Results 61 to 75 of 92
Thread: elenh's thread
-
04-09-2007, 10:59 #61
εγώ τουλάχιστον είμαι εναντίον του ban,διαγραφής μυνηματων κλπ...υπάρχει ελευθερία απόψεων και παρόλο που το θέμα έγινε μπάχαλο μπορούμε να συνεχίσουμε απο δω που μείναμε...απλά αγνοήστε τα μυνηματα που δεν έχουν σχέση με το θέμα...
- 04-09-2007, 11:11 #62
α) Δεν ανεφερερα ban.
β) Ας ανοιχτει αλλο thread. Και φυσικα υπαρχει ελευθερια αποψεων, σε καποια πλαισια σεβασμου στο τι εχει αναφερθει πριν. Δεν μπορουμε να πεταμε αρες-μαρες κουκουναρες σε ξεκαρφωτα threads !!!
04-09-2007, 12:11 #63
Δεν φταιω εγώ Kleanthis ... το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο φταίει, δεν μπόρεσα να αντισταθώ..... χαχαχα
04-09-2007, 18:34 #64
Originally posted by alalumaki
Γεια σας μετά από ένα μήνα διακοπές. Καταρχήν είμαι το allalumaki που έγινα alalumaki γιατί δεν θυμάμαι με τίποτα το password και δεν είχα τρόπο να το βρω.
Επειδή γύρισα από διακοπές με +2 κιλά σύνολο 91, για πρώτη φορά στη ζωή μου, απογοητευμένη, πικραμένη γιατί έπρεπε να εμφανίζομαι με μαγιό και με την ελπίδα ότι έχω μπροστά μου ένα χειμώνα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, είπα ΟΚ ας το δω λίγο σοβαρά.....
Πήγα και αγόρασα τα XS της PowerHealth, έχω ακούσει καλά πράγματα και ξέρω ότι απ' εδώ τα παίρνει και η Dexa και η Σόφη, κάνουν τίποτα ?
Σας παρακαλώ αν τα έχει δοκιμάσει και κάποιος άλλος ας μου πει μην πληρώνω άδικα τόσα λεφτά γιατί είναι και ακριβά.
Ευχαριστώ και εύχομαι σε όλους ένα υγιεινό και λιποδιαλυτικό χειμώνα!!!!!!!!!!!!!
τραβα χαπακωσου εσυ τωρα μπας και χασεις κανα κιλο
και πληρωνε και μια περιουσια απο πανω
εεεεεεεεεεεεεεεε ρε 8ε μου κατι αν8ρωποι
να σου πω κι εσυ κανεις διαιτα και γυμναζεσαι και σαφως δε χανεις να υπο8εσω εε?οποτε το χαπι θα λυσει το προβλημα..
εεεε ρε κατι ανθρωποι
04-09-2007, 19:22 #65
Originally posted by YiannisD
α) Δεν ανεφερερα ban.
β) Ας ανοιχτει αλλο thread. Και φυσικα υπαρχει ελευθερια αποψεων, σε καποια πλαισια σεβασμου στο τι εχει αναφερθει πριν. Δεν μπορουμε να πεταμε αρες-μαρες κουκουναρες σε ξεκαρφωτα threads !!!
σουιτο απ αυτη τραγουδα επρεπε να πω.το διευκρινιζω γιατι το ανεφερες εφτακοσιες φορες
ανοιξε και λιγο τα στραβα σου ρε κοριτσι μου...χεχε
τον καρδιτσιωτη συναδελφο αν ειχες κανει ενα κλικ στο "ποιοι ειμαστε" στην αρχικη σελιδα εδω και τοσα μυρια χρονια που γραφεις εδω και περνας χρονο σου και ανοιγεις τη ψυχουλα σου και λοιπα θα ηξερες που σκατα τα εκανες ολα αυτα τοσα χρονια
εσυ προφανως δεν το τσεκαρες ποτε αυτο.μπηκες βρηκες τη χαρα σου εδω ουτε σε ενοιαξε πως και γιατι σε οτι αφορα αυτο που βρηκες
μαρουλακι ΠΟΤΕ δεν ειπα οτι ο αδυνατος ειναι ευτυχισμενος απειροι καρμιρηδες αδυνατοι κυκλοφορουν εκει εξω
αυτο που υποστηριζω ειναι οτι αν εχεις φυσιολογικο βαρος μπορεις ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ να ευτυχισεις και να ΞΕΔΙΠΛΩΣΕΙΣ.........τον εαυτο σου και τις δυνατοτητες σου απ οτι αν ησουν χοντρος
και το οτι ευτυχισμενη εγινες οταν παχυνες δεν το πιστευω σε καμια περιπτωση.δε θα ησουν εδω αν δενενιωθες πως υπαρχει καποιο προβλημα στη ζωη σου με το βαρος και τη διατροφη σου
τωρα αν εσυ λες παχυνα και εννοεις ανεβηκες 5 αντε κι 7 πανω απο το κανονικο τοτε μιλαμε για αλλα πραματα και δεν καταλαβαινομαστε.εγω οταν λεω προβλημα βαρους εννοω πολλα κιλα παραπανω απο το κανονικο τοσα ωστε να τιθεται αντικειμενικα προβλημα οχι μονο στο μυαλο σου.
