Results 106 to 113 of 113
-
11-11-2007, 00:09 #106
Όταν συστηματικά δοκιμάζεται η υπομονή και η αντοχή μας, από καταστάσεις, και το χειρότερο από ανθρώπους, δύσκολο να πιστεύεουμε ότι όλα μπορούμε να τα διορθώσουμε. Προς το παρόν προσπαθώ να μάθω από τη βιβλιογραφία τι κάνουνε οι θεοί όταν απογοητεύονται και πέφτουν με το κεφάλι από το συννεφάκι τους... Δεν έχουμε και ασφαλιστικό φορέα ρε γμτ εμείς οι ολύμπιοι...
- 11-11-2007, 10:21 #107
Eγω τις τελευταιες μερες αισθανομαι οχι ενας θεος αλλα σα να πηγα και να γυρισα στον Αγιο Πετρο.. Εμπειριες τετοιου ειδους που μας φερνουν κοντα στο θανατο μας κανουν να καταλαβουμε ποσο ασημαντα ειναι τελικα λιγα ή πολλα κιλα παραπανω.
17-11-2007, 13:52 #108
Επιστρέφοντας σε παλιό θέμα μέσα στο θέμα, παιδάκια σας συστήνω Κιάμο ανεπιφύλακτα. Εξαιρετικός. Και η Μερκούρη δικιά μας κι αυτή (Θεά , αγάπη μου....)
Α, και να μην ξεχάσω. Τα τραπέζια ξύλινα και εξαιρετικά ανθεκτικά...
Παρτα ολα
Πάρτα όλα
Παρτα οπωσδηηηηηηηηηηποτεεεεεεε εεεεεεε........
18-11-2007, 18:52 #109
Και συνεχίζοντας την ανταπόκριση από τα χαρακώματα της Πειραιώς, να σας ενημερώσω ότι η Μαρινέλα είναι μια ΘΕΑ!!!!! Η γυναίκα εχει φωνάρα και δεν συγκρίνεται. Και ο Ρέμος αρκετά καλός. Αλλά παιδιά, οι ιδοκτήτες του χώρου έχουν αποφασίσει να αξιοποιήσουν κάθε σπιθαμή, με αποτέλεσμα να είναι πολύ στριμωγμένα-προσοχή οι κλειστοφοβικοί- και ο χορός επίσης δύσκολος (και τα τραπέζια έχουν απάνω πλεξιγκλας, οπότε το κάταγμα το χουμε στην κολότσεπη). Επίσης, όποιος έχει χωρίσει πρόσφατα ή είναι καψούρης, γενικά δεν είναι και πολύ στα τοπ του από συναισθηματικής πλευράς, να μην κουβαλάει τίποτε αιχμηρό πάνω του.
Τι εκανα για παρτη μου τι εεεεεεεεεεεεεεκανα για μεεεναααα
είχα ψυχούλα κι εεεεεεεεεδωσα
κι ομως πηγε
στα χαμέεεεεεναααααα
19-11-2007, 03:49 #110
η δικια μου προταση ειναι το musical beauty and the beast (η πενταμορφη και το τερας) !!
οποιος δεν το ειδε ΕΧΑΣΕ.. εγω εκλεισα ηδη εισητηρια να παω δευτερη φορα!
παιζοταν στην νεα Υορκη 13 χρονια και τωρα κανουν τον γυρο του κοσμου!
προλαβενετε ειναι μεχρι την κυριακη
(μαλλον πρεπει νε φτιαξουμε ειδικο θεμα για προτασεις)
29-12-2007, 17:01 #111
Σημερα αισθανομαι μια θεα και νομιζω θα το αισθανομαι και το 2008!!!
Κατι μου λεει μεσα μου οτι αυτη θα ειναι πολυ καλη χρονια .και αν και ειμαι πολυ κουρασμενη γιατι θα κανω ρεβεγιον στο σπιτι ,το διασκεδαζω και ειμαι σε ενα δικο ου ονειρικο κοσμο!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
30-01-2008, 23:46 #112
Τις τελευταιες 3 μερες δεν αισθανομαι καθολου θεα....
Ενω καταφερα να χασω μεχρι στιγμης 9 κιλα.. εδω και 3 μερες εχω μετα συγχωρησεως ξεσκιστει στο φαι..
Σημερα πηγα και αγορασα μια ωραιοτατη Lindt σοκολατα με γεμιση πορτοκαλι και πηρα και μια κρεμ καραμελε απο τον φουρνο σκετη κολαση...
Χτες το βραδυ βγηκα με τις φιλεναδες μου, πηγαμε σε μια ψησταρια και εφαγα παϊδακια, πατατες, πιτες και τα συναφη..
Και δεν ειναι μονο αυτα.. Φαγητο και τσιμπολογημα ολη την ωρα.. πατατακια στη δουλεια, τυροπιτα απο το φουρνο και τα 3 πρωινα..
Δεν ξερω τι εχω παθει.. Με εχει πιασει μια παθολογικη μανια με το φαγητο. Τοσο δεν ετρωγα ουτε πριν ξεκινησω την διαιτα βρε παιδια.. Υποφερω, αν και δεν πειναω τοσο, θελω να τρωω και να τρωω..
Ανεβηκα σημερα στη ζυγαρια και ημουν 1.5 κιλο επανω... Αυριο ποσο θα με δειξει αραγε..
Οτι καταφερα με κοπο μεσα σε 2 μηνες παω να το χαλασω..
Οσο σκεφτομαι οτι σε μια εβδομαδα κλεινω ενα μηνα απο τοτε που εχω να δω τον γιατρο μου και αυτον τον μηνα δεν τα πηγα και τοσο καλα, με πιανει τρελλα, στεναχωρια και ολο και περισσοτερο θελω να τρωω..
31-01-2008, 22:05 #113gourounitsaGuestΣουζι να ξερεις οτι με κοπο χανεις κιλα κ με μεγαλη ευκολια τα περνεις σιντομα.μεσα σε μια μερα μπορει να παρεις και 2 κιλα τα οποια μπορει να καναμε να τα χασουμε 1 μηνα π,χ.ειναι κριμα προσεχε..
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση