Θα τα καταφέρω; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 95
    Member
    Νά σαι καλά Χριστίνα μου, μου έδωσες πολλές ιδέες : )
    Έχουμε και κάτι γατούλες γύρω τριγύρω που πολύ θα τις εκτιμούσαν. Όταν ήμουν μικρή έχυνα το γάλα μου γιατί μου το έφτιαχνε η μαμά μου ως εξής: γάλα εβαπορέ, έτσι κι αλλιως πιο γλυκό από το φρέσκο, με μια κουταλιά ζάχαρη και μια κουταλιά Χέμο! Η ΑΗΔΙΑ! Γάλα άρχισα να πίνω συνειδητά όταν μεγάλωσα. Μου ήρθε τώρα αυτό επειδή είπες να πετάω την πίτσα από το μπαλκόνι και μου φάνηκα απίστευτα αστείο! Και πρωτότυπο!

Φιλιά!

(ΥΓ τώρα βέβαια που δεν είχα μαγειρέψει τσιμπολόγησα κάτι ψωμάκια τυράκια - αλλά ΟΚ, το ξεπερνάμε, αύριο είναι μια καινουργια μέρα)

Senior Member
    Λινα ,καλησπερα και καλησπερα σε ολους!!!!!!! ειλικρινα χαιρομαι με τον ενθουσιασμο σου και το ποσο αποφασισμενη εισαι .........πραγματικα τα χριστουγεννα αυτα θα ειναι διαφορετικα !(και πριν μου θυμωσεις ισως με αυτα που θα γραψω .........να σε παρακαλεσω καποια στιγμη να μου βαλεις τικερακι .........γιατι τελικα δεν τα εχω καταφερει!)
    Επιμενω ομως σε κατι .............οταν χασεις τα κιλα τι θα πεις στους δικους σου ?
    Εν μερει καταλαβαινω οτι δεν ειναι ευκολο να καταλαβουν αλλα επειδη το εζησα και μου πηρε 22 χρονια ..........επιμενω ...
    τι εννοω .? κανεις κρυφα διαιτα? σωστα ? οταν θα εχεις χασει βαρος οι δικοι σου που δεν το γνωριζουν οτι ειναι δικαιωμα σου να προσεχεις τη διατροφη σου .................ειναι ικανοι να νομιζουν οτι αρρωστησες και αδυνατισες .....(χτυπαω ξυλο!!!!!!)
    στα 18 δεν επρεπε να πηγαινω σε καφετερια , σε παρτυ να γυριζω αργα ........και φυσικα ουτε λογος για φλερτ ! θα μου εκοβαν τα ποδια !.........και μεγαλωνα και παλι φοβομουν να μιλησω να πω τη γνωμη μου την αντιρρηση μου......εφτασα 42 χρονων για να καταλαβω οτι αν εγω θελω κατι ..........ειμαι ΕΛΕΥΘΕΡΗ να το διεκδηκησω ..............και ΘΕΛΩ να σεβαστουν τα θελω μου οπως τους σεβομαι και εγω ολα αυτα τα χρονια !
    Γιατι λοιπον να πεταξεις την πιτσα απο το μπαλκονι και να μην πεις απλα θελω να φαω κατι πιο υγειινο .............δεν ειναι αναγκη να πεις τη λεξη διαιτα !
    Λινα και παλι δεν κανω κυρηγμα αλλα καποια στιγμη ολοι πρεπει να καταλαβουμε οτι εμεις βαζουμε τους κανονες για καποια πραγματα!
    Πλατιαζω το ξερω ............αλλα σημερα στο κομμωτηριο μια κοπελα στην ηλικια μου εμφανως αγχωμενη ..........εκοψε τα μαλλια της ! τεραστια διαφορα ...........ανανεωθηκε ............
    εφυγε και σε λιγο πηρε τηλεφωνο την κομμωτρια να της πει οτι ευτυχως ο αντρας της δεν φωναζε που δεν τον ρωτησε και εκοψε τα μαλλια της και του αρεσαν.............Συγνωμη που το λεω αλλα ανατριχιασα............ειναι δυνατον ? αν εγω αισθανομαι ομορφα με κοντο μαλλι θα το κανω!
    αν εγω αισθανομαι ομορφα με λιγοτερα κιλα θα το κανω .............γιατι αν εγω αισθανομαι καλα θα αισθανονται και αυτοι καλα!!!!!!!!!!!!
    Λινα συγνωμη ............αλλα αργα ή γρηγορα θα σε κουρασει αυτο που κανεις κρυφα ή ακομα θα το καταλαβουν και πιστευω οτι θα το υπονομευσουν!
    Ειλικρινα οτι λεω το λεω με προθεση ..............αυτη η φορα να ειναι η τελευταια που κανουμε γιατι και εγω κανω προσπαθεια να χασουμε βαρος!
    δεν ειναι αναγκη να τους πεις ......ξερετε αρχισα διαιτα ............ξεκινατο πιο διπλωματικα ...........ξερεται μειωσα λιγο τα λιπαρα μου και περπαταω πιο ανετα , δεν κουραζομαι ..........ξεπρηστηκαν τα ποδια μου ..........τελος παντων οτι αυτη η μικρη αλλαγη στη διατροφη σου ............(ξαναλεω οχι διαιτα )σε ωφελει στην υγεια σου !
    και τελος ..........αν δεν εκανες διαιτα και συνεχισες με τους δικους ρυθμους και ειχες πραγματικα προβληματα υγειας ..........τοτε θα σε υποχρεωναν να χασεις βαρος με το ζορι?
    Λινακι μην παρεξηγεις για την επαναστατικη μου αντιδραση αλλα ειμαστε μια ηλικια ..........ιδια οικογενειακη κατασταση ............σε συμπαθησα παρα πολυ απο την πρωτη μερα που μπηκες και πιστευω .........οτ ιεχουμε δικαιωμα να οριζουμε εμεις τον εαυτο μας!
    οποιος μας αγαπα πραγματικα αγαπα και τα θελω μας!
    Αν παλι θελεις να συνεχισεις ετσι θα το σεβαστω........και δεν θα ξαναθιξω το θεμα !και θα σου βρισκω και δικαιολογιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! συμπαρασταση!

Member
    έχεις αρκετό δίκιο - αλλά το έργο έχει ξαναπαιχτεί... κατάλαβες;
    τότε αρχίζει η υπονόμευση
    όλοι οι άλλοι στο σπίτι είναι αδύνατοι, θεωρούν ότι το να παχαίνεις σημαίνει ότι ξεκοιλιάζεσαι στο φαί, ότι δεν ελέγχεις τον εαυτό σου (και γιατί άλλωστε είναι απαραίτητο αυτό
    σκοπεύω ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ να τους πω ότι απλώς προσέχω λίγο και μάλλον γιαυτό αδυνάτισα και σκοπεύω να συνεχίσω να προσέχω, έτσι απλά, φυσικά ούτε διάιτες, ούτε χάπια, ούτε τίποτα από τα υπόλοιπα

δες τα μηνύματά σου σου έστειλα κάτι σχετικά με το τίκερ : )

σ' ευχαριστώ για την παρέμβαση, έχεις δίκιο αλλά δεν μπορώ να φορτωθώ άλλη πίεση, προσπαθώ να διεκδικήσω το δικαίωμα να είμαι "εγώ" κι αυτό προκαλεί την μεγαλύτερη υπονόμευση...

Senior Member
    σκοπεύω ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ να τους πω ότι απλώς προσέχω λίγο και μάλλον γιαυτό αδυνάτισα και σκοπεύω να συνεχίσω να προσέχω, έτσι απλά, φυσικά ούτε διάιτες, ούτε χάπια, ούτε τίποτα από τα υπόλοιπα

ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ.....................ΒΡΗΚΕς ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ !!!!!!

Senior Member
    Καποιες φορες ειναι καλο να μην λες τιποτα !!
    Καποιες αλλες να λες!!!
    Καποιες αλλες να λες τα μισα απο αυτα που συμβαινουν στην πραγματικοτητα!!
    Καποιες αλλες απλα να κανεις την παπια!!!
    Και καποιες αλλες απλα να τα αρνησε!!!

Εχεις τοσες πολλες επιλογες ........και μπορουν να γινουν ολα αναλογα στην περιπτωση.....και αναλογα με τον κοσμο που εχεις να αντιμετωπισεις!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    Λινα?????? ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!

Member
    Λοιπον Λινα γραφω για να επιβεβαιωσω το γνωστο "δασκαλε που διδασκες...". Πηγαμε με το αγορι μου στην γιαγια του στο χωριο και μεσα στα τοσα εφτιαξε και πατατες τηγανιτες με αυγα και τυρι (εγω κατι τετοια τα απεφευγα σαν το διαλολο μου ακομα κ οταν δεν προσεχα την διατροφη μου μου) και γαυρο μαρινατο (τον οποιο εγω λατρευω , αλλα ειναι οτι πρεπει για κατακρατηση). Και "φαε', και "μη μου χαλας το χατηρι", και " λεπτουλα εισαι" (που το'δε, εφαγα η αρκουδα. Και μετα απο λιγο μου λεει "ειναι η ταση σου", (λες και με ξερει απο παιδι, που μια ζωη με ταιζαν με το ζορι). Το μετανιωσα, μετανιωσα γιατι εφαγα κατι που δεν μου αρεσε μονο κ μονο για να ευχαριστησω τους αλλους, που ουσιαστικα δεν το ειδαν ετσι, αλλα βγηκα και λεμαργη (οχι οτι δεν ειμαι ...αλλα μονο με λιχουδιες του γουστου μου).
    Γι'αυτο σου λεω Λινα μου, ο,τι θες , οποτε το θες. Αν το καταφερεις νιωθεις θεα.
    Αν οχι...γραφεις post για να μαθουν αλλοι απο τα λαθη σου.

Φιλια!

Senior Member
    Τελικα βρε χριστινα το εχει η μοιρα σου !!!
    Απο παντου ακους τα καταπληκτικα σε σχεση με το τι τρως και πως τρως!!
    Και ολα αυτα αφου σου γεμισουν το πιατο με το ζορι!!!

Λινακι καλημερα!!!Πως παει η διατροφη??Και η διορθωση γραπτων???
    Πρεπει να κανουμε καποια στιγμη συναντηση στο chat παλι!!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Member
    Γεια και χαρά παιδιά!
    Το παλεύω, αλλά είμαι σε τρελό τρέξιμο, μια η δουλειά, μια τα παιδιά, μια το σπίτι...
    το τελευταίο έχει κι ένα καλό γιατί όλο και κάπως κινούμαι, βέβαια δεν μπορώ να πω ότι το απολαμβάνω...

Το 89άρι πολύ με παιδεύει, γιατί μια πάνω μια κάτω πάει αλλά δεν ξεκολλάει. Το χάλασα και λίγο με το φαγητό, πάλι κάτι βλακείες τρώμε γιατί δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω, άστα. Σήμερα είχα πάρει κάτι καλαμαράκια κατεψυγμένα πανέ! τα ήθελαν τα παιδιά τηγανητά, γίνονταν κι εύκολα, παρασύρθηκα κι εγώ. Πολύ αργά πάω όμως, άμα είναι να χάνω 2 κιλά το μήνα, φοβάμαι ότι θα απογοητευτώ. Από την άλλη : ) έβγαλα τα χειμωνιάτικα και ένα παντελόνι που πέρυσι μου ήταν τόσο τσιτωμένο που καθόμουν με μεγάααααλη προσοχή, τώρα είναι σχετικά άνετο, και χάρηκα γιατί πολύ μου άρεσε. Επίσης μια μπλούζα περσινή μου ήταν σαν τσουβάλι! πέρυσι ήμουν μέχρι και 97 κιλά, αλλά έφτασα σιγά σιγά στα 92, από όπου ξεκίνησα τώρα κάπως πιο σοβαρά να τα λιγοστεύω.

Αυτά, βλέπω και καινούριες φίλες να μαζεύονται και δεν έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα, ελπίζω να τα πούμε και στο chat κάποια στιγμή πάλι.

- φιλιά -

Senior Member
    Καλύτερα να χάνεις αργά και σταθερά παρά να μη χάνεις ή να παίρνεις...

Δεν πειράζει, και οι πειρασμοί στο πρόγραμμα είναι!

Senior Member
    Λινακι χαλαλι σου μανα μου τα καλαμαρακια!!Για μια φορα δεν γινεται λογος.Για μια φορα λεμε ....
    Απο αυριο με εξαιρεση την κυριακη ,ημερα θεου,θα τρωμε ξανα με προσοχη.Ετσι??
    Γιατι τα χριστουγεννα θελουμε ολα τα περσυνα χειμωνιατικα να ειναι τσουβαλια και να παρουμε καινουργια ρουχα!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    Κοριτσια καλησπερα !
    Δεν σας εχω ξεχασει αλλα εχω μπλοκαρει! ξαφνικα στα θρανια πολυ δυσκολη εμπειρεια μετα απο 22 χρονια ........κακα τα ψεμματα.........
    το προβλημα μου ομως ειναι αλλο και δεν ξερω τι να κανω ...........
    Με παρακολουθει διατροφολογος ........τον οποιο βεβαια θα σταματησω για αλλους λογους ..........θα σας πω αλλη μερα.........αλλα τωρα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να φαω ........
    Θελω να φαω ........και δεν μπορω .............κανω κοπο για να φαω .........αυτη τη στιγμη που γραφω , μαλλον για την ακριβεια αδιαθετησα σημερα και αυτη τη στιγμη που γραφω απο το πρωι νοιωθω οτι θα πεσω κατω .......μια εξαντληση .........μαλιστα εδω και δυο μερες πινω τονοτιλ............τωρα σκεφτομαι να φαω μια σοκοφρετα που ειναι μεσα στο διαιτολογιο μου κανονικα με το νομο και ομως δεν θελω .............που αλλες φορες ηθελα τετοια μερα δεκα σοκολατες !
    πριν και μετα ...........
    πιεζω τον εαυτο μου για να φαει προκειμενου να κανει καμμια καυση .........μη φανταστειται τιποτα ιδιαιτερο .......μια μπαρα , ενα γιαουρτι ανα 4 ωρες και τωρα το βραδυ με το ζορι ετοιμασα ενα τακο με λιγη ντοματα και κοτατζηζ !
    Δεν θελω ομως να αδυνατισω ετσι θα προτιμουσα να πειναω και να χανω πιο αργα το θεωρω πιο φυσιολογικο , αλλα ειναι κατι που δενμπορω να το ελεγξω τις τελευταιες μερες...........Ελπιζω να ειναι περαστικο!

Senior Member
    Originally posted by Life!
    Κοριτσια καλησπερα !
    Δεν σας εχω ξεχασει αλλα εχω μπλοκαρει! ξαφνικα στα θρανια πολυ δυσκολη εμπειρεια μετα απο 22 χρονια ........κακα τα ψεμματα.........
    το προβλημα μου ομως ειναι αλλο και δεν ξερω τι να κανω ...........
    Με παρακολουθει διατροφολογος ........τον οποιο βεβαια θα σταματησω για αλλους λογους ..........θα σας πω αλλη μερα.........αλλα τωρα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να φαω ........
    Θελω να φαω ........και δεν μπορω .............κανω κοπο για να φαω .........αυτη τη στιγμη που γραφω , μαλλον για την ακριβεια αδιαθετησα σημερα και αυτη τη στιγμη που γραφω απο το πρωι νοιωθω οτι θα πεσω κατω .......μια εξαντληση .........μαλιστα εδω και δυο μερες πινω τονοτιλ............τωρα σκεφτομαι να φαω μια σοκοφρετα που ειναι μεσα στο διαιτολογιο μου κανονικα με το νομο και ομως δεν θελω .............που αλλες φορες ηθελα τετοια μερα δεκα σοκολατες !
    πριν και μετα ...........
    πιεζω τον εαυτο μου για να φαει προκειμενου να κανει καμμια καυση .........μη φανταστειται τιποτα ιδιαιτερο .......μια μπαρα , ενα γιαουρτι ανα 4 ωρες και τωρα το βραδυ με το ζορι ετοιμασα ενα τακο με λιγη ντοματα και κοτατζηζ !
    Δεν θελω ομως να αδυνατισω ετσι θα προτιμουσα να πειναω και να χανω πιο αργα το θεωρω πιο φυσιολογικο , αλλα ειναι κατι που δενμπορω να το ελεγξω τις τελευταιες μερες...........Ελπιζω να ειναι περαστικο!
    Α! να σας πω οτι η περιπτωση αγχους δεν παιζει.........οταν εχω αγχος μεχρι τωρα αδειαζα το ψυγειο!

Senior Member
    LIFE μηπως να ερχομουν να σου κρατουσα τα βιβλια μηπως με εκοβε και εμενα λιγο την ορεξη???Ετσι ρωταω γιατι σε ειδα πολυ προβληματισμενη!!
    Αντε βρε μανα μου που στεναχωριεσαι και γι'αυτο!!Απλα εισαι πολυ κουρασμενη αυτο τον καιρο καιμπροφανως δεν εχεις κουραγιο να φας!!!
    Να!!!Παλι με αγχωσες και θα τσιμπισω μια φρυγανια με μια φετουλα κασερι τετοια ωρα!!!
    Ελα!!!Ψηλα το κεφαλι!!!Αλλο κακο να μην μας βρει κοπελια!!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΕΤΡΩΓΑ ...........ΕΙΝΑΙ ΝΑΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ..........ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΑΓΑ ΤΗ ΣΟΚΟΦΡΕΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΛΩΘΩ .........ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΑΝ ΒΑΡΥΔΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ .....ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ..........ΤΗΝ ΕΤΡΩΓΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ.........ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ!!!!!!!!!

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast