Σε μια βδομάδα/ένα μήνα/ένα εξάμηνο/ένα χρόνο... και τέλειωσα!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Senior Member

Σε μια βδομάδα/ένα μήνα/ένα εξάμηνο/ένα χρόνο... και τέλειωσα!

Προτείνω να ανοίξουμε ένα θέμα, όπου θα καταγράφουμε τα κιλά που επιθυμούμε να χάσουμε σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, για να βλέπουμε κάθε φορά αν ανταποκρινόμαστε στις (λογικές πάντα ε!) απαιτήσεις μας ή να γυρνάμε και να βλέπουμε την πρόοδο μας, σε άσχημες μέρες (σαν τη δική μου τη σημερινή ) και να παίρνουμε λίγη δύναμη...

Όσον αφορά σε μένα λοιπόν:

Επόμενο ζύγισμα το τοποθετώ στα μέσα Οκτωβρίου (λογικά στις 14/10), όπου θα έχει τελειώσει και η εξεταστική μου. Αποφάσισα να ζυγίζομαι πιο αραιά (ζυγιζόμουν 1 φορά τη βδομάδα), για να μην αγχώνομαι, επειδή μια βδομάδα μπορεί να δείξει -200γρ. η "τιμημένη" και να απογοητευτώ με αποτέλεσμα να φάω όλο τον κόσμο Και φυσικά δεν σκοπεύω να ζυγιστώ σε μέρες που θα διαβάζω και θα είμαι ευάλωτη...

Μέχρι τότε, λοιπόν, έχουμε 38 ημέρες...

είμαι 76 ---> Στόχος μου τα 73

Υγιεινά, σταθερά και με 1-2 ανθρώπινες παρασπονδίες, που επιβάλλονται που και που... Ελπίζω ότι έθεσα ένα ρεαλιστικό στόχο... Εδώ είστε και εδώ είμαι, για να δούμε κατά πόσο θα επιτευχθεί!

Φιλάκια σε όλους

Εχουμε 6/9/2007 ειμαι 88 κιλά στοχος μου -----> 26/9/2007 84 κιλά

Senior Member
    πιστευω πως αυτο το ποστ ειναι πολυ καλο και βοηθητικο!..επισης θεωρω πως ειναι πολυ καλυτερα να ζυγιζεαι 1 φορα τον μηνα διοτι βλεπεις μεγαλυτερη διακυμανση και παιρνεις θαρρος!..σας μιλαει μια που ζυγιζοταν 3 φορες την ημερα!-----

Senior Member
    Συμφωνω απολυτα με τη free αλλα διαφοροποιουμαι καπως στο ζυγισμα.. Η ζυγαρια ρε παιδες "παιζει" ασχημα παιχνιδια.. Λιγο νερο παραπανω να πιεις.. ενα στουμπωμα εντερου.. στις τσουπρες η περιοδος τους....και δειχνει τρελλα και εφιαλτικα νουμερα..Εγω εχω υιοθετηση τη παλια καλη μεζουρα... Οσο εκεινη δειχνει να κατεβαινει ειμαι μια χαρα. Πεταξα και τη ζυγαρια και ξεμπερδεψαμε

Senior Member
    Oπως τα περισσοτερα πραγματα στον κοσμο αυτο ,ετσι και η ζυγαρια εχει την μορφη που θελει να την δωσει ο καθενας καθε φορα.
    Εγω εχω καλες σχεσεις με την ζυγαρια ακομα και οταν εβαζα κιλα.

Τωρινα κιλα:Παρασκευη 7 σεπτεμβριου 2007 :133 κιλα.

ΣΤΟΧΟΣ:Κυριακη 30 δεκεμβριου 2007 :113 κιλα.Δηλαδη 20 κιλα λιγοτερα απο σημερα.

Ευχομαι να τα καταφερω και το 2008 να με βρει 42 κιλα πιο αδυνατη απο το 2007!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    Στο ευχομαι ολοψυχα ντεξα μου
    Φιλακια πολλα

Senior Member
    Βρε μαναρι πρωινο πρωινο σε βλεπω!!!
    Εχεις παθει και εσυ την εξαρτηση σου!!!!
    Παραδεξου το!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

Senior Member
    Βριζομαι με το δημοτολογιο του δημου

Senior Member
    Πρωινος πρωινος λογω δουλειας αλλα μια ψιλοεξαρτηση την επαθα
    Παλευα να χασω κανενα κιλο μηνες τωρα αλλα τιποτα
    Σε πληροφορω απο της εγγραφης μου εφυγε το 1
    αντε αλλα 12-13
    χαχαχαχαχαχα
    Εσυ κουκλα? Μπες ρε στο μσν

Senior Member
    Δεν βρισκεις που θα ψηφισεις?
    Φερε τα δικαιωματα σου εδω που μενω εγω!!!Εδω και ενας ψηφος ειναι συμαντικος!!Εχει αξια!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    Βρισκω που θα ψηφισω...Ειναι πιο μπερδεμενη ιστορια
    Μπες στο μσν να σου πεσουν τα μαλλια

Senior Member
    Μόνο 3; Εσύ ήσουν καλάααα. Εγώ είχα κανονικό δεσμό με την ζυγαριά. Πλέον κι εγω μια στο τόσο ζυγίζομαι. Εγώ ξανασοβαρεύομαι πάλι. Οπότε επόμενος στόχος μέσα Σεπτέμβρη 65 κιλά (αν και ελπίζω σε λιγότερα χιχι)

Senior Member
    Λέω να ζυγιστώ 1 Νοέμβρη (αφού θα έχω τακτοποιηθεί κάπου και θα'χω μπει σε μια σειρά). Από 88 που είμαι θέλω να πάω 84 και μέχρι το τέλος του χρόνου να είμαι 78.

Καλημέρα σε όλους!

Senior Member
    6/9/07 90 κιλά ----------- 25/12/07 78 κιλά
    ΕΛΠΙΖΩ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΕΛΠΙΖΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Senior Member
    Originally posted by elpida
    Μόνο 3; Εσύ ήσουν καλάααα. Εγώ είχα κανονικό δεσμό με την ζυγαριά. Πλέον κι εγω μια στο τόσο ζυγίζομαι. Εγώ ξανασοβαρεύομαι πάλι. Οπότε επόμενος στόχος μέσα Σεπτέμβρη 65 κιλά (αν και ελπίζω σε λιγότερα χιχι)
    Δεν θέλω να υπολογίσω περισσότερα, γιατί το μόνο που θα κάνω είναι να αγχωθώ! Αν τώρα φτάσει η ρημάδα η ημερομηνία και έχει φύγει και κανένα παραπάνω, εκεί να δεις χαρά!!!! Όλα είναι θέμα ψυχολογίας Ελπιδάκι!

@dexa: ʼλλο ένα κιλό κάτω, ε? Μπράβο - μπράβο!!!! Συνέχισε την καλή δουλειά!

Φιλιά σε όλους, είθε να πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι μας!

Page 1 of 2 12 LastLast