Voulimia kai egkumosini?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Senior Member

Voulimia kai egkumosini?

exw grapsei se alla post gia mena,

prosfata ekopsa ta antisulliptika kai tha ithela meta ta Xristougenna na meinw egkuos...

anarwtiemai an kapoia apo esas exei biwsei egkumwsuni enw itan voulimiki i an telospantwn oi emetoi ktl miwnoun tin gonimotita i duskoleuoun tin egkumosuni se kapoio epipedo...

genikws niwthw arrwsti kai fobamai oti den tha kataferw na kanw paidi...

Senior Member
    Δεν έχω κάποια παρόμοια εμπειρία να σου περιγράψω, μπορώ πάντως να σου πω ότι διάβασα πρόσφατα μία έρευνα που έλεγε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών με βουλιμία ή υπερφαγία θεραπεύονται όταν μείνουν έγκυες, ενώ ένας αριθμός γυναικών που δεν πάσχουν από διατροφικές διαταραχές, εμφανίζουν κάποιο διατροφικό πρόβλημα κατά την εγκυμοσύνη. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, μπορώ να ψάξω να στο βρω...

Senior Member
    καλημέρα smoke08 θα κανω μια βόλτα στα site και στα εδώ topics να δω τι μπορεί να βρω...μακάρι να έρθει το παιδάκι και μαζί μ'αυτό η λύτρωσή μου

Senior Member
    είσαι γλύκα smoke08 ευχαριστώ...

Senior Member
    GILIE ΜΟΥ απο εγκυμοσυνη και βουλιμια δεν γνωριζω ,αν και εγω στην εγκυμοσυνη μου ημουν εννια μηνες σχεδον με εναν εμετο σχεδον καθε μερα.
    Δεν μου αφησε κουσουρι.Να σου πω οτι τον εμετο τον συχαινομαι,ακομα και οταν μου ερχοταν να κανω ,ειμαι ικανη 1 ωρα να το παλευω ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ!!!
    θΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΑ 130 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΑ 136 ΚΙΛΑ!!

Που σημαινει οτι το θαυμα της ζωης ,της δικης σου ζωης που θα κουβαλας εννενα μηνες μεσα σου ειναι το μοναδικο πραγματακι που μπορει να σε βαλει να παλεψεις με νυχια και δοντια ,για να απαλαγεις απο το προβλημα σου ,για να εισαι εσυ καλα ,αρα και αυτο!!!Μια και η δικη του υγεια και ευτυχια εξαρταται πρωτα αμμεσα και μετα εμμεσα απο την δικη σου καλη υγεια και ευτυχια!!!
    Ευχομαι με τον ερχομο των χριστουγεννων ο ΑΙ-ΒΑΣΙΛΗΣ να σου φερει το δωρο που ποθεις και να ειναι και διπλο!!!!ποιος ξερει......!!

ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

Senior Member
    μακαρι dexa μου.... εισαι πολυ καλή...σ'ευχαριστω.... προς το παρών ο στόχος μου είναι η υγεία! και είναι πολυ συμαντικό αυτό για μένα...

Βρηκα ενα ενδιαφερον site!

http://www.americanpregnancy.org/pre...disorders.html

Εχει βεβαια λιγο δυσκολα αγγλικα αλλα ειναι πολυ κατατοπιστικο..

Senior Member
    thanx...

Και gilie;.. Μην περιμενεις το μωρακι σου να γεμισει το κενο της ψυχης σου, να σου φερει τη λυτρωση.. Σιγουρα θα ωριμασεις και θα γινεις πιο δυνατη οταν θα εχεις το μελλον μιας ζωουλας στα χερια σου.

Αλλα ειναι λαθος γι'αυτην την ζωουλα που μολις ερχεται στον κοσμο και που εχει μονο εσενα, να την "φορτωνεις" με την πραγματωση της δικης σου ευτυχιας. Τα παιδια δεν ειναι προεκταση των γονιων.. Ενα παιδακι ερχεται οταν ηδη ειμαστε ολοκληρωμενοι και ακεραιοι ανθρωποι, οχι για να μας γεμισει.. Γιατι τοτε το πιο πιθανο ειναι οτι θα προβαλλουμε σ'αυτην την ψυχουλα -που γι'αυτην εισαι ο θεος- τον δικο μας εαυτο, θα την φορτωσουμε με ενα "χρεος" απο την πρωτη στιγμη της ζωης της..
    Και θα της στερησουμε την ταυτοτητα της..

καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους
    το θέμα το αν μπορεί να μέινει έγκυος κάποια βουλιμική με΄απασχόλεί και εμένα. Παντρεύτηκα σχετικά πρόσφατα και θέλω σιγά σιγά να αρχίσω τις προσπάθειες. Ομως φοβάμαι πάρα πολύ. είμαι βουλιμική εδώ και κάποια χρόνια και όσο και αν το έχω παλέψει είμαι ακόμη βουλιμική. Θέλω τόσο πολύ ένα παιδάκι που νομίζω ότι ίσως και να είναι η μόνη μου ελπίδα για να σταματήσει να με κατατρέχει αυτό το μαρτύριο. Χαίρομαι που από αυτά που γράφετε δεν με απογοητεύετε. μακάρι ..........