Results 1 to 15 of 26
Thread: Κομμένα τα party!
-
16-08-2007, 21:55 #1
Κομμένα τα party!
Με πολύ υπομονή και κουράγιο όλοι εδώ πιστεύουμε ότι θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας.Εύχομαι να είσαι από τους πρώτους που θα το καταφέρουν. Έτσι και αλλιώς 13 κιλά δεν είναι πολλά. Να είσαι καλά και να πιστέυεις στις δυνάμεις σου.
- 17-08-2007, 13:13 #2
Κατα την ταπεινη μου αποψη οι ανθρωποι που εθιζονται σε κατι για να ευχαριστησουν τον εαυτο τους ειναι πολλοι. Εμεις στο φαι, αλλοι στα ψωνια, αλλοι στο σεξ, αλλοι σε αλκοολ. Ολοι καπου ξεσπαμε παντως. Εγω μολις πριν ενα μηνα συνηδειτοποιησα οτι το φαγητο το εχω συνδυασει με ολα τα συναισθηματα που ανεφερες (αγχος,στεναχωρια, ανια κλπ)
Θα σε συμβουλευα να ξεχασεις οτι εκανες διαιτα παλια. Να θεωρησεις οτι ξαφνικα ξυπνησες και θελεις να κανεις κατι για πρωτη φορα και να γινει σωστα . Εγω δεν εχω κανει ποτε διαιτα και κανω πρωτη φορα τι θα με συμβουλευες για να ειναι και η τελευταια φορα που κανω διαιτα?
17-08-2007, 19:20 #3
Οι αδυνατες φιλες μου οταν βγαινουμε εξω τρωνε ακριβως οπως εγω και πινουν το ιδιο. Απλα προσεχουν τον υπολοιπο καιρο. Εκτος απο την κολλητη μου. Εχει υψος 1,60 και ειναι 57 κιλα αλλα θεωρει τον εαυτο της παχυ. Κανει μονιμως διαιτα δεν τρωει λιπαρα γλυκα παγωτα δεν πινει αλκοολ. Ολο ψητα και σαλατες. Η μητερα της ειναι κοκαλλιαρα και ακωλη. Η φιλη μου επειδη εχει λιγο πιο πεταχτο πισινο θεωρει τον εαυτο της παχυ.Ο καθενας με τα προβληματα του. Εγω παντως δεν τις ειπα οτι πηγα σε διατροφολογο. Θα με κοροιδευε οτι δινω τζαμπα λεφτα αντι να ραψω το στομα μου....
17-08-2007, 20:53 #4
need2loose καλώς ήρθες στην παρέα μας,αν και δυσκολη εποχή γιατί με τις διακοπες εχουμε όλοι αποσυντονιστει!!!!!!χα!χα!Που θα παει ,θα μαζευτουμε σιγα -σιγα και θα μπουμε σε σειρα!!!!Καλη επιτυχια στον "αγώνα σου"!!!ΦΙΛΙΑ!!
Υ.Γ Καλά ο μπαμπας ειναι SUPER ,να τον χαιρεσαι!!!!!!!!
17-08-2007, 21:00 #5
Εχω ενα μηνα αλλα δεν εχω χασει πολλα 2 κιλα και δεν εχω ζυγιστει αρκετο καιρο. Οταν την κανω ακριβως οπως μου λεει ειμαι χορτασμενη και χανω απο 1-2 κιλα το πολυ την βδομαδα. Το φτιαχνουμε μαζι το διαιτολογιο και ξερω οτι μεταβολιζω 1700 θερμιδες (καλο ειναι αυτο ε?) Το προγραμμα λεει 5 γευματα αλλα εκει ειναι που τα χαλαω. Μου ειναι δυσκολο να μπω σε προγραμμα. Και δεν με βοηθανε και στο σπιτι καθολου αλλα αυτο ισως να ειναι και δικαιολογια. Το πρωι τρωω γαλα με δημητριακα στο δεκατιανο ενα κουλουρι η ενα φρουτο κατι ελαφρυ τελος παντων. Το μεσημερι κανονικο φαγητο σωστα συνδιασμενο και σαλατα το απογευμα καποιο παγωτο 0% λιπαρα η φρουτο η γιαουρτι η τοστ και το βραδυ συνηθως η μιση ποσοτητα απο το μεσημεριανο. Σε κεντρο μεσογειακης διατροφης εχω παει και μετρανε το ποσοστο λιπους στο σωμα μου. Το καλο ειναι οτι παντα ημουν δυσκοιλια αλλα απο τοτε που αρχισα το εντερο μου λειτουργει σωστα. Αγορασα και ενα βηματομετρητη αλλα δεν ειχα ορεξη να βγω για περπατημα .Τωρα που γραφω μου την βιδωσε και παω καμια βολτα δεν ειμαι και πολυ καλα...
Φιλια κρατα γερα!
18-08-2007, 01:15 #6
Μολις γυρισα και με χαροποιησε πολυ η απαντηση σου. Επειδη οπως ειπα δεν εχω ξαναμπει σε αυτη τη λογικη δεν ηξερα οτι ειναι καλος ο μεταβολισμος μου δλδ δεν ειχα συνηδειτοποιησει πιο σωστα. Τα λογια σου ειναι πολυ ενθαρρυντικα και με βοηθανε αυτη τη στιγμη που (νομιζω) πειναω να συγκρατηθω και να ασχοληθω με κατι αλλο. Εκανα χρηση και το βηματομετρητη και αν και ξερω οτι δεν ενδιαφερει κανεναν αυτο εγω θα το γραψω για παρτη μου.
Ετρεξα 2 γυρους μονο αλλα περπατησα αρκετα συνολικα:
8786 βηματα
300 kcal
21,6 gr
4,64km
21-08-2007, 22:42 #7
Προς το παρων δεν ειμαι καθολου φιλη μαζι του (τον εαυτο μου) και νιωθω πως οι προσπαθειες που κανω δεν θα εχουν αποτελεσμα. Σημερα πηγα παλι για τρεξιμο αλλα αυριο θα παω στη διατροφολογο να με ζυγισει και με επιασε αγχος. Νομιζω δεν εχω πεσει καθολου απο τα 90 κιλα. Δεν βλεπω καμια διαφορα και ας χανω τονους ιδρωτα απο πανω μου με τοσο περπατημα και τρεξιμο.... Με εχει παρει απο κατω .... Αν της ζητουσα να με ζυγισει καθε 3 μερες αντι για 7 θα ηταν βλακεια?.... Δεν νιωθω καλα δεν νιωθω οτι μπορω να αντεξω 7 μερες συνεχομενη διαιτα..... Για αυτο και εδω και εναμησι μηνα που εχω αρχισει εχω χασει μονο 2 κιλα!!! Γιατι κανω διαιτα 3 μερες την τεταρτη κανω "break" και ξανα 3 μερες....
22-08-2007, 02:06 #8
οχι γλυκια μου..εχε στο νου σου οτι θα ζυγιστεις, την μερα που κανεις το break και δεν θα παραστρατεις..και εγω το ειχα αυτο το προβλημα..δεν μπορουσα να κανω μονη μου διαιτα , ηθελα καποιον να με ζυγιζει καθε 3 μερες..αλλα δεν ειναι ετσι..σκεψου οτι δεν θα χεις καποιο ατομο μια ζωη πανω απο το κεφαλι σου..να σκεφτεσαι την 3η μερα που παραστρατεις, οτι σε 4 μερες απο κεινη την μερα θα ζυγιστεις και σκεψου ποσο χαρουμενη θα γινεις αν η ζυγαρια σε δειξει πιο κατω!..συλλογισου ολους τους λογους που σε κανουν να θες να χασεις βαρος και οραματισου το επομενο καλοκαιρι εσενα να σαι αδυνατη στην παραλια και να καμαρωνεις για τον εαυτο σου..και θα μου πεις, τι σου λεω τωρα, ε?το επομενο καλοκαιρι?..και ομως περναει τοσο μα τοσο γρηγορα ο καιρος..μην χανεις αλλο χρονο σε διαιτες και αρνητικες σκεψεις..κανε μια διαιτα και να ναι η τελευταια και η καλυτερη..υπομοη και δυναμη να χεις...και να σκεφτεσαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΤΙΚΑ και το ομορφο αποτελεσμα που θα χεις!..
φιλια!
22-08-2007, 08:18 #9
need2loose Kαλημέρα!!βρε μάτια μου πού έκανες τεστ δυσανεξίας;πώς γίνεται και πόσο
κόστισε;ευχαριστώ κούκλα
22-08-2007, 12:17 #10
ok ευχαριστώ αλλά πού το έκανες;;διεύθυνση;;μάκια και πάλυ ευχαριστώ
22-08-2007, 12:32 #11
πάλι ευχαριστώ
22-08-2007, 13:20 #12
Ζυγιστηκα επεσα 1 κιλό. Τελικα συμφωνησαμε καθε 3- 4 μερες ζυγισμα . Μου ειπε οτι θα γινει πιο αυστηρη μαζι μου... και οτι αυτο το κανουν σε ατακτα παιδακια τοσο συχνο ζυγισμα. Αλλα μου ειπε θα ειναι προσωρινο μολις χασω 2 -3 κιλα λιπος θα ξαναγυρισουμε καθε 7 μερες...
Φιλια
22-08-2007, 17:29 #13
Της ειπα οτι μου φαινεται βουνο μια ολοκληρη βδομαδα και να ζυγιζομαι καθε 3 - 4 μερες καλυτερα .Απλα γελασε και ειπε αυτο το κανουμε σε παιδακια ατακτα που δεν μπορουν να συγκρατηθουν και εγω της απαντησα δεν πειραζει και εγω ενα παιδακι ειμαι οχι ατακτο αλλα διαταραγμενο :PPPP Δεν ξερω ολα μεσα στο μυαλο μου ειναι και επειδη ειμαι πολυ κυκλοθυμικη αλλες φορες δεν βγαζω απ'το μυαλο μου το φαγητο και αλλες φορες μου ειναι πιο ευκολο...
Θα δουμε....
Φιλια
22-08-2007, 20:32 #14
need2loose γεια σου κι απο μένα!
Ελειπα διακοπές και ειχα να μπω 20 μέρες σχεδόν στο forum.. διαβασα οσα έγραψες και αναγνώρισα μέσα στα λόγια σου τον εαυτό μου... Ταυτίστηκα όσο δεν φαντάζεσαι με όσα έγραψες περί party και αποχωρισμού φαγητών κλπ...
Πόσο δίκιο έχεις σε όσα εγραψες.. Αν μπορέσω να συνειδητοποιήσω κι εγώ ότι δεν ερχεται το τέλος του κοσμου κάθε φορά που είναι να ξεκινήσω δίαιτα και να σταματήσω να τρώω σαν υστερικη...
Ελπίζω ότι τώρα που ξεκινησα με διατροφολόγο να μπω σε μια σειρα... και να αρχίσω κι εγω να σκεφτομαι σαν αδύνατη... :-) Γιατί και αυριο και μεθαύριο θα υπάρχει φαί γύρω μου....
Φιλιά!
23-08-2007, 07:28 #15
need2loose καλημέρα!!
πού το έκανες πουλάκι μου το τεστ δυσανεξίας διεύθυνση;από Αθήνα είσαι;
φιλάκια
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία