Results 91 to 105 of 157
Thread: καταθεση ψυχης !
-
12-10-2007, 22:19 #91
Aggelaki ,που εισαι??????????
καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε ψαχνω ............κρυωσα ειμαι χαλια με αντιβιωση και μου εχει ανοιξει η ορεξη ...............καντε κατι να μην φαω!!!!!!!!!! ατιμη αντιβιωση!!!!!!!!!.........μουεχου ν διαλυσει το στομαχι!
παιδια help!!
Η αδιαθεσια και η αντιβιωση οτι χειροτερο οταν εισαι σε προγραμμα!!!!!!!!!
ΑΧ αγγελακι ,..........καθε αρχη και δυσκοληηηηηηηηηηηηη!
- 13-10-2007, 03:32 #92
Life! πες στο γιατρό σου να σου δώσει χαπάκι για το στομάχι. Είναι ένα φυτικό με μηδενικές παρενέργειες που βοηθά να μη σε πειράζει η αντιβίωση.
Περαστικά!
13-10-2007, 10:44 #93
Life περαστικα !!!!!!!!! Αχ μωρε με τον παλιοκαιρο μας εχει θερισει πια !!!! life κρατα κι μην χαλας την διατροφη σου για μια παλιοιωση !!! Οποτε πεινας πινε ενα ποτηρι γαλα ! Θα δεις θα σε κρατησει
13-10-2007, 11:55 #94
Ευχαριστω κοριτσια παιρνω losec............αλλα ειναι δυνατη η αντιβιωση! και να εβλεπα και διαφορα! κραταω ακομα ! που θα παει θα περασει!
ναστε καλα!!!!!!!!!!!
13-10-2007, 19:18 #95
lifeeeeeeeeeeeeeeee που εισαι ????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!! Ξυπνησα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θελω να κανω διατροφη,θα ξεκινησω την διατροφη που εκανα τον χειμωνα απο τον διαιτολογο που πηγαινα ! Κι θελω να βαλω την γυμναστικη στην ζωη μου !!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ΕΣΤΩ ΚΙ 5 ΚΙΛΑ !!!!
Ομως...σιγα μην δεν ειχα ομως (χαχα) διαβασα σε ενα ποστ πριν για καποια διαιτα βουτσινα 12 κιλα σε 16 μερες (Μμμμμ ή 16 κιλα σε 12 μερες ...χμμ σαν το ανεκδοτο σας το κανα κι γω ) Κι σκεφτομαι εγω τωρα :"Αν εκανα μια τετοια εξπερ διαιτα κι εχανα κιλα θα μου ανεβαζε πολυ το ηθικο κι θα ειχα την ορεξη να βγω κι να βρεθω με φιλους.Θα με αναπτερωνε παρα πολυ ψυχολογικα κατι τετοιο."Ξερω οτι αυτες οι διαιτες δεν ειναι σωστες για τον οργανισμο κι γυρνανε μπουμερανγκ αλλα αν με βοηθουσε πραγματικα ????
Πειτε μου την γνωμη σας !! Τι λετε να κανω ??? Οταν σκεφτομαι να κανω διαιτα ,δεν την ξεκιναω γιατι σκεφτομαι οτι θα μου παρει πολυ χρονο κι αυτο με κουραζει.Αν μπορουσα να χασω μερικα κιλα σχετικα γρηγορα πιστευω θα με ωθουσε προς τα εμπρος κι θα μου αλλαζε την διαθεση μου.
13-10-2007, 19:20 #96
Κι για του λογου το αληθες ...παω να ντυθω να παρω το μωρο μου κι να παμε να περπατησουμε για καμια ωριτσα μπας κι χασουμε καμια θερμιδα !!!
13-10-2007, 19:25 #97
Αγγελάκι, ούτε να το σκέφτεσαι!!! Σόρι που σου το λέω έτσι απότομα, αλλά δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις. Όχι μόνο για τον οργανισμό σου, αλλά και επειδή τα κιλά που χάνεις τόσο γρήγορα είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα τα ξαναπάρεις. Αυτό στο υπογράφω και βάζω και το χέρι μου στη φωτιά! (Οκ, το παράχεσα...
) Αργά και σταθερά, αυτό είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Και πίστεψέ με, το ηθικό σου θα ανέβει ακόμα κι αν χάνεις ένα κιλό με δύο κιλά τη βδομάδα. Σκέψου ότι με αυτούς τους ρυθμούς, σε ένα μήνα θα έχεις χάσει μέχρι και 8 κιλά!!! Και σε τρεις μήνες θα είσαι συλφίδα!! Τι είναι τρεις μήνες; Πραγματικά τίποτα. Και αν καταφέρεις να υιοθετήσεις για πάντα έναν υγιεινό τρόπο διατροφής, το επόμενο καλοκαίρι θα σε βρει με μπικίνι!!Αυτό στο υπόσχομαι! Αρκεί να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα. Και να μην απογοητεύεσαι αν κάποια μέρα ξεφύγεις λιγάκι ή αν για μερικές μέρες μένεις σταθερή. Γι΄αυτό βλέπουμε τόσους διασήμους που αδυνατίζουν και όλοι τους θαυμάζουν και μετά από λίγο έχουν ξαναγίνει όπως πριν...
14-10-2007, 02:51 #98
aggelaki τα έγραψα και στο άλλο θέμα, τα λέω και σε εσένα. Η δίαιτα που λες βασίζεται στο ότι χάνεις πάρα πολλά υγρά. Και φυσικά τα αναπληρώνεις αμέσως και παίρνεις και παραπάνω βάρος. Θυμήσου την τελευταία φορά που κόλλησες κάποια γαστρεντερίτιδα.
Θέλεις να χάσεις πολλά υγρά και γρήγορα; Πήγαινε σε μια παιδική χαρά και ζήτα να φας από το κουταλάκι των παιδιών. Κάποιο θα είναι άρρωστο, θα κολλήσεις γαστρεντερίτιδα χαχα.
Ή κάνε 3 ώρες σάουνα την ημέρα. Εγγυημένα θα χάσεις 5 κιλά ιδρώτα.
Ή αν δεν αντέχεις τη ζέστη, κάνε μια αφαίμαξη. Ξέρεις πόσο αίμα έχουμε; 5 λίτρα!!!
Σοβαρά τώρα, ζητάς ένα σπρώξιμο. Κάτσε λοιπόν και σκέψου ότι όταν χάσεις σωστά και υγιεινά τα κιλάκια σου θα:
1. μπορείς να κινείσαι σαν αίλουρος. Και το μωρό σου μεγαλώνει και πίστεψέ με, θα το χρειαστείς!
2. έχεις μια όρεξη και μια ζωντάνια που θα θυμάσαι τον παλιό σου εαυτό και θα λες "ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ξανακάτσω κάτω".
3. γίνεις μία θεά και όλοι οι παρατρεχάμενοι που σου έσπασαν τα νεύρα, θα έχουν ένα λόγο ακόμα να σκυλιάζουν.
4. σιχαθείς το καμάκι στο δρόμο.
5. αγοράζεις ρούχα από όοοολα τα μαγαζιά.
Και χίλια δυο άλλα που δε μου έρχονται τώρα γιατί είναι και αργά...
Αν σου φτιάξει τη διάθεση το τόσο γρήγορο χάσιμο κιλών, πόσο θα σου τη χαλάσει μετά που θα τα ξαναπάρεις; Πώς θα καταφέρουμε μετά να σε ξεκουνήσουμε, που μου έχεις μπει σε πρόγραμμα και κάνεις γυμναστική κάθε μέρα;
14-10-2007, 02:58 #99
Originally posted by aggelakiΟταν σκεφτομαι να κανω διαιτα ,δεν την ξεκιναω γιατι σκεφτομαι οτι θα μου παρει πολυ χρονο κι αυτο με κουραζει.
Όσο σκέφτεσαι το χρόνο που θα χρειαστείς, ο χρόνος περνά και δεν κάνεις κάτι. Αν είχες αρχίσει διατροφή τότε που το πρωτοσκέφτηκες, τώρα θα είχες ξεμπερδέψει...
Μη σκέφτεσαι το χρόνο που θα περιμένεις να αδυνατίσεις, γιατί από την πρώτη μέρα θα δεις άλλα θετικά εκτός από το χάσιμο των κιλών.
Θα φτιάξει η διάθεσή σου, θα έχεις ενέργεια, θα λάμπει το δέρμα σου, τα μαλλιά σου...
Τι είναι 4-5-10 μήνες δίαιτας μπροστά στα 4-5-10 χρόνια που έβλεπες τα κιλά σου και στεναχωριόσουν;
Και να σου πω και το άλλο (γιατί με έχει πιάσει λογοδιάρροια). Πες ότι έχεις τα λεφτά για να χτίσεις το σπίτι των ονείρων σου. Θα σου πάρει όμως 1 χρόνο μέχρι να μπεις μέσα. Τι θα πεις;
- ʼντε να περάσει ο καιρός να μπω στη σπιταρόνα μου
ή
- Αποκλείεται. 1 χρόνος; ʼσε, θα στήσω μια σκηνή στο πάρκο.
14-10-2007, 08:52 #100
Originally posted by noucca
Πες ότι έχεις τα λεφτά για να χτίσεις το σπίτι των ονείρων σου. Θα σου πάρει όμως 1 χρόνο μέχρι να μπεις μέσα. Τι θα πεις;
- ʼντε να περάσει ο καιρός να μπω στη σπιταρόνα μου
ή
- Αποκλείεται. 1 χρόνος; ʼσε, θα στήσω μια σκηνή στο πάρκο.
14-10-2007, 16:00 #101
Αγγελακι, καλημερα !συγνωμηπου δεν μπορεσα να γραψω νωριτερα και τωρα απο το κρεβατι σου γραφω!(αςειναι ευλογημενα τα λαπτοπ)!
Αγγελακι ,ηβουτσινα δεν ειναι καν διαιτολογος !!!!!!!!!!
εγω την πληρωσα! δεν ακολουθησα το προγραμμα της ποτε αλλα απο την πρωτη επισκεψη καταλαβα πολλα!
προς θεου τα παιδια εχουν δικιο καλυτερα μισο κιλο και σταθερα παρα πολλα και γρηγορα!
ξερω οτι θες ενα γρηγορο και δυναμικο ξεκινημα ..........αλλα και μετη διατροφη του διαιτολογου σου πιστεψε θα την εχεις ..........τις πρωτες εβδομαδες οσο πιο πολλα κιλα τοσο πιο πολλα χανεις! οποτε δεν εχεις κατι να ζηλεψεις ! θα εχεις ενα δυνατο κατεβασμα!............και τοβασικοτερο πολυ νερο............ξερεις ποσο πολυ βοηθαει!!!
το κολλημα της ζυγαριας ξεκιναει στα τελευταια κιλα που εχουμε να χασουμε .........αλλα εκει ετσι κι αλλιως θα ειμαστε θεες ...........ας κολησει καποια στιγμη θα ξεκολησει!!!!!!!
το σημαντικο ειναι οτι εισαι ανανεωμενη ,αποφασισμενη ,και αισιοδοξη !!!!!!!!
και τοκυριοτερο εχεις και ενα πολυ δυνατο λογο για περπατημα...........η καλυτερη ασκηση ............τομωρακι σου λοιπον και γνωρισε του ολη την περιοχη!
Ασε που απο την ενταση του περπατημτος θα νοιωθεις ακομα πιο ανεβασμενη !!!!!!!!!
Στη ζωη τιποτα δεν ειναι ευκολο ολα κατακτιονται ...............και εχουν μεγσλυτερη αξια οταν εχουμε προσπαθησει πολυ!
και κατι που κατα τη γνωμη μου θα σε βοηθησει πολυ ............καθε μερα γραφε ..........εδω σε ενα ημερολογιο .....την προσπαθεια σου και τις σκεψεις!θα σε βοηθησει πραγματικα ............
ΝΟUCCA,μονο εσενα θα πιανει λογοδιαρρροια .............χαχαχα............τωρα επιασε εμενα!!!!!!!!!!!!
Αγγελακι ,ριξε μια ματια στο ποστ της Λινας ,με μικρα βηματακια ξεκινησε .........και δες πως εχει αλλαξει η ψυχολογιας της!!!!!!!!!!!!!
καμμια σχεση με την πρωτη μερα!
Μολις γινω καλα και μου φυγει και το αγχος που εχω για κατι που προεκυψε θα γραψω την πονεμενη δικη μου ιστορια ...........και θα δειτε τη διαφορα!!!!!!
ΛΟΙΠΟΝ ...........ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ !
ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ .............Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ΜΕ ΛΙΓΑ Ή ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ!)..........ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ..............ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ!........ΤΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΙΑΖΕ ...........ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ !
15-10-2007, 18:32 #102
Με πεισατε !!!!!!!
Εχετε δικιο κι το ξερω πως αυτου του ειδους οι διαιτες εχουν το χειροτερο αποτελεσμα αλλα προς στιγμην οταν ειδα το ποστ σκεφτηκα πως ισως πετυχει εκλεισα τα ματια μου κι με ειδα "αδυνατη" τοσο γρηγορα που φτερουγισε η καρδουλα μου...τα ανοιξα πολυ γρηγορα ομως κι δεν με ειδα ακομα πιο χοντρη μετα !!! Ευχαριστω που εισασταν εδω να μου το δειξετε !!!
Προσπαθω να βαλω κινηση στην ζωη μου κανοντας πολυ περπατημα,δουλειες κι αεροβικη.Απο φαγητο δεν εχω κοψει πολλα,θελω να τρωω γμτ ακομα....ετσι ειπα να προσπαθησω να κοψω καποια περριτα.Οχι πολλα γλυκα,λγοτερο ψωμι,πιο μικρη μεριδα στο πιατο ή εστω οχι 2ο πιατο,περισσοτερο νερο κι κανενα φρουτακι !
Πιστευω πως κατι θα γινει για να δουμε !!
Εχω γνωρισει καποια παρεα κι θελω να μην ντρεπομαι να βγαινω βολτα μαζι τους ρε κοριτσια !!!! Να μην κλεινομαι μεσα στο σπιτι συνεχεια ,ενταξει δεν ειναι μονο τα κιλα που εχω κλειστει στον εαυτο μου αλλα ενα ενα δεν πρεπει να μπαινει στην θεση του κι να λυνεται ? Ισως απο κει να γινει μια αρχη !!!
16-10-2007, 00:08 #103
Και πολύ καλά κάνεις!
Δε μπορείς ξαφνικά να αλλάξεις όλες σου τις συνήθειες, θα πελαγώσεις και μετά θα τα παρατήσεις. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.
Ξεκίνα λοιπόν να προσέχεις λιγάκι τι τρως, να είναι λίγο πιο υγιεινό από πριν, λίγο το περπάτημα, λίγο οι καινούριες παρέες, να δεις που σύντομα θα κάνεις πράγματα χωρίς να σκεφτείς ότι πρέπει να γίνουν.
Όταν τρώμε σωστά, διορθώνεται η γεύση μας. Έτσι, τα φαγητά που τρώγαμε μέχρι πριν, αρχίζουν να γίνονται φοβερά άνοστα. Θα δεις, με τον καιρό θα σου αρέσουν πιο πολύ τα μακαρόνια με τυράκι μόνο, παρά με 3 κιλά σάλτσα, λάδια και τυρί από πάνω.
Πίστεψέ με, έχω να φάω γλυκό από το καλοκαίρι, και τώρα όταν το σκέφτομαι μου έρχεται αναγούλα. Τα μόνα που με συγκινούν πλέον είναι κανά λουκουμάκι, παξιμάδια με κανέλα και άντε στο τσακίρ κέφι μέλι στο γιαούρτι. Δηλαδή όσο πιο υγιεινό γίνεται. Και πριν έτρωγα 2-2 τις πάστες με τα υδρογονωμένα λιπαρά, το γάλα σε σκόνη, την άπειρη ζάχαρη για να κρύψει ότι είναι και λίγο μπαγιάτικα και τα χημικά για να σταθεί η σαντυγί...
Συνέχισε δυνατά!!!!
16-10-2007, 00:28 #104
Noucca, καλησπέρ. Να σε ρωτήσω κάτι; Σε πόσο χρόνο έκλεισε η τομούλα όπου είναι η βαλβίδα; έχει κλείσει τώρα τελείως; ψιλοανησυχώ!
Έκανα την επέμβαση στις 21/9!
16-10-2007, 14:09 #105
carettaki μου εγώ έχω δερματογραφισμό (σαν την "Αγία" Αθανασία του Αιγάλεω) και δεν είμαι μέτρο σύγκρισης. Πάντως, αν θυμάμαι καλά, μετά από περίπου 1,5 μήνα σταμάτησα να σκέφτομαι τη μεγάλη τομή. Είχε κλείσει καλά (αν και ακόμα ένιωθα τα εσωτερικά ράμματα). Ρώτα το γιατρό σου καλύτερα, αυτός θα σου πει το πιο σωστό.
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία