help me please!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

help me please!!!

exw katadhsei na kanw ka8hmerina kriseis yperfagias me o,ti pio junk food yparxei, xwris kan na mou prosferei to fagito anakoufisi ap'ta diafora provlhmata,opws sini8izetai se paromoies periptwseis.adi8etws afti i anisoropia exei ginei i pigi olwn mou twn provlhmatwn ka8e morfis.
    epipleon, stomaxi k edero ta exw katastrepsei ,exoun 3eri8mistei edelws, k ta symptwmata emfanizodai s'olon ton organismo, o opoios pia einai entona to3inwmenos.
    8elisi eixa, mou thn "efage" omws h plhrhs apogohteusi m'afti thn parakmh tou eaftou mou.8elw na kanw mia ystath prospa8eia, 3ekinwdas, se prwto stadio, m'ena riziko programma va8ytaths apoto3inwshs organismou, k kyriws peptikou systhmatos, kai sth sinexeia ,se deftero stadio, na uio8ethsw mia isoropimeni diatrofi, psyhologiki ypostiri3i ktl..
    wstoso gi afti thn apoto3inwsi ,ka8ws kai th 8erapeia-anarwsh stomaxou ki ederou 8a h8ela thn ka8odhghsi kapoiou eidikou . boreite na me voh8hsete? exete kapoio programma na mou proteinete, kapoio atomo e3eidikeumeno na me sthri3ei sth sygekrimeni therapeia-apoto3inwsi ,kapoia dieu8insi,thlefwno,site internet, opoiadhpote plhroforia mou dwsei elpida!...
    mia talaiporimeni psixi...

Senior Member
    Έλα βρε ταλαιπωρημένο μου, μην τρελαίνεσαι, πάρε τα πάνω σου!

Αφού θέλεις να σταματήσεις τα επεισόδια, και είσαι διατεθειμένη (θεωρώ ότι είσαι κοπέλα μιας και δε μας έδωσες πολλές λεπτομέρειες) να κάνεις ακόμα και μια θεραπεία-αποτοξίνωση, είσαι ήδη σε καλό δρόμο. Μη σκέφτεσαι τα παλιά επεισόδια και μην τα αφήνεις να σου χαλάνε τη διάθεση. Ό,τι έγινε έγινε, ώρα να τα τακτοποιήσουμε όλα!

Θα σου πρότεινα λοιπόν να βρεις έναν καλό γιατρό που θα σου δώσει ένα σωστό πρόγραμμα σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες. Μην ψάχνεις στα κουτουρού στο Internet, γιατί δεν είναι όλες οι λύσεις για όλους μας. Μπορεί κάτι που έπιασε σε εμένα, σε εσένα να μην κάνει καλό. Και δε θέλω να μου απογοητευτείς πάλι. Πρόσεχε επίσης τους διαφόρους που θα σε προσεγγίσουν με προσωπικά μηνύματα... Δεν έχουν όλοι άγιους σκοπούς.

Πήγαινε στον παθολόγο σου, εξήγησέ του ότι το στομαχάκι σου σε μαλώνει για την κακή διατροφή, ζήτα του να σου συστήσει έναν διατροφολόγο / διαιτολόγο. Κάνε το πρόγραμμα που θα σου δώσει και σκέψου ότι ήδη κάνεις το πρώτο βήμα για τον νέο εαυτό σου. Αν δεις ότι τα συναισθήματά σου σε πνίγουν και σε σπρώχουν στο φαγητό, σκέψου μήπως θα σε βοηθούσε μία συζήτηση με κάποιο ψυχολόγο. Και όποτε θες υποστήριξη, εδώ είμαστε να σου τη δώσουμε απλόχερα!!!

Πες μας όμως και λίγα πράγματα για εσένα... Ψοφάμε να γνωρίζουμε καινούριο κόσμο!

Senior Member
    Εγώ πιστεύω ότι δε χρειάζεσαι διατροφολόγο-διαιτολόγο, αλλά κάποιον ψυχολόγο, εξειδικευμένο στις διατροφικές διαταραχές. Όταν οι κρίσεις υπερφαγίας έχουν γίνει καθημερινή σου συνήθεια, είναι πολύ δύσκολο, για να μην πω αδύνατο, να μείνει κανείς πιστός σε ένα διατροφικό πρόγραμμα.

Επειδή κι εγώ αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα και με παρακολουθεί ψυχολόγος εδώ και αρκετό καιρό, αν θέλεις πες μου να σου στείλω με u2u τα στοιχεία του.

Senior Member
    Καλως ηρθες anonym!!
    Kαι οπως ειπε και η noucca πες λιγα πραγματα για τον ευατο σου ετσι γιανα γνωριστουμε καλυτερα και να παρουμε μια ιδεα για το με γεθος του προβληματος που αντιμετωπιζεις.
    Θα σε παρακαλεσω γραφε ελληνικα γιατι εχουμε βγαλει τα ματακια μας με αυτα τα αγγλικοελληνικα!!!
    Τριτον να ξερεις οτι εν εισαι μονη σου σε αυτος τον κοσμο!!!Ειμαστε πολλοι ,παρα πολλοι!!
    Δεν μπορεις να φανταστεις ποσοι πολλοι ειμαστε!!
    Γι'αυτο και να εισαι σιγουρος/η οτι εδω μεσα σε καταλαβαινουμε απολυτα ,και σε νιωθουμε.
    Ολα γινονται σιγα-σιγα και με ρεγουλα.Μην σε πιανει πανικος!!!
    Δεν μπορει ξαφνικα να κοψεις το φαγητο μαχαιρι!!Δεν γινεται αυτο!!
    Μικρα βηματακια οπως τα μωρα,ετσι θα τα καταφερεις και εσυ και ολοι μας εδω μεσα!!
    Εδω εχουμε καποιους εοιστημονες ,που ελπιζω να σου δωσουν μια πρωτη βοηθεια (ελπιζω χωρις να μαλλιοτραβηχτουν).Εστω να σου δειξουν τα πρωτα βηματακια και μετα εσυ να βρεις τις ακρες.
    Εδω θα λες οτι αισθανεσαι,οτι σου κατεβει,ακομα και θα ξεσπας ,γιατι μανα μου αποδεδειγμενα το φαγητο παντα κατι ''συπληρωνει''που μας λειπει .
    Ελπιζω να σου αρεσει η παρεα μας και να τα λεμε!!
    Περιμενουμε νεα!!1
    ΦΙΛΙΑ!!!!