διαιτα βουτσινα-12 κιλα σε 16 μερες??
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member
    ξερω οτι το ξερεις αλλα δε μπορω να μη το πω...αυτες οι διαιτες ειναι σκετη καταστροφη στον μεταβολισμο μας...αποδειξη? ΕΓΩ ταραμ(τυμπανοκρουσιες!!!)

οταν μετα απο Ατκινς και αλλες διαιτες πεινας εφτασα τα 88 κιλα φορουσα τα ιδια μεγεθη στα ρουχα που φοραω και σημερα στα 96 κιλα...με την διαιτα τις διαιτολογου μου μπορει να μου πηρε πολυ περισσοτερο καιρο αλλα εμαθα τα παρακάτω:

οταν κανεις διαιτα-πεινα ο οργανισμος καιει μεν τις ιδιες θερμιδες οπως οταν κανεις σωστη διαιτα ΑΛΛΑ τις καιει απο λαθος σημεια...δηλαδη, ο οργανισμος μας χρειαζεται καυσημα για να δουλεψει... αν δεν δινεις καθολου τα σωστα καυσιμα δλδ υδατανθρακες καιει την σαρκα του δλδ ναι μεν λυπος αλλα και μυηκο ιστο! Αντιθέτως οταν του δινεις σωστη ποσοτητα υδατανθρακων τοτε ξεκιναει να καιει λυπος

μη ξεχνατε οτι: 1 κιλο λυπους εχει τον ογκο 2 ροδακινων αντιθέτως 1 κιλο μυηκος ιστος εχει τον ογκο 1 πορτοκαλιου...αρα μας συμφερει να καιμε λυπος και απο αποψη αισθητικης...η μεζουρα θα μας αποζημιώσει

ακομη οσο ποιο μεγαλο το ποσοστο μυων εις βαρος του λυπους τοσο καλυτερος ο μεταβολισμος μας

θελετε κι αλλο?

(σημειωση: δεν ειμαι διαιτολογος και τα παραπανω τα εχω πληροφορηθει απο την διαιτολογο μου σε διαφορες συζητησεις, οπως καταλαβαινετε υπαρχει μεγαλη περιπτωση να κανω λαθος σε καποια θεματα-λεπτομερειες...οποιος ειναι ποιο ειδικος παρακαλω να μη δυστασει να με διορθώσει )

Senior Member
    12 κιλά σε 16 μέρες, δηλαδή 750 γραμμάρια την ημέρα. Αν υπολογίσεις ότι για να χάσουμε ένα κιλό την εβδομάδα πρέπει να μειώσουμε τις καθημερινές θερμίδες κατά 1100, τότε εσύ πρέπει κάθε μέρα να τρως 5700 θερμίδες λιγότερες... Είσαι 75 κιλά, άρα αυτή τη στιγμή παίρνεις γύρω στις 2600. Μπορείς να συνειδητοποιήσεις τι λέει αυτή η δίαιτα;
    Ποια διατροφή χωρίς άσκηση μπορεί να καίει 3000 επιπλέον θερμίδες την ημέρα; Μόνο κάποια που προκαλεί σοκ στον οργανισμό.

Επίσης, λάβε υπόψη ότι ένας φυσιολογικός οργανισμός με κανονικό μεταβολισμό και συστηματική άσκηση δε μπορεί να κάψει πάνω από 2-3 κιλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ λίπους την εβδομάδα. ʼρα αναγκάζει τον οργανισμό να χάσει υγρά και μάλιστα πολλά. Ξέρεις πότε αναπληρώνονται αυτά τα κιλά; ΜΟΛΙΣ ΠΙΕΙΣ ΝΕΡΟ! Και άμα είναι και λίγο παραπάνω στερητική η διατροφή, παίρνεις και 2-3-5 κιλά δώρο για να μάθεις να ταλαιπωρείς το σώμα σου.

Ακόμα και στη λιποαναρρόφηση που αφαιρείται εγγυημένα λίπος, ο γιατρός δε μπορεί να σου βγάλει πάνω από 4 κιλά γιατί παθαίνει σοκ ο οργανισμός. Σιγά μη δεχτεί από μόνο του το σώμα μας να τα αποβάλλει!

Τέλος, η κυρία Βουτσινά δεν είναι καν διαιτολόγος. Έχει βουίξει ο τόπος από τις καταγγελίες... ʼμα σου έλεγα ότι ένας φιλαράκος μου κάνει σφραγίσματα στο υπόγειο του σπιτιού του με δικής του κατασκευής εργαλεία θα πήγαινες; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Γιατί λοιπόν να κάνεις τη δίαιτα της αυτοδιορισμένης διαιτολόγου;

Δεν υπάρχει μαγική λύση, δυστυχώς. Σωστή διατροφή, λίγη έστω άσκηση, υπομονή και να μην μετράμε τα πάντα με τη ζυγαριά. Μόνο αυτά βοηθάνε.

Όταν δεις αυτή τη φίλη σου σε λίγο καιρό να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας μην απορήσεις.Η γύρη δεν έχει καμία επίδραση και δίαιτα που να χάνεις τόσα κιλά σε τόσες μέρες δεν υπάρχει.Ακόμα και να χαθούν, προφανώς αυτό θα γίνει με φάρμακα και σίγουρα θα έχει αρνητική επίδραση στον οργανισμό.Περαν αυτού αποκλείεται από τα κιλά αυτά να είναι λίπος πάνω απο 1-2 κιλά.Οπότε τα κιλά αυτά θα ξαναμπούν σε πολύ μικρό διάστημα.Πάντως η αρνητική έπίδραση στην υγεία είναι σίγουρη.

Senior Member
    Αντι να κανετε διαιτες και να ταλαιπωρηστε, γιατι δεν κλεινετε ενα ραντεβου στο ΚΑΤ για εναν ακρωτηριασμο? Αφου θελετε να χασετε "ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ" βαρος και γρηγορα καντε δραστικοτερα πραγματα...Ασε που θα ειναι και μονιμη απωλεια...
    Για να συνελθουμε λιγακιιιιιι....

Senior Member
    kammenos έγραψες!!!!!!!!!!!

Senior Member
    thanx noucca..

Senior Member
    Αφηστε την βουτσινα στον καημο της ,να μαζευει γυρη η καημενη και να την πουλα 800 ευρω ενω ενα βαζακι γυρη κανει 7-8 ευρω!!!
    Η παλιοαντε μην την πω που ουτε διαιτολογος ειναι ,ουτε διατροφολογος ειναι ,και μονο αυτη ξερει τι της μανα της ειναι!!!!
    Απλα τυχερη ειναι που ανοιξε γραφειο στην συγκεκριμενη περιοχη ,που εχει τους συγκεκριμενους ανθρωπους με τους λογαριασμους να βογγανε στις τραπεζες!!!
    Και μαζι μ'αυτους την πατανε και οι υπολοιποι λιτοι απλοι και απεριτοι ,που βογγανε αυτοι για να βγαζουν τα προς το ζην και τα καταθετουν στην Βουτσινα που ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!
    Και απορω πως ενω πριν μηνες με την εκπομπη του ευαγγελατου που την ξεμπροστιασε και με ολο τον χαμο που εγινε και στην τv και εδω μεσα σε διαφορες σελιδες ,και με τοσα που υποθηκαν απο παρα πολλους ,βρεθηκε κοσμος απο τετοιες σελιδες να πεφτουν στην βλακεια και εμμεσως πλην σαφως να αναιρουν ολα αυτα που ελεγαν πριν καιρο!!!

Τελικα ποιο ειναι το ζητουμενο??
    ΔΙΑΙΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗς ΠΤΩΣΕΩΣ???
    Δεν χρειαζεται η Βουτσινα γι'αυτο ,να σας στειλω οσα βαζακια θελεται με γυρη και απλα ολη μερα να τη ρουφατε με 2 μηλα οπως λεει η διαιτα της και να δειτε πως θα χανεται!!
    Και επειδη εγω δεν ειμαι τοσο αυστηρη οπως αυτη ,εγω θα σας αφηνω να τρωτε και 2 πορτοκαλια!!

ΦΙΛΙΑ!!!!!!