Results 1 to 15 of 28
Thread: θεατρική παράσταση
-
02-06-2008, 19:17 #1
θεατρική παράσταση
αύριο και μεθαύριο δίνει παράσταση η πρώην κοπέλα μου που τη θέλω ακόμα. Έχει 3 μήνες που χωρίσαμε (επειδή ήταν κολλημένη με έναν πρώην) αλλά τώρα τελευταία τη σκέφτομαι πολύ έντονα και της έχω στήλει και 2 μνματα. Το τελευταίο το είδα στις τουαλέτες ενός κρασάδικου γραμμένο:
Kι εγώ που καταλάβαινα αυτά που δεν έλεγες
σ'ερωτεύτηκα γιατί σιωπούσες.
Μιλήσαμε σήμερα στο τηλ. και της είπα ότι θα πάω.
Είναι σωστό να πάω με την κοπέλα που είμαι τώρα?
Είναι καλύτερα να πάω μόνος μου?
Ή να πάω με την κολλητή ή κολλητό μου που τους έχει δει κιόλας?
Από τη μία θέλω να της δείξω ότι συνεχίζω τη ζωή μου και να την κάνω και λίγο να ζηλέψει ίσως.
Από την άλλη φοβάμαι μη με πει μαλάκα που ενώ της στελνω μνματάκια, πάω στο θέατρο με κάποια άλλη.
Και τέλος σκέφτομαι να της ζητήσω να ξαναπροσπαθήσουμε(αλλά σχεδόν το αποκλείω).
Τη γνώμη σας...
- 02-06-2008, 19:18 #2
Originally posted by OneiroPauL
αύριο και μεθαύριο δίνει παράσταση η πρώην κοπέλα μου που τη θέλω ακόμα. Έχει 3 μήνες που χωρίσαμε (επειδή ήταν κολλημένη με έναν πρώην) αλλά τώρα τελευταία τη σκέφτομαι πολύ έντονα και της έχω στήλει και 2 μνματα. Το τελευταίο το είδα στις τουαλέτες ενός κρασάδικου γραμμένο:
\"Κι εγώ που καταλάβαινα αυτά που δεν έλεγες σ\'ερωτεύτηκα γιατί σιωπούσες\".
Μιλήσαμε σήμερα στο τηλ. και της είπα ότι θα πάω.
Είναι σωστό να πάω με την κοπέλα που είμαι τώρα?
Είναι καλύτερα να πάω μόνος μου?
Ή να πάω με την κολλητή ή κολλητό μου που τους έχει δει κιόλας?
Από τη μία θέλω να της δείξω ότι συνεχίζω τη ζωή μου και να την κάνω και λίγο να ζηλέψει ίσως.
Από την άλλη φοβάμαι μη με πει μαλάκα που ενώ της στελνω μνματάκια, πάω στο θέατρο με κάποια άλλη.
Και τέλος σκέφτομαι να της ζητήσω να ξαναπροσπαθήσουμε(αλλά σχεδόν το αποκλείω).
Τη γνώμη σας...
02-06-2008, 19:23 #3
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
02-06-2008, 19:28 #4
Η γνώμη μου είναι να πας μόνος σου ή έστω με κάποιον φίλο!
Χωρίς παρεξήγηση ...κι εγώ, αν ήμουν στη θέση της πρώην σου ...θα σε έλεγα λίγο μακάκα αν μου έστελνες ένα τέτοιο sms κι απ\'την άλλη μου\'ρχόσουν με την καινούργια!! Είναι κάπως οξύμωρο..πως να το κάνουμε!!
Αλλά πέραν τούτου ...γιατί θες να την κάνεις να ζηλέψει ...ενώ έχεις τώρα δεσμό με άλλη κοπέλα?? Μήπως...λέω μήπως ..κάτι νοιώθεις ακόμα για την πρώην σου ...και δεν την έχεις ξεπεράσει?
Πάντα με φιλική διάθεση..!
02-06-2008, 19:32 #5
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ.
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
02-06-2008, 19:37 #6
ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ,ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΤΟ ΔΕΣΜΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΑΣ ΜΕΛΛΟΝ?
02-06-2008, 19:37 #7
οχι δεν ειναι σωστο να πας με την κοπελα που εισαι τωρα..γινε λιγο αποφασιστικος ..διαλεξε μια.. και πες μου που γινεται η παρασταση να παω εγω χεχ:P
02-06-2008, 19:39 #8
Originally posted by MANTHES
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ
Άραγε τ\'απωθημένα διαγράφονται ποτέ οριστικά?
02-06-2008, 19:45 #9
ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
02-06-2008, 19:49 #10
ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ?ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ?ΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ,ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ,ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ?
02-06-2008, 19:52 #11
Originally posted by MANTHES
ΑΝ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
02-06-2008, 20:38 #12
Originally posted by Dimitra23
ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ?ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ?ΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ,ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ,ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ?
2)Γιατί περνάω καλά μαζί της.
3)Γιατί έχω δεθεί.
4)Για να ξεπεράσω την άλλη, που δε μπορώ να την έχω.
το θέμα είναι ότι η πρώην δεν αισθανόταν κάτι δυνατό για μένα και τώρα σκέφτηκα αφελώς πως είναι ευκαιρία να την ταρακουνήσω.
02-06-2008, 20:41 #13
ΤΟ 4 ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΣΗ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
02-06-2008, 20:47 #14
ναι, αλλά και τι να κάνεις? προχωράς, δοκιμάζεις, αλλάζεις, συγχωράς, ξεπερνάς κι όλα αυτά είναι πιο εύκολα να τα κάνεις όταν έχεις κάποιον να σκεφτεσαι και να σε σκέφτεται. Ίσως προσπαθώ πολύ να επικεντρωθώ στο καινούργιο πρόσωπο κι εκεί χάνεται όλη η ουσία. Από την άλλη βλέπω ότι αξίζει τον κόπο και κερδίζω άλλα πράμματα έτσι...
02-06-2008, 20:50 #15
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ.
ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή