gilie story... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41

Thread: gilie story...

Senior Member
    καλησπέρα και σήμερα...άλλη μια μέρα χωρις εμετους...αλλα ακόμη δεν έμεινα μόνη μου...σήμερα επιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται "θέλω πίτσα, βαφλες, παγωτα, σοκολάτες και ας κανω μια φορα ακόμη εμετό, μια φορά δε πειράζει" έφαγα δυο μπουκιές πιτσα για να ξορκίσω το κακό και σκέφτηκα οτι 1. με 2 μπουκές δε χαλάει η δίαιτα και 2. ακομη και να χαλούσε έπρεπε να ταισω την επιθημία μου για να αποφίγω το βουλιμικό επεισόδιο...

εκανα καλα?

Senior Member
    Γειά σου και από μένα gilie!! Kαλώς όρισες σε τούτη την παρέα!!

Νομίζω ότι έκανες πολύ καλά!! Όχι μόνο επειδή τάισες, όπως λες, την επιθυμία σου, αλλά και για το λόγο ότι συνειδητοποίησες πως η δίαιτα δεν καταστρέφεται από δυο μπουκιές πίτσα!! (ούτε καν από δυο κομμάτια!)

Προσωπικά, την πρώτη φορά που κατάφερα να κάνω κάτι τέτοιο, ήταν και η πρώτη φορά που κατάλαβα ότι υπάρχει γιατρειά για την περίπτωσή μου, ότι μπορώ να ευχαριστηθώ το φαγητό και παράλληλα να χάνω και κιλά. Κανείς δεν σου απαγορεύει μια παρασπονδία μια στο τόσο... και για να μην ξεσπάς αργότερα και επειδή το αξίζεις για την προσπάθεια που κάνεις! Συνέχισε έτσι! :) :)

Senior Member
    καλημέρα....και γω νιωθω ποιο δυνατή, εχθες το βράδυ θύμωσα με κάτι στην δουλειά και έφαγα βλακοδώς μία φέτα ψωμί παραπάνω...ευτηχώς σταμάτησα εκεί λέγοντας στον εαυτό μου "μα τι κάνεις?" και πήγα μια βόλτα με τα πόδια να ξελαμπηκάρω...στην βόλτα σκεφτόμουν οτι πρέπει να παψω να ξεσπάω στο φαί...ήμουν στο παρατσακ να συνεχίσω το φαί και μετά να τρέξω στην τουαλέτα...τρέμω τη μέρα που θα βγω να φάω με παρέα, γιατι ίσως παρασυρθώ, δε με νοιάζει τοσο που θα παρασυρθώ οσο το οτι αυξάνω τις πιθανότητες να κάνω μετά εμετό...

Senior Member
    καλησπέρα... σήμερα έκανα το βήμα που φοβόμουν...έμεινα μόνη μου το μεσημέρι...δεν πήγα στην αδελφή μου να κοιμηθώ...πηγένοντας στο σπίτι μου μου ήρθε η επιθυμία να ξαναμπώ στο αμάξι και να πάω για πεινιρλί, γλυκά και παγωτό...μετα κοίταξα ένα ζευγάρι καινούργια παπούτσια που είχα στο κάθησμα του συνοδηγού και αποφάσισα να πάω μέσα και να προβάρω ρούχα και παπούτσια...τελικά τα καταφερα δεν έκανα ούτε σήμερα εμετό...είμαι και σήμερα χαρούμενη αλλά όχι συγουρη γμτ...

Senior Member
    Μπράβο, Gilie! Τα πας πολύ καλά. Μη σε φοβίζουν αυτές οι στιγμές που νώθεις την ανάγκη να τα φας όλα, φυσικό είναι και συμβαίνει μερικές φορές σε όλους τους ανθρώπους, ακόμα κι αυτούς που δεν έχουν διατροφικά προβλήματα.

Κάνε ένα βήμα τη φορά και κάποια στιγμή θα φτάσεις εκεί που θέλεις!

Senior Member
    ευχαριστώ ... I get by with a little help from my friends...που λέει και το τραγούδι...

Senior Member
    Μπράβο και από μένα!!!!!!!!!

Πολύ καλά τα πήγες!!! Τώρα δεν νιώθεις πιο δυνατή; Ότι εσύ δηλαδή ορίζεις την όρεξή σου και όχι η διάθεσή σου;;

Αυτό να θυμάσαι πάντα και να παίρνεις δύναμη!!

Φιλάκια

Junior Member
    Τελικά έχεις βρει κάποιους τρόπους να κρατηθείς. Μπράβο και απο εμένα.
    Τι είναι αυτό που όταν είσαι μόνη σου σε κάνει να θέλεις να φας βουλιμικά;
    keep on the good job!!!!!!!!

Senior Member
    Μπραβο κοπελια!!!
    Ετσι ειναι το σωστο.Μερα με την μερα θα το παιρνεις το πραγμα και θα δεις που ολα θα πανε πολυ καλα!!
    Θα κανεις στρατα-στρατουλααα!!!!
    Θα μαθεις να περπατας απο την αρχη ,εσυ και ολοι οσοι ειμαστε εδω για να μπορεσουμε να τα καταφερουμε!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!111

Senior Member
    Γεια σου Gilie! Αυτό που έχω να πω είναι ότι όντως η δίαιτα δε χαλάει αν φας μια φορά παραπάνω. Συνήθως λέμε, ε αφού τη χάλασα που τη χάλασα, ας φάω τώρα και ξεκινάω ξανά από αύριο, κανονικά και χωρίς παρασπονδίες, χωρίς λάθη κλπ.
    Σημασία έχει ο τελικός στόχος, όχι το αν θα περάσουμε απ'τη διαδικασία κάνοντας 0 ή 100 παρασπονδίες. Τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε κι όχι για να τα αφήνουμε να μας κάνουν ότι θέλουν. Κάνεις πολύ καλά που προσπαθείς να κρατηθείς μακριά απ'τα βουλιμικά και σου εύχομαι να το αφήσεις στο παρελθόν, αλλά μιλώντας από τη δική μου εμπειρία, ακόμα και μια φορά να μην κρατηθείς και ξανακάνεις, μην απογοητευτείς. Το κέρδος σου είναι όλες οι φορές που το σκέφτηκες και δεν το έκανες, που τώρα είναι περισσότερες απ'τις φορές που το έκανες. Κι όσο για τον ψυχολόγο, γραψ'τους όλους και πήγαινε γιατί δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν!

Γκίλι ήθελα να σου πω ένα μεγάλο μπράβο για τα κιλά που έχεις χάσει μέχρι τώρα και για την προσπάθεια που κάνεις.

Μπράβο κοπελάρα μου, όλα θα πάνε καλά!

Τόσα μπράβο σου έχουμε πει gilie και που χάθηκες!?
    Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω με τους εμετους, γιατί έχω βουλιμία εκκαθαριστικού τύπου αλλά με καθαρτικά..Στην θεραπεία μου είπαν ότι όποτε πάω να τα κόψω μαχαίρι, μετά από λιγο καιρό θα γυρίσουν διπλά και τριπλά. Και εγώ στην αρχή τ έκοψα και μετά από2 εβδομάδες περίπου επέστρεψαν σε τρελές ποσότητες, τα βουλιμικά και τα καθαρτικά!!
    Μπράβο όμως για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνεις μόνη σου!Θα πρέπει να έχεις πολύ δύναμη μέσα σου

Senior Member
    εγω τα καθαρτικα τα εκοψα μαχαιρι..μπαμ και κατω..αποφαση μιας ημερας...το ιδιο και τα βουλιμικα..δοξα τον Θεο εχουν πολυ καιρο να με επισκεφτουν..

Μπράβο free!!Χαίρομαι πολύ για εσένα...
    Κάθε κατάσταση όμως είναι διαφορετική! ʼλλος είναι στη βουλιμία 1 χρόνο, άλλος 15, άλλος 8. ʼλλος κάνει βουλιμικά 2 την εβδομάδα, αλλός 5,άλλος 1και άλλος 3 την ημέρα.ʼλλος παίρνει ένα καθαρτικό την εβδομάδα, άλλος ένα πακέτο την εβδομάδα και άλλος ένα πακέτο την ημέρα!!Κάθε άνθρωπος είναι επίσης διαφορετικός, γιατί η ζωή του είναι διαφορετική. Είναι νέος/α ή είναι παντρεμένη με παιδιά, ή παντρεύεται τώρα, ή είναι σε άλλη χώρα και σπουδάζει ή συζεί με το αγόρι της. ʼλλη είναι παχύσαρκη και βουλιμική, άλλη είναι κανονικού βάρους. Είναι πολλές οι περιπτώσεις και δεν μπορούμε όλοι να χρησιμοποιήσουμε ένα μαχαίρι!!!!

Senior Member
    καλησπέρα!!! ευχαριστώ για την συμπαράσταση... χθες δεν καταφερα να μπω...απλα δε με εβαζε, διαβασα κατι για hackers...οπότε επανέρχομαι σήμερα... ακόμη είμαι οκ...σχεδόν δλδ γιατι χθες φοβήθηκα να φάω...δε ξλερω γιατι...σήμερα όμως έφαγα κανονικά την δίαιτα μου και έπεσα στο κρεβάτι το μεσημέρι με μια πρωτοφανή συγουριά...χώρις να σκεφτώ να φάω και να κάνω εμετό...

σήμερα όταν ξύπνησα καθόμουν στο κρεβάτι και σκεφτόμουν την ζωή μου...έχω υπάρξει τόσο δυνατή στο παρελθόν...οι φίλοι μου, με τους οποίου έκανα παρέα απο το Δημοτικό, κάπου στο Λύκειο άρχισαν τα ναρκωντικά, έκανα παρέα μαζί τους μέχρι που τελειλωσαμε το σχολείο και τους έβλεπα να παίρνουν δόση μπροστά μου, ειμουν εκεί αλλα ήξερα οτι δε μου ταίριαζε αυτή η ζωη, είμουν εκεί για να τους βοηθήσω...παρόλη την κακή μου παρέα δεν καπνισα ούτε ένα τσιγάρο και ακόμη δε καπνίζω...δεν πίνω πάνω από δυο ή τρία ποτά και όταν άρχισα να οδιγώ έγινα ακόμη ποιο προσεκτική...είμουν ακέραιος χαρακτήρας εγώ...πατούσα στα πόδια μου...πως έφτασα μέχρι εδώ?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast