Results 1 to 15 of 80
Thread: angie19 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!!!!
-
15-07-2007, 02:42 #1
angie19 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!!!!
angie19 καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!Αν θελεις πες δυο λογια για σενα για να σε γνωρισουμε.ΦΙΛΙΑ!!!!!
- 09-08-2007, 22:20 #2
Καλησπέρα και σένα Σόφη.
Τώρα είδα το μνμ σου και αν δεν μου μιλούσες δεν θα έγραφα ποτέ στο forum. Είμαι πολύ ντροπαλή για το πάχος μου και συνήθως σκέφτομαι "έχουν τα προβλήματα τους το δικό μου θα τους ενδιαφέρει το οποίο δεν έχει και κάτι το διαφορετικό". Είμαι 23 χρονών φοιτήτρια πληροφορικής έχω ύψος 1,65 και είμαι 90 κιλά. Πριν ένα μήνα πήγα σε διατροφολόγο γιατί σιχάθηκα τον εαυτό μου πλέον. Δεν έχω κάνει και ιδιαίτερη πρόοδο γιατί η διατροφή μου θέλει οργάνωση και έγω αυτή τη λέξη δεν την γνωρίζω καλά από ότι φάνηκε μέχρι τώρα. Μέχρι την τρίτη λυκείου ζύγιζα 65-70 κιλά και μετά τις πανελλήνιες έφτασα τα 85. Κράτησα σταθερό το βάρος μου μέχρι πριν 1 χρόνο που πήρα άλλα 5. Γενικά δεν την παλεύω. Είμαι πολύ γλυκατζού και λιγούρω. Η οικόγένεια μου δλδ το σοι του πατέρα μου το 90% είναι παχύσαρκοι. Οικογένεια των χοντρών μας φωνάζουν. Αλλά πίσω από την πλάτη. Ξέρουν οτι θα τους πάρει ο διαόλος μπροστά (άσχετο) .Απλά βαρέθηκα να ζω για να τρώω...
09-08-2007, 22:27 #3
καλως ορισες angie19
ελπιζω να σε βοηθησει η παρεα μαζι μας, να βρεις τι θελεις να κανεις με το προβλημα που σε βασανιζει..
09-08-2007, 22:33 #4
Να βρω κουράγιο και υπομονή θέλω να συνεχίσω την διατροφή μου να πειθαρχήσω τον εαυτό μου στους πειρασμούς για να ξαναβάλω φούστα και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Για να σταματήσω να φέρομαι έτσι στον εαυτό μου.
10-08-2007, 00:29 #5
ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας...εχει μεγαλη δυναμη..αν πεις: θα τα καταφερω γιατι μου αξιζει(να το επαναλαμβανεις καθε πρωι, μεσημερι, βραδυ αυτο) ο εγκεφαλος σου το απορροφα και υστερα λειτουργει ως ανθυποβολη...το πιστευεις τοσο που δεν παραιτεισαι του σκοπου σου!...οποτε συνεχισε δυναμικα!...ειμαστε εδω...
δεν εισαι μονη..ολες μας εδω για παρομοιο σκοπο αγωνιζομαστε!
φιλακια!
και καλως μας ηρθες!
10-08-2007, 03:00 #6
Καλως ηρθες αγγελακι 19 !!!
Μην το αγχωνεσαι και μην το πιεζεις το πραγμα.
Τα κιλα σου ειναι αρκετα αλλα οχι υπερβολικα,με μια ρεγουλα και ψυχραιμια ολα θα γινουν.
Αλλωστε μανα μου εχεις ενα μεγαλο ατου εισαι 19!!!
Εμεις ειμαστε ολοι εδω για σενα και εσυ εαν το θελησεις για μας!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
10-08-2007, 10:22 #7
Καλημέρα σε όλους. Το ξέρω ότι είστε εδώ! Το site το γνωρίζω από καιρό και έμπαινα συχνά μέχρι που έγινα και μέλος. angie19 είναι το nick μου. Αγγελική με λένε και είμαι 23 όχι 19 (δυστυχώς). Γενικά δεν είχα άγχος με το βάρος μου. Για αυτό και δεν έκανα ποτέ δίαιτα. Υπήρχαν περίοδοι όπου έχανα κιλά αλλά δεν το καταλάβαινα γιατί μείωνα τις ποσότητες του φαγητού για να προσέχω χωρίς να μπαίνω στη διαδικασία της δίαιτας. Και στον ερωτικό τομέα πάλι δεν είχα πρόβλημα ποτέ. Τώρα όμως έχω μια μάνα και έναν πατέρα που έχουν γίνει τόσο πιεστικοί που άλλη κουβέντα δεν έχουν να πουν. Σημειωτέον ο πατέρας μου ήταν στα 35 του με ύψος 1,75 135 κιλά και τώρα στα 49 90 κιλά. Τα κιλά του τα έχασε με πολύ πόνο . Θυμάμαι πάσχα να τσακίζουμε αρνιά και κοκορέτσια και εκείνος να τρώει μόνο μια ντομάτα .( Είχε πρόβλημα με καρδιά και πήρε δραστικά μέτρα) . Τώρα είναι εντάξει από θέμα καρδιάς αλλά έχει πολλά βουλιμικά επεισόδια. Και μερικές φορές και εγώ. Όταν τρώω ανεξέλεγκτα και δεν αντέχω να κοιμηθώ το βράδυ με πιάνει αλλά όχι από ενοχές γιατί έφαγα απλά δεν αντέχει το στομάχι μου τόσο φαί. Τώρα αυτά τα επεισόδια σχεδόν τα έκοψα σταμάτησα να τρώω μέχρι να γεμίσω.
Αυτή πάνω κάτω είναι η ιστορία μου.
Υπ. Χτες ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά και δεν την πάλευα σήμερα ξύπνησα βρήκα καφε από την γλυκιά μου αδερφούλα τρωω ένα γιαούρτι (μπλιαχ) γιατί δεν έχω γάλα και σας γράφω με πιο ήσυχο μυαλό.
Καλημέρα σε όλους παιδιά!!!
10-08-2007, 12:16 #8
angie καλώς ήρθες και από μένα εδώ όλοι είμαστε μια μεγάλη παρέα που βοηθά ο ένας τον άλλον και βγάζουμε από μέσα μας αυτά που δεν μπορούμε να πούμε ούτε στους δικούς μας
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ
10-08-2007, 18:08 #9
Σε ευχαριστώ και σένα voulasot. Παιδιά σήμερα ομολογώ πως είμαι καλύτερα... αν και πεινάω δεν παραστράτησα από το σκοπό μου. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι μέχρι το τέλος της μέρας. Εύχομαι σε όλους σας το ίδιο.
Yπ(να βάλω και εγώ ticker?)
ΦΙΛΙΑ
10-08-2007, 18:13 #10
Αγγελακι και παλι τα 23 χρονια ειναι λιγα ,και θα σε βοηθησει ο ιδιος ο οργανισμος σου να χασεις τα κιλα σου σωστα και οπως πρεπει.
Οταν περνας τα 30 και εχεις ταλαιπωρησει το σωμα σου και τον μεταβολισμο σου για χρονια οπως εγω,καταληγει να σε βαριεται και το σωμα σου και ο μεταβολισμος σου.
Ο μπαμπας μπορει να ειναι λιγο παραπανω πιεστικος ,αλλα δικαιολογησε τον μετα τον γολγοθα που περασε για να χασει ολα αυτα τα κιλα.
Αξιζει ενα μεγαλο μπραβο στον μπαμπα!!
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗς!!!!!
Αλλωστε σκεψου μανα μου οτι ο ανθρωπος αυτο που θα φοβαται για σενα ειναι να μην παθει η υγεια σου ,γι'αυτο και γκρινιαζει.Και να σκεφτεις οτι η δουλεια τους απο καταβολη κοσμου ειναι αυτη να γκρινιαζουν!!
ΦΙΛΙΑ!!!
10-08-2007, 18:37 #11
Δεν είναι απλά λίγο πιεστικός... Δεν λέει τίποτα άλλο πλέον. Είναι πρήχτρας... και αυτό που μου την δίνει περισσότερο είναι πως μου λέει μ@λ@κίες για το αγόρι μου. Επειδή είναι πολύ όμορφος (τστστσ) και γυμνασμένος ότι θα με αφήσει για άλλη... Δλδ δεν φτάνουν οι ανασφάλιες που νιώθω έτσι και αλλιώς πρέπει να μου τις επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο πατέρας μου? :-(((((
Τι να πεις....
10-08-2007, 18:55 #12
Και σε αυτό το σημείο ήθελα να πω κάτι ακόμα! Οι δικοί μου λείπουν μια βδομάδα και θα λείψουν άλλη μια ακόμα. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αλλά μου είναι πιο εύκολο να πεινάω μακρυά τους. Έχω αδειάσει το ψυγείο με ότι περιττό (ψωμί έχω να φάω 2 βδομάδες) και το γέμισα με σαλατικά και φρούτα μαγειρέυω το φαγητό εγώ όπως μου αρέσει και τρώω την απαραίτητη ποσότητα μόνο . Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν είναι εδώ οι δικοί μου μου είναι δύσκολη η δίαιτα???? και δεν είναι ότι παραγγέλνουν απέξω οι τρώμε συνέχεια κρεας και λιπαρά. Τα ίδια πάνω κάτω (όσπρια ψάρια λαδερά και 2 φορές τη βδομάδα κρεας) αλλά εγώ τσιμπολογώ συνέχεια
όταν είναι εδώ...
10-08-2007, 19:32 #13
Kαλη μου ειναι θεμα αντιδρασης.
Το εχω περασει .
ακριβως επειδη σου γκρινιαζουν ,αντιδρας και τσιμπολογας,και ετσι κανεις το αντιθετα απο αυτο που σου λενε.
Συμπερασμα:δεν ακουμε!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
10-08-2007, 21:45 #14
Originally posted by angie19
Και σε αυτό το σημείο ήθελα να πω κάτι ακόμα! Οι δικοί μου λείπουν μια βδομάδα και θα λείψουν άλλη μια ακόμα. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αλλά μου είναι πιο εύκολο να πεινάω μακρυά τους. Έχω αδειάσει το ψυγείο με ότι περιττό (ψωμί έχω να φάω 2 βδομάδες) και το γέμισα με σαλατικά και φρούτα μαγειρέυω το φαγητό εγώ όπως μου αρέσει και τρώω την απαραίτητη ποσότητα μόνο . Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν είναι εδώ οι δικοί μου μου είναι δύσκολη η δίαιτα???? και δεν είναι ότι παραγγέλνουν απέξω οι τρώμε συνέχεια κρεας και λιπαρά. Τα ίδια πάνω κάτω (όσπρια ψάρια λαδερά και 2 φορές τη βδομάδα κρεας) αλλά εγώ τσιμπολογώ συνέχεια
όταν είναι εδώ...
δεν νομιζεις οτι οταν ζεις μακρια απο το προβλημα ολα ειναι πιο ευκολα?
10-08-2007, 22:13 #15
Το θέμα είναι ότι με προβληματίζει το τι θα κάνω όταν ξανάρθουν... τόσο κόπο που κάνω να πάει χαμένος?... Δεν ξέρω αν θα την κρατήσω μέχρι τέλους....
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή