Results 16 to 30 of 157
Thread: καταθεση ψυχης !
-
16-09-2007, 18:00 #16
αγγελακι λαθος καταλαβες,
εγω σου τα ειπα αυτα διοτι πιστευα οτι βρισκεσαι σε ενα αδιεξοδο το οποιο μη μπορωντας να το αντιμετωπισεις σε οδηγησε σε ενα "ληθαργο" απο τον οποιο πρεπει να βγεις. εγω σου ειπα οτι δεν ειναι ολα μαυρα και οτι πρεπει να βρεις τα θετικα στη ζωη σου.η επιλογη σου να εισαι νοικοκυρα και μητερα ειναι ενα στοιχειο θετικο και πρεπει να το δεις και εσυ θετικα και να αντλεις χαρα μεσα απο αυτο, τωρα αν τελικα βλεπεις πως σε πνιγει το να εισαι στο σπιτι μπορεις παντα να αλλαξεις γνωμη και να βρεις μια δουλεια η ενα χομπυ.
να ξερεις και κατι αλλο ακομα, εμεις μονοι μας εγκλωβιζουμε τους εαυτους μας σε αδιεξοδα, οκ μπορει να συμβαινουν αντικειμενικα ασχημα γεγονοτα στη ζωη σου, ειναι θεμα ομως δικο σου το αν θα βουλιαχτεις στη θλιψη η εαν θα σηκωσεις κεφαλι καποια στιγμη. αν βουλιαχτεις στη θλιψη θα βρισκεις καθε μερα χιλιους λογους να εισαι δυστυχισμενη ,- πιστεψε με- . ολα θα τα βλεπεις μαυρα και οσο τα βλεπεις μαυρα αυτα θα μαυριζουν και αλλο. δυστυχως ετσι λειτουργει η καταθλιψη. και φυσικα γυρω σου θα βλεπεις μονο ανθρωπους που δε θα σε καταλαβαινουν και που θα σε κατηγορουν. ολοι οσοι αγαπησες θα γινονται καθε μερα πιο ξενοι.
απο την αλλη αν αποφασισεις να σηκωσεις κεφαλι και να βρεις ξανα τη χαρα στη ζωη σου πρε πει να ξεκινησεις απο καπου. ξυπνας λοιπον ενα πρωι και λες θα προσπαθησω να ειμαι καλλιτερα. και μετα λες ωραια αποφαση πηρα μπραβο μου πρακτικα ομως πως θα τα καταφερω? απο που να αρχισω?
και εδω ερχεται αυτο που σου ειπα με απλα λογακια η συμβουλη μου:
θα ξυπνησεις αυριο το πρωι και θα σκεφτεις κατι καλο, εστω το πιο απλο, που συμβαινει στη ζωη σου και θα εστιασεις σε αυτο. πχ τι ωραια που μπορω να κανω ενα ντουσακι με την ησυχια μου, που δε χρειαζεται να ξυπνησω αχαραγα, που θα απολαυσω το καφεδακι μου, που θα παω να ξυπνησω ηρεμα και ωραια το παιδακι μου να το δω να μου χαμογελαει.
τι λες δε δοκιμαζεις ? απο καπου πρεπει να αρχισεις
το ξερω ειναι δυσκολο αλλα αξιζει τον κοπο.
οσον αφορα τα σχολια περι κακεντρεχειας τα θεωρω αναξια σχολιασμου.
- 16-09-2007, 18:42 #17
natallia, καταλαβαινω ολα αυτα που γραφεις και σωστα παροτρυνεις το αγγελακι αλλα πιστεψε με επειδη περασα απο το σταδιο που ειναι το αγγελακι ..........δεν ειναι ευκολο ..........αυτα που γραφεις τα σκεφτομουν ξανα και ξανα αλλα το σωμα μου αρνιοταν να αντιδρασει!
Ξερω οτι δεν μπορεις να το καταλαβεις αλλα ειναι μια πραγματικοτητα ..........ξαπλωμενη στο κρεββατι να κοιταω το κενο να λεω εχεις τα παντα ........αλλοι παλευουν και ομως να μην κουνιεμαι .............ξερεις οτι για να κανω ακομα και μπανιο επρεπε να επιστρατευσω πολυ κουραγιο? και αυτο γιατι δεν εμενα μονη μου στο σπιτι ! ντρεπομαι και που το λεω τωρα αλλα ειναι μια πραγματικοτητα που βιωσα .....κλαμα ......και απαθεια για ολα ............
Και παλι λεω .......δεν παροτρυνω κανενα σε ψυχιατρικη αγωγη ....δεν ειμαι εγω αυτη που θα κρινει κατι τετοιο .........αλλα οταν εχεις μια σειρα απο προβληματα .........δεν μπορεις να τα λυσεις ολα μαζι ..........
Ομως αν ημουν διαβητικη και επρεπε να παρνω μια ζωη ινσουλινη ? δεν θα την επαιρνα ?
Αν λοιπον για ενα μικρο το τονιζω! διιαστημα ο οργανισμος μου χρειαζεται να παρει αντικαταθληπτικη αγωγη προκειμενου να βγει απο το τελμα .........τοτε δεν πιστευω οτι ειναι και τοσο κακο..........Ξερω οτι επαναλαμβανομαι αλλα ειδα τον εαυτο μου ολο το καλοκαιρι και βλεπω και τωρα μετα απο δεκα μερες ποση μεγαλη διαφορα !
Η καταθλιψη και η παχυσαρκια ειναι οι δυο μαστιγες του αιωνα μας !
και δυστυχως δεν εχουμε ολοι την ιδια δυναμη να αντιμετωπισουμε καποιες καταστασεις ..........
Και παλι λεω οτι καταθετω τη δικη μου εμπειρια ...............
16-09-2007, 18:42 #18
natallia, καταλαβαινω ολα αυτα που γραφεις και σωστα παροτρυνεις το αγγελακι αλλα πιστεψε με επειδη περασα απο το σταδιο που ειναι το αγγελακι ..........δεν ειναι ευκολο ..........αυτα που γραφεις τα σκεφτομουν ξανα και ξανα αλλα το σωμα μου αρνιοταν να αντιδρασει!
Ξερω οτι δεν μπορεις να το καταλαβεις αλλα ειναι μια πραγματικοτητα ..........ξαπλωμενη στο κρεββατι να κοιταω το κενο να λεω εχεις τα παντα ........αλλοι παλευουν και ομως να μην κουνιεμαι .............ξερεις οτι για να κανω ακομα και μπανιο επρεπε να επιστρατευσω πολυ κουραγιο? και αυτο γιατι δεν εμενα μονη μου στο σπιτι ! ντρεπομαι και που το λεω τωρα αλλα ειναι μια πραγματικοτητα που βιωσα .....κλαμα ......και απαθεια για ολα ............
Και παλι λεω .......δεν παροτρυνω κανενα σε ψυχιατρικη αγωγη ....δεν ειμαι εγω αυτη που θα κρινει κατι τετοιο .........αλλα οταν εχεις μια σειρα απο προβληματα .........δεν μπορεις να τα λυσεις ολα μαζι ..........
Ομως αν ημουν διαβητικη και επρεπε να παρνω μια ζωη ινσουλινη ? δεν θα την επαιρνα ?
Αν λοιπον για ενα μικρο το τονιζω! διιαστημα ο οργανισμος μου χρειαζεται να παρει αντικαταθληπτικη αγωγη προκειμενου να βγει απο το τελμα .........τοτε δεν πιστευω οτι ειναι και τοσο κακο..........Ξερω οτι επαναλαμβανομαι αλλα ειδα τον εαυτο μου ολο το καλοκαιρι και βλεπω και τωρα μετα απο δεκα μερες ποση μεγαλη διαφορα !
και δυστυχως δεν εχουμε ολοι την ιδια δυναμη να αντιμετωπισουμε καποιες καταστασεις ..........
16-09-2007, 18:42 #19
18-09-2007, 02:34 #20
ΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕΣ?
18-09-2007, 10:40 #21
Εδω ειμαι Life... αρχισα να κλεινομαι παλι στον εαυτο μου ! Γι αυτο κι δεν σας εγραφα,σας διαβαζα ομως αλλα δεν ειχα την δυναμη να γραψω..δεν ξερω γιατι μου συμβαινει αυτο ενω θελω κι μαρεσει να επικοινωνω με ανθρωπους απο μονη μου κοβω την εποκοινωνια κι με πιανει μια ταση απομακρυνσης !
Ουτε στις εκλογες δεν ηθελα να παω..
Ναταλια σε ευχαριστω για το νεο σου ποστ,να σου πω πως εχεις δικιο πρεπει ολοι μας να λεμε καθε μερα ποσο τυχεροι αλλα δεν το κανουμε δυστηχως ! Να σου πω μονο οτι δεν με ενοχλει το οτι δεν εργαζομαι ή οτι ειμαι κλεισμενη μεσα στο σπιτι με το μωρο αλλα με ενοχλει το παχος μου...αυτο ειναι που με κανει να κλεινομαι μεσα στο σπιτι κι να μην βγαινω εξω ! Να μην πηγαινω μια βολτα με το μωρο μου,με τον αντρα μου,με μια φιλη,σουπερ μαρκετ κ.α ! Ντρεπομαι να κυκλοφορω,δεν μαρεσω κι τρεμω στην ιδεα οτι μπορει να συναντησω παλιες φιλες κι να με δουν πως εχω καταντησει !! Κλεινωμαι ολο κι πιο πολυ στον εαυτο μου κι δεν θελω να πηγαινω πουθενα ! Προχτες ειχαμε μια βαπτιση να παμε κι εψαχνα διαφορες δικαιολογιες για να το αποφυγω ! Επρεπε να παω να ψωνισω το δωτο κι εψαχνα δικαιολογιες για να μην βγω εξω...κι τελικα βρηκα κι δεν βγηκα !!
Αρχιζω κι κοβω επαφες απο τις φιλες μου γιατι σκεφτομαι οτι θα με βλεπουν ετσι κι θα λενε "πως ειναι ετσι αυτη"...κι γενικοτερα για να μην σας κουραζω ...κομπλεξαρω οταν ειμαι με αλλους !
Το θεμα ειναι οτι ενω βλεπω τι φταιει ,ενω βλεπω πως δεν μαρεσω..δεν κανω κατι γι αυτο !
Η ζωη μου τα τελευταια χρονια εχει αλλαξει πολυ..πεθανε ο πατερας μου,εχασα φιλους κι συγγενεις,πλεον ειμαι συνεχεια με την μητερα μου μαζι,με τον αντρα μου κανουμε αραια κι που σεξ , τσακωνομαστε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ-ΟΛΗ ΜΕΡΑ ! ,δεν εχω μια κολλητη να της πω τα εσωψυχα μου ,τι νιωθω..ολα οσα λεει ενας ανθρωπος στον κολλητο του ! εχω παρει πολλα επιπλεον κιλα,απεκτησα ενα παιδι(το μονο καλο στην ζωη μου αλλα οσο να'ναι φερνει αλλαγες)
Στιγμες αναρωτιεμαι αν για το πως ζω φταινε τα κιλα μου ή η ζωη μου φταιει για τα κιλα μου ...σιγουρα αν ημουν αδυνατη θα ειχα αλλη αυτοπεποιθηση,αλλο αερα κι θα επιδιωκα να βγω εξω με τις φιλες μου,αυτες τις καινουργιες που γνωρισα κι που περναω καλα οποτε ειμαι μαζι τους ασχετα αν κομπλαρω,αν ημουν αδυνατη θα εβγαινα συνεχεια εξω,δεν θα ντρεπομουν να μιλησω με τους γειτονες,θα αγοραζα ρουχα ωραια κι θα κοιταζομουν στο καθρεφτη κι θα του χαμογελουσα!!!! Τωρα τον κοιταζω κι λεω " Εισαι χαλια,απαισια,πως εχω γινει ετσι ??? "
Κι απο την αλλη σκεφτομαι "Γιατι παχυνα? Γιατι τρωω ετσι σαν βοδι ? " Κι σκεφτομαι οτι φταιει η ζωη μου για τα κιλα μου..φταιει που εχασα τον πατερα μου,φταιει που εχασα κι πληγωθηκα πολυ απο φιλους κολλητους κι στενους συγγενεις,φταιει που τσακωνομαι με τον αντρα μου κι που δεν εχουμε σεξουαλικη επαφη...
Και πως να φτιαξω την ζωη μου αφου ειμαι χοντρη κι κολωνω(ετσι γραφεται ?) να κανω πραγματα και απο την αλλη πως να χασω κιλα αφου η ζωη μου εγινε χαλια κι το μονο που εχω ειναι το φαγητο ?
Κι τι ειναι τελικα το φαγητο για μενα? Χαρα,ηδονη,απολαυση,γελιο,π αρεα,συμπαραστατης,εραστης ,φιλος,καθρεφτης...ΟΛΑ !!!!
Πως βρισκει κανεις ψυχολογο κι πως τον προσεγγιζει ? Ειναι δυνατον αυτο να μεινει κρυφο απο τον αντρα μου ? Νιωθω πως εχω ξεφυγει κι πως πρεπει να μιλησω σε ειδικο πια ,δεν μπορω να το ελεγξω πια μονη μου!
Οσο για την φαρμακευτικη αγωγη που λετε εκτος οτι δεν το θελω ,δεν μπορω να παρω λογω θηλασμου !
Η μονη μου βοηθεια ειστε εσεις ....Life σε ευχαριστω πολυ ...με την αναζητηση σου με κανες να μιλησω κι να βγαλω κι αλλα απο μεσα μου...σε ευχαριστω !
18-09-2007, 14:54 #22
Αγγελακι, χαιρομαι που απαντησες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κολλησε το site και δενσε προλαβα on-line!
Αγγελακι , καταλαβαινω ειλικρινα τι περνας ............ειναι και η επιλοχια καταθλιψη που πολλες γυναικες περνανε (εγω την περασα στην κορη μου , εκλαιγα καθε μερα και εκανα μαυρες σκεψεις).......αλλα ειναι κατι που θα περασει........πιστεψε με ........και φυσικα ουτε λογως για αγωγη αφου θηλαζεις ..........
Ειλικρινα πιστεψε με ξερω ακριβως τη περνας για αυτο θα σε παρακαλεσω να γραφεις να μην χανεσαι ..........εχεις βεβαια το μωρακι σου αλλα κλεβε λιγο χρονο και για σενα .........να βγαζεις απο μεσα σου αυτο που νοιωθεις........
Δεν ειναι ευκολο αλλα προσπαθησε για σενα και τω μωρακι σου ........
Να σου πω κατι και μενα με ενοχλουν τα κιλα μου .......και οταν το ειπα στο γιατρο οτι αυτα φταινε για ολα .........ξερεις τι μου απαντησε ?
Αν αυριο δεν εχεις κιλα , εχεις ενα τελειο σωμα κατι αλλο θα σου φταει..........
Ξερεις ποσο πολυ το σκεφτηκα αυτο, εχει δικιο!! ΕΜΕΙΣ ειμαστε που πρεπει πρωτα να αγαπησουμε τον εαυτο μας οπως ειναι και οχι οπως οι αλλοι θα ηθελαν να ειναι .............
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ............ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ.................
Η ομορφια βγαινει απο μεσα μας!
Αισθανομαι οτι εισαι μια καταπληκτικη κοπελλα .......και ας μη σε εχω γνωρισει απο κοντα και ειλικρινα θα σε ηθελα για φιλη ............για αυτο σε παρακαλω ...............
μην χανεσαι!!!!!!!!!
και οτι θελεις να ξερεις οτι ολα μαζι τα κοριτσια θα σε βοηθησουμε με ολη τη δυναμη της ψυχης μας ................ΧΑΜΟΓΕΛΑ !!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ !!!!!!!!!
Και σκεψου δεν εισαι μονη σου πια.............
18-09-2007, 20:41 #23
Αγγελάκι, μην κατηγορείς άλλο τον εαυτό σου. Είναι φυσικό μετά από όσα πέρασες με τον πατέρα σου και τους φίλους να μην βρίσκεσαι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και να αναζητάς παρηγοριά στο φαγητό.
Τώρα κοίτα να κάνεις το επόμενο βήμα και να ξεφύγεις από όλα αυτά. Συγχαρητήρια για την απόφασή σου να δεις ψυχολόγο. Νομίζω ότι επιβάλλεται ύστερα από όλα αυτά που σου έχουν συμβεί.
18-09-2007, 23:48 #24
Αγγελάκι, μα είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με τέτοιο χιούμορ (γέλαγα μόνη μου με το "έκανα δίαιτα 15 μέρες και έχασα 15 μέρες" - ΚΟΡΥΦΑΙΟ!) να έχει τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση; πάντως έχει δίκιο η Life! , με πρόλαβε, νομίζω ότι έχει να κάνει και με την κατάθλιψη που παθαίνουν οι νεες μητέρες η κατάστασή σου, που είναι απόλυτα φυσιολογικό. Εγώ μετά τις γέννες έκλαιγα και με τις διαφημίσεις και με τις παιδικές εκπομπές, να τα δάκρυα βλέποντας καμιά ταινία...
18-09-2007, 23:55 #25
και η μαμα μου ειχε περασει εντονα απο αυτην την φαση που περιγραφεις αγγελακι..οποτε ηρεμησε..σκεψου απλα οτι ειναι μια φυσιολογικη διαδιακασια..δεν ειναι και λιγα αυτα που εχεις περασει(θανατος κ.τ.λ)..
εν τω μεταξυ προσπαθησε να προσεγγισεις τον συζυγο σου..ειμαι σιγουρη πως ειναι διπλα σου απλα εσυ τον εχεις εμποδισει να στο δειξει..γιατι του περνας το νοημα το δικο σου..ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ!..σαφως και αξιζεις..απλα και μονο επειδη εισαι ανθρωπος, αξιζεις..εχεις δικαιωμα να ζησεις....για αυτο παλεψε..δεν εισαι μονη σου αλλωστε..ειμαστε ολες εμεις εδω, το αγγελουδι σου, ο αντρουλης σου..πιστεψε σε σενα και θα δεις ποσα ατομα θα παρουσιαστουν ξαφνικα στην ζωη σου επειδη θα ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ να σε προσεγγισουν!
19-09-2007, 00:54 #26
Κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για την συμπαρασταση σας ..με κανετε να νιωθω οτι καποιος νοιαζεται κι για μενα ! Σημερα η μερα μου ηταν παρα πολυ χαλια,ολη μερα εκλαιγα...το αποτελεσμα ηταν να καταληξω στο φαι...πρωτη φορα μου ρθε να κανω εμετο απο αυτα που εφαγα...αηδιασα...κι ομως τωρα πηγα κι εφαγα μια κουταλια παστα οχι γιατι την ηθελα αλλα γιατι ανοιξα το ψυγειο να πιω νερο κι την ειδα..
Δεν πιστευω οτι εχω επιλοχεια καταθλιψη γιατι πανε 10 μηνες που γεννησα! Οτι εχω καταθλιψη ναι,αλλα δεν νομιζω να οφειλεται στο μεταβατικο σταδιο της γεννας !
Free πραγματι κοβω ανθρωπους απο γυρω μου γιατι πιστευω οτι δεν αξιζω ετσι που ειμαι κι πως λογω των κιλων μου ειμαι αντιπαθητικη κι δεν με συμπαθουνε!
Εμεινα μονη χωρις φιλους...μετα απο καιρο γνωρισα μια παρεα μεσα απο το νετ,εκανα μεγαλη προσπαθεια να ενταχτω στην παρεα τους κι τα καταφερα!!! Μιλουσα καθημερινα μαζι τους ,συναντηθηκαμε απο κοντα,περασα υπεροχα,πηγαιναμε κι εκδρομες κι τωρα αποτραβιεμαι κι δεν τους μιλαω οπως παλια γιατι πιστευω οτι αν με δουν οτι παχυνα κι αλλο δεν θα με θελουν...
Οσο για το συζηγο ναι ειναι διπλα μου αλλα μερικοι απο τους συγγενεις που με προδωσαν ειναι κι δικοι του !!! Οποτε καταλαβαινετε ...πηρε την θεση τους ,ουτε μια φορα δεν υποστηριξε εμενα,με αποτελεσμα να τσακωνομαστε καθημερινα..να γινονται μεγαλες φασαριες κι να λεμε ασχημα λογια ! Ξερετε πως ειναι να μπαινει στο ζευγαρι τριτα ατομα ! Καλυτερα να μπει γκομενα-ος παρα πεθερα κλπ ! Ετσι εχασα κι απο κει το στηριγμα μου κι την εμπιστοσυνη μου ! Νιωθω πια οτι μαγαπαει οπως παλια κι οτι δεν μπορω να τον κερδισω με τον τροπο μου,αφου δεν εχω τροπο πια !
Smoke βλεπω οτι δεν υπαρχει αλλος δρομος κι πως βρισκομαι σε ενα αδιεξοδο γι αυτο κι αποφασισα να παω σε εναν ειδικο,αν ημουν μονη ισως να μην με νοιαζε ακομα κι να φτανα στην τρελλα,στην παρανοια ή ακομα να εβαζα κι ενα τελος..τωρα ομως δεν ειμαι μονη..εχω ενα μωρο που εχω υποχρεωση να ειμαι καλα για να το μεγαλωσω !
Ομως ας μου πει σας παρακαλω καποιος αν ξερει πως μπορω να βρω,ντρεπομαι κιολας να παω...εχει καμια σας εμπειρια στο θεμα του ψυχολογου? Ξερει πως γινεται η ολη διαδικασια ? Στο μεταξυ θελω να μεινει κρυφο απο τον αντρα μου,κι σκεφτηκα να λεω πως παω γυμναστηριο ή κατι αλλο,εννοειτε πως θα πηγαινω παντα πρωινες ωρες που θα ειναι στην δουλεια ! Εχετε να προτεινετε καμια καλυτερη (πειστικη ) ιδεα ?
19-09-2007, 01:23 #27
Δεν ξερω πως ξεκιναει η αντιστροφη μετρηση. Με καποιο τροπο το μυαλο παιρνει αναποδες. Θυμαμαι οτι μου συνεβη και εχασα 23 κιλα. Σιγουρα ενα πολυ βασικο σημειο ειναι να βρεις ποιο ειναι το προβλημα. Οταν εχεις το προβλημα εχεις και τη λυση. Διοτι βεβαια τα κιλα, η καταρρευση δεν ειναι το προβλημα, ειναι το συμπτωμα. Για καποιο λογο εχει φτασει ο εαυτος σου σ'αυτο το σημειο και αυτον τον λογο πρεπει να πολεμησεις! Ο ψυχολογος θα σε βοηθησει σε αυτο. Εγω βεβαια θα σου προτεινα ψυχοθεραπευτη και οχι απλο ψυχολογο.
Εγραψε κατι η ant που με γεμισε αισιοδοξια και στο μεταφερω: "Τελικά κατέληξα στο εξής: ναι αγαπάω τον εαυτό μου και αυτό θα του το δείξω κάνοντάς τον ευτυχισμένο. Πώς, κάνοντας προσπάθεια να ξαναγίνω όπως ήμουν πριν! Χρόνια τώρα μετά, τα κιλά αυτά ποτέ δεν τα έβαλα πίσω και ξέρεις γιατί; Γιατί θέλω να με βλέπω γελαστή και όχι να κλαίω. Θέλω να νιώθω χαρούμενη."
"IT'S THE FIRST DAY OF THE REST OF YOUR LIFE!!!!"
19-09-2007, 01:27 #28
Σημερα η μερα μου ηταν παρα πολυ χαλια,ολη μερα εκλαιγα...το αποτελεσμα ηταν να καταληξω στο φαι...πρωτη φορα μου ρθε να κανω εμετο απο αυτα που εφαγα...αηδιασα...κι ομως τωρα πηγα κι εφαγα μια κουταλια παστα οχι γιατι την ηθελα αλλα γιατι ανοιξα το ψυγειο να πιω νερο κι την ειδα..
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙ...........ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ : ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ? ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ.........ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ! ΟΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ........ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩς ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Εμεινα μονη χωρις φιλους...μετα απο καιρο γνωρισα μια παρεα μεσα απο το νετ,εκανα μεγαλη προσπαθεια να ενταχτω στην παρεα τους κι τα καταφερα!!! Μιλουσα καθημερινα μαζι τους ,συναντηθηκαμε απο κοντα,περασα υπεροχα,πηγαιναμε κι εκδρομες κι τωρα αποτραβιεμαι κι δεν τους μιλαω οπως παλια γιατι πιστευω οτι αν με δουν οτι παχυνα κι αλλο δεν θα με θελουν...
ΚΑΛΑ ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ..........ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΡΑ - ΝΥΧΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ............ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΠΑΧΥΝΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ?
ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ...........ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ!........ΤΙ ΛΕς ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ?
Ομως ας μου πει σας παρακαλω καποιος αν ξερει πως μπορω να βρω,ντρεπομαι κιολας να παω...εχει καμια σας εμπειρια στο θεμα του ψυχολογου? Ξερει πως γινεται η ολη διαδικασια ? Στο μεταξυ θελω να μεινει κρυφο απο τον αντρα μου,κι σκεφτηκα να λεω πως παω γυμναστηριο ή κατι αλλο,εννοειτε πως θα πηγαινω παντα πρωινες ωρες που θα ειναι στην δουλεια ! Εχετε να προτεινετε καμια καλυτερη (πειστικη ) ιδεα ?
ΑΝ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΤΟ .........ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .........ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ Π.Χ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ .........ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΒΑΡΟΣ!
ΤΕΛΟΣ ΣΥΓΝΩΜΗ , ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ........(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ........)ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕς ΜΑΜΑΔΕς ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ..........ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ..........ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΗΣΕ ......ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΧΑΖΟ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ .............
ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ , ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΝΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ .........ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ..........ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ , ΓΙΑΤΙ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ............ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ................Η ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ....ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ , ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ....(ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΛΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!)....ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ , ΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΜΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ( ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ..........
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ........ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ........ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕς........ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΣΠΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..........
ΑΓΓΕΛΑΚΙ..............ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ...........ΞΕΚΙΝΑ ...........ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΡΕΙ...........ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ.........
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΛΗΣΕΣ( ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ,ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ) ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ .........
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΟ...........ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΑΜΑ!
19-09-2007, 01:40 #29
Ελινα πραγματι ειναι πολυ αισιοδοξο,μακαρι να μπορουσα να το πω κι να το εννοω κι γω..ομως ειναι ακομα πολλα αυτα που πρεπει να ξεπερασω για να φτασω σε αυτο το σημειο κι να παιρνω αυτη την δυναμη που αντλει αυτο το ελπιδοφορο μνμ !
Life εχεις δικιο στο οτι δεν πρεπει να ειναι καποια σωματικη ασκηση γιατι πραγματι θα με ανχωσει αυτο χωρια οτι θα πρεπει να εχω κι την αναλογη ενδυση!!
Τωρα οσο αφορα τον θηλασμο ειναι κατι που με ευχαριστει,βεβαια υπαρχουν κι στιγμες που δυσανασχετω κι κουραζομαι απο την ολη κατασταση αλλα οποτε λεω να το κοψω μου λειπει ! Δεν σου κρυβω οτι νιωθω κι περηφανη που θηλαζω ακομα κι αυτο με ανεβαζει καπως !
Οσο αφορα το κλαμα...η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που εχασα τον πατερα μου δεν εχω κλαψει πολλες φορες κι οποτε μου ρχεται να κλαιω το πνιγω μεσα μου ! Γιατι ? Γιατι οποτε κλαιω ποναω παρα πολυ !!!!!!! Ετσι λοιπον εσβησα ολα εκεινα τα χρονια που υπηρχε επαψα να τα σκεφτομαι,επαψα να σκεφτομαι εκεινον για να σταματησω να ποναω !! Πιστευω πως ουσιαστικα το πενθος δεν το εχω περασει κι οτι δεν εχει φυγει απο μεσα μου !
Τωρα οσο αφορα τον γυναικολογο..αν κι ειναι απιστευτος γιατρος κι του εχω απολυτη εμπιστοσυνη...δεν τολμω να του πω ολα αυτα !! Ντρεπομαι ,ντρεπομαι πολυ να του πω οτι δεν ειμαι καλα με τον αντρα μου,οτι δεν εχουμε σεξουαλικη επαφη,οτι τρωω σαν βοδι κι πως δεν μπορω να το ελεγξω,ντρεπομαι να του πω πως ειμαι κομπλεξικη κι οτι δεν βγαινω εξω λογω των κιλων μου !!
Συμφωνω απολυτα οτι το μωρακι μου θελει μια χαρουμενη μαμα κι λυπαμαι πολυ που δεν ειμαι !!!
19-09-2007, 01:50 #30
ΑΓΓΕΛΑΚΙ , ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΤΙ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΕς ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ............ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ .........ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ................ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ?
ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ...............ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ...........ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ...............
ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΝΘΕΙΣ .........ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ..........
ΤΟΥ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ!
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....