Results 46 to 60 of 113
-
16-09-2007, 03:22 #46
ΜΠΡΑΒΟ ΓΩΓΟΥΛΙΝΙ!!!!ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΥΡΠΟΛΗΣΩ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ(Ή ΚΑΚΟ ΜΟΥ?)ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ,ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ,ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!ΣΤΟ ΧΡΩΣΤΑΓΑ!!!!!!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!(ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ)
ΥΓ.ΣΑΣ ΕΙΠΑ???ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ,ΥΠΕΡΟΧΗ ΘΕΑ!!!!!!!!!!!
- 16-09-2007, 10:17 #47
Εγω Σοφακι , βλεπω οτι εχεις παρει ηδη τα πανω σου! Καιμ΄αρεσει μ΄αρεσει πολυ!
Οσο για τον καλο σου?
Για ανεβασε ακομα λιγο την αυτοποεπεποιθηση σου "πεξε τον" λιγο και θα δεις .....................
Ειδες πως ζηλεψε με μια ματια απο δυο αντρες ............Σκεψου να δει και σενα στα πανω σου!!!!!!!!!
Αλλα στα πολυ επανω σου !!!!!!!! ΤΡΕΜΟΥΝ!!!!!!!!!!!
Υ.Σ. ΜΗΝΥΜΑ : ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΜΙΑ ΘΕΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ Ή ΕΝΑ ΘΕΟ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ !)
16-09-2007, 13:20 #48
Χθες, πηγαμε με τον αντρα μου σε κατι γενεθλια, οπου ηταν και πολλα αλλα ζευγαρια....
Οταν φυγαμε, ο καλος μου αντρουλης μου ειπε: "συνηδειτοποίησες οτι ησουν η πιο ομορφη γυναικα απο ολες εκει?" Οχι λοιπον, δεν το ειχα συνηδητοποιησει, δεν προσπαθησα καν να κανω την συγκριση, για μενα ηταν ηδη χαμενο παιχνιδι οπως ειναι παντα ετσι, και η προσπαθεια του αντρα μου ηταν μια κίνηση τόνωσης του πεσμενου μου ηθικου! Εκεινος συνεχεια μιλαει ετσι για μενα, ομως εγω παντα μεσα μου τον θεωρο υπερβολικο, θεωρω οτι η βαθια αγαπη του για μενα με βλεπει ετσι και αυτο ειναι υποκειμενικο.....εγω ομως ψαχνω το αντικειμενικο....
...μισο λεπτο, γιατι ομως??? γιατι να ψαχνω την αποψη ολων των αλλων που δεν με ξερουν και δεν με αγαπανε και να μην μενω στην αποψη του ανθρωπου που (μετα τους γονεις μου και τον αδερφο μου για την ωρα) αγαπαω πιο πολυ??? Τι ειναι τελικα αυτο που μας κανει να μενουμε στην αποψη των ξενων και να μην δημιουργουμε εναν κλοιο ασφαλειας απο την αποψη των αγαπημενων μας προσωπων? Ψαχνω, ψαχνω και μου ειναι αδυνατον να το κατανοήσω.....
16-09-2007, 15:57 #49
Originally posted by Εβελυν
Χθες, πηγαμε με τον αντρα μου σε κατι γενεθλια, οπου ηταν και πολλα αλλα ζευγαρια....
Οταν φυγαμε, ο καλος μου αντρουλης μου ειπε: "συνηδειτοποίησες οτι ησουν η πιο ομορφη γυναικα απο ολες εκει?" Οχι λοιπον, δεν το ειχα συνηδητοποιησει, δεν προσπαθησα καν να κανω την συγκριση, για μενα ηταν ηδη χαμενο παιχνιδι οπως ειναι παντα ετσι, και η προσπαθεια του αντρα μου ηταν μια κίνηση τόνωσης του πεσμενου μου ηθικου! Εκεινος συνεχεια μιλαει ετσι για μενα, ομως εγω παντα μεσα μου τον θεωρο υπερβολικο, θεωρω οτι η βαθια αγαπη του για μενα με βλεπει ετσι και αυτο ειναι υποκειμενικο.....εγω ομως ψαχνω το αντικειμενικο....
...μισο λεπτο, γιατι ομως??? γιατι να ψαχνω την αποψη ολων των αλλων που δεν με ξερουν και δεν με αγαπανε και να μην μενω στην αποψη του ανθρωπου που (μετα τους γονεις μου και τον αδερφο μου για την ωρα) αγαπαω πιο πολυ??? Τι ειναι τελικα αυτο που μας κανει να μενουμε στην αποψη των ξενων και να μην δημιουργουμε εναν κλοιο ασφαλειας απο την αποψη των αγαπημενων μας προσωπων? Ψαχνω, ψαχνω και μου ειναι αδυνατον να το κατανοήσω.....
δεν ψαχνουμε λοιπον την γνωμη καποιου αλλου ως αντικειμενικη, αλλα ψαχνουμε στο κενο, μεχρι να επαληθευσουμε τους φοβους μας, οτι δεν ειμαστε αρκετα ωραιοι.....
οι απροσωποι "ξενοι" , δεν ειναι κατι συγκεκριμενο, ειναι απλα ενας καθρεφτης οπου προβαλουμε τους δικους μας φοβους....αποδειξη, οτι μολις καπιοιος απο αυτους τους αγνωστους γινει γνωστος και μας αποδεχτει, δεν αρκει ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ....ψωαχνουμε αμεσως τον επομενο.....
(αν το καλοσκεφτειτε , ειναι η ιδια διαδικασια οσων απο εσας/εμας δεν αρκουμαστε στον εναν μονο συντροφο που μας αγαπα, αλλα φλερταρουμε/ρετε ασυστολως...)
17-09-2007, 03:49 #50
Να πω ότι ένιωσα ΘΕΑ όταν το αγόρι μου μου είπε ότι αν χάσω πάνω από 10 κιλά, θα με χωρίσει, γιατί του αρέσουν τα πιασίματα!!!
XAXAXA!!! A, ρε άντρες ξύλο που θα το φάτε!!!
17-09-2007, 10:20 #51
2sweet ειναι πολυ σωστα αυτα που λες. Στην ουσια παιζουμε ενα φοβερο παιχνιδι στον εαυτο μας. Οι ιδιοι προεξοφλουμε την διαιωνιση της καταστασης μας διοτι υποσυνειδητα κανουμε το παν για να αποδειξουμε στους εαυτους μας την επιβεβαιωση του χειροτερου φοβου μας. Κατα βαθος δεν πενθουμε το παρελθον αλλα το μελλον μας. Και κανουμε τα παντα για να μας πεισουμε οτι καθε μερα που φευγει ειναι αξια πενθους. Ετσι, για να αποδειξουμε οτι δικαια μας καθηλωνει αυτη η μιζερια που εμεις δημιουργουμε.
Μπορει να φταινε αλλοι για την σημερινη μας κατασταση, αλλα για το αυριο φταιμε μονο εμεις που υποσυνειδητα εχουμε αναλαβει και συνεχιζουμε αξια τον ρολο του "δημιου" του παρελθοντος...
ΥΓ: Μαλλον ξεφυγα εκτος θεματος σ'αυτο το topic και με συγχωρειτε αλλα προκειται για μια δικη μου συνειδητοποιηση που ηθελα να την μοιραστω επι τη ευκαιρια! Καλημερα σε ολους!
17-09-2007, 10:31 #52
"Μπορει να φταινε αλλοι για την σημερινη μας κατασταση, αλλα για το αυριο φταιμε μονο εμεις που υποσυνειδητα εχουμε αναλαβει και συνεχιζουμε αξια τον ρολο του "δημιου" του παρελθοντος..."
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΑΒΟ ΕΛΙΝΑ !!!!!!!! ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ !!!!!!!
Πιστευω οτι η αντιστροφη μετρηση εχει αρχισει δεν θα ειναι ευκολη ,αλλα δεν ειναι και ακατορθωτη !!!!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΑΙΣΘΑΝΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ .........ΣΑΝ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!
17-09-2007, 10:52 #53
Ρε παιδιά, εγώ έχω πολύυυ καιρό να αισθανθώ θεά... Τι κάνω λάθος;;;
17-09-2007, 10:56 #54
Το κεφαλι ψηλα και περπατα με αερα οτι εισαι γιατι εισαι μοναδικη !
Απο μεσα μας ξακινανε ολα!
17-09-2007, 11:03 #55
Αχχχ... Πότε θα το πιστέψω επιτέλους αυτό;
17-09-2007, 11:07 #56
Σήμερα !!!!!!!!!!! τι λες γιατι δεν δοκιμαζεις?
Θα δεις τι υπεροχα θα νοιωσεις μετα!!!!!!
19-09-2007, 01:14 #57
Κι ομως ειμαι ακομα εδω χορευταρου μου...Σας παρακολουθω σχεδον αμιλητος και βυθισμενος σε σκεψεις
19-09-2007, 22:21 #58
Για την ακριβεια παραεισαι αμιλητος και χαμενος στις σκεψεις σου!!!!
Και δεν το συνηθηζεις !!!!!!!!
Συμβαινει κατι?????
Μας πειραξε τιποτα????/
Σου ειπε καμια ρουφιανα οτι επαψες ναεισαι θεος αγαπη μου???????
Θα την τσουρομαδησω!!!!Που το μικρο μας και τρυανταφυλλενιο το στεναχωρουν!!!
Ποια ???Ποια ειναι βρε???Πες μου τωρα ποια ειναι και σου'ρχομαι και με ενυσχυσεις!!!!
Παλιοκοριτσα που στεναχωρηται τα καημενα παληκαρακια !!!
Περιμενω απαντηση!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
22-09-2007, 17:49 #59
ΘΕΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ?????ΚΑΛΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ??????ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ????
ΝΙΚΟΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΤΕ............
ΑΣΧΕΤΟ..........ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΙΑ ΘΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ(ΠΑΛΙ.........)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ......ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ....!!!!
22-09-2007, 18:24 #60
@dexa&ΣΟΦΗ: Εδω ειμαι τσουπρες..Μια μικρη αναδρομή.. Αναμεσα στις ταξεις των θεων του Ολυμπου ειναι και ο Αδης..Ενας κακομοιρος αλλα πανισχυρος θεος...Παρολ' αυτα ομως ακομα θεος... Δε με πειραξε καμια dexa μου...Το αντιθετο..!! Βρεθηκε ενα πολυ αξιολογο πλασματακι στο δρομο μου..Αλλα τα δικα μου Ταρταρα ταλαιπωρουν και οσους βρεθουν κοντα μου! Δεν σταματησα να μπαινω γιατι θεος ειμαι ακομα...Σταματησα ομως να γραφω γιατι ειμαι στην αξιολυπητη φαση μου..Κατι σαν το Φοινικα λιγο πριν καει ενα πραγμα...Σε λιγο αναγενναμαι απο τις σταχτες μου και ετοιμαστητε για το come back μου
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση