Results 91 to 105 of 113
-
03-10-2007, 23:27 #91
σημερα αισθανομαι μια βαρυστομαχια γαμωτο γαμωτο δεν επρεπε να κυλισω και η βλακεια ειναι οτι το εκανα απο βαρεμαρα, πηγα στη μαμα μου μετα απο τη δουλεια και αντι να παω σπιτακι μου να φτιαξω ενα φαγακι της προκοπης τελικα εκατσα και εφαγα εκει για να γλυτωσω και το μαζεμα της κουζινας, ημουνα ομως κουρασμενη και αφου το βρηκα το φαγητο διαθεσιμο το εφαγα.
αντε καλη μου χωνεψη
- 04-10-2007, 02:32 #92
natallia μου, μην μου τρώγεσαι βρε κοπέλα μου! Δεν έγινε και τίποτα! Φαντάσου! Είσαι 57,5 κιλάκια! Και θες να χάσεις μόνο 3,5! Μην μου αγχώνεσαι...
06-10-2007, 02:05 #93
ΕΓΩ ΓΑΙΔΟΥΡΑ ΚΑΜΜΕΝΕ?????ΕΓΩ??????ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ!!!!!!
ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!
Α!!!!!ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΝΤΕ!!!!!!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ(ΜΕ ΔΕΧΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ?) ,ΑΠΛΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!ΑΚΟΥΣ ΣΚΡΟΥΤΖ?????
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!
06-10-2007, 11:31 #94
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΤΑΙ ΧΩΡΙς ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΑς Η ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΑς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ??
Αναφερομαι στον καμμενο και στην σοφη!!!
Αφηστε και τιποτα που να ξερουμε μονο εμεις μεταξυ μας!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!
06-10-2007, 11:46 #95
λοιπον σε λιγο θα βαλω το μαγιο μου και θα παω για μπανιο ναιιιιιιιι και θα αισθανομαι μια θεα και θα κανω πλατσα πλουτσα στα γαλανα νερα και θα κανω και ηλιοθεραπεια ναι ναι και ας εχω τριχουλες στα ποδαρακια
06-10-2007, 18:11 #96
ΒΡΕ ΜΑΡΙΝΑ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ????ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ,ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟΨΕ ΠΑΩ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΘΗΝΑ?????ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΗΩΘΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ???????ΓΙΑ ΠΕΣ......ΓΙΑ ΠΕΣ......
12-10-2007, 18:08 #97
Τι εγινε τσουπρες? Που χαθηκατε?
15-10-2007, 19:31 #98
ΟΛΥΜΠΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΙΣΗΣ.... τι αποχη ειναι αυτη ρε τσουπρες? μεγαλυτερη και απο αυτη των βουλευτικων εκλογων
15-10-2007, 22:49 #99
Κάτι γίνεται με τους πλανήτες, δεν εξηγείται αλλιώς... Είμαστε οι περισσότεροι σε down φάση... Όσοι βρίσκονται στα πάνω τους ας μας εμψυχώσουν κι εμάς τους... θνητούς!!!
16-10-2007, 15:07 #100
- στον πάτο αλλά με προοπτικές σύντομης μετακόμισης.
Λοιπον θεά δεν το λέω γιατί με συγχίσανε πάλι σήμερα αλλά ημίθεα στο πολύ χαλαρό.
Γιατί πως να το κάνουμε.. αυτός ο καιρός μου πάει, με φτιάχνει και γιατί επίσης πως να το κάνουμε όντας διαθέσιμη έχω επιτυχία η αφρατούλα....
(Και η Αφροδίτη της Μήλου καμπυλάτη και αφράτη δεν ήταν??)
Θεάαααα Θέάραααα που λέει και ο αδερφός μου
23-10-2007, 11:35 #101
Εεεεεεεεε ξυπνάτε ωρέ !! Ή μήπως εκεί στα ψηλά (τον Όλυμπο ντε) τα keyboards δε λειτουργούν?
Σαν μια απλή θνητή όπως και του λόγου μου, συναχωμένη - η μύτη μου έχει καταντήσει κόκκινο διακοσμητικό για το σκουλαρικάκι που φοράω και τπτ περισσότερο- ήρθα να σας την πω όλους εσάς εκεί στα ψηλά που απουσιάζετε!
Καθ'ότι λοιπόν είμαι και ανώμαλο, θα σας πω τι μου έφτιαξε τη διάθεση μου χθες (και παραμένει σε καλά επίπεδα)
Μιας και έπεσε μια καινούρια ψηφιακή μηχανή στα χέρια μου και είπα να τη δοκιμάσω...
Μιας και επιβίωσα μετά τα αποτελέσματα και είμαι ακόμα ανάμεσα σας ..(εγώ και οι εξωγήινοι)
Και μιας και όποτε βλέπω μια συγκεκριμένη φώτο γελάω (περισσότερο με τον τίτλο παρά με την εικόνα)
είπα να το μοιραστώ μαζί σας!
Η φώτο λοιπόν δείχνει την αφεντιά μου στο φυσικό μου περιβάλλον - βλέπε καναπέ- αγκαλια με ενα ροζ γουρουνάκι!
Τίτλος φωτό : " Ένα γουρουνάκι και ένα ροζ φουσκωτό λούτρινο κουκλάκι"
Κρίμα που δε μπορείς να κορνιζάρεις και τον τίτλο μαζι!
Η φωτογραφία θεωρείται συλλεκτική και θα πωληθεί έπειτα από πλειστηριασμό - τα χοιροστάσια δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής καθώς επίσης και οι βιομηχανίες αλλαντικών.
Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος παρακαλείται να στείλει την προσφορά του στο [email protected]!
(Πήρα τα happ-ια μου το ορκίζομαι γιατρέ!)
23-10-2007, 12:11 #102
Serotonin που είναι η φώτο;
23-10-2007, 14:39 #103
Αααα είπαμε κατόπιν ειδικής παραγγελίας και μόνο! μουχαχαχα
02-11-2007, 23:37 #104
Και οι θεοι μελαγχολούν, ξέρετε... Δεν πάνε πάντα όλα καλά.. Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση όταν τα προβλήματα είναι συγκεκριμένα είμαστε ευτυχείς γιατί ξέρουμε τι μας φταίει...
Επειδή όμως πάντα κάτι θα πηγαίνει στραβά, και επειδή δεν είναι δυνατόν η διάθεση μου να εξαρτάται από εξωγενείς παράγοντες πάντοτε (από τη ζυγαριά μου, από συναδέλφους, από οικογένεια, από σύντροφο) , θα αρχίσω να φωνάζω " είμαι θεά και είμαι καλά". (που θα μου παει, θα το πιστέψω πάλι...)
07-11-2007, 00:06 #105
Μα Κασσανδραμα μου απ'οτι ξερω εισαι θεα!!!Ισως ομως καποιες φορες δεν φτανει μονο αυτο για να εχεις καταπληκτικη διαθεση σε καθημερινη βαση.Τι λες και εσυ??
Υπαρχουν τοσα αλλα πραγματα που ισως ανθρωπινα δεν μπορουμε να τα χειριζομαστε οπως πρεπει ,απλα γιατι ειμαστε καταβαθος ανθρωποι!!!Ετσι δεν ειναι???
Εκτος απο καποιες εξαιρεσεις που δεν μιλαμε για ανμθ8ρωπους αλλα για εξωγηινους........!!!
Δεν ξερω κατα ποσο ειμαι θεα αυτες τις ημερες αλλα σιγουρα θα το παλεψω τους δυο τελευταιους μηνες του 2007 !!!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!
ΦΙΛΙΑ1!!!!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση