Νιώθω τόσο χαμένη... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Και αυτο γινεται κουκλα μου!!!
    Το δυσκολο θα ηταν να μη ειχει λυση η παχυσαρκια!!
    Ολα μια αποφαση θελουν!!Παρτην εσυ και εδω ειμαστε ολοι!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    ευχαριστω!!!

Senior Member
    ....και δαχτυλιδι και βραχιολι εαν χρειαστει θα φορεσουμε!!!
    Για να μην σου πω και ολοκληρο σετακι απο κοσμηματα θα βαλουμε!!!
    Και εαν χρειαστει και περιοδια θα κανουμε μετην λατερνα ,μονο καμια -αντα κιλα να χασουμε μηπως και βρουμε τιποτα απο τα παλια κατω εκει στο βαθος!!!!

Μ'ακουει κανειςςςςς??????????(εκει στο βαθος)

ΦΙΛΙΑ!!!!!

Senior Member
    Φαινόμενο των ημερών... μου αρέσει αυτό ως δικαιολογία.... Τις τελευταίες 2 μέρες έχω το ένα υπερφαγικό πίσω από το άλλο... Έχω βάλει 3 κιλά ήδη, η κοιλια μου εχει γίνει τεράστια... χώρισα και πάλι κύλισα... με την παραμικρή διατάραξη της ισοροπίας της ζωής μου κυλάω και πως θα σταματήσω κάποια μερα για πάντα αφού ξέρω πως η ζώη ποτέ δεν είναι τέλεια. Φαύλος κύκλος

Senior Member
    @elpida: Eλπιδάκι, είναι αδύνατο να έχεις βάλει 3 κιλά σε 2 μέρες βρε!
    Αυτά που βλέπεις είναι υγρά και η ποσότητα φαγητού που δεν έχει μεταβολιστεί ακόμα από τον οργανισμό σου... μην κάνεις το λάθος και ζυγίζεσαι μετά από υπερφαγικό, καταστρέφεις τη διάθεσή σου και δεν υπάρχει και λόγος!

Όσο για τη ζωή, όντως δεν θα είναι ποτέ όλα ευχάριστα, θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και θα χάνουμε τις ισορροπίες... όμως όταν θα μπορούμε να ξεπερνάμε ορισμένες καταστάσεις, χωρίς να αναζητάμε παρηγοριά στο φαγητό, τότε να δεις πόσο δυνατοί θα νιώθουμε...

Όπως μου είχε πει κάποτε ένας φίλος... "τα δύσκολα να γουστάρεις"...

Senior Member
    Originally posted by smoke08
    Χορευταρού, όταν διάβασα το ποστ σου πήγα να βάλω τα κλάματα. Έχω χάσει κι εγώ άπειρες ευκαιρίες, άπειρες βόλτες με φίλους, έχω ξοδέψει τα ρεπό μου από τη δουλειά κλεισμένη στο σπίτι επειδή είχα φάει πολύ και αισθανόμουνα βόδι, φέτος έκανα μόνο 6 μπάνια στη θάλασσα γιατί όταν με καλούσαν αισθανόμουνα χοντρή, κι εγώ σε ένα μάθημα στην εξεταστική δεν πήγα να γράψω γιατί είχα κάνει υπερφαγικό το προηγούμενο βράδυ...

Γιατί ρε γαμώτο να μας διαλύει όλη μας τη ζωή αυτή η αρρώστια; Και οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν. Νομίζουν ότι το πρόβλημα είναι μόνο στο φαγητό και το σώμα μας. Δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση που επηρεάζει όλη μας τη ζωή.
    Τους άλλους να τους έχουμε εκεί που τους αρμόζει! Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει ή δεν θέλει καν να προσπαθήσει, στα τσακίδια! Εμείς είναι που πρέπει να καταλάβουμε τι κακό κάνουμε και να το διορθώσουμε... δυστυχώς οι άλλοι μόνο συμπαράσταση -στην καλύτερη- μπορούν να μας προσφέρουν... όλος ο αγώνας για να απεγκλωβιστούμε δικός μας είναι... ας μην χάνουμε απ' τη ζωή που δεν ξαναγυρίζει... φιλάκια πολλά...

Senior Member
    δεν πηγα ολοκληρο εξαμηνο στην σχολη μου επειδη καθε μερα σχεδον εκανα υπερφαγικο..ντρεπομουν να κυκλοφορησω..το μονο που εκανα ηταν να τρωω, να αποβαλλω, να κανω γυμαστικη(με το ζορι), να ξανατρωω εφοσον ειχα παρει αποφαση πως δεν θα εωγαινα εξω την αλλη μερα καθως η κοιλια μου ειχε γινει μπαλονατη..
    ωσπου ηρθε μια μερα και ειπα τελος..οντως συνειδητοποιησα πως ολα ειναι στο μυαλο μας..ολα ομως..ναι, ημουν εγκλωβιχμενη σε αυτη την κατασταση..ισως να μαι και ακομα λιγο..θελω τον χρονο μου αλλα ποτε δεν θα αφησω τον εαυτο μου να φτασει στον πατο επειδη πληγωθηκα, επειδη βαρεθηκα, επειδη στενοχωρηθηκα, επειδη αγανακτησα, επειδη, επειδη , επειδη ...πολυ απλα ετσι ειναι η ζωη μας..προβληματα..τα οποια πρεπει να τα αντιμετωπιζουμε..
    και μπορουμε γιατι για αυτο τον σκοπο ειναι προορισμενη η ανθρωπινη φυση..
    ελπιδακι κανε μου την χαρη να μην ζυγιζεσαι μετα απο επεισοδιο..ειναι λογικο να σε δειχνει παραπανω..ειναι σαν να γεμιζεις ενα τσουβαλι αδειο, με πατατες και μετα να αναρωτιεσαι γιατι βαρυνε τοσο..ετσι ειναι και ο οργανισμος μας μετα απο βουλιμικο..λυπησου το σωματακι σου γιατι το ταλαιπωρεις..σκεψου λιγο τι τραβαει για να ισορροπησει..ειαι σιγουρη ρε κοριτσια..μπορουμε..πραγματ ικα μπορουμε!

Page 2 of 2 FirstFirst 12