Results 16 to 27 of 27
Thread: ΒΟΗΘΕΙΑ
-
04-06-2008, 15:19 #16
θεατές είμαστε όταν εκείνο που βλέπουμε, δεν είναι αυτό που θέλουμε
στην ζωή μας όμως πρέπει να λάβουμε μέρος κ να γίνουμε πρωταγωνιστές
μέσα μου, έτσι κ εγώ αισθάνομαι, σαν να απέχω απ\'ολα οσα συμβαίνουν, όχι γιατι θέλω αλλά γιατί δεν αισθάνομαι ότι έχω την δύναμη
όμως τουλάχιστον προσπαθώ
βαρέθηκα, κουράστηκα, να βλέπω τον εαυτό μου σε αυτή την κατάσταση
κ είναι πολύ δύσκολο να αναγνωρίσεις την κατάσταση που βρίσκεσαι, είναι όμως το πρώτο βήμα για να μπορέσεις να αλλάξεις τα πλάνα γύρω σου
- 20-06-2008, 03:19 #17
apognosi
mia ap ta idia alkool narkotika tzogos giati arage ti ftaiei
20-06-2008, 21:16 #18
τι να φταίει βρε παιδιά τον δρόμο σας ψάχνετε και κάπου χαθήκατε περισσότερο από αυτό που η κοινωνία θεωρεί ως όριο.
Εγώ ένα ξέρω ότι ειδικά άνθρωποι με έντονη την επιθυμία να βρουν τον δρόμο τους χάνονται προσωρινά σε εθισμούς.
07-10-2008, 23:06 #19
Το \"χάσιμο\" γιατί είναι το ζητούμενο στις περιπτώσεις αυτές?
Και από την εμπειρία μου με την σχέση με άτομα είτε εξαρτημένα από αλκοόλ είτε βλέποντας άτομα που είχαν και εμπειρίες με άλλες ουσίες, διαπίστωσα ότι είναι άτομα με μεγάλη ευφιύα -πώς γράφεται αυτό κάτι δεν έκανα καλά- και άτομα με μεγάλη ψυχική ευαισθησία.
Ειδικά σήμερα έβλεπα στην τηλ. το χαζοκούτι μία κοπελιά εξαρτημένη σε διάφορα και απεξαρτημένη πλέον εδώ και 2 χρόνια, που ήταν τόσο μα τόσο έξυπνη και όμορφη και με έναν χαρακτήρα πραγματικά που με εντυπωσίασε ο λόγος της που αναρωτήθηκα ΓΙΑΤΙ? Τί θα μπορούσε να οδηγήσει ένα τέτοιο πλάσμα σε τέτοια μονοπάτια.
Δεν βρήκα απάντηση μέσα μου. Απλά είναι κρίμα γιατί πιστεύω ότι οι τα ευαίσθητα και ευφυή άτομα χάνονται σε τέτοια μονοπάτια γιατί δεν αντέχουν την σκληρότητα αυτού του κόσμου έτσι όπως τον κάναμε.
Αυτοί που θα μπορούσαν να αλλάξουν κάτι στον κόσμο αυτόν απλά είναι παραιτημένοι και στο περιθώριο, κοιμισμένοι και εξαρτημένοι σαν γρανάζια μιας μηχανής που αν λειτουργήσει θα τους πάρει όλους φαλάγγι.
Αυτό ίσως να φοβούνται όσοι τους οδηγούν εκεί... γιατί με κάποιον τρόπο ότιδήποτε διαφέρει στην εποχή μας οδηγήται στο περιθώριο.
08-10-2008, 08:57 #20
Originally posted by Xαος
βλεπω τον εαυτο μου να βουλιαζει στα ναρκωτικα και στο αλκοολ...και γω ειμαι θεατης στο τελος της ζωης μου...
δεν το πιστεύω, absolutely, αυτό που λες.
όποιος βρίσκεται σε τέτοια φάση ζωής, δεν έχει καν τη νηφαλιότητα και το σθένος να καταγράψει με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ( κέφι, έμπνευση, συλλογισμό με συμπέρασμα, άνοιγμα του pc, και βουρ στο ψητό )
ε ?
:)
08-10-2008, 16:21 #21
Originally posted by MARLA
Το \"χάσιμο\" γιατί είναι το ζητούμενο στις περιπτώσεις αυτές?
Και από την εμπειρία μου με την σχέση με άτομα είτε εξαρτημένα από αλκοόλ είτε βλέποντας άτομα που είχαν και εμπειρίες με άλλες ουσίες, διαπίστωσα ότι είναι άτομα με μεγάλη ευφιύα -πώς γράφεται αυτό κάτι δεν έκανα καλά- και άτομα με μεγάλη ψυχική ευαισθησία.
Ειδικά σήμερα έβλεπα στην τηλ. το χαζοκούτι μία κοπελιά εξαρτημένη σε διάφορα και απεξαρτημένη πλέον εδώ και 2 χρόνια, που ήταν τόσο μα τόσο έξυπνη και όμορφη και με έναν χαρακτήρα πραγματικά που με εντυπωσίασε ο λόγος της που αναρωτήθηκα ΓΙΑΤΙ? Τί θα μπορούσε να οδηγήσει ένα τέτοιο πλάσμα σε τέτοια μονοπάτια.
Δεν βρήκα απάντηση μέσα μου. Απλά είναι κρίμα γιατί πιστεύω ότι οι τα ευαίσθητα και ευφυή άτομα χάνονται σε τέτοια μονοπάτια γιατί δεν αντέχουν την σκληρότητα αυτού του κόσμου έτσι όπως τον κάναμε.
Αυτοί που θα μπορούσαν να αλλάξουν κάτι στον κόσμο αυτόν απλά είναι παραιτημένοι και στο περιθώριο, κοιμισμένοι και εξαρτημένοι σαν γρανάζια μιας μηχανής που αν λειτουργήσει θα τους πάρει όλους φαλάγγι.
Αυτό ίσως να φοβούνται όσοι τους οδηγούν εκεί... γιατί με κάποιον τρόπο ότιδήποτε διαφέρει στην εποχή μας οδηγήται στο περιθώριο.
08-10-2008, 16:31 #22
Εμπνευστή αυτό για εμένα το έγραψες??:P
Γιατί μου φαίνεται πως μου ταιριάζει γάντι!!!!
08-10-2008, 16:33 #23
γκριν για ολους μας το εγραψα,αν ζητησω βοηθεια για μετακομιση ελπιζω να το παρεις και τοτε προσωπικα το θεμα και να ερθεις να βοηθησεις χεχεχεχε
08-10-2008, 16:43 #24
χαχαχαχαχαχαχαχα
μπά αυτό δεν θα το πάρω προσωπικά.... :)
09-10-2008, 15:59 #25
παντως περα απο τα γελακια,χαος εχει και ομορφα πραγματα η ζωη,απλα δεν μπορεις να τα δεις αυτη τη στιγμη γιατι ολα τα αρνητικα εχουν χτισει τειχη γυρω σου και δεν σε αφηνουν να κοιταξεις παρα περα.Απο την στιγμη που εχεις διωξει τα ατομα γυρω σου εισαι μονη σου.χρειαζεται μεγαλη δυναμη και πρεπει να την βρεις μεσα σου.δεν ειναι ευκολο αλλα μιλαμε ΓΙΑ ΣΕΝΑ τωρα.πρεπει να την βρεις,να προσπαθησεις.αν ολα παν καλα θα θυμασαι αυτη την περιοδο της ζωης και θα λες πως ξεφυγες.κανε αυτη την κεντρικη ιδεα της προσπαθειας σου.οσο και να λεμε μην παρατας την ζωη σου και προσπαθησε και η ζωη ειναι ωραια,ολα ειναι λογια.Πρεπει ΕΣΥ να το παρεις αποφαση,να αποφασισεις πως πρεπει να ξεφυγεις και να βαλεις ολο σου το ειναι σε αυτο το στοχο.Ειναι δυσκολο,δεν ειναι ακατορθωτο.Αν θελεις μπορεις να βγαζεις οτι σε ενοχλει εδω σε εμας,και αν μπορουμε να σε βοηθησουμε η να μοιραστουμε τον πονο σου θα το κανουμε.θα ακους διαφορες γνωμες και οποια σου ταιριαζει περισσοτερο θα την προσαρμοζεις σε εσενα.give it a try.....τι εχεις να χασεις;
12-10-2008, 02:03 #26
Originally posted by apotiximenos
mia ap ta idia alkool narkotika tzogos giati arage ti ftaiei
12-10-2008, 12:34 #27
Δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς, αλλά το θέμα έχει τεθει μήνες τώρα.
Ένιγουει, επειδή την Χάος την ξέρω, είναι μια χαρά και έχει βάλει τη ζωή της σε καλό δρόμο.....
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....