τελικά χάνουμε κιλά??????
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

τελικά χάνουμε κιλά??????

Καλά την έχω καταβρεί με το site...

έχω την διάθεση να συζητήσω όλα όσα με απασχολούν μαζι σας και γιαυτό έχω μια ερώτηση ακόμη για σας...

Εχω παρατηρήσει ότι τα τελευταία χρόνια παρόλο που κάνω εμετούς δεν χάνω κιλά όπως παλια...αντίθετα με το που κάνω σωστά την δίαιτα αμέσως ο οργανισμός μου χάνει κιλά. Ποιο συγγεκριμένα

ξεκινάω διαιτα χωρις εμετούς και χάνω 11 κιλά μέσα σε 3 μήνες και αρχίζω τους εμετούς και παίρνω μέσα σε 1 μήνα 2 κιλά...

μήπως ξέρετε γιατι συμβαίνει αυτό?

Senior Member
    με τους εμετους αποβαλλεται πολυ μικρη ποσοτητα φαγητου..εχω ρωτησει γιατρο ο οποιος δεν ηξερε πως ημουν βοτυλιμικη.."και καλα" το ρωτησα για μια φιλη μου!..ειναι ενα ψεμα οτι αποβαλλεις τροφη και δεν παχαινεις..το αντιθετο συμβαινει μελλοντικα..

Senior Member
    GILIE ΜΟΥ!!!!
    Εαν με τους εμετους χαναμε κιλα σχεδον ολοι θα ειματαν το πολυ 50-55 κιλα ,με αψογη υγεια.
    Αλλα οπως λεει και μια προσωπικη γιατρος,η φυση ξερει και προνοει,χωρις να δινει εξηγησεις.

ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    ναι ρε γαμώτο...αλλά να σας πω καλύτερα, γιατι έχουμε και έναν λόγο παραπάνω να κόψουμε αυτό το χάλι...

Senior Member
    Με τον εμετό μπορεί κάποιος να αποβάλλει μόνο μέχρι 50% των θερμίδων που προσλαμβάνει. ʼρα, αν ένα επεισόδιο είναι γύρω στις 4-5.000 θερμίδες, καταλήγουμε με περισσότερες θερμίδες, οι οποίες μαζεύονται και παίρνουμε κιλά.

Με τους εμετούς και τα καθαρτικά δεν χάνεις κιλά, έχω ρωτήσει αμέτρητες φορές τη θεραπεύτρια η οποία επαναλαμβάνει ότι, διαταράσεται τόσο η φυσιολογία της πείνας, και οι εκκρίσεις κάποιων ορμονών (δεν θυμάμαι ποιων, λυπάμαι!) που ίσα ίσα ο οργνισμός κρατάει ακόμη περισσότερο από το 50% γιατί μπαίνει σε κατάσταση συναγερμού, ότι κάτι κακό συμβαίνει στο σύστημα..
    Οπότε μία η άλλη...

Αυτά γνωρίζω από την πλευρά μου, αν μάθω περισσότερα θα ενημερώσω!!!

Kisses