elenh's thread - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 92

Thread: elenh's thread

Originally posted by elenh
    Κυρα μου αν εισαι βουλιμικος η παχυσαρκος η ανορεξικος δεν μπορεις να ζησεις φυσιολογικα τα απλα τα απλουστερα των απλουστερων ω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απλουστερα πραγματα σ αυτη τη ζωη.για τι προβληματα μου μιλας λοιπον????Υπαρχει μεγαλυτερο προβλημα απ αυτο????????????????
    Κανεις δεν ξυπνησε εν μια νυκτι με τις παραπανω διαρτροφικες διαταραχες...Η βουλιμια,η παχυσαρκια και η ανορεξια ειναι ασθενειες και μαλιστα οδηγουν ακομα και στο θανατο.Και δεν τα λεω εγω αυτα,η μικρη,πρωην βουλιμικη φοιτητριουλα,αλλα ειναι ιατρικα τεκμηριωμενες αποψεις.Σαφως και δεν μπορεις να ζησεις φυσιολογικα μεχρι να θεραπευτεις.Παλευεις,αγωνι ζεσαι,νικας και αγαπας τον εαυτο σου.

Αν αυριο ερθει ενας καρκινοπαθης στο ιατρειο σου(δεδομενου οτι ουτε αυτος μπορει να ζησει φυσιολογικα)τι θα του πεις;;;Ξερεις ,οντας καρκινοπαθης δεν μπορεις να ζησεις κανονικα ,εισαι καταδικασμενος και δεν μπορεις να ζησεις τα απλουστερα πραγματα σε αυτη τη ζωη η θα προσπαθησεις να τον κανεις καλα;Με την αναλογη θεραπεια....

Μου ειναι δυσκολο να κατανοησω πως ενας φοιτητης ιατρικης στο 6ο ετος δεν ειναι ενημερωμενος ως προς τις διατροφικες διαταρραχες και τις αντιμετωπιζει ετσι απερισκεπτα...Μαλλον πρεπει να ενημερωθεις περαιτερω...

Senior Member

Bληματακι απο τα λιγα???Αν εχεις σε τοση υποληψη τις καθαριστριες για δεν ελεγες καθηγητρια στην πανεπιστημιακη κλινικη του ευαγγελισμου οπου εγραψες καθαριστρια στα ποστ σου????Βληματακι η καθαριστρια τουλαχιστον πληρωνεται δυο δραχμες και σκιζεται στη δουλεια ουτε κοροιδευει κανεναν ουτε τιποτα δυο φραγκα ειναι εκει να βγαλει μπας και ζησει αξιοπρεπως οι καθηγητες της πανεπιστημιακης κλινικης πχ εντατικης θεραπειας που τυχε να κανω και την κλινικη μου ΚΩΛΟΒΑΡΑΝΕ!σε οτι αφορα τον ακαδημαικο τους ρολο.Κι εσυ κι εγω πληρωνουμε το μισθο τους να μαθουν στα παιδακια ιατρικη...
    Οπου βλεπεις μεγαλα σταφυλια κρατα μικρο καλαθι.ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔυΣΩΔΙΑ στα συναφια των γιατρων ποσο μαλλον των πανεπιστημιακων.
    Κι εσυ η μετα που μπηκες και λες ειμαι ρηχη και μακαρι τα προβληματα των ανθρωπων να τανε το φαι εχω να σου πω τα εξης μπας κι επρεπε να αναλυω την αυξηση των κρουσματων καρκινου στην υδρογειο η μπας κι επρεπε να μιλησω για τη φτωχει την καταραμμενη και την εκμεταλλευση στις τριτοκοσμικες χωρες?
    2.Αυτο το φορουμ δεν το ανοιξε ο κυρ νικος κι ο αλλος ο καρδιτσιωτης συναδελφος του μονο για σας.Για να μπαινετε να τα λετε και να νιωθετε ωραια.Το σαιτ ειναι ανοιχτο στον κοσμο να μπαινει να λεει τις αποψεις του.Οποτε δεν εχεις κανα δικαιωμα να μου λες παπαριες τραωα δουλεια σου κι ασε μας στην ησυχια μας.Αν ημουν επιθετικη γουστο μου και καπελο μου δε λεει που θενα στους κανονισμους του φορουμ οτι δε μπορεις να χρησιμοποιησεις τη φραση κολλλημενος σκατοεγεφαλος
    3.Το προβλημα σας ξερετε ποιο ειναι???Οτι εδω τουλαχιστον νομιζατε ειστε μονοι σας και μπορειτε να κλαιγεστε ανετα.Το να μπει εδω καποιος απο τους αλλους τους χωρις διατροφικο προβλημα και να σας τα χωνει σας ενοχλει ,κι εδωωωωωω????Σας τα πρηζουν εξω δε λεει κι εδω ειναι δυσκολο να ακους την αληθεια ειτε εδω ειτε εξω. 4.Λες εισαι ρηχη μακαρι να τανε το μονο προβλημα το φαγητο των ανθρωπων..Κυρα μου αν εισαι βουλιμικος η παχυσαρκος η ανορεξικος δεν μπορεις να ζησεις φυσιολογικα τα απλα τα απλουστερα των απλουστερων ω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απλουστερα πραγματα σ αυτη τη ζωη.για τι προβληματα μου μιλας λοιπον????Υπαρχει μεγαλυτερο προβλημα απ αυτο????????????????
    επειδη το νοητικο σου υστερημα ειναι ΠΛΕΟΝ του αναμενομενου ακομα και για για μια ανοητη σαν εσενα, θα σου κανω τη χαρη να σου απαντησω στις αποριες σου.

1)ειπα οτι εχω σε υποληψη τις καθαριστριες, δεν ειπα οτι τις εχω σε μεγαλυτερη υποληψη απο τους αξιους γιατρους, οστοσο καθαριστρια θα μπορουσες να δηλωσεις πιο ευκολα μιας και δεν θα σου ζητησει κανεις να το αποδειξεις (οχι οτι ψηνομαι οτι μπορεις να κανεις αυτη τη δουλεια), ενω στην ιατρικη θαπρεπε να αποδειξεις 2 πραματα (εστω αυτα τα 2) που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εισαι σε θεση να τα αποδειξεις (θες να τα πεις εξετασεις, θες να τα πεις μεση νοημοσυνη, οπως θελεις πες τα)
    ΑΛΛΑ ΟΠΩς ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ, ΔΕΝ ΨΗΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ.

τα περι γιατρων και συναφιου τα ακουω βερεσε, η μονη σχεση που μπορει να εχεις εσυ με ιατρικη ειναι να συχναζεις λογω του ξαδερφου η του πρωην γκομενου σου εκει (αν υπηρχε νυν δεν θα εκανες σαν υστερικη)..

2)η ρηχοτητα (για την οποια μιλησε η φιφικα) δεν αφορουσε το οτι αντι να μιλησεις για το φαινομενο του θερμοκηπιου μιλησες για εγχειρισεις και μη κανεις το παγωνι....αφορουσε στο υβρεολογιο που εξαπελησες εναντιον του Γιαννη κατ αρχας, αλλα στην ουσια εναντιον ολων οσων ειχαν την επιλογη του, αλλα και στο απιστευτα επιφανειακο και γελοιο τροπο που σχολιασες το θεμα απ την ωρα που μπηκες μεχρι τωρα.

3)το φορουμ το ανοιξε ο κυρ Νικος και ο καρδιτσιωτης(αυτο παλι που το ξερεις?ουτε εγω δεν το ξερω που ειμαι εδω 4 χρονια...βρε σαν ποιον να μοιαζει αυτο το ουφοοοοοοο)
    για να λεμε τις αποψεις μας οπως ακριβως ειπες, και η αποψη για σενα ειναι αυτη που ακουσες απο ολους...ειτε σαρεσει ειτε δε σαρεσει...τι να κανουμε τωρα...οσο εσυ εχεις δικαιωμα να βριζεις γνωστους σου και αγνωστους σου, αλλο τοσο εχουν κι ολοι οι αλλοι να σε θεωρουν αντιπαθητικη κι ανεπιθυμητη... (τωρα αν αυτο που εκανες εσυ εδω μεσα, το αποκαλεις"λεω τις αποψεις μου"πολυ καλα σου απαντησανε, και λιγο σου ηταν...)

4) και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ
    εσυ, ανεγκεφαλη, ανηθικη, ανυπαρκτη, elenh, μπηκες εδω μεσα, που καποια ατομα εχουν καταθεσει με πονο ψυχης την οδυνηροτατη γι αυτους ιστορια τους κι εχουν μεινει ακαλυπτοι σε ολους , σε σενα, στον καθε εισβολεα δηλαδη, που ανωνυμος, κρυμμενος πισω απ το κομπιουτερ του μπορει να μπει εδω και να τους πει το οτιδηποτε, και επιλεγεις να μπεις και να "εκφρασεις " τις αντιρρησεις σου, βριζοντας και χλευαζοντας?????
    και το θεωρεις αυτο δικαιωμα????
    κι εγω θεωρω δικαιωμα μου, να σε παρει ο διαολος και να σε σηκωσει! αν και εχω σοβαρες υποψιες οτι σε εχει παρει και σε εχει σηκωσει ηδη, γιαυτο και φερεσαι ετσι σε ανθρωπους που δεν σε πειραξαν ποτε...
    νομιζεις οτι δεν ειναι φανερο και θα το κρυψεις με το "elenh"
    οτι δεν αντεχεις τον α8λιο εαυτο σου, οτι δεν αντεχεις την ζωη σου οπως εχει γινει, οτι δεν σε αντεχει και δεν σε ανεχεται κανεις με τα χαλια που εχεις , και νομιζεις οτι επειδη εδω υπαρχει πονος, ειναι ηλιθιοι οι αλλοι και δεν τα καταλαβαινουν ολα αυτα και θα ερθεις να παραστησεις την queen of the jungle?
    κουνια που σε κουναγε ελενιτσα...

οτι εχεις τον ανθρωποδιωχτη ειναι φανερο , ειτε ελενη αυτοαποκαλεισαι ειτε οτι αλλο..... .....
    αλλα εμεις τι φταιμε πουλακι μου?

και θα κλεισω με μια αφιερωση
    πιθανολογω οτι το σιγοτραγουδας οταν σφουγγαριζεις το ιατρειο του ξαδερφου:

η μικρη ελενηηηηηη
    καθεται και κλαιειιιιιιι
    γιατι δεν την παιιιζουν
    οι φιλεναδες της!!!!!!!!

Junior Member
    Θα σας πω κατι.
    Ειμαι 6ο ετος Ιατρικης.
    Επειδη η ιδια το κηνυγησα λογω της Βασως εχω υπαρξει παρουσα σε 10 με 15 πρωτα ραντεβου παχυσαρκου με χειρουργο.Αυτο σημαινει οπως θα ξερετε οτι σκαει μυτη ο παχυσαρκος αραδιαζει το ιστορικο του με εμφαση στο τι προβληματα του δημιουργει το βαρος του,υποσημειωση ολοι μα ΟΛΟΙ λενε οτι κανουν διαιτα οτι εχουν προσπαθησει τα παντα αλλα δε χανουν ρε γαμωτο κιλα κι ερχονται εκει σχεδον παρακαλωντας να κανουν το ταχιστο δυνατο την επεμβαση.
    Κανουν λες και η επεμβαση ειναι το μαννα απο τον ουρανο το μαγικο χαπι που θα τους λυσει αυτοματα ολα τα προβληματα.
    Οταν δε,ο χειρουργός αφου τους παρουσιασει τα συν τα κατα τις επιπλοκες κτλ τους λεει ραντεβου σε ενα μηνα κατσε σκεψου ολα αυτα που ειπαμε κι αν u stiil want na xeiroyrghtheis to kanonizoyme.kanoyn san xazoi.Se fash eimai sigoyros,den mporω na perimenw ena mhna akomh,na kanonisoyme tωra den prokeitai na allaksω gnvmh kai istories.
    Kai lεω εγω τωρα...
    1.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ οσο μπλοκαρισμενος και να ναι ο μεταβολισμος ,εφοσον δεν τι8εται οργανικο προβλημα,να παιρνει καποιος μειωμενο αριθμο θερμιδων με τις σωστες αναλογιες σε θρεπτικα συστατικα τη μερα να πινει και πολυ νερακι να κανει και λιγη ασκηση οση μπορει κι αντεχει βασει του βαρους του,και να μη χανει κιλα!!!!!Ειναι μαθηματικα αδυνατο!Μη μας δουλευετε το λοιπον!
    Οποτε σιγα μη δοκιμασαν τα παντα.Αν εννοουν δοκιμασαν τα παντα για καμια δυο μερες αντε μια δυο βδομαδες λογικο κι επομενο να μην εχουν ισως αποτελεσμα,ειναι βλεπετε δυσκολη η καλογερικη θελει υπομονη κι επιμονη....
    2.Προτιματε να μπειτε στη διαδικασια ενος χειρουργειου,να σακατευτειτε για μια ζωη,να μη μπορειτε να φατε οπως οι φυσιολογικοι ανθρωποι,να παιρνετε συμπληρωματα και λοιπα σκατολοιδια για μια ζωη και να εχετε αναγκη εφ ορου ζωης απο ενα γιατρο που θα παρακολουθει πως παει το πετσοκοψιμο σας!Δεν σας λυπαστε?????????????????????Για το δικο σας σωμα μιλαμε οχι για το δικο μου η του γειτονα.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για το ΔΙΚΟ ΣΑΣ σωμα.
    3.Η λαιμαργια ηταν αναμεσα στα 7 θανασημα αμαρτηματα το θυμαστε ε???χεχε
    4.Πιστεψτε με, οσο ΑΝΘΡΩΠΟΣ κι αν ειναι ο γιατρος που θα σας αναλαβει οσο συμπονετικος και καλοπροαιρετος κι αν ειναι δεν παυει να σας θεωρει ατομα αδυναμα ανικανα για μεγαλα πραματα.Ειμαι βλεπετε στο γραφειο και πριν μπειτε εσεις αλλα και μετα το ραντεβου σας.Εσεις μπαινετε ακουτε λετε κανονιζετε και φευγετε.Εγω ακουω τα σχολια και πριν μπειτε και αφου βγειτε...
    Καλη Δυναμη!

Junior Member
    Kάποιος πρέπει να σου πει υποψήφια γιατρέ ότι για να γίνεις γιατρός πρέπει να έχεις ήθος. Εσύ δεν το διαθέτεις!! όσα πτυχία και να πάρεις γιατρός δεν θα γίνεις!
    Επίσης βάζω στοίχημα ότι είσαι ασχημομούρα γι΄ αυτό αντιδράς με τόση κακία.

Οι γονείς σου καλά κάνουν να σε απομακρύνουν από την αδερφή σου.

Περαστικά!!

Senior Member
    Θα πρότεινα να κλείσουμε το θέμα, να μην το συνεχίσουμε.
    Δεν έχει λόγο ύπαρξης, απότ η στιγμή που πήρε τέτοια τροπή.

Ας πάμε παρακάτω παρακαλώ.

Junior Member

by elenh

ειλικρινα απορω που στο διαολο βρισκετε την κακια και την ανηθικοτητα
    το οτι ειμαι επι8ετικη δε σημαινει οτι ειμαι κακια και ανηθικη?
    απο ποτε η επι8ετικοτητα σημαινει κακια και ανηθικοτητα?
    τελικα σκεφτεστε πολυ απλα
    αυτο ειναι το δικο μου το συμπερασμα διαφορετικα δεν εξηγειται το δικο σας το συμπερασμα

Member
    Κυριε Νικο,στο χερι σας ειναι να την κανετε ενα μπαν και να ησυχασουμε...

Αγαπητη Ελενιτσα,
    1ον ξερω πολυ καλα που μπηκες πιστεψε με.
    2ον δεν εχει σημασια ποιος ανοιξε το φορουμ.Σαφως και εισαι ελευθερη να μπεις και να πεις τα δικα σου.Ομως ...το φυσιολογικο θα ηταν να διαβασεις με προσοχη τις ιστοριες ωστε να καταλαβεις και την αδελφουλα σου και να την βοηθησεις.Να εκμεταλλευτεις με λιγα λογια την καταθεση ψυχης των παιδιων και το πως το αντιμετωπιζουν ετσι ωστε να χρησιμευσεις στο προβλημα της αδερφης σου.
    Το να κραζεις ανθρωπους που δεν ξερεις και δεν καταλαβαινεις το θεωρω βλακεια.Δεν υπαρχουν κανονες στο ποιες λεξεις θα χρησιμοποιουμε.Αυτο ειναι στην κριση του καθενα.
    Ουτε κι εγω μπορω να μπω στην ψυχολογια των ανορεκτικων-βουλιμικων.Πρεπει να τους βρισω?γιατι? ισα ισα εχουμε γινει φιλες και προσπαθω να βοηθησω.
    Αν ημουν κολλημενη και σκατοεγκεφαλη δεν θα παραδεχομουν το προβλημα μου και δεν θα το ελεγα πουθενα.θα εμενα σπιτι μου και θα ζουσα με αυτο..
    3ον.Δεν κλαιγομαστε κουκλα μου...υπαρχουν πολλα ατομα εδω χωρις διατροφικο προβλημα που απλα συμπασχουν...
    4ον Σε πληροφορω πως ναι,κι ομως υπαρχουν πολυ σοβαροτερα προβληματα απο αυτα που γραφονται εδω μεσα και αυτο το ξερουμε ολοι καλα οταν κλεινουμε το pc.
    5ον Δεν ειμαι κυρα σου...ας τα παρουμε ομως απο την αρχη...μιλα μας για τα παιδικα σου χρονια για να βγαλουμε το πορισμα...ευχαριστω!

υ.γ 2sweet εισαι φοβερη...ευγε!!!

Senior Member
    καλημέρα.Ηθελα να σου πω απλά ότι σε λυπάμαι.τίποτα άλλο και εάν γίνεις ποτέ ιατρός(επειδή διάβασες και πέρασες προφανώς όχι για να προσφέρεις αλλά για να ικανοποιήσεις τα κόμπλεξ σου)πραγματικά λυπάμαι τους ασθενείς σου!!Γιατί Ελένη μου ο καλύτερος ιατρός είναι αυτός που πραγματικά α κ ο ύ ε ι τον ασθενή και τον καταλαβαίνει(οποιασδηποτε ειδικότητας )!!Για να καταλάβεις κάποιον μπαίνεις στη θέση του..Αλλά τί λέω τώρα..ʼστο!!

ΥΓ δεν μου αρέσει να μπλέκω σε τέτοιου επιπέδου καβγάδες γιατί δεν έχει νόημα..Αλλά σε σένα ήθελα να απαντήσω γιατί υποτίθεται ότι θ α γίνεις ιατρός (εάν είναι αλήθεια) και σκέφτηκα εσύ να γιατρέψεις τί και ποιόν αφού από αυτά που γράφεις ειδικά εσωτερικά θα πονάς περισσότερο από όλους!!να προσέχεις.

Senior Member
    @ Nikos

ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟ THREAD MOY !

ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ Η/ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ, ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ THREAD. AYTO EINAI H KANONIKH ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ TROLL !!!

ΑΙΣΧΟΣ ΠΙΑ !!! ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΕΚΑΝΑ, Κ ΕΓΙΝΕ ΜΗ ΠΩ ΤΙ (Σ:Σ: ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΤΑΚΙ) !!!

Senior Member
    Βασικά πιστεύω ότι εσύ σκέφτεσαι πολύ απλάαααα. Όλο αυτό είναι ενα παιχνίδ που εσύ ξεκίνησες και προσπαθείς να αποδείξεις ότι φταίνε όλοι οι άλλοι. Εσύ πρώτη έκρινες ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, προβλήματα και καταστάσεις που δεν μπορείς να κατανοήσεις και παρόλα αυτά θέλεις να μην σε κρίνει κανείς; Και το ενδεχόμενο να έχεις κρίνει και εσύ λάθος τους ανθρώπους με τους οποίους τα έχεις βάλει σου λέει κάτι; Αμφιβάλλω αλλά όντας κι εγώ σκατόμυαλη δεν μπόρεσα να αντισταθώ....

Junior Member
    Έχει δίκιο η elpida ρε Elenh, τι προσπαθείς να αποδείξεις τώρα δηλαδή? Εσύ μπήκες εδώ μέσα και έριξες με το πρώτο μήνυμα το φαρμάκι σου και τη χολή σου, και τώρα ζητάς και τα ρέστα? Δηλαδή θες να ακούσεις "συγγνώμη κάναμε λάθος, δεν είσαι κακιά και ανήθικη, είσαι απλά επιθετική και μπράβο σου και να συνεχίσεις να είσαι έτσι?" Οκ...

Το θέμα πάντως δεν είναι τι λέει κάποιος.. το θέμα είναι ο τρόπος που το λέει.. γιατί και σωστά πράγματα να λες, άμα τα λες με τον τρόπο το δικό σου δεν ακούγονται.. και άντε, όσοι είναι σκληρόπετσοι σε γράφουνε και πάνε παρακάτω.. υπάρχουν και οι πιο ευαίσθητοι όμως που δυστυχώς στεναχωριούνται να βλέπουν ΚΑΚΙΑ (ναι, κακία βγάζεις και κόμπλεξ) εκ μέρους αγνώστων, όταν έχουν να παλέψουν με τόσα προβλήματα καθημερινά..
    (Μας έβγαλες και απλοικούς... εσύ που δείχνεις τέτοια πολύπλευρη προσωπικότητα και λαβυρινθώδη τρόπο σκέψης!)

Κριμα που εισαι τοσο αυστηρη με τους αλλους Ελενη. Και λυπαμαι που εισαι γιατρος. Τη ζωη σου δεν τη χανεις αν εχεις παραπανισια κιλα αλλά αν δεν αγαπας. Καλη τυχη

Junior Member
    Α, και κάτι ακόμα... ένα ρητό λέει
    "κανείς δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις κατώτερος, χωρίς τη συγκατάθεσή σου."
    Αυτό προς οποιονδήποτε ένιωσε θιγμένος από συμπεριφορές και επιθέσεις τύπου ελένης..

και προς την ίδια : δεν "διδάσκεις" αυτοπεποίθηση ούτε βγάζεις έναν αδύναμο κατά την άποψη σου άνθρωπο από την αδράνειά του, με το να τον θεωρείς κατώτερό σου και να του επιτίθεσαι... ούτε είναι ανάγκη να υιοθετήσουμε όλοι τη στάση "Σε μια ζούγκλα ζούμε, επιβιώνουνε μόνο οι δυνατοί", αν είναι να χάσουμε την ανθρωπιά μας και την ικανότητα να αγαπάμε...
    Λες σε όλους μας να ξυπνήσουμε... εύχομαι να ξυπνήσεις εσύ πρώτη και να μην ταλαιπωρήσεις όσους ανθρώπους έρθουν ή είναι στο διάβα σου..

Senior Member
    το μονο που θα πω εγω γιατι δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ασχοληθω παραπανω οχι επειδη υπηρξα παχια, αλλα επεισδη ειμαι ανθρωπος με συναισθηματα, λυπαμαι..πραγματικα λυπαμαι που υπαρχουν ατομα τα οποια αντιμετωπιζουν ετσι την ζωη..τοσο μα τοσο επιφανειακα..και δικιο εχει η μυρτο..δεν φταινε τα κιλα για το αν θα ειναι καποιος ευτυχισμενος ή δυστυχισμενος..υπαρχουν πολλες "χοντρες" οπως αποκαλεις που ειναι παρα πολυ ευτυχισμενες και επιτυχημενες ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ..ολα ειναι θεμα θελησης στην ζωη μας...απλα αυτο..γεια σου.

Senior Member
    Ρε σεις γιατί ψαρώσατε έτσι με αυτά που έγραψε η Ελένη; ʼπλα ήθελε να κάνει λίγη φασαρία το άτομο...Καλή φάση!

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast