

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast