Results 76 to 90 of 92
Thread: elenh's thread
-
05-09-2007, 02:00 #76
ποια αδερφη ρε παιδακια?..δεν υπαρχει αδερφη..πλακα παιζεται εδω..υπαρχουν μερικοι/ες ασυνειδητοι/ες που παιζουν με τον πονο των αλλων..ισως αυτοι στην πραγματικοτητα βεβαια να χουν μεγαλυτερο πονο απλα δεν το χουν συνειδητοποιησει!
- 05-09-2007, 02:09 #77
φρι
συμφωνω..
05-09-2007, 07:52 #78
τελικά μάλλον μούφα είναι αλλά και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι καλά τα εντός της..είναι σαν να κοροίδεύεις κάποιον κουτσό που δεν έχει ποδί..για να το κάνεις αυτό σημαίνει ότι είσαι πιο ανήμπορος εντός και εκτός από τον κουτσό!!φιλάκια και καλημέρα σε όλους!!
05-09-2007, 18:47 #79
Originally posted by Zwh
τελικά μάλλον μούφα είναι αλλά και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι καλά τα εντός της..είναι σαν να κοροίδεύεις κάποιον κουτσό που δεν έχει ποδί..για να το κάνεις αυτό σημαίνει ότι είσαι πιο ανήμπορος εντός και εκτός από τον κουτσό!!φιλάκια και καλημέρα σε όλους!!
ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ
ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΝΟΣΟΥ.
ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ
ΒΑΣΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ,ΧΟΝΔΡΙΚΑ,ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ
ΟΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΙ ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΡΕΞΙΚΟΙ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ....
(ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ..ΑΛΛΟ ΧΑΖΟΣ ΑΛΛΟ ΤΡΕΛΛΟΣ.)
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ.
05-09-2007, 19:09 #80
Originally posted by NikosD.
Eλένη, κάποια στιγμή δήλωσες ότι δε θα ξαναγράψεις στο φόρουμ. Ελπίζω κάποια στιγμή να το κάνεις πράξη.
Κατά τα άλλα, λες ότι σέβεσαι τον εαυτό σου καταρχάς και μετά τους άλλους. Ισχύει όμως και κάτι αντίστροφο: εάν δεν σέβεσαι τους άλλους, πως είναι δυνατόν να σέβεσαι τον εαυτό σου?
Τέλος -και κλείνει για μένα το θέμα- να θυμάσαι πως όταν την αυθεντικότητα μας την κάνουμε εμμετό στα μούτρα των άλλων, δεν είμαστε ακριβώς αυθεντικοί, αλλά κάτι άλλο...
Γεια χαρά.
ΥΓ. Γιάννη, κάποια στιγμή το θέμα θα διαχωριστεί στα 2.
1.ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΑΙ Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Α ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,
ΟΤΑΝ ΔΕ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ.
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ??????????
ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΛΛΟ Η ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΒΛΗΜΑ.ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ Ο ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ...
2.ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑ ΚΑΜΙΑ ΑΥ8ΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΑΥ8ΕΝΤΙΑ Η Ο,ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ
ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ Η ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΕΓΡΑΨΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ ΟΤΑΝ ΣΑΒΟΥΡΙΑΖΕΤΕ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕΣ ΠΟΣΟΣΤΗΤΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΝΑΤΕ ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.....ΟΤΑΝ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗ ΦΑΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΜΑΓΙΚΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ?ΟΤΑΝ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗ ΦΑΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝ ΕΤΕΙ 2007 ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ.
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ Ν ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ...
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΙ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΣΑΣ
05-09-2007, 19:12 #81
Originally posted by elenh
Originally posted by NikosD.
Eλένη, κάποια στιγμή δήλωσες ότι δε θα ξαναγράψεις στο φόρουμ. Ελπίζω κάποια στιγμή να το κάνεις πράξη.
Κατά τα άλλα, λες ότι σέβεσαι τον εαυτό σου καταρχάς και μετά τους άλλους. Ισχύει όμως και κάτι αντίστροφο: εάν δεν σέβεσαι τους άλλους, πως είναι δυνατόν να σέβεσαι τον εαυτό σου?
Τέλος -και κλείνει για μένα το θέμα- να θυμάσαι πως όταν την αυθεντικότητα μας την κάνουμε εμμετό στα μούτρα των άλλων, δεν είμαστε ακριβώς αυθεντικοί, αλλά κάτι άλλο...
Γεια χαρά.
ΥΓ. Γιάννη, κάποια στιγμή το θέμα θα διαχωριστεί στα 2.
1.ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΑΙ Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Α ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,
ΟΤΑΝ ΔΕ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ.
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ??????????
ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΛΛΟ Η ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΒΛΗΜΑ.ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ Ο ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ...
2.ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑ ΚΑΜΙΑ ΑΥ8ΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΑΥ8ΕΝΤΙΑ Η Ο,ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ
ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ Η ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΕΓΡΑΨΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ ΟΤΑΝ ΣΑΒΟΥΡΙΑΖΕΤΕ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕΣ ΠΟΣΟΣΤΗΤΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΝΑΤΕ ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.....ΟΤΑΝ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗ ΦΑΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΜΑΓΙΚΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ?ΟΤΑΝ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗ ΦΑΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝ ΕΤΕΙ 2007 ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ.
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ Ν ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ...
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΙ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΣΑΣ
05-09-2007, 19:13 #82
Μια ερωτηση Ελενη.. Δεν ξερω αν κανετε rotation αλλα φανταζομαι οτι καποια ιδεα περι ψυχιατρικης εχεις. Θα ελεγες ποτε σε καποιον με συγκεκριμενη ψυχοπαθολογια οτι απορεις που αφηνει τον εαυτο του να αυτοκαταστρεφεται...ακομα κι αν αυτος ειναι νοσηλευομενος ή υπο θεραπεια??
Με εκτιμηση
05-09-2007, 19:25 #83
Συμπληρωματικα στο προηγουμενο:
Δεχομαι βεβαια το ενδεχομενο να μην αναγνωριζεις τα συνδρομα σαν ασθενειες ή σαν συγκεκριμενες ψυχοπαθολογιες σαν νεα επιστημονας...Θα ηθελα ομως αν συμβαινει αυτο να εξηγησεις το συλλογισμο σου αφου πρωτα ομως σε παραπεμψω στο αντιστοιχο site του Παγκοσμιου Οργανισμου Υγειας για τον ορισμο αυτων των συνδρομων και το classification που τους δινει οπως επισης και στον ορισμο της υγειας στο ιδιο site.. Περιμενω λοιπον το συλλογισμο σου..
Με εκτιμηση και παλι
05-09-2007, 21:12 #84
Originally posted by kammenos
Συμπληρωματικα στο προηγουμενο:
Δεχομαι βεβαια το ενδεχομενο να μην αναγνωριζεις τα συνδρομα σαν ασθενειες ή σαν συγκεκριμενες ψυχοπαθολογιες σαν νεα επιστημονας...Θα ηθελα ομως αν συμβαινει αυτο να εξηγησεις το συλλογισμο σου αφου πρωτα ομως σε παραπεμψω στο αντιστοιχο site του Παγκοσμιου Οργανισμου Υγειας για τον ορισμο αυτων των συνδρομων και το classification που τους δινει οπως επισης και στον ορισμο της υγειας στο ιδιο site.. Περιμενω λοιπον το συλλογισμο σου..
Με εκτιμηση και παλι
ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΣΤΟ SITE AYTO TH ΛΕΞΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ Κ Α Ν Ε Ν Α ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΝ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΙ.ΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΕΓΚΥΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΑΥΤΗ ΛΟΓΩ ΝΕΥΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΓΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΠΕΡΙΣΟΣΟΤΕΡΟ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΤΩΡΑ).ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΤΟΚΤΟΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΝΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Η ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΕΘΙΣΤΟΥΝΕ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΕΧ ΚΤΛ.ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΠΑΝΩ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ ΤΗ ΣΕΞΟΜΑΝΙΑ Η ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Μ Α Κ Ρ Α Ν ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑΤΕΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΓΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.
ΚΑΜΜΕΝΕ ΔΕ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE ΝΑ ΚΟΤΑΞΩ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΘΑ ΜΠΩ,ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ.Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ Η ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.ΚΟΙΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΣΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ Η ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ "ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ".ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΙΔΟΚΤΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ,ΕΔΩΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΤΑΞΑΝ ΣΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΒΟΥΛΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΧΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ.ΛΟΓΙΚΟ ΚΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΤΣΙ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ ΣΤΗ ΜΟΝΤΕΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙ.
ΚΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΖΩΗ ΜΑΥΡΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ Η ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΙΑ ΒΟΒΜΑ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΠΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟ΄ΚΟΛΑΤΕΣ ΘΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ????
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΣΤΟ ΦΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΙΕΣΜΕΝΟΣ Η ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΙΩΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ?
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑ ΘΕΩΡΩ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ.
ΑΥΤΑ!
05-09-2007, 21:22 #85
[quote]Originally posted by elenh
Originally posted by kammenos
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑ ΘΕΩΡΩ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ.
ΑΥΤΑ!
05-09-2007, 21:45 #86
Ελένη, σου εύχομαι ειλικρινά να μη βρεθείς ποτέ στη θέση να μην μπορείς να ελέγχεις τον εαυτό σου και να καταντήσεις να κάνεις όλα αυτά που αντιμετωπίζεις με "υπεροψιοπεριφρονοδυσπιστ� �α" χωρίς να μπορείς να τα σταματήσεις.
Γιατί, σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, δεν εξαρτάται πάντα από σένα. Και ναι, συμφωνώ μαζί σου ότι οι άνθρωποι που κάνουν τέτοιο κακό στον εαυτό τους και δεν μπορούν να το σταματήσουν είναι αδύναμοι. Αλλά ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις το κατά πόσο είναι δικαιολογημένη η αδυναμία τους; Πού ξέρεις τι έχουν περάσει στη ζωή τους και έχουν πέσει με τα μούτρα στο φαί, στα ναρκωτικά ή στο ποτό;
Τι να πω, σε θαυμάζω που είσαι τόσο δυνατή ή δε σου έχει συμβεί ποτέ τίποτα που να σε πληγώσει και να σου προκαλέσει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα... Εμάς που "δε σεβόμαστε τον εαυτό μας", όπως λες και είμαστε θύματα "του κακομαθημένου δυτικού κόσμου" άσε μας στη μοίρα μας...
05-09-2007, 21:54 #87
Ελενη διαβασα πολυ προσεκτικα την εκτενη απαντηση σου και εχω να σου απαντησω σε ενα προς ενα τα θεματα που εθεσες-θετεις
1) Σχετικα με την εκτιμηση και αν τα ακους βερεσε.. Το με εκτιμηση ειναι συνηθισμενος τροπος να κλεινεις μια επιστολη σε ατομα που επιθυμεις να εχεις απολυτως τυπικες σχεσεις...Και οι σχεσεις μας εκει θελω να μεινουν..Δε θελω να αναλωθω σε τσακουμους μαζι σου.Δυστυχως αυτη η υπεροψιοπεριφρονοδυσπιστι α που προαναφερεις σου βγαινει - ισως αθελα σου - προς πασα κατευθυνση και υπεθεσα οτι στοιχειωδης ευγενια απεναντι σου ισως αποτρεψει τσακουμους και επιθετικοτητα εκ μερους σου. Ελπιζω μονο να μην με διαψευσεις..
2) Σχετικα με το σχολιο σου περι υπαρχοντος οργανικου προβληματος. Εχει περασει ποτε απο το μυαλο σου οτι ενα μεγαλο ποσοστο παχυσαρκων εχουν προυπαροντα προβληματα που τυχαινει να μην ειναι οργανικα αλλα ψυχολογικα..Αν καποιος βρισκει τροπο να αντιμετωπισει την καταθλιψη του με το φαγητο, το προβλημα ειναι η παχυσαρκια ή η καταθλιψη του? Εκτος αν αφοριζεις την ψυχιατρικη σαν ειδικοτητα.
3) Σε οτι αφορα τις θεωριες για γενετικη προδιαθεση καποιου στις ηδονες (αν καταλαβα καλα αυτο εννοουσες. αν οχι διορθωσε με). Σαν γιατρος wannabe θα ξερεις καλυτερα απο εμενα οτι το policy της δημοσιας υγειας δε μπορει να βασιστει σε θεωριες... Πρεπει πρωτα να τεκμηριωθουν επαρκως και μετα να μπουνε στην πραξη. Θα μπορουσες να αναφερθεις στις θεωριες λεπτινης και υποθαλαμικων διαταραχων (βλ. νευροπεπτιδιο Υ κτλ)
4) Αναφερεσαι στην ανορεξια και τη βουλιμια σαν καταστασεις (διαφωνω με τον ορο..εγω πιστευω οτι ειναι παθησεις) εξ επιλογης. Να σου θεσω μια ερωτηση. Αν καποιος εχει πολυ χαμηλο self esteem του οποιου η εκφανση ειναι υπερφαγια, ανορεξια ή καποια αναλογη διαταραχη.. Ειναι κατι το οποιο επιφερει ο ιδιος στον εαυτο του ή απλως μια εκφραση αλλης ασθενειας? Επισης, και διεψευσε με αν κανω λαθος δε θυμαμαι να εχω διαβασει ξεκαθαρα causalities για τις παραπανω καταστασεις - ασθενειες.. Correlations εχουν διατυπωθει πολλα αλλα οχι αιτιασμοι. Αν εχεις καποιο στοιχειο που δεν εχει δημοσιευτει ενημερωσε και τον υπολοιπο επιστημονικο κοσμο.
5) Κανεις εναν ατυχη παραλληλισμο.. Διαταραχη προσληψης τροφης και καρκινος. Τον καρκινο Ελενη -και το ξερεις πολυ καλυτερα απο εμενα- μπορεις να τον διαπιστωσεις με πολλα διαγνωστικα εργαλεια (απο αναλυσεις αιματος μεχρι μαγνητικη τομογραφια και παναξονικη). Το οτι δε φενεται καποιο οργανικο αιτιο σε ενα ατομο με τετοια διαταραχη σε μια ακτονογραφια δε σημαινει οτι δεν υπαρχει. Υπαρχουν εργαλεια και ερωτηματολογια που εχουν ακριβως την ιδια χρηση και τα χρησιμοποιουν ψυχιατροι και ψυχολογοι..Ειναι οι δικες τους ακτινογραφιες.
6) Δυσπιστια και ο τροπος που αναφερεις οτι βλεπεις τις εν λογω ασθενειες. Ενα μικρο flash back... Δυστυχως πριν καιρο ειδαμε ενα θυμα - και δεν αναφερομαι σε σενα Ελενη- της δυσπιστιας καποιον γιατρων. Την Αμαλια που πεθανε απο undiagnosed καρκινο.. Μηπως η συγκεκριμενη αδιαφορια κανει τους potential ασθενεις σου να φοβουνται (παρτο σα συμβουλη και οχι σαν επικριση)
7) Μιλησες για πολλες αυτοκαταστροφικες συνηθειες..Αντιμετωπιζεις και το καπνισμα με αυτον τον τροπο?
Με εκτιμηση
05-09-2007, 21:59 #88
Συμπληρωματικα στο προηγουμενο 1. θεμα..
Ελενη εχεις σκεφτει οτι εσυ η ιδια καθοριζεις το υφος της απαντησης που θα λαβεις? Δυστυχως ο γραπτος λογος lacks πολυ του προφορικου. Ιt fails να μεταφερει το υφος που απανταει καποιος και δημιουργουνται παρεξηγησεις. Προσπαθησε να χρησιμοποιεις αλλο wording γιατι δυστυχως το παρον εκλαμβανεται απο πολλους -ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ- σαν επιθεση
Και παλι με εκτιμηση
05-09-2007, 22:23 #89
καψαλισμενο μου,
χαρα στο κουραγιο σου να προσπαθεις να μαθεις σε ενα γουρουνι ξενες γλωσσες.
σπαταλας τον χρονο σου, ενοχλεις και το γουρουνι
06-09-2007, 08:34 #90
Eλενίτσα δεν κάνω καν το κόπο να σου απαντήσω!!πραγματικά εάν δεν πιάνεις το πνεύμα του άλλου δεν υπάρχει λόγος επικοινωνίας..άλλωστε πιστεύω ότι πραγγματικά θες βοήθεια..είσαι απλά άρρωστη..δεν θα σου ξαναπώ ποτέ τίποτα γιατί όποιος μπερδεύεται με τα πίτουρα των τρώνε οι κότες..και εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν συναναστράφηκα με κότες ούτε τους αφιέρωσα ποτέ λεπτό..φιλιά και φυσικά περάστικά σου!!!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία