Results 1 to 15 of 17
Thread: Η δική μου ιστορία
-
29-08-2007, 11:44 #1
Η δική μου ιστορία
ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙΣ ΣΕ ΕΥΚΟΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ.
Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ 50-60-70-80-110 ΚΙΛΑ ΜΑΣ
ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ
- 29-08-2007, 11:45 #2
Και εγώ το ίδιο νομίζω, έχεις κάνει ένα βήμα, το πιο σημαντικό απ'όλα!Φαίνεται ότι αγαπάς τον ευατό σου και τον έχεις πιο πάνω από μια ιδανική εικόνα συνέχισε έτσι και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις!Εστίασε στην αγάπη του ευατού σου ,έχε τον πάνω απ'όλα (την υγεία του, την καλή φυσική κατάσταση... κτλ) και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.
29-08-2007, 11:48 #3
ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΟΣΟ...................ΜΕΓΑΛΗ............. .....ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
29-08-2007, 16:14 #4
Σας ευχαριστώ πού για τις απαντήσεις σας.
Sia: Το ξέρω πως όλη η ζωή μας δεν είναι το βάρος μας. Και γω ψάχνω να ανακαλύψω τα βαθύτερα αίτια που με έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση. Γιατι δεν καταλήγουν όλοι όσοι έχουν πρόβλημα κιλών να γίνουν και βουλιμικοί...ούτε έχουν όλοι οι παχουλοί πρόβλημα με την εικόνα τους και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Και εγώ το ξέρω πως έχω πρόβλημα με την εικόνα μου απλά δεν ξέρω γιατί....ακόμα και όταν κάθε άλλο παρά χοντρή ήμουν, εγώ με έβλεπα σαν βόδι...γιατί εχω βγεί έτσι.?..προβληματικός χαρακτήρας....επιρεπής σε εξαρτήσεις ανέκαθεν...είτε αυτό λέγεται φαγητό...είτε τσιγάρο...είτε σχέση....γιατί όμως...
29-08-2007, 20:36 #5
εμ...γιατι, γιατι γιατι?????ε?
:)
το καταραμενο το συναισθημα ελενη μου, που δεν ξερουμε τι να το κανουμε....
συμφωνω με την νινττουλουζ
αν και δεν ειμαι ειδικη, σε βλεπω ηρεμη και σε καλο δρομο..
δεν τρελαινεσαι για τα καποια περιττα κιλα σου, χωρις να σημαινει οτι τα θελεις κιολας...
συζητας ακομα και για να διατηρησεις αν δεν τα καταφερεις χωρις τους εμετους!
νομιζω οτι ηρθε ο καιρος για σενα για μια απλη , απλουστατη φυσιολογικη διατροφη...
το οτι εχεις συνηθισει σε μεγαλες ποσοτητες ειναι κατι που αλλαζει ευκολα γιατι ξεσυνηθιζεται χωρις να χρειαστει να πεινασεις..
αρχικα αντικαθιστας την μεγαλη ποσοτητα τροφης σουπερ παχυντικης, με μεγαλη ποσοτητα απαχης σαλατας και φυσιολογικη ποσοτητα φαγητου (κρεας, οσπρια , ψαρι, λαδερα)
στην συνεχειαπροσπαθεις να φερεις και τις απαχες ποσοτητες σε πιο φυσιολογικο μεγεθος αν τα καταφερεις ωστε να μην υπαρχει δρομος ανοιχτος για υπερφαγια..
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: εγκαταλειπεις το ενα τεραστιο γευμα και κανεις τουλαχιστοπν 3 με υποχρεωτικο πρωινο γιατι το ενα γευμα κανει ολεθρια ζημια στον μεταβολισμο που κοιμαται ολη μερα και αποθηκευει λιπος μολις φας το βραδυ...
ωραια τα λεμε, αλλα πως τα κανουμε ε?
ελπιζω να βρεις την δυναμη ειτε μονη ειτε με βοηθεια, να τα κανεις ολα αυτα και να απαλλαγεις απο τις παιδικες σου ασθενειες πια :)
29-08-2007, 20:39 #6
Καλες συμβουλες! Ευχαριστω γλυκα!
30-08-2007, 01:03 #7
eleni μου μου αρεσαν πολυ οσα εγραψες προς το τελος..ειναι υπεροχο το συναισθημα του να εχεις αρχισει να ελπιζεις..να αγαπας εσενα και να προσπαθεις για το καλυτερο του εαυτου σου..
αυτο επιμενω να λεω και εγω τις περισσοτερες πλεον ωρες την ημερας..πως πανω απο ολα ειναι ο εαυτος μας γιατι ουσιαστικα ειναι ο μονος που εχουμε..εμεις και αυτος..μονοι μας ερχομαστε, μονοι μας φευγουμε..οποτε ειναι κριμα συνεχεια να πληγωνομαστε ανευ λογου!
χαιρομαι πολυ για σενα..αρχισε, ξεκινα μια νεα ζωη,..οραματισου την και θα τα καταφερεις!..δεν ειμαστε κιλα, ειμαστε ανθρωποι!
30-08-2007, 09:17 #8
παιδιά σας ευχαριστώ παρα πολύ για την συμπαράσταση και τις συμβουλές...μακάρι αυτή τη φορά η προσπάθεια μου να είναι καρποφόρα...έχω βάλει στόχο στο να κάνω focus σε κάθε μέρα ξεχωριστά...to take one day at a time για να μην μου φαίνεται βουνό η όλη κατάσταση...και μπορώ να σας πω ότι οι δικές ιστορίες και τα δικά σας λόγια μου δίνουν τρομερό κουράγιο....σας ευχαριστώ!!!
30-08-2007, 11:46 #9
εγω πιστευω πως το καλυτερο απο ολους μας και εγω προσωπικα το κανω ειναι να βαζω μικρους στοχους και να τους πετυχαινω παρα μεγαλους και δυσκολους,
εχω βαλει ηδη στοχο να χασω μεχρι τις 08/09/07 3 κιλακια και ηδη λογω οτι ειμαι στην αρχη της διαιτας και αποβαλλει ο οργανισμος μου και αρκετα υγρα ηδη θεωρω το σκοπο μου επιτυχη
τωρα ξεκιναω σιγα σιγα για τον επομενο που θα ειναι αλλα 2 μεχρι τις 10/09/07 αφου ηδη κερδισα χρονο απο τον προηγουμενο.
30-08-2007, 12:20 #10
eleni8100 καλως ηρθες !!!!!!!!
Η ιστορια σου οπως ειπες και εσυ ειναι λιγο πολυ σαν τις περισσοτερες που εχεουμε διαβασει .
Η μεγαλη διαφορα της δικης σου με τις περισσοτερες ειναι οτι εσυ οχι μονο ειπες να βαλεις ενα στοπ στο προβλημα σου ,αλλα εχει συνηδητοποιησει οτι τα κιλα το αν λιγα παραπανω η πολυ ειναι προσωπικη υποθεση,οτι τα παραπανισια κιλα δεν σημαινουν αυτοματα δυστηχια,και τελευταιο και πιο σημαντικο οτι μπροστα στην υγεια δεν μπαινει τιποτα μα τιποτα και αυτο ειναι απολυτο και δεν χωραει συζητηση !!!!!
Οποτε απο εμενα ενα μεγαλο μπραβο για την πολυ καλη αρχη.
Συμφωνω απολυτα με τις συμβουλες της 2sweet2... ,ειναι παλια .και τον παλιο να τον ακους!!!!
Και τελος να σου πω οτι εδω ειμαστε μια μεγαλη παρεα εως οικογενεια θα τολμησω να πω ,με τα καλα μας και τα ασχημα καποιες φορες,αλλα πανω απ'ολα οικογενεια , που σημαινει οτι σε μας μπορεις να λες οτι θελεις οτι ωρα θελεις ,οσο σοβαρο η αστειο ειναι,ακομα και να ξεσπας μπορεις γιατι ανθρωποι ειμαστε....!!!!
Οποτε εμεις θα ειμαστε εδω για εσενα και εσυ για εμας!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
30-08-2007, 12:51 #11
Γεια σου Έλενα! Καλως ήρθες και μπράβο για την αντιμετώπιση που έχεις. Έτσι θέλει, ούτε να περιορίζουμε τον εαυτό μας ούτε να στερούμαστε βόλτες, ρούχα, μπάνια κλπ. Είσαι σε καλό δρόμο και να δεις που συνεχίζοντας έτσι θα μειωθούν και θα εξαφανιστούν και τα βουλιμικά επεισόδια. Keep walking!
30-08-2007, 13:05 #12
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους. Ειλικρινά μιλάω το μόνο που θέλω είναι να σταματήσουν τα επεισόδια.δεν με πειράζουν τα κιλά. μπορεί να μην είμαι και στα πιο αδύνατα μου αλλά δεν είμαι άλλωστε και σε τραγική κατάσταση (είτε αυτό ή βρίσκομαι σε πλήρη αυταπάρνηση). Στόχος μου λοιπόν είναι να νικήσω τη βουλιμία και αν είναι δυνατόν να μην παχύνω άλλο...αν χάσω κανα κιλό κάποια στιγμή έχει καλώς....
30-08-2007, 13:18 #13
ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΕLENI8100
30-08-2007, 13:19 #14
Σωστή σε βρίσκω. Πρώτα να επικεντρωθείς στο σημαντικότερο θέμα και μετά βλέπεις τι θα κάνεις με τα κιλά, ήρεμα και χαλαρά. Πιστεύω βέβαια ότι όταν σου φεύγει το άγχος με τα κιλά, μειώνονται και τα βουλιμικά. Αυτό το άγχος είναι καταστροφικό, δημιουργεί φαύλο κύκλο.
30-08-2007, 15:05 #15
sia: δεν μπορώ να σου απαντήσω με ακρίβεια γιατί δεν έχω ζυγυστεί. αν κρίνω από τα ρούχα μου και από το πως με θυμάμαι απο παλιά πρέπει να είμαι γύρω στα 72-73 κιλά με ύψος 1.78-1.79
Ψυχοθεραπεία (ξανά;)
04-07-2025, 11:18 in Εμπειρίες Ψυχοθεραπείας - Ψυχολογική & Ψυχιατρική Υποστήριξη