ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007!!ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 60 of 60
    Junior Member
    στον πάτο αλλά με προοπτικές σύντομης μετακόμισης.
    Ναι εγώ είμαιιι (αξού και η φούξια γουρούνα)
    αλλά από ότι φαίνεται θα διορθωθεί και σύνομα 8α είμαι πάλι elpida σκέτοοο

Senior Member
    Και τσουπ το πα και το κανα!!!!

Senior Member
    Dexaki , τι σε εχει πισει με τα παγωτα?
    αντε το καλοκαιρι ησουν διακοπες μρ την κορακλα σου και εφαγες ολη μερα 5 χωνακια ....τωρα με αυτο το κρυο που βρισκεις το κουραγιο!
    να μου ελεγες σοκολατες και εγω μαζι σου ..........αλλα παγωτα ! εχω και πυρετο τωρα που γραφω και μονο που το σκεφτομαι ...με πιανουν ριγη!
    ελα μαρινακι ...................χριστουγεννα ερχονται εχουμε καιρο για παρασπονδιες ......(μελομακαρονα κουραμπιεδες........και να μη μελετησω κι αλλα!).........τωρα στο στοχο μας!!!!!!!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΦΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΟΝ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕΣ ..........ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ!

Senior Member
    Εαν το ευχαριστηθηκα???Εγω οταν κανω βλακειες τις κανω με την ψυχη μου!!!
    Ηταν σοκολατα με κομματια σοκολατας και μπισκοτα!!!
    Φιλη μου σου λεω μεγαλη τρελλα με εχει πιασει!!!ΤΡΕΛΛΑΑΑΑ!!!!
    Δεν ξερω εαν ειναι η εποχη,τα προβληματα,η δουλεια που την παλευουμε να μπει σε μια σειρα,τα οικονομικα που αρχισαν να στενευουν επικυνδηνα,αλλα εγω τα παγωτα μου τα εφαγα!!!!Το μετανιωσα αλλα τα εφαγα!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    ΣΥΜΒΟΥΛΗ : ΜΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ .................ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ......ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΕΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜε!
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΡΩΤΟΙ ...........ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ..........ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜςΕΝΕς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

kallia
    Guest
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΙΜΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ, ΛΟΓΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE, ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
    ΚΑΛΛΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ, MSc, MBA, SRD
    EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΩΜΑ ΥΓΙΕΣ
    www.somaygies.gr
    2104933334
    6978121595

Senior Member
    Βρε kalia μου πρωτα να σου πω καλως ορισες!!
    Να φανταστω οτι και εσυ εχεις καποια διατροφικη διαταραχη γι'αυτο ξεκινησες να συμμετεχεις εδω ,και απλα συμπτωματικα εισαι και διαιτολογος -διατροφολογος??
    Η απλα ετσι τυχαια ξεκινησες να μας διαβαζεις και μας συμπαθησες και ειπες εαν χρειαζομαστε βοηθεια να σου πουμε??
    Εγω θα δεχτω οτι ειχες ολοι την καλη διαθεση να βοηθησεις και μαλιστα αφιλοκερδως,βρε μανα μου με το καλημερα σας???Λιγο αποτομα το ειπες!!!Και γρηγορα μπορω να πω!!!

Παρ'ολα αυτα εγω θα σε καλοσωρισω για ακομα μια φορα.
    ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    Αληθεια επειδη πλησιαζει η μερα του στοχου ...........και ειλικρινα εδω και ενα μηνα οχι απλα κρατησα χαρχτηρα ........αλλα και κατι παραπανω ..............εχω ενα μκρο προβλημα .............θα ειμαι μια -δυο μερες πριν τηνγυναικεια αδιαθεσια ......που σημαινει κατακρατηση υγρων!!!!!!!
    ΒΡΕΙΤΕ τροπο να διευθετησουμε αυτο το θεμα !!!!!!!
    ΑΓΧΩΘΗΚΑ και μονο που το σκεφτομαι!!!!!!!!

Member
    Το "αφιλλοκερδως" στο μηνυμα της Καλλιας, οσο κ αν εψαξα δεν το ειδα πουθενα. Εαν εννοειται ας θεωρηθει ακυρο το post. Αν αποτελει διαφημηση εμενα προσωπικα με ενοχλει. Επειδη ομως ειμαι νεο μελος και δεν γνωριζω ποιοι γραπτoι η αγραφοι κανονες διεπουν το forum, αν τα υπολοιπα μελη πιστευουν οτι το post μου ειναι λιγο υπερβολικο παρακαλω να το εκφρασουν και να με συγχωρεσουν. Απλα νιωθω ομορφα και "καθαρα" εδω και δεν θελω να αλλαξει αυτο.

Senior Member
    KALHSPERA ,ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ U2U ΚΟΙΝΩς ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝ..........ΝΑΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΔΥ!

Senior Member
    Ελα life μην το αγχωνεσαι !!!
    Δεν γινεται να την καταργησουμε την περιοδο!!
    Εσυ παιρνεις παραταση την πρωτη εβδομαδα του νοεμβρη μεχρι να τελειωσεις τελειως και να εισαι ετοιμη να ζυγιστεις!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    Dexaki σε λατρευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Τιποτα βρε!!!!
    Τι παρεα ειμαστε αλλωστε!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!!

Junior Member
    καλησπέρα σε σένα και σε όλους όσους σε ακολουθήσουν.και γω είμαι λίγο λιγότερα κιλά.είσαι πολύ κεφάτος και ζωηρός άνθρωπος.έχω ξεκινήσει και γω δίαιτα εδώ και λίγο καιρό περίπου 3 βδομάδες και πάω αρκετά καλά.ελπίζω στο μέλλον να μην έχω σκαμπανεβάσματα.εύχομαι να παροτρύνεις κι άλλους να συνεχίσουν όπως και συ.συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου!

gourounitsa
    Guest
    egw eimai h gourounitsa me ipsos 1.67 kai 84 kila.kanw 8earpeia me reductil ksekinisa x8es.8elw na ftasw mexri 70 kila to ligotero.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234