Μυική μάζα VS λίπους - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    Γιατι τοσα νευρα βρε παιδια!!???
    Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα!!!
    Περα απο ακροτητες μπορει να γραψει ο καθενας οτι θελει.
    Και εαν ο εκαστοτε διαιτολογος θελει να πουλησει την δουλεια του εδω μεσα αφηστε τον ανθρωπο να προσπαθησει!!!
    Εμεις απλα δεν θα αγορασουμε!!!
    Οποτε δεν υπαρχει λογως για νευρα!!

ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by jvanis
    Απ'οτι κατάλαβα προτιμάτε να λέτε ότι βλακεία σας κατεβαίνει παρά να ακόύτε τη γνώμη των ειδικών,κακό του κεφαλιού σας.

Ο ειδικός είσαι εσύ;;; :P :P

Χίλιες φορές του κεφαλιού μου

ʼντε γεια

Senior Member
    τοσο ωραιο θεμα, το επαναφερω...

Senior Member
    Originally posted by noucca
    Κι όμως, είναι δυνατόν να καις από την αρχή μυική μάζα και όχι λίπος. Αυτό μπορεί να συμβεί αν στερείς συστηματικά από τον εαυτό σου τις πρωτεΐνες και αναγκάζεται να τις βρει μόνος του. Γι' αυτό και όλοι οι γιατροί φωνάζουν ότι πρέπει να τρώμε από όλες τις ομάδες τροφών (ναι, και λιπαρά) και είτε να δίνουμε στο σώμα μας λιγότερες θερμίδες από όσες χρειάζεται είτε να αυξάνουμε τις καύσεις μας με φυσιολογική άσκηση.
    και κραταω ειδικα αυτο...

Senior Member
    Originally posted by Xoreytarou
    Και δεν είμαι κατά των διαιτολόγων που μπαίνουν στο forum, ίσα-ίσα είναι φιλαράκια και χαίρουν και εμπιστοσύνης. Με εσένα είναι το πρόβλημα. Γιατί τι είδους διαιτολόγος θα έδινε διατροφή σε ασθενή, χωρίς πρώτα να μιλήσει μαζί του, να τον δει, να τον εξετάσει από κοντά; Ε; Για πες μου!

Πολύ σωστά, το βρήκες! Ο κομπογιαννίτης διαιτολόγος!
    Είναι φανερό ότι έχεις έρθει εδώ για να βρεις πελάτες, γι' αυτό κάνε μας τη χάρη!
    και αυτο!

Senior Member
    ειναι ψευτεσ!!!!!!!! εμενα ηθελαν να με πεισουν να κανω θεραπεια με υπερηχουσ για να ριξω τον μεταβολισμο μου γιατι καει πολυ!!! αν ειναι δυνατον!!!

Senior Member
    Mια που το αναφέρατε, να σας πω,ότι είμαι από αυτούς που έχουν χάσει αρκετή μυική μάζα, και μάλιστα άργησα να το πάρψ χαμπάρι...δυστυχώς. Ξέρετε αν αυτή η μάζα επανακτάται ή είναι κάτι που δεν επανέρχεται ποτέ;;Και αν ναι, όπως ελπίζω, πώς γίνεται αυτό;; Με γυμναστική και κατανάλωση πρωτείνης;;; Μπορεί να λέω και βλακείες...διορθώστε με!

Senior Member
    χορευταρου , καλημερα
    ακουγεται ρεαλιστικο να μπορεις να αποκτησεις μυικη μαζα με τα μηχανηματα κ οχι με τη γυμναστικη?
    λενε βλακειες... πριν καιρο μου ειχε κανει λιπομετρηση γιατρος κ ναι μεν ειχα αυξημενο λιπος (λογικο μετα κιλα μου ) αλλα με ρωτησε κ αν εκανα ποτε χειρωνακτικη δουλεια γιατι ειχα λεει πολυ μεγαλο ποσοστο μυϊκου ιστου...
    μετα απο κανα δυο μηνες με γραπωσαν στο δρομο τα σχετικα τζιμανια, με εσυραν κ μου καναν λιπομετρηση (και καλα!!) η οποια απεφανθη οτι εχω πολυ μεγαλο ποσοστο λιπους κ πρεπει να κανω κατι (σ αυτους φυσικα!!!).
    οταν ρωτησα τι ποσοστο μυϊκου ιστου εχω, εμεινε αλεκος η δηθες διαιτολογος, κ μου οτι δεν ξερει αλλα λογικα το υπολοιπο- λες κ δεν εχω οστα, υγρα κτλ...
    τεσπα, αυτα ειναι για να πας με καμια φιλη σου να τα κανετε κ να εχετε να γελατε μετα, μην μασας

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    Mια που το αναφέρατε, να σας πω,ότι είμαι από αυτούς που έχουν χάσει αρκετή μυική μάζα, και μάλιστα άργησα να το πάρψ χαμπάρι...δυστυχώς. Ξέρετε αν αυτή η μάζα επανακτάται ή είναι κάτι που δεν επανέρχεται ποτέ;;Και αν ναι, όπως ελπίζω, πώς γίνεται αυτό;; Με γυμναστική και κατανάλωση πρωτείνης;;; Μπορεί να λέω και βλακείες...διορθώστε με!
    με τη γυμναστικη κ δη με ασκηση με αντιστασεις (βαρη )

Senior Member
    ακριβωσ με γυμναστικη και σωστη διατροφη.
    εχω χασει κ γω παρα πολυ μυικη μαζα λογω του οτι εκανα πρωταθλητισμο κ περασα αποτομα σε υποσιτισμο..
    αλλα "τρως την μυικη σ μαζα" οταν πλεον εχεισ φτασει σε σοβαρο σταδιο υποσιτισμου.

Senior Member
    Freedom, smart ευχαριστώ...
    προφανώς είμαι σε καλό δρόμο ως προς αυτό, αφού πέρασα κι εγώ το στάδιο του υποσιτισμού, συνετίστηκα...
    γυμναστική (βάρη, αντιστάσεις 3 φορές την εβδομάδα), διατροφή και πελώωωωωωωωωωωωωωωρια υπομονή καθώς πάω πιο αργά και από το γνωστό κάβουρα!

σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται.συμβαίνει όταν η διατροφή είναι φτωχή κυρίως σε πρωτείνες..
    έχω φίλη γυμνάστρια η οποία ενώ γυμνάζεται πολύ κάθε μέρα δεν έχει καθόλου μυικό ιστό γιατί δεν τρώει τροφές με πρωτείνες κ κυρίως δε τρώει κρέας...
    αυτά έτσι σύντομα και απλοικά.

Senior Member
    Ευχαριστώ Ζετα 23...

Senior Member
    tide μου πως πας βρε ψυχη? βλεπω πας, αρα καπου εχει οδηγηθει το θεμα? και αργα να πηγαινεις δε πειραζει, βρηκες ομως τροπο απο,τι καταλαβα? φιλια πολλα!

Page 2 of 2 FirstFirst 12