Results 16 to 19 of 19
Thread: ενα μεγαλο γεια σε όλους
-
28-10-2007, 03:34 #16
elelia υτο το οτι μας ζαλισες μην το ξαναπεις. Δε υπαρχει περιπτωση να το σκεφτει κανεις αυτο (εξαλλου δεν γραφεις κ μεγαλα κατεβατα). Περαστικα κ απο μενα για τον μελλοντα συζυγο. Τα μηλα ειναι μια αρχη (κ πολυ καλη μαλιστα, εξ'ου κ η παροιμια) φαε ομως κ κανενα ζαρζαβατικουλι. Και τις πατατουλες που σου αρεσουν μην τις αποχωριστεις (ειναι παρεξηγημενες οι καημενες), απλα μην τις τρως τηγανιτες η με κρεας.
Ειναι πολυ καλο που ειχες τα πρωτα σου αποτελεσματα τοσο νωρις, ανεβαινεις ψυχολογικα.
Μπραβο και παλι μπραβο!
- 12-11-2007, 14:38 #17
παιδιαααα...
που μπορω να βρω εναν πινακα με τους σωστους συνδυασμους τροφιμων;;;;
13-11-2007, 11:29 #18
Originally posted by elelia
οκ, ειμαι 28, ειμαι απο τον πειραια, πρεπει να χασω βαρος λογω γαμου (του χρονου, ευτυχως προλαβαινω), τα κιλα (20!!!) τα πηρα σταδιακα εδω κ 6-7 χρονια, ο λογος δεν ειναι τοσο το φαγητο οσο το "καθισιο"... πριν ημουν υπερκινητικη, επαθε ομως ενα ατυχημα ο καλος μου κ καθηλωθηκε (ευτυχως τελειωσε αυτο κ ειναι πολυ καλα τωρα πια) κ ετσι καθηλωθηκα κ εγω μαζι του, φταιει κ η δουλεια (γραφειο) αλλα αυτο που κοψαμε λογο υγειας ηταν ο χορος κατι που λατρευαμε κ οι 2 παντα κ ηταν καθημερινη μας συνηθεια. εχει σχεδον αναρρωσει τελειως τωρα πια κ ελπιζω να επανελθουμε σιγα σιγα!! οσον αφορα τη διατροφη εχω σοβαρο προβλημα γιατι ενω δεν τρωω πολυ (αληθεια) τρωω λαθος πραγματα. δεν μπορω να φαω οσπρια, λαχανικα, φρουτα κ τετοια πραγματα. τρωω κρεας κ πατατες, τιποτα αλλο... τραγικο... το ξερω... θα δω... πρεπει να προσπαθησω... βαριεμαι λιγο ομως... γιαυτο κ γραφτηκα εδω σε εσας... μπας κ με "κατσαδιαζει" καποιος κ συνελθω χεχε!
αυτα... τωρα σιγουρα σας ζαλισα!
και τα δυο τα εχεις συνειδητοποιησει νομιζω...
τα καλα ειναι οτι δεν ησουν υπερβαρη ανεκαθεν, οτι ειχες συνηθειες που κρατουσαν το βαρος σου εκει που επρεπε, οποτε εχεις ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ να επανερθεις εκει που ησουν και να μεινεις εκει για παντα !!
τα κακα νεα ειναι οτι πραγματι τρεφεσαι πολυ ανθυγειινα...οχι απαραιτητα παχυντικα, γιατι το παχυντικο ειναι θεμα ποσοτητας, αλλα ανθυγειινα....
δεν ξερω αν σε αηδιαζουν τα φρουτα και τα λαχανικα η αν απλως δεν τα προτιμας....
στην πρωτη περιπτωση, εχουμε προβλημα.....
στην δευτερη ομως, μπορεις οντως σιγα σιγα να τα βαλεις στην διατροφη σου καθως οπως εχω παρατηρησει απο μενα, ολα τα ανθυγειινα στην διατροφη, λειτουργουν για καποιο περιεργο λογο εθιστικα..
ετσι, οταν τρεφομαι με ντελιβερι, ειναι πολυ δυσκολο να το κοψω, το ιδιο και οταν τρεφομαι με πολυ κρεας, η οταν τρωω συχνα γλυκα ....οταν ομως τα αραιωσεις , τα πραγματα γινονται πολυ ευκολοτερα...
13-11-2007, 12:25 #19
εδω κ 10 μερες σκεφτηκα κ κανω το εξης:
δευτερα-τριτη-τεταρτη τρωω μονο φρουτα κ γιαούρτι... (απίστευτο ε;;; κ ομως... χεχε)
πεμπτη-παρασκευη-σαββατο-κυριακη τρωω υγειινα! τα γνωστα... 5 γευματα μικρά, ψητά, σαλάτες, δημητριακά, χυμούς, γιαούρτια - γάλατα 2% κ.λ.π....
η ζυγαριά εχει αρχίσει να μου κλείνει πονηρά το μάτι κ να μην νοιωθω στέρηση...
ακόμα κ τις κυριακές που τρώμε σχεδόν πάντα έξω με αυτόν τον τρόπο δεν νοιώθω άσχημα, τρωω τη σαλατούλα μου κ το ψητό μου κ νοιώθω καλά...
επίσης μου έδωσε ο γυναικολόγος μου κάτι χάπια τα οποία ρυθμίζουν τη γλυκόζη στο αίμα κ μου έχει κόψει ΤΕΛΕΙΩΣ την επιθυμία για γλυκά εδώ κ ένα μήνα!