ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44
    Senior Member
    εγω στα 57 με εβλεπα το ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..και ημουν και 16 κιλα κατω απο το υψος μου, τρομαρα μου!!

"Τελικά κατέληξα στο εξής: ναι αγαπάω τον εαυτό μου και αυτό θα του το δείξω κάνοντάς τον ευτυχισμένο. Γιατί θέλω να με βλέπω γελαστή και όχι να κλαίω. Θέλω να νιώθω χαρούμενη."

Πολυ ομορφο... Το διαβαζω ξανα και ξανα και δεν χορταινω την αισιοδοξια του!

ΥΓ: Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ.. Ειχα μια μερα να μπω και μου λειψατε!

Senior Member
    Γλυκιά μου Ελίνα, μην αφήνεις τα χρόνια να περάσουν για να αναρωτηθείς αργότερα γιατί δεν βρήκα το κουράγιο να αλλάξω τα πράγματα στα 21. Σου εύχομαι να βρεις όλη τη δύναμη του κόσμου και να τα καταφέρεις να δεις τον εαυτό σου όπως θέλεις....... ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΣΤΑ 25, ΣΤΑ 30, ΣΤΑ 35, ΣΤΑ 40 ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Ελα βρε ελινα !!!!
    Ξερεις οτι εχεις το ονομα της μπαρμπι της νεραιδας?!
    Θα μου πεις που το ξερω εγω???
    Μην απορεισεται αλλα ακομα στα 34 μου αρεσουν τα παιδικα τετοιου τυπου βεβαια!!!!

Λοιπον ελινα-μπαρμπι-νεραιδα εαν διαβασεις λιγες απο τις ιστορις που υπαρχουν εδω μεσα ,θα καταλαβεις ποσο καλα εισαι,οτι η οικογενειακη κατασταση σου δεν ειναι τασα τρομερη ,οσο ακουγεται,και τα κιλα καθολου υπερβολικα!!!!
    Εισαι μια μπαρμπι -μπελουτσι!!!Για σκεψου το!!!
    Το ονειρο των περισσοτερων αντρων!!!
    Εγω θα ελεγα να προσπαθησεις προσ το παρον να συντρηρησεις αυτα τα κιλα που εχεις ,και στην συνεχεια εαν το θελησεις βαλε ξανα μπρος για να χασεις.

ΦΙΛΙΑ!!!!

Ποτε τα πραγματα δεν ειναι τοσο τρομερα οσο νομιζουμε, εχεις δικιο. Εμεις τραγικοποιουμε τις καταστασεις και βουλιαζουμε. Ειναι μεχρι να παρουμε αναποδες!

Παντως απο τη στιγμη που μπηκα στην παρεα σας νιωθω πραγματικα αισιοδοξη! Ναι, ειμαι καλα!(φτου μη το ματιασω!!)

Thanks!!

Ωστε ειμαι μια μπαρμπι-μπελουτσι ε; Μ'αρεσε αυτο!! Λες να το κανω το καινουριο nick μου η ψωναρα;!!

Senior Member
    Και το ρωτας!!!!!???
    ΒΕβαιως!!Εγω μαζι σου!!!
    Με την δυναμη του φεγγαριου μπαρμπι -μπελουτσι η αλλιως μπελουτσι -μπαρμπι η αλλιως ΜΠΕ-ΜΠΑ!!!!
    Πως το βρισκεις !!!Εσυ μονο ιδεες ριξε και εδω ειμαι εγω!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    ΕΛΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ? ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

Γεια σου Life, γεια σε ολους!

Η αληθεια ειναι οτι εχω αποστασιοποιηθει τον τελευταιο καιρο.. Μπαινω στο site σχεδον καθημερινα αλλα νιωθω οτι δεν εχω τιποτα να πω ουτε για μενα, ποσο μαλλον να δωσω συμβουλες και κουραγιο σε αλλους..

Κανω μια "σιωπηλη" προσπαθεια. Ξαναεπεσα, ημουνα χαλια, ετρωγα σαν τρελη, ενιωθα οτι οδευω παλι προς την καταστροφη μου.. Μεχρι που μιλησα στον ανθρωπο μου γι'αυτο που χρονια βασανιζει το μυαλο και το σωμα μου. Ντραπηκα αρχικα, ισως μετανιωσα αλλα η στηριξη του ηταν τελικα αυτο που χρειαζομουν. Αυτο το "εγω θα σε βοηθησω. Θα προσπαθησουμε μαζι!" με ανακουφισε πολυ και τωρα μπορω να πω οτι ειμαι προσεκτικη με την διατροφη μου, χωρις να καταπιεζομαι. Δεν εχω ζυγιστει ακομα για να μην απογοητευτω, αν και εχουν περασει δυο εβδομαδες.

Επισης εχω αρχισει σχολη, εχω καθημερινα μαθηματα μεχρι το μεσημερι, ολο ορθοστασια, απο φετος ειδικα εχω ολο τον χρονο εξεταστικη και εχω ηδη εξαντληθει.. Αντιμετωπιζω και λιγα -ευτυχως- καταθλιπτικα επεισοδια και οπως καταλαβαινεις ολη αυτη η κατασταση δεν με βοηθαει.. Το παλευω ομως.. Η αληθεια ειναι οτι νιωθω εγκλωβισμενη ωρες ωρες, κατι να με σφιγγει, να με καταπιεζει, ε και μετα ξερεις τι γινεται.. Ο φαυλος κυκλος που λεμε..

Εσυ πως εισαι; Απ'οτι βλεπω αισιοδοξη!

Senior Member
    Ελινα ΜΠΕ-ΜΠΑ!!!Που εισαι?Εισαι καλυτερα?
    Πως παει η ορθοστασια??Καλα θα εχεις κατι γαμπες ονειρο!!!!Η γοβα στιλετο για σενα εγινε κουκλα μου!!!
    Τελικα ΜΠΕ-ΜΠΑ βλεπεις οτι σε ολα τα πραγματα υπαρχει η ασχημη πλευρα αλλα και η καλη .
    Εξαρταται απο που το βλεπεις το πραγμα!!
    Φανταζομαι τωρα που γνωριζει και ο ανθρωπος σου τι σου συμβαινει ολα ειναι πολυ καλυτερα.Ετσι?
    Η παρεα παιδια!!!Η παρεα κανει θαυματα!!!Παντου χρειαζεται!!Και στα κακα και στα καλα πρεπει να υπαρχει παρεα!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Ελα βρε dexa! Καθε φορα μου φτιαχνεις τη διαθεση! Που την βρισκεις τοση ζωντανια ρε παιδι μου!

Απο'μενα τα ιδια πανω κατω.. διαβασμα, γαμπα τουμπανο και τα κιλα.. κιλα!

Σημερα ξεκινησα αλλη μια προσπαθεια και υποσχεθηκα στον εαυτο μου να ειναι η τελευταια και αποτελεσματικη. Φτανει πια ρε γαμωτο!!
    Απο την αλλη φοβαμαι.. Μηπως ματαια προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου; Μηπως τελικα δεν πιστευω καθολου σ'εμενα;

Αχ αυτες οι ανασφαλειες...

Senior Member
    Ελα ρε ελινα!!!Ασε τις ανασφαλειες στην ακρη!!!!
    Με ρεγουλα ρε μανα μου!!!Ολα με ρεγουλα,δεν χρειαζεται βιασυνη!!
    Μην πεφτεις στην πεινα ,οταν λες διαιτα!!!
    Λιγα πραγματα .Ξεκινα μαλακα και ηρεμα.
    Η πεινα δεν ειναι καλο ειτε για εμας τους γεματους ,ουτε για τους αδυνατους.Κανεις δεν την αντεχει.
    Γι'αυτο σου λεω οχι βιασυνες ,και μην πιεζεις τον ευατο σου.
    Εχουμε να διατηρησουμε και μια ποιοτητα ζωης .Που βρισκομαστε στην κατοχη και θα περναμε τρελλη στερηση??ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    Γεια σου Ελίνα και από εμένα!Μ'αρέσει πολύ αυτό το "φτάνει ρε γαμώτο!!" που λες, δείχνει αποφασιστικότητα. Μόνο που δεν κατάλαβα τι προσπάθεια θα ξεκίναγες, δίαιτας ή αποδοχής του εαυτού σου, με διαφώτισε, όμως η dexa σε αυτό. Για να σου πω την αληθεια είμαι λίγο επιφυλακτική με τις δίαιτες γιατί όσες φορές έλεγα πως θα ελέγξω το φαγητό και οτι σήμερα δεν πάει άλλο κατέληγα να τρώω όλο και περισσότερο και απογοητευόμουν. Εξάλλου πιστεύω οτι η βουλιμία έρχεται στην ζωή μας για να μας πει κάτι, είναι ένας τρόπος για να μας δείξει ο εαυτός μας πως κάτι δεν κάνουμε καλά με αυτόν και οτι όσο δεν αποδεχόμαστε το σώμα μας και επιθυμούμε να το αλλάξουμε με δίαιτες τόσο πιο πολύ αυτό αντιδρά. Δεν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό που λέω, τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ στην συγκεκριμένη φάση της ζωής μου.
    Φαίνεσαι κι εσύ πάντως δραστήρια και ζωντανή από αυτά που γράφεις,παρόλο που λες για την dexa μόνο, και όχι για εσένα.

Γεια σου Νικη! Εχεις απολυτο δικιο σε οσα λες. Αυτο που προσπαθω να ξεκινησω ειναι να αποδεχτω τον εαυτο μου ( με βιβλια, κοντρα βιβλια, αισιοδοξες σκεψεις του τυπου "ειμαι ο μονος δημιουργος της πραγματικοτητας μου κλπ), να νικησω αυτον τον φοβο επιτελους, αυτην την ιδεα που μου εχει κολλησει οτι δεν θα γιατρευτω ποτε, οτι απο στιγμη σε στιγμη ερχονται τα χειροτερα. Ντοπαρω τον εαυτο μου με θετικες σκεψεις και ενας τροπος να αποδειξω στον εαυτο μου οτι τον αγαπαω και οτι εχω πιστη σ'εμενα ειναι να κανω καλο στο σωμα μου, να μην το ποναω αλλο, δηλαδη να προσεξω την διατροφη μου.

Πραγματικα αν με αντιπροσωπευει κατι αυτον τον καιρο ειναι η ανησυχια, ο φοβος οτι θα μου συμβει κατι κακο.

Καθε μερα προσπαθω να ειμαι αποφασιστικη αλλα οπως λες κι εσυ, καταληγεις χειροτερα. Το τελος της μερας σε βρισκει χαλια να σκεφτεσαι αν θα τα καταφερεις την επομενη μερα.

Δεν μπορω να ανακαμψω ρε γαμωτο... Εχω φτασει 80 παλι και θελω να κρυφτω σε ενα σκοτεινο δωματιο να μη με βλεπει κανεις..

Member
    Σιγα μην κρυφτεις κιολας (εκτος κ αν σε αυτο το δωματιο ειναι το pc για να μας μιλας). Ξεχνα αυτα τα στρουθοκαμηλιστικα. Χαμογελασε στον καθρευτη σου, στον εαυτο σου. Πες του 2 καλες κουβεντουλες για να νιωσει οτι τον αγαπας κ να συνεργαστει κ αυτος. Αφου ετσι κ αλλιως γιαυτον τα κανεις ολα, για τηνν Ελινα. ΟΚ, πηρες παλι τα 2 κιλα που με κοπο φανταζομαι οτι ειχες χασει. Θα τα ξαναχασεις, αφου το εκανες μια φορα μπορεις παλι.
    Καμια φορα η μερα ειναι τεραστια για να βαλουμε σαν στοχο οτιδηποτε σε ολη την διαρκεια της. Πχ μην πεις σημερα θα ειμαι αποφασιστικη, σημερα θα προσεξω τα παντα. Βαλε βραχυπροθεσμους στοχους κ δες αν λειτουργεις καλυτερα ετσι. Πχ καθως περπατας προς το τραπεζι του μεσημεριανου κ βλεπεις τις τηγανιτες πατατες αποφασισε να τις αγνοησεις κ προσπαθισε να χαρεις με καποια αλλη, μη αμαρτωλη νοστιμια που ισως βρισκεται εκει.
    Ελπιζω να μην στα λεω πολυ μπερδεμενα και να μην σε κουραζω. Πραγματικα ομως προσπαθω επειδη ειμα κοντα στην ηλικια κ στα συναισθηματα σου να σου πω πανω κατω πως σκεφτομαι τον τελευταιο καιρο (2-3 εβδομαδες) και νιωθω πολυ καλυτερα, κ ας εχω χασει μονο 2 κιλα.
    Για ενα να εισαι σιγουρη, πως ολα περνανε.

Καποιος (δεν θυμαμαι ποιος) ειπε: Για 2 πραγματα δεν αγχωνομαι, γιαυτα που διορθωνονται και γιαυτα που δεν διορθωνονται.

Φιλια!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast