καλημερα - καληνυχτα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Member

καλημερα - καληνυχτα

καλημερα,
    τι θα κανω μου λετε;
    Μονη μου θα το κραταω το μαγαζι ολη νυχτα;
    Εχω ιδιαιτερο προβλημα με τον υπνο. κοιμαμαι συνηθως απο τις 7 το πρωι εως τις 12 -13:00 το μεσ/ρι τωρα που δεν δουλευω. Ξερω οτι κανει πολυ κακο, ειδιαιτερα οταν θες να χασεις βαρος, αλλα τι να κανω που αισθανομαι λες κ ειμαι υποχρεωμενη να μεινω ξυπνια;
    Ασε που πειναω πολυ το βραδυ...η μαλλον δεν ειναι πεινα απλως θελω ολα τα παχυντικα τετοια ωρα. Και δεν ειναι κ κανενας απο εσας εδω να με σταματησει.
    Θα κρατησω χαρακτηρα, και αυριο τα σκυλακια της γειτονιας θα κανουν παρτυ με τα μπισκοτα κ τους υπολοιπους πειρασμους που θα ξαποστειλω απο τα ντουλαπια μου.
    Προς το παρον παω να μασουλισω ενα καροτο...Heh what's up doc?

Senior Member
    Που να το ηξερα βρε κοπελια οτι και εσυ εισαι του συλλογου???
    Τωρα που το εμαθα ομως .........!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    Κοριτσια αλλη μια μας λειπει και συμπληρωνουμε το καρε!
    επιασε και τοσοφακι δουλεια!
    καλημερα!

Senior Member
    αχ βρε χριστινακι εγω τετοια ωρα 6:30 ξυπναω καθε πρωι για να φτιαξω το πρωινο να παω πρωτη στο μπανιο για να βρει η οικογενεια στρωμενο τραπεζι και ελευθερη τη τουαλετα και εγω τις ωρες που μπαινω εδω ειμαι μοναχη κλαψ. δυστυχως πηγαινω πολυ νωρις το βραδυ για υπνο συνηθως στις 11 κοιμαμαι ηδη -μιζερο ε - αλλα τι να κανω

Member
    καθολου μιζερο ναταλλια μου, σε ζηλευω. Πριν 2 μηνες εχασα την δουλεια μου και λιγο καιρο αργοτερα 1 πολυ αγαπημενο μου προσωπο. Απο τοτε κατι το αγχος για τη δουλεια, κατι η ατμοσφαιρα που δημιουργειται μετα απο τετοιες καταστασεις...παει ο υπνος και το βιολογικο ρολοι ξεκουρδιστο. Οσο δουλευα ξυπνουσα 5:15 γιατι 7:45 επρεπε ναμαι στη δουλεια και ειχα 90 λεπτα διαδρομη. Καθε πρωι γκρινιαζα, αλλα τωρα μου λειπει ολο αυτο. Ο τροπος που ζω τωρα δεν ειναι φυσιολογικος. Ακομα και το σπιτι μου ελαμπε τοτε, τωρα που ειμαι ολη μερα εδω κ ξυπναω αργα δεν εχω ενεργεια για τιποτα, ποσο μαλλον για δουλειες. Τις τελευταιες μερες, ομως που πηρα την μεγαλη αποφαση να σουλουπωθω περπαταω πολυ, 2 φορες τη μερα. Καπου διαβασα οτι βοηθαει κ στον υπνο αυτο, για να δουμε...γιατι ολα τα αλλα γιατροσοφια τα δοκιμασα...απο την πολλη λεβαντα μυριζω σαν ντουλαπα με μαλλινα.

Senior Member
    ΧΡΙΣΤΙΝΑ ,το περπατημα χαλαρωνει ..........αρα πιο χαλαρη κοιμασαι καλυτερα ...........για ρωτα και μενα που εχω να κοιμηθω καλα κατι χρονια............και ο καλος υπνος βοηθαει ............στο αδυνατισμα!.........ολα αλυσιδα...............

Senior Member
    ατυχη ειμαι τελικα σημερα που ειμαι αδειουχος και ξενυχταω παλι μοναχη ειμαι εδω !!!!!!!!
    τελοσπαντων καλημερα σε ολους
    ας κανουμε κατι αυριο ολοι μας ,ενα δωρο στο σωμα μας .εγω αυριο λεω να παω στη θαλασσα εαν εχει καλο καιρο και φυσικα να φαω σαν ανθρωπος και οχι σαν λιμασμενη

Member
    Ναταλια δεν εισαι μονη σου. Εδω ειμαι. Αλλα με επιασε η προκοπη να κανω δουλειες μια και δεν κοιμαμαι, γι'αυτο δεν ειμαι συνεχως στον υπολογιστη.

Senior Member
    επ σε πετυχα καλημερααααααα