gilie story... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41

Thread: gilie story...

Senior Member
    Οπως ολοι σε αυτη την ζωη ετσι και εσυ gilaki καπου καποια στιγμη ησουν λιγο αφηρημενη και τσουπ!!εγινε το λαθος!!
    Ομως αυτα να ειναι τα λαθη μας κουκλα δεν πειραζει.Υπαρχουν στον κοσμο χειροτερα πραγματα που εσυ μαλιστα καποια απο αυτα τα εχεις δει και με τα ματια σου!!!

Μηπως να μην σκεφταμασταν και παραααα πολυυυυ!!?????

ΦΙΛΙΑ!!!!!

Senior Member
    Originally posted by dexa

Μηπως να μην σκεφταμασταν και παραααα πολυυυυ!!?????
    Μήπως? σύγουρα! γιαυτό έχω εφαρμώσει όταν το μυαλό μου κολλάει και αρχιζει την σκληρή κριτική και την απαισιοδοξια να πηγαίνω βόλτες με τα πόδια για να αφαιρούμαι... απλα μερικές φορές μας παίρνει παραμάζομα... δε βαριέσαι θα ισιώσει που θα πάει...

Senior Member
    Gilie τι κανεις??
    Πως παει??Σκεφτομαστε ακομα??
    Μαθαμε να τα ριχνομε λιγο στης μιχαλους οπως ελεγαν και οι παλιοι???
    Κατι ηξεραν αυτοι!!!
    Πες νεα!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    καλησπέρα dexaki

καλα είμαι αν και ακομη παθαίνω τις εμετοκρισουλες μου, τις εχω ελατώσει αρκετά...τώρα ειμαι στην φάση "θέλω να κανω παιδι"...την διαιτα την κάνω ακόμη αλλα με τους δικούς μου ρυθμούς...βασικα είμαι πολύ χαρούμενη γιατι έχω ενταξει στο καθημερινό μου προγραμμα πρωινό jogging και έχω την ελπιδα οτι με αυτό τον τρόπο θα καταφέρω να χάσω αλλα και να κρατήσω το αποτελεσμά μου...στην φάση που είμαι τώρα με απασχολεί παραπάνω το να διατηρίσω το βάρος μου και μετα το να φτάσω τον στόχο μου...το παω σιγά σιγά το θέμα...βεβαια αν μείνω έγκυος θα με πάει λίγο πίσω στα κιλά αλλα ελπίζω ότι θα τα καταφέρω να μη ξεφύγω για τα καλά...

Senior Member
    Ενα θα σου πω!!!!!
    Εμεινα εγκυος στα 130 κιλα και γεννησα στα 136 κιλα χωρις να σημαινει οτι εκανα διαιτα στην διαρκεια της εγκυμοσυνης!!!Απλα δεν μπορουσα να φαω!!!
    Δεν χρειαστηκε ουτε ρουχα εγκυμοσυνης να ψωνισω!!
    Και ειχα και εγκυμοσυνη παρα πολυ καλη!!Η γιατρος μου ηταν ενθουσιασμενη.
    Μην το σκεφτεσαι ,τα κιλα σου δεν ειναι προβλημα.
    ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    καλημέρα!!

βασικά το θέμα μου με την εγκυμοσύνη δεν είναι τοσο τα κιλά αλλα το οτι η αδελφή μου είχε πολυκυστικες και έχει ταλαιπωρηθεί πολύ και ακόμη δεν εχει καταφέρει να κάνει παιδι και αυτο με στρεσαρει...πως να το πω, εχω την αισθηση οτι επειδή αυτό συνέβει στην αδελφή μου θα συμβεί και σε μένα...εντομεταξύ τον Αυγουστο αφαίρεσα μια κύστη και εγώ (που όμως την είχα απο μωρό) και γενικώς μου έχει προκύψη μια φοβία...

ρε συ μονο 6 κιλά? πωπω δε ξέρεις τι καλό παραδειγμα μου δινεις...έχω και άλλες φιλεναδες κτλ που τα χαν καταφέρει όπως εσύ με τα κιλά στην εγκυμοσύνη αλλά όλες τους ήταν πάντα αδύνατες...είναι πολύ συμαντικο να ακούς οτι το χει καταφέρει μια κοπέλα με τις ιδιες αδυναμιες...

ευχαριστω dexaκι είσαι θυσυαρός! :)

Senior Member
    Μπράβο σου gilie που έχεις περιορίσει τους εμετούς!
    Επειδή είχε η αδερφή σου πρόβλημα δεν σημαίνει οτι θα έχεις και εσύ.Χαλάρωσε προς το παρόν και άφησε το άγχος και τον φόβο για μετά.Εμένα πάντως, μια θεία μου δεν μπορούσε να κάνει παιδί και είχε αγχωθει πολύ με τον άντρα της, είχαν πάει σε γιατρούς και τους είχαν πει πως δεν θα τα κατάφερναν ποτέ. Ήταν στο παρα τσακ να υιοθετήσουν ώσπου συνέβη ένα γεγονός,θάνατος, που τους απόσπασε την προσοχή από το άγχος τους για το παιδί και έτσι μπόρεσαν και έκαναν. Στο κάτω κάτω "δεν γνωρίζεις τόσο πολλά ωστε να είσαι απαισιόδοξη"(δεν θυμάμαι ποιος το είχε πει). Οπότε για αυτό σου λέω δεν χρειάζεται να φοβάσαι γι' αυτό τώρα.
    Καλή συνέχεια πάντως!

Junior Member
    Γεια σε ολη την παρεα. Ειναι η πρωτη φορα που μοιραζομαι το προβλημα που αντιμετωπιζω τα 10 τουλαχιστον τελευταια χρονια με καποιον. Αυτη η βουλημια εχει γινει το βασανιστηριο της ζωης μου. Ειμαι 37 χρονων,φυσικος, με μια καλη δουλεια. Χρονια τωρα, το φαγητο ειναι το μαρτυριο της ζωης μου. Δεν περναει μερα χωρις να με βασανισει το αν και τι θα φαω οι τεραστιες ποσοτητες που (πολυ συχνα τελευταιως) φορτωνω το σωμα μου και αλλοτε εξαφανιζω με εμετους ενω αλλοτε με τιμωρω κρατωντας τις δηλητηριωδεις θερμιδες στο σωμα μου.Εχω υψος 1,60 και μεσα σε 3 μηνες απο 52 πηγα 58 κιλα και ολο ανεβαινω. Θα ημουν παραπανω αν δεν εκανα συχνους εμετους. Ανησυχω πολυ γιατι νοιωθω αρρωστη ψυχικα μια και δεν μπορω να εχω τον ελεγχο του εαυτου μου να σταματησω αυτο που σαν καποιος αλλος να κανει σε εμενα που ανισχυρη και πανικοβλητη απλα παρακολουθω. Ειναι πραγαματικα τρομακτικο και ζηταω βοηθεια απο εσας που θα με νοιωσετε

Senior Member
    Καλωσορισες ΠΑΙΔΙ και χαιρομαι που ηρθες στην παρεα μας!Ελπίζω μεσα απο τις ιστοριες που θα διαβασεις να σε βοηθησουμε τουλαχιστον στο να δεις οτι δεν εισαι μονη και οτι υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι που περνανε παρομοια πραγματα με εσενα, μιας και για να λυσεις σε βαθος το προβλημα σου κατα τη γνωμη μου θα σε βοηθουσε ενας ψυχοθεραπευτης ειδικευμενος σε ΔΔ. Εγω κανω ψυχοθεραπεια και εχω αλλάξει σε πολλα επιπεδα, ως προς τις ενοχες, την αποδοχη σωματος, την εκφραση συναισθηματων κ.ο.κ.

Σε καταλαβαινω,θυμαμαι που κι εγω δεν ειχα τον ελεγχο του φαγητου οταν πρωτοεμφανισα βουλιμια,ολη μου η ζωη περιστρεφονταν γυρω απο αυτο και ενιωθα απογοητευση και ενοχες. Ωσπου καποια στιγμη με ρωτησε η ψυχοθεραπευτρια μου γιατι θελω να ελεγχω τι τρωω. Ετσι σου κανω και εγω την ιδια ερωτηση. Γιατι θελεις τοσο πολυ να εχεις τον ελεγχο;Τι θα γινει αν τον χασεις;Γιατι εγω οταν τον εχασα και οταν επετρεψα στον εαυτο μου να μην τον εχει επιβιωσα τελικα.Και μη σου πω οτι ενιωσα πιο ελευθερη τουλαχιστον στο οτι μπορω να τρωω οτι θελω χωρις ενοχες. Αυτο ομως ειχε και το τιμημα του, παχυνα. Και παλι ομως συνειδητοποιησα πως μπορω να ζησω, να χαρω και οτι δεν ειναι τοσο τρομερο να παχαινεις, επιβιωνεις!Και μπορω να σου πω πως περισσοτερο δυστυχισμενη ημουν οταν ημουν αδυνατη απ' οτι τωρα. Ημουν μεσα στις στερησεις και τους περιορισμους.
    Οταν εισαι μεσα στο συμπτωμα δεν εισαι εσυ που οριζεις τι θα φας, ειναι σαν καποια αλλη δυναμη μεσα σου να σε αναγκαζει να φας και εσυ,οπως το λες,απλα να παρακολουθεις.
    Αληθεια ΠΑΙΔΙ γιατι ΠΑΙΔΙ;Νιωθεις ετσι, δηλαδη μικρη, με την εννοια της μη αλλαγης του εαυτου σου ή είναι ο στοχος σου, με την εννοια της εκφρασης και της αποδοχης του παιδιου που ολοι εχουμε μεσα μας;
    Και παλι καλωσορισες! Για οτι χρειαστεις εδω ειμαστε εμεις!

Senior Member
    GILIE!!!!Που εισαι ???Και τι κανεις???
    Βαλε στην ακρη τις φοβιες σου ,και να εισαι σιγουρη οτι οταν μεινεις εγκυος ολα αυτα θα ειναι παρελθον!!!
    Εδω εγω καλη μου με ειχαν ποτισει κατι πανηλιθιοι γιατροι φαρμακι ,λεγοντας μου οτι δεν προκειται να κανω παιδι οσο ειμαι χοντρη!!!Μου ειχε φαει την ψυχη αυτο το πραγμα!!!Σαρακι ητανε!!!Σε πληροφορω επισημα οτι τα κιλα δεν παιζουν πολυ σημαντικο ρολο στην συλληψη και δειαρκεια μιας εγκυμοσυνης!!!Εβλεπα κοπελες σαν τα κρυα τα νερα ,ψηλες αδυνατες και ομορφες που απο τον πρωτο μηνα ειχαν προβληματα με την εγκυμοσυνη τους ,και απο την αλλη ειμασταν εμεις οι γεματουλες ,που μας περνουσαν ολοι οτι εχουμε διδυμμα και τριδυμα και ειμασταν σε ενα δικομας ονειρικο κοσμο!!!
    Πρωτα ο καλος θεουλης να εχουμε την υγεια μας ,καλα να ειμαστε και ολα γινονται!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    gillie
    μην ανησυχεις και μην πανικοβαλλεσαι
    απο αποψη κιλων, δεν εχεις κανενα προβλημα για να κανεις παιδι,εκτος του οτι δεν εισαι και ΤΟΣΟ πολλα κιλα, γυναικες με ΠΑΡΑ πολλα κιλα εχουν κανει μια χαρα παιδια...στην ελλαδα εχουν την ταση οι γιατροι να σε φοβιζουν για να εχουν καλυμμενα τα νωτα τους και για να χασεις αν μπορεις, πραγμα που ειναι πιο ευκολο γι αυτους...εχουν μπει ομως κοπελες που ειχαν εμπειρια γεννας με ΠΑΡΑ πολλα κιλα και ετυχε να γεννησουν στο εξωτερικο κι εκει, δεν σχολιαζουν καν κατι τετοιο..φυσικα σε ολες τις περιπτωσεις καισ ε ολα τα κιλα, η υγεια μιας εγγυου παρακολουθειται στενα...μπορει μια παχυσαρκη να διατρεχει καποιους αυξημενους κινδυνους, οχι ομως οτι ειναι απαγορευτικη η τεκνοποιηση, μη τρελαθουμε...
    το θεμα των πολυκυστικων που συζητας, ειναι ενα πολυ συγκεκριμενο συνδρομο..
    το οτι ειχες μια κυστη δεν εχει σχεση με πολυκυστικες...εχει μια φιλη μου και το εχω συζητσει αρκετα..βασικο και απαραιτητο συμπτωμα ειναι η ακαταστατη περιοδος (και αρκετα αλλα) και σαυτο οφειλεται κυριως η υπογονιμοτητα και οχι στο οτι δεν μπορει μια γυναικα να κανει παιδι..μια χαρα μπορει, αλλα ειναι δυσκολο να πετυχει την ωορρηξια της...
    κι η αδερφη σου θα κανει καποια στιγμη παιδι αν αυτο ειναι το προβλημα της, κι εσυ θα κανεις, εχεις δεν εχεις το προβλημα...(αν ειχες θα το ηξερε ο γιατρος σου, δεν ειναι αναγκη να μαντευεις)

Page 3 of 3 FirstFirst 123