ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    σμοκ έστειλα και χτες μυνημα και σήμερα δεν το βλέπω,

ίσως δεν έφτασε. Αυτό που έλεγα είναι ότι εγώ αντέγραψα τη βουλιμική συμπεριφορά της αδελφής μου που είναι 6 χρόνια μεγαλύτερη. Τότε δεν υπήρχε ο όρος βουλιμία ή διατροφικές διαταραχές. Της έλαγα ότι είναι αηδιαστικό αλλά λίγα χρόνια μετά άρχισα να κάνω το ίδιο. Η μητέρα μου είναι παχύσαρκη και δυστυχώς χωρίς λόγο. Ήταν παχιά από παιδί αν και δεν έτρωγε και ήταν κατοχικό παιδί. Όλη της τη ζωή έκανε διαίτες και δεν αδυνάτιζε καθώς και ποτέ δεν την είδα να τρώει πολύ (όπως αντίθετα κάνω εγώ με την αδελφή μου). Αυτό που φοβάμαι είναι να μην αντιγράψει τη συμπεριφορά αυτή και η κόρη της... γιατί είμαι σίγουρη ότι ακόμα έχει επεισόδια βουλιμίας!

Εμένα δεν μου έχει συμβεί με τα αδέρφια μου, αλλά είχα μια φίλη...
    Ξεκινήσαμε μαζί θεραπεία, εκείνη στο εξωτερικό..Στην αρχή μιλούσαμε η μία στην άλλη και αισθανόμουν πολύ ωραία..Η κολλητή μου με καταλάβαινε!Όταν όμως σταμάτησε τη θεραπεία, δεν ήθελε να ακούσει για βουλιμία, παρόλο που είχαμε εκμηστηρευτεί ή μία στην άλλη τι κάναμε..Δυστυχώς έκοψα επαφή μαζί της, γιατί δεν με βοηθούσε..
    Αλλά καπνούλα ήταν φίλη μου!!!!Απλά φοβάμαι μην εξοργηστεί αν της πεις τι έχεις καταλάβει..Εμένα αν κάποιος μου έλεγε ότι έχει καταλάβει τι κάνω, περα από αυτούς που το ξέρουν, θα ντρεπόμουν πολύ και θα το αρνιώμουν!!
    Ant μπήκαν χάκερς στο σύστημα εχθές (το ελιπε ο ΝικοςD) και χάθηκαν όλα τα μηνύματα...

Page 2 of 2 FirstFirst 12