οχι στο δικο σου συγεκριμενα,στου καθενα..γενικα μιλαω
γιαννης εισαι αστειος και μ αυτα τα τωρα τα τελευταια ποστ σου αλλα και σε καποια φαση πολυ παραπανω
μπαινεις μες στην τσατιλα και απαιτεις να σβηστουν τα διαφορα απο το θρεντ σου λες κι ειναι δικο σου το θρεντ το αγορασες κι εισαι ιδιοκτητης του
χαλαρωσε ρε φιλε αν θες να νιωσεις ιδιοκτητης τραβα αγορασε κανα ακινητο
αστειο ηταν το οτι μπηκες σε φαση θιγμενος μες στο παραπονο γιατι ρε παιδια τι ειπα μια παρατηρηση εκανα κι εγινε ολοκληρο θεμα?????δεν ασχοληθηκε κανεις συγεκριμενα με σενα οι επεμβασεις γενικως ηταν το ζητουμενο.δε θελει πολυ μυαλο νομιζω για να το καταλαβεις
και οσοι οσες λετε με λυπαστε με γεια σας και χαρα σας.κι εγω λυπαμαι τους παχυσαρκους τους βουλιμικους και τους ανορεξικους και πολλους αλλους που ειναι αυτοκαστροφικοι με τον οποιοδηποτε τροπο.δικαιωμα σας δικαιωμα μου.
αυτο που εμαθα στη ζωη μου ειναι να σεβομαι τον εαυτο μου πρωτα απ ολα και μετα ολους τους αλλους.κι ο εαυτος μου δεν ειναι μονο ψυχη ουτε μονο νους ειναι και σωμα.αν δεν υπαρχει σωστη ισορροπια αναμεσα στα τρια υπαρχει προβλημα.
κατα εσας εγω υπολειπομαι σε ψυχη και νου,κανενα προβλημα.δεκτο.ομως κι εγω εχω το δικαιωμα να πιστευω οτι οποιος ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να ελεγχξει ποσα καρβελια και ποσα κοψιδια θα φαει τη μερα ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να ελεγχξει και πολλα αλλα στη ζωη του,με οτι συνεπαγεται αυτο.
αντε γεια!
04-09-2007, 19:34 #66
αμα δεν θες να σου σπασουμε τα νευρα μην ξαναρθεις εδω...
ειναι ΤΟΣΟ απλο...
04-09-2007, 19:38 #67
Τελικα δεν το χειροτερο απο το μια κοπελα να μην εχει αγορι, αλλα ειναι να μην της κανει ωραιο ερωτα
Για να μην το πω χοντρα....
Δεν αξιζεις την ενεργεια που σπαταλαω πληκτρολογωντας !
04-09-2007, 20:15 #68
Yippieee!!!! Αρχισαμε και της σπάμε τα νευρα!!! Βρείτε και κάτι άλλο μπας και εκραγεί και ησυχάσουμε!! Χε,χε!!! Εχει απίστευτη πλακα!!!!
04-09-2007, 20:25 #69
Πολύ κομψά το έθεσες Γιάννη μου, συγχαρητήρια για τους καλούς σου τρόπους.....
Πάντως, τώρα αναρωτήθηκα ποιος είναι πιο δυστυχισμένος, αυτός που τρώει και που εχει παραπάνω κιλά, αλλα όμως ξερει να συμπεριφερθεί και να γινει αποδεκτός σε μια κοινότητα, η αυτός που δεν τρώει, αλλα ούτε σε ενα forum δεν μπορεί να τον συμπαθήσει κάποιος.......
Επισης, ποιος είναι πιο ευχαριστημένος με την εικόνα του, αυτός που εχει εναν τεράααααστιο πισινο, ή αυτός που έχει ενα τέλειο πωπουδακι, αλλα με ενα τεραστιο παλουκι μεσα του.....
Χμ......μου άνοιξε η όρεξη τώρα......
04-09-2007, 20:27 #70
Eλένη, κάποια στιγμή δήλωσες ότι δε θα ξαναγράψεις στο φόρουμ. Ελπίζω κάποια στιγμή να το κάνεις πράξη.
Κατά τα άλλα, λες ότι σέβεσαι τον εαυτό σου καταρχάς και μετά τους άλλους. Ισχύει όμως και κάτι αντίστροφο: εάν δεν σέβεσαι τους άλλους, πως είναι δυνατόν να σέβεσαι τον εαυτό σου?
Τέλος -και κλείνει για μένα το θέμα- να θυμάσαι πως όταν την αυθεντικότητα μας την κάνουμε εμμετό στα μούτρα των άλλων, δεν είμαστε ακριβώς αυθεντικοί, αλλά κάτι άλλο...
Γεια χαρά.
ΥΓ. Γιάννη, κάποια στιγμή το θέμα θα διαχωριστεί στα 2.
04-09-2007, 20:28 #71
εβελυν
να μας κανεις τη χαρη...το πωπουδακι δεν το ειδαμε για να ειμαστε δικαιοι... μπορει η ελενιτσα να υστερει ΚΑΙ σε καλλιστεια πωπουδακιου οπως ακριβως υστερει σε τοσα αλλα...
ρε συ ελενιτσα
πινεις τιποτε καλο και εισαι σαυτη την διασκεδαστικη κατασταση επι μονιμου βασεως ? ομολογω οτι εχεις πολυ γελιο..
04-09-2007, 21:28 #72
μην ταιζετε το πετ, θα παχυνει και μετα θ αρχισει να αυτοσκαμπιλιζεται !!!
χαχαχαχαχαχαχ
04-09-2007, 21:58 #73
χαχαχα Δώσεεεεεεε!!!! Όσο για τα xs δεν ξέρω, τα κορίτσια λένε ότι τις έχει βοηθήσει πάντως
04-09-2007, 23:11 #74
Λοιπον καλησπερα!!!!
Δεν θα ηταν πιο ευκιλο εαν απλα δεν διναμε σημασια στην ελενη η οποια απο οτι φαινεται μισει την αδερφη της γιατι ειναι χοντρη ,οπως πολλοι εδω μεσα δεν το αρνουμαστε.
Προφανως εχει προβλημα προσωπικο και οικογενειακο και ξεσπαει τα νευρα της εδω μεσα.
Ειναι πιο ευκολο να μην εισαι τετ-α-τετ και να λες οτι γουσταρεις??Ετσι??
Δεν εχει θαρρος θρασσος εχει.Ειναι θρασυδειλη ειναι πολυ απλο.
Στην τελικη δεν θυμαμαι να της εβαλε κανεις το μαχαιρι στο λαιμο για να συμμετεχει στις συζητησεις εδω μεσα ,αλλα ουτε την παρακαλεσαμε.
Οσο για τον εγωισμο και την περηφανεις που εχει (αυτη που λειπει απο εμας οπως λεει)δεν το καταλαβαμε!!!!
Πρωτη φορα ειδα ανθρωπο να τον διωχνεις και να επιμενει να ειναι εδω !!!!!!!
Στην τελικη τα κιλα μας λιγα η πολλα δεν ειναι προβλημα κανενος και πολυ περισσοτερο της ελενης.
Το μονο καλο που μπορειν να κανει η ελενη ειναι να μας δωσει τα στοιχεια της ,για να αποφυγουμε εμεις οι αλλοι μελλοντικα μια επισκεψη στο ιατρειο της!!!!!!!
ΙΔΕΑ!!!!ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΛΕΝΗ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ!!!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
04-09-2007, 23:14 #75
Αδερφη της ελενης ,λυπομαστε πολυ που σε αυτην την ζωη ,η μοιρα σου ηταν να εχεις αδερφη την ελενη!!!
Εχουμε καταλαβει πιος ειναι ο κυριοτερος λογος υπαρξης των κιλων σου!!!!
Ευχομαι να μπορεσεις καποια στιγμη να ξεφωρτωθεις πρωτα την αδερφη σου,που ειναι το μεγαλυτερο προβλημα σου ,και μετα τα κιλα σου!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία