Σημερα αισθανομαι ενας θεος/μια θεα!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 113
    Senior Member
    Δεν ξέρω αν σήμερα αισθάνομαι θεά, πάντως με έχει πιάσει μια πολύ αισιόδοξη διάθεση. Σήμερα ξύπνησα νιώθοντας χάλια, επειδή για άλλη μια φορά συνειδητοποίησα ότι έχω γίνει βόδι. Στα πλαίσια της θεραπείας από τη βουλιμία, έχω σταματήσει τις μεθόδους ακύρωσης (καθαρτικά, δίαιτες, εξαντλητική γυμναστική), αλλά τα επεισόδια συνεχίζονται, με αποτέλεσμα να έχω πάρει τέσσερα κιλά.

Τώρα, όμως, μόλις γύρισα από μια έξοδο με τις φίλες μου. Τις φίλες από τις οποίες είχα απομακρυνθεί τόσο καιρό που ακύρωνα συνέχεια εξόδους επειδή αισθανόμουν χοντρή και αποκρουστική. Πέρασα πολύ όμορφα και σκέφτηκα πόσα υπέροχα πράγματα έχω χάσει με αυτή την κωλοαρρώστια. Και πήρα απόφαση να μην ξαναφήσω ποτέ να με πάρει από κάτω. Θα προσπαθήσω να χάσω αυτά τα τέσσερα κιλά χωρίς υπερβολές, με σωστή διατροφή, αλλά πάνω από όλα, θα προσπαθήσω να διώξω από το μυαλό μου αυτές τις σκέψεις που με βασανίζουν, τις σκέψεις που μου επαναλαμβάνουν ότι δεν είμαι αρκετά καλή και πως αν γίνω κόκκαλο θα φτιάξουν όλα...

Σήμερα, για πρώτη φορά, γράφω σε αυτό το thread ότι ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΙΑ ΘΕΑ! Για την απόφαση που πήρα! Και βάζω στόχο σε δύο εβδομάδες ακριβώς να σας ξαναγράψω στο ίδιο thread και να σας πω ότι έχασα αυτά τα κιλά χωρίς να κάνω καθόλου κακό στον εαυτό μου και να...διεκδικήσω κι εγώ μια θέση μαζί σας στον Όλυμπο!!!

Senior Member
    Αντε να γινεται καλα να παμε σε κανενα μπουζουκι!! Βασανιστειτε τσουπρες!!

Senior Member
    Χωρις νεροοοοο μπορω
    χωρις εσενα οχι
    ειμαι στο ανεμο φτερο
    φυλλο ξερο στο πρωτοβροχιιιιιι

Senior Member
    Τις αμαρτιες τις δικες μου
    αν χρειαστει να τις μετρησω
    απο τα δεκα δαχτυλα μουυυυ
    μονο τα πεντε θα κρατησω!!

Μα το δικο σου αμαρτημα
    Του κοσμου ολα τα δαχτυλα
    Μα το δικο σου αμαρτημα
    Του κοσμου ολα τα δαχτυλα

Εξαιρετικα αφιερωμενο στο Σοφακι που ειναι αρρωστο!!
    και επισης γαιδουρα που εχει εξαφανιστει

Junior Member
    Καμμένε, τι κέφια είναι αυτά καλέ οχτώ το πρωί, άγρια μεσάνυχτα??????//
    Τι πίνεις και δε μας δίνεις, καμάρι μου?

Κι εγώ σήμερα αισθάνομαι μια θεά. και δε θα κάτσω να σας γράψω πόσο τεράστια σημασία έχει για μένα που κάποιος μου λέει ότι είμαι όμορφη... (η ανασφάλειά μου είναι αντιστρόφως ανάλογη του τραπεζικού μου λογαριασμού, και είναι παντελώς ανεξάρτητη μεταβλητή!!!) κορίτσια ένα 24ωρο με αγκαλιά και όλα θεραπεύονται!!!

Junior Member
    Και επειδή οι θεές ανήοκουμε στους πιστούς μας (και στις Πίστες ...) ενημερώνω για την εξέλιξη του φετινού χειμώνα:

Βοτανικός, 28/9: Θεοδωρίδου-Κουρκούλης-Κοκκίνου
    Ρομέο : Μακρής-Μαρτάκης- Κελεκίδου-Αδαμοπούλου-Απέργη
    (ακόμη, δεν έχουν σταματήσει)

και...
    ʼνοδος Πειραιώς: (από 4/10) ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ κλπ

Να οργανωθούμε my heavenly creatures...να διατηρήσουμε ζωντανή την θρησκεία...;-)

Senior Member
    Ψηφίζω άνοδο Πειραιώς!!!

Ψηθείτε, ψηθείτε!!

Πρώτη φορά γράφω σε αυτό το θρέντ.

Σήμερα αισθάνομαι ΘΕΑ γιατί πήρα την απόφαση να μην κάνω ΔΙΑΙΤΑ ξανά!!!
    Από σήμερα τάσσομαι ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ!!!!

Χαιρετω ολο το φορουμ!Σημερα νιωθω καλα γιατι πρωτη φορα μετα απο παααραα πολυ καιρο στο δρομο που πηγαινα για το μπακαλη με τα αθλητικα μου την φορμα μου και το αβισαλλεο μπουστο μου (τστσ ψωνιο) μου σφυριξε ενας απο το αυτοκινητο του οπως περναγε και ειπε μωρακλα.......

Τα σχολια δικα σας.

(Δεν ξερω μπορει οντως σε αυτα τα προαστια να εχουν περαση οι παχουλουλες.... pp)

Senior Member
    @Εφουλα: Μπορεις να μου ορισεις λιγακι τη διαιτα και αν τη διαχωριζεις απο τη διατροφη?

Senior Member
    οι διαιτες με παχυναν εμενα!!..παιδια χωρις πλακα..μεχρι τα 15 μουν ημουν 53-55 κιλα με υψος 1.69..ετρωγα πολυ ομως και δεν παχαινα..δεν το ειχα συνεχεια στο μυαλο μου..παντα με απασχολουσε το βαρος σαν εννοια, δεν μου ηταν κατι αγνωστο αλλα στα 16 μου αποφασισα να κανω την 1η μου διαιτα μετα το περας της οποιας πηγα 60 κιλα.και μετα απο κει και επειτα πηρα την ανηφορα και ξεκινησαν τα διατροφικα μου προβληματα!αποδεδειγμενα με παχυναν οι διαιτες..μια συνεχης εννοια ειναι: τι θα φαω το πρωι, τι θα φαω ενδιαμεσο, μεσημεριανο, απογευματινο, βραδυνο κ.τ.λ....ειναι δυνατον να ειμαστε ησυχες οταν ολη την ωρα σκεφτομαστε πως πρεπει να φαμε..?..βαρεθηκα!!
    ολες οι αδυνατες που ξερω δεν εχουν κανει ποτε στην ζωη τους διαιτα!

Senior Member
    και εγω μετα τα 17 παχυνα νομιζω ομως οτι αιτια δεν ειναι οι διαιτες αλλα το οτι μεγαλωνοντας αλλαζει και ο μεταβολισμος. ουφ πρεπει να αποκαταστησουμε τη σχεση μας με το φαγητο αλλα το θεμα ειναι πως ? καμια συμβουλη ?

Junior Member
    μη μας ρημάζετε το θρεντ ρε παιδιά. Είπαμε, σε αυτό να μην γκρινιάζουμε! 100 τετραγωνικά χιλιόμετρα καλωδια φορουμ έχουμε να πούμε τον πόνο μας!
    ελα να ανεβαίνουμε

(αν και προσωπικά σήμερα απέχω μακράν από την οποιαδήποτε θεά, εκτός και αν ο Ολυμπος είχε και θεό για όσους άνοιγαν το στοματάκι τους και τα κάνανε μαντάρα....)

Senior Member
    υπαρχει τετραγωνικο χιλιομετρο?

Senior Member
    Για θεα δεν ξερω γιατι ακομα αναρωνω!!
    Αλλα για ημιθεα δεν θα πω οχι!!!

Καμμενε σε χριζω ως τον ποιητη ετουτης της παρεας ,και σου ζητω να γραψεις τον υμνο μας !

ΦΙΛΙΑ!!!

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast