ΒΟΗΘΕΙΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27

Thread: ΒΟΗΘΕΙΑ

Member

ΒΟΗΘΕΙΑ

βλεπω τον εαυτο μου να βουλιαζει στα ναρκωτικα και στο αλκοολ...και γω ειμαι θεατης στο τελος της ζωης μου...

Senior Member
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ.Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟ ΣΤΑ 38 ΤΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΩ.ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ ΕΣΥ.ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΙΝΕΙΣ?ΜΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΗΦΑΛΙΟΥΣ Η ΣΤΟΥΣ Α.Α.ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ.

Member
    23 ειμαι...και πινω τους τελευταιους 10 μηνες...λυπαμαι για τη μητερα σου...μην εχεις τυψεις ομως...

Senior Member
    ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ.ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ,ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΦΕΥΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΕΤΣΙ?ΜΟΝΗ ΜΕΝΕΙΣ?

Member
    μενω στο σπιτι μιας φιλης μου που ειναι στο εξωτερικο...

Senior Member
    ΜΟΝΗ?ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ?

Member
    ειχα αλλα τους εδιωξα...

Senior Member
    ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕΝΕΙΣ?

Member
    αθηνα

Senior Member
    Xαος οι ουσίες δεν είναι λύση, πέρασα κ εγώ απο τον αλκοολισμό, ήμουν για αρκετά χρόνια εθισμένη, ήταν ο μόνος τρόπος που με έκανε να μην σκέφτομαι, να κοιμάμαι μόνο όταν έπεφτα τέρμα στο μεθύσι, καθημερινά έπρεπε να κατεβάζω μπουκάλια ουϊσκι, βότκα κάτι να με πιάνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, μέχρι κ στη σχολή τύφλα πήγαινα, διαφορετικά δεν πάταγα ούτε στις εξεταστικές. Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να ξεφύγω, αλλά ετυχε να βρεθεί κάποιος δίπλα μου που με βοήθησε, ένα χρόνο έκανα να το κόψω κ ακόμα υπάρχουν στιγμές που το ζητάω, αλλά σκέφτομαι πως όλο αυτό προβλήματα παραπάνω μας φορτώνει, δεν είναι διέξοδος, είναι καταστροφή κ αν καταλαβαίνεις οδηγεί στον θάνατο αργά κ βασανιστικά. Αυτή η προσωρινή απαλλαγή απ\'την πραγματικότητα, μόνο χειρότερα μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε. Πρέπει να αντιδράσεις όσο είναι νωρίς, υπάρχουν διάφορα κέντρα που θα σε βοηθήσουν, αρκεί εσύ να καταλάβεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια για να ξεφύγεις κ να βρείς σωστό τρόπο που θα απαλύνει τον εσωτερικό σου πόνο κ ότι σε απασχολεί.

Member
    εχεις ενα u2u μαρια

Senior Member
    ποτέ δεν είναι αργά να κάνουμε κάτι για τον εαυτό μας!
    οι ευκαιρίες στην ζωή, έρχονται κ αν δεν τις αρπάξεις, χάνονται..
    ο εαυτός μας όμως, δεν είναι μια ευκαιρία, είναι ολόκληρη κατοικία
    κ θέλει συντήρηση κ δουλειά για να μην πέσει κ μας πλακώσει..
    πάντα θα στέκεται κ θα \"φωνάζουν\" οι ανάγκες του!
    έχεις u2u χαος

Senior Member
    το ότι ζητάς πάντως βοήθεια είναι πολύ ενθαρυντικό... δείχνει πως έχεις καταλάβει πως τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά... εδώ όμως μπορούμε να σε βοηθήσουμε μέχρι ενός σημείου... απο εκεί και πέρα θα πρέπει να αναζητήσεις βοήθεια και από κάποιον πιο ειδικό και φυσικά θα πρέπει κι εσύ να προσφέρεις βοήθεια στον εαυτό σου... είσαι τόσο μικρή που πραγματικά αξίζει τον κόπο να γίνεις καλά και να απεξαρτοποιηθείς... μην μένεις απαθής και μη βρίσκεις απλά λίγη παρηγοριά εδώ και εντάξει... Κινητοποιήσου, πήγαινε σε ειδικούς, κάνε το πρώτο βήμα... είναι πραγματικά τόσο κρίμα... όλη η ζωή είναι μπροστά σου και οφείλεις στον εαυτό σου να γίνεις καλά και να ζήσεις μακριά από αυτούς τους εφιάλτες...

Senior Member
    Originally posted by Xαος
    βλεπω τον εαυτο μου να βουλιαζει στα ναρκωτικα και στο αλκοολ...και γω ειμαι θεατης στο τελος της ζωης μου...

Με ποια κριτήρια λες ότι είσαι θεατής στην ζωή σου?

Member
    καλησπερα...με κριτηριο το οτι μου ειναι εξαιρετικα δυσκολο να κανω κατι...

Page 1 of 2 12 LastLast