Τώρα πια το ξέρω πως ποτέ ξανά δεν θα χαμογελάσω - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 57
    Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    epakaki,

έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί δεν έχεις φίλους?

Αν πάρουμε την λογική του αιτίου-αποτελέσματος, τότε σίγουρα κάτι κάνεις -μάλλον άθελα σου- και απωθείς κόσμο.

Για κάνε κανα 2 προσπάθειες να το βρεις, αλλιώς οκ θα σου δώσω εγώ ένα hint.

Είχα... Εγώ ήμουν πάντα δίπλα τους τους άκουγα, αλλα εμενα δεν είναι κανείς δίπλα μου όταν τον χρειάζομαι...Δεν πιστεύω σε καμμια περίπτωση οτι έχω κάτι κακό που απωθεί, απλά είμαι διαφορετική απο τους άλλους ανθρώπους , είμαι κάπως εξωγήινη...

Senior Member
    ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
    ΙΣΧΥΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ Ή ΕΙΧΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
    ΙΣΧΥΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ Ή ΕΙΧΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;
    Είχα μια φίλη 9 χρόνια περίπου, ήταν η πρώτη φίλη που έκανα... Αλλα όταν μεγαλώνουν οι άνθρωποι αλλαζουν... Συνέχεια πουστιές έκανε , άπειρες, διαρκώς, και εγώ ανεχόμουν τα πάντα επειδη την αγαπούσα. Ήμουν το χαλακι που πατούσε κάποιες φορές και άλλες ήμουν το δεκανίκι της... Δεν ήταν και η πιο υγιής φιλία ... Όταν ανέβηκα Θεσσαλονίκη ξεκόψαμε, γιατί για εκείνη \"έφταιγα κ που ανέπνεα\". Μπορούσα να της πω τα σκατά των άλλων αλλα έπρεπε να το βουλώνω όταν ένιωθα οτι με πληγώνει εκείνη.Τσακωθήκαμε κ απομακρυνθήκαμε η μια από την αλλη άπειρες φορές.. Το αποκορύφωμα ήταν όμως το Φεβρουάριο όταν ήρθε εδώ και καλά για να δει εμένα αλλά ήταν όλη την ώρα με ένα τύπο που γνώρισε από το ιντερνετ δυο μήνες πριν . Είχε έρθει εδώ για να πηδηχτει μαζί του και όταν αντεδρασα επεσε το φταιξιμο πάνω μου κ επειδη είναι ρατσίστρια είπε οτι για να φερομαι έτσι δεν ανήκω στην άρια φυλη (ελεος). Απο τότε δεν ξαναμιλήσαμε.
    Είχα κ αλλους φίλους και κάποιους υποτίθεται πως τους έχω ακόμη, αλλα έχουν πέσει στο επιπεδο του γνωστού, τους βλέπω πολύ σπάνια...

Senior Member
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
    ΒΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΚΑΡΤΟΣ. ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    άντε να βρω τώρα φίλους... όσο και αν το θέλω ή το χρειάζομαι μου ΄φαίνεται μακρινό και άπιαστο όνειρο...

Senior Member
    ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ. ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΗΛΙΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΕΣΩ ΑΛΛΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΟΥ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΈΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

Senior Member
    μπα... δυσκολα... ακατόρθωτο μου φαίνεται... όπως και το να ζήσω μου φαίνεται ακατόρθωτο...

Senior Member
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ;

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ;
    εχω πάρα πολλους αλλα ξέρω με βεβαιότητα πως δεν προκειται να γίνει ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

Senior Member
    ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

Senior Member
    εγώ δεν θα καταφέρς τίποτα το ξ\'ερω...

Senior Member
    ΕΧΕΙΣ 2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
    Η ΜΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.
    Η ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΟΣΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΣΩΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΒΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ. ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ

Senior Member
    Originally posted by epakaki

εχω πάρα πολλους αλλα ξέρω με βεβαιότητα πως δεν προκειται να γίνει ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
    Βεβαιότητα?
    Που ακριβώς το βασίζεις αυτό?

.
    .

Και όσο για την φίλη σου , αυτή ήταν η εξωγηίνη που σου έλεγε για... αρεια φυλή (..μπρρ...)και για τον θείο Χίτλερ.Έπρεπε να την δούλευες και να της έλεγες ότι εσύ είσαι ΕΛ από το άλφα του Κενταύρου και τον Σείριο

.
    .

Τέλος, σταμάτα να λες δεν μπορείς να κάνεις το ένα, δεν μπορείς να κάνεις το άλλο...

να λες ότι δεν θα το κάνεις να τελειώσει η υπόθεση

Senior Member
    τι να πω δεν ξέρω...

Senior Member
    Originally posted by epakaki
    τι να πω δεν ξέρω...
    Το να μην ξέρεις σημαίνει ότι χτύπησες κενό μέσα και δεν έχεια απαντήσεις, σωστά?

Οπότε η θεωρία σου ότι δεν θα επιτύχεις του στόχους σου , μάλλον θέλει και περεταίρω αναθεώρηση.Και μόνο που έχεις αμφιβολίες σε αυτό που σε ρώτησα είναι καλό πάντως.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast