Δακτυλιος..που?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Δακτυλιος..που?

καλως σας βρηκα!
    επιτελους σας βρηκα..

θελω την γνωμη σας..
    εχω ταλαιπωρηθει αρκετα..περιμενωντας..
    αρχικα ελεγα να κανω γαστρικη παρακαμψη ..περιμενοντας ενα χρονο το νοσοκομειο της πατρας να με παρει τηλ για την ενημερωση , αλλαξα γνωμη , βρηκα κ ενα νγωστο που μου συστησε εναν καλο γιατο στο ιασω...

τελικα..εχω περασει επιτροπη ικα για δακτυλιο..
    κ σκεφτομαι να το κανω στο ιασω ( μην θεωρηθει διαφημιση παρακαλω ) οπου κ ειναι ο γιατρος..

ωσπου μια συγγενης , η οποια εχει κανει πριν δυο χρονια γαστρικη παρακαμψη στην πατρα , μου λεει καλυτερα πηγαινε στον ευαγγελισμο..
    στον ευαγγελισμο αποοτι εχω καταλαβει λειτουργει οπως κ στην πατρα το συστημα..δηλαδη ενημερωση κ περιμενεις κλπ κλπ..
    ειλικρινα..

απο τη μια εχω ηδη βγαλει εισητηριο το οποιο ισχυει για 3 μηνες..κ απο την αλλη , κ αλλη αναμονη με σκοτωνει ...

δεν ξερω τι να κανω.. sos ..

Senior Member
    ΑΡΙΣΑ , ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ..........ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ...........ΒΡΗΚΑ ΤΟ www.dactylios.gr ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ, ΤΙΜΕΣ , ΓΙΑΤΡΟΥΣ..........ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ...........

Senior Member
    Αν και απαγορέυεται το spam www.daktylios.gr είναι το σωστό...

Senior Member
    viola , συγνωμη δεν καταλαβα ..........τι ειναι το spam?

Senior Member
    οτι κανεις διαφημιση σε αλλο site

Senior Member
    Καλη μου εγω που εκανα δακτυλιο θα σου οτι το πιο σημαντικο ειναι ο γιατρος που θα σε αναλαβει ,να ειναι γνωστης της επεμβασης με εμπειρια και πανω απο ολα να τον εχεις εμπιστοσυνη.Εαν εχεις τρην παραμικρη αμφιβολια για τον γιατρο ,ψαξτο λιγο ακομα.
    Κανε οτι ειναι να κανεις με ψυχραιμια χωρις να βιαζεσαι ,και θα δεις που ολα θα πανε καλα.

ΦΙΛΙΑ!!!!