Results 31 to 45 of 113
-
11-09-2007, 23:04 #31
μου ειπε η αδερφη μου αυτους τους στιχους και μου ειπε να βρω τον γριφο..τον βρηκα πριν καν τους τελειωσει!..κατι σημαινει αυτο..αχ μοναξια μου!!!
εχω γραψει και γω κατι στιχους παρομοιους τις δυσκολες ωρες!
- 11-09-2007, 23:16 #32
θα σας μιλησω για ψες....
ξεκινησε σαν μια πολυ ευοιωνη μερα...
ενοιωθα μια Θεα και το εβλεπα και στα ματια των αλλων..
φορουσα ρουχα που μου πηγαιναν, (πολυ στενα αν θετε να ξετε, τα μαλλια μου σταθηκαν τελεια, το μακιγιαζ επισης)
ηρθε στο γραφειο ενας κυριος που ειχε να με δει 1-2 μηνες και μου ειπε ποσο ομορφυνα(?)
με κοιτουσε με λατρεια ο τυπος που γουσταρω στο γραφειο και που κυνηγανε ολες ανεξαιρετως οι λυσσαρες, μου ειπε μαλιστα οτι θελει να βρεθουμε....
με κοιτουσε ακομα κι ενας απο το απενναντι γραφειο που δεν εχουμε πολλα πολλα και μου μιλησε..
και ημουν στα ΠΟΛΥ χαι μου....ολα τα εβλεπα ομορφα...
και μετα γυρισα σπιτι...και μιλησα με καποιον που κανω πολυ παρεα, και μου ειπε ενα σωρο αδικα αδικα και ασχημα πραγματα, που απορησα και πως τα σκεφτηκε και πως τα ειπε... του απαντησα, τον εβρισα σχεδον για την διαστρεβλωση και την κακια που εβγαλε (οχι σχεδον, ακριβως) και μετα εγινα λιωμα....
και ειμαι λιωμα μεχρι τωρα.....
ολη μερα στο γραφειο υπνοβατουσα και δεν μπορουσα να χωνεψω την ασχημη αυτη συζητηση και την αδικια...και εκανα μεγαλη προσπαθεια να δω μηπως καπου ειχε δικιο...δεν το βρηκα, αλλα δεν βοηθησε......
(μαλλον δεν ειμαι στο πνευμα του θρεντ ε? επρεπε να μεινω στο πρωτο μερος...)
12-09-2007, 02:52 #33
@ kammenos: Πρώτο το τραγουδάκι... Λες να πάσχουν και οι Stavento από διατροφικές διαταραχές;!! ;-) ;-)
12-09-2007, 08:23 #34
2sweet, ναι, έπρεπε να μείνεις στο πρώτο μέρος... Αλλά όχι στο θρεντ. Στο μυαλό σου. Κράτα μόνο τις εικόνες από αυτούς που σε θαύμαζαν όλη μέρα και ξέχνα αυτά που άκουσες το βράδυ. Αφού όπως είπες κι εσύ, ήταν άδικα...
12-09-2007, 08:30 #35
@ Sweet: Γλυκια μου χεσε το θρεντ χεσε και το θεμα του!! Εννοειται οτι θα σε πειραζε απο τη στιγμη που ο ανθρωπος αυτος ηταν κατι εκτιμουσες και υπολογιζες τη γνωμη του..Πολλες φορες ομως -ακομα και οι φιλοι μας- οι ανθρωποι τυχαινει να κρατουν κατι μεσα τους που δεν ισχυει και βασιζεται σε μια παρεξηγηση και τους βγαινει στο ξεκουδουνο σαν κακια και αδικια...Ειναι λιγο σαν το ανεκδοτο με το γρυλο... Ηρεμισε και πιαστον να σου πει γιατι τα λεει ολα αυτα κι αν καπου κανει λαθος εξηγησε του!! Αυτα ειχα να πω -πιο σοβαρος σημερα-.
12-09-2007, 09:59 #36
Mια ερωτηση!! Τους στιχους που τους βρηκατε?
12-09-2007, 10:26 #37
Ψηνεται καμια σας να οργανωσουμε καμια μπουζουκονυχτα στις πιστες της Αθηνας?
12-09-2007, 19:02 #38
MEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! !!!!!!!
12-09-2007, 20:14 #39
ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ(ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΗΘΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ):
http://www.musiccorner.gr/nees_kyklof/06/stavento.html
ΚΑΙ VIDEOS ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ:http://www.simos.gr/2007/08/stavento.html
12-09-2007, 21:46 #40
Σας ευχαριστω πολυ Σοφη indeed!! Χορευταρου ακουω προτιμησεις σε καλλιτεχνες!! Ξερουμε τα σχηματα του χειμωνα?
13-09-2007, 03:15 #41
Από σχήματα του χειμώνα δεν ξέρω ακόμα τίποτα, ούτε έχω ακούσει...
Προσωπικές προτιμήσεις/best of: Πλούταρχος (γιατί είμαστε και πονεμένες να το πω!) και Ρέμος! Πέρα απ' αυτά πάω οπουδήποτε, γιατί είμαι και κορίτσι του κεφιού, πως να το κάνουμε!! ΧΑΧΑΧΑ!!!
Ποιός άλλος θα ακολουθήσει παιδιά;; ʼντε να πάμε να το κάψουμε!!
13-09-2007, 09:03 #42
Εγω ψηνομαι και για Κιαμο...Αλλα θα το δουμε..Μολις μαθουμε να μαζευτουμε ολοι οι Ολυμπιοι και να κατηφορησουμε για παραλιακη
14-09-2007, 02:53 #43
Αμέ-αμέ!!!!!!!
15-09-2007, 11:19 #44
Κανονικα δε θα επρεπε να σου απαντησω καθολου σε αυτο το ντανς..Πλεον εισαι η χορευταρου...Οι αλλες που εχουν εξαφανιστει?
15-09-2007, 12:19 #45
Καλημερα και απο μενα!!!!!!!!!!! και εγω ξαφνικα εδω και λιγες μερες αιασθανομαι καλα!!!!!!
Βοηθησε λιγο βεβαια και μια αναλογη εμπειρια με τις ΣΟΦΗΣ! Πριν δυο εβδομαδες παντρευοταν η αδελφη μου ..........εγω ενα μήνα πριν στα μαυρα μου τα χαλια πως θα παρουσιαστω στο γαμο που ολοι την τελευταια φορα με ειχαν δει σαφως αδυνατισμενη και τωρα θα ξαναρχιζαν τα πικροχολα σχολια του τυπου "παχυνες πάλι"........Μεχρι που σκεφτηκα να αρρωστησω ψευτικά!!!( πως καναμε στα σχολικα χρονια?)
Τελευταια στιγμη ομως ειπα οχι ..........πηγα μα μερα πριν το γαμο πηρα ενα σουπερ συνολο που "εκοβε" (καταλαβαινεται κοριτσια τι εννοω!!).......με εβαψε μια φιλη μακιγιεζ και με σουπερ χτενισμα ............εκανα την μεγαλη εκπληξη στην εκκλησια !!!! Και μονο που εβλεπα την εκφρασης τους και τα σχολια τους πραγματκα ενιωσα ΜΙΑ ΘΕΑ! αναμεσασε πολλες αδυνατες αλλα αχρωμες λεπτες!
Ξεχασα σε ολα αυτα ειχα προσθεσει ενα σουπερ αερα αυτοπεποιθησης και ενα πιο σουπερ χαμογελο!
Τωρα πραγματικα νοιωθω καλα και προσεχω τον εαυτον μου περισσοτερο !
Δεν θα αφησω μερικα κιλα πραπανω να με παρουν απο κατω .........
Προσπαθω να τα χασω αλλα οχι με αγχος πια !! και αυτο ειναι το σημαντικο!
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ : ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ!!!!!!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ !!!!!!!
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!!!!
(αν σας ρωτησω να μου πειτε τις περσινες ή ακομα και τις φετεινες star hellas ειμαι σιγουρη οτι κανεις δεν θυμαται τα ονοματα τους ! Ανθρωπους ομως ξεχωριστους, φιλους με οσα κιλα κι αν εχουν σιγουρα θυμαστε!)
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